Anket Sonuçlarını Göster: Anayasa Değişikliği Referandum Anketi
- Oylayanlar
- 278. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
-
Evet
93 33,45% -
Hayır
174 62,59% -
Kararsız
11 3,96%
-
11-09-2010, 20:09:26 #191
Kıdemli Üye
- Nerede
- kktc
- İletiler
- 672
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Cevap: Referandum Anketi
Hakaret ettiğim falan yok... Ne o içinize sindiremediniz mi?
Linkte ben hakaret etmiyorum ki!
Geçmişe bakıldığında Bahçeli'nin yaptığı bir hataya dikkat çektim ve umarım telafi ediyordur dedim... Ha yazıdaki ifadelere dikkat çekiyorsanız... Kızgınlığımdandır..
Başbakan ATATÜRKÇÜLÜĞÜ reddediyor!..Konumuz buydu sanırım..
Hukuki NET Güncel Haber
-
11-09-2010 20:09:26 # Nedir?
Tavsiye Soru Cevap- Kayıt Tarihi
- Bugün
- Nerede
- Avukat Dünyası
- İletiler
- Ne kadar?
-
11-09-2010, 20:13:00 #192
Yeni Üye
- Nerede
- sürgünistan
- İletiler
- 23
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Atatürk Köylünün ayağına giderdi.
Bunlar Ankara'dan dışarıya adım bile atmadılar.
Halkın ayağına gitmediler.
Antalya da yüzmeye gittiler.
-
11-09-2010, 20:14:57 #193
-
11-09-2010, 20:17:08 #194
Yeni Üye
- Nerede
- sürgünistan
- İletiler
- 23
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Güzel bir tartışma olmalı..Hakaret,kötüsöz gereksiz.
Konu sonyakaist tarafından (11-09-2010 Saat 20:42:50 ) de değiştirilmiştir.
-
11-09-2010, 20:26:05 #195
Kıdemli Üye
- Nerede
- kktc
- İletiler
- 672
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Biraz araştırın..!
Gerçek: Türkiye İş Bankası'nın sahibi CHP değildir. Bankanın yüzde 41.5'i İş Bankası Munzam Sandığı'na ait. Munzam Sandığı bankanın tek hakimidir ve tüm yöneticiler sandık tarafından seçilmektedir. Bankanın yüzde 28.5'i ise Atatürk'e ait. CHP, Atatürk'ün vasiyeti nedeniyle bu hisseleri temsil ediyor. Bankanın yüzde 30.4'ü ise halka açık. Bu hisseler İMKB ve Londra Borsası'ında işlem görüyor.
Banka yönetim kuruluna CHP üye atayabiliyor mu?
11 kişilik İş Bankası yönetim kurulu üyesi içinde sadece 4 kişi CHP tarafından atanıyor. Onlar da, eski bakanlardan Prof. Baran Tuncer, Ali Ekber Güvenç (Basın İş Sendikası Başkanı) Yavuz Ege (eski Dış Ticaret Müsteşarı) ve avukat Nail Gürman.
CHP, mülkiyetinde olan banka hisse senetleri karşılığında nemalanıyor mu?
Hayır. CHP bugüne kadar kasasına Türkiye İş Bankası nedeniyle tek kuruş temettü (kâr payı) koymadı ve koyamaz.
Neden?
Çünkü: Atatürk, sahibi olduğu hisse senetlerine düşen kâr payının CHP'ye değil, Türk Dil ve Tarih Kurumu'na verilmesini vasiyet etti.
Özetle, Türkiye İş Bankası'nın yüzde 28'i de (görünenin aksine) CHP'nin malı değil. CHP sadece bir yediemin sıfatıyla Atatürk adına bankayı (hissesi oranında) denetliyor. Ve yıl sonunda dağıtılan kârın yüzde 28'ini "Türk Dil ve Tarih Kurumu'na ödeyin" talimatı (belki de bankada hükmü geçen tek talimatı) veriyor(du). Yönetimde yer alması bankanın sahibi olması anlamına gelmiyor.
Teke tek programında, Fatih Altaylı ve Sn. Kılıçdaroğlu bir söyleşi yapmıştı.. Aynı soru ona soruldu:
"Siz demin 'Reklam kampanyaları için yeterli bütçemiz yok' dediniz, vatandaşlar da soruyor İş Bankası'nın yüzde 70'i CHP'nin. Bu paralar ne oluyor?
Sn Kılıçdaroğlu:
Biz Atatürk'ün hisselerinin sahibiyiz. Bu paralar Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'na hibe edilir. Son dönemlerde de bankada bir fonda toplanıyor bu paralar. CHP o paralardan tek kuruş almaz. İş Bankası'nın ortağı diyorlar. Bizim orada sadece temsil yetkimiz var. Sadece Genel Başkan'ın Atatürk'ün manevi kızına bağlanan aylıkta takdir yetkisi vardır. Kendisi herhangi bir serzenişte bulunmadığı belirtilmişti, onun dışında CHP'ye oradan hiç para gelmez. Bunu soran arkadaşa, yeniden açıklığa kavuşturma fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum."
http://www.haberturk.com/gundem/habe...erandum-ozelde
-
11-09-2010, 20:29:24 #196
Kıdemli Üye
- Nerede
- kktc
- İletiler
- 672
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
-
11-09-2010, 20:38:16 #197
Yeni Üye
- Nerede
- sürgünistan
- İletiler
- 23
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Sayın ve çok kıymetli yas2010;
Senin kötüsöz,hakaret etmeye ihtiyacın yok.
Sen zaten yazdıklarınla anlamayanların kafalarına şimşek gibi çakıyorsun.
-
11-09-2010, 20:38:18 #198
İş bankasından gelen paralar,sakın 3-5 sene evvel trilyonlar kanal Türk Tuncay özkan da iken,KanalTürk kanalına verilmişti.Bu ülkeyi karıştırmak için acaba ne kadar para sarf ediyorlar. Açıklamada o kadar açıklığa çıkmışki ihya olduk.Kızmıyorum herkes üstüne düşeşeni yapacak muhakkak.Yargı,siyaset ve ordunun içinde ellerinden geleni bu güne kadar yaptılar.Dinleme ve servislerle değifre olmaya başladılar.Artık planlarını maden ocaklarında yaparlar
.Sadece bunlardan kurtulmak için sülale boyu evet diyeceğiz.Anayasa maddeleri hafif kalıyor,neyse seçimlerden sonra bakarlar artık icabına.
-
11-09-2010, 20:42:17 #199
Kıdemli Üye
- Nerede
- kktc
- İletiler
- 672
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
-
11-09-2010, 20:42:43 #200
Sakın bizim yazdıklarımızdan yıldırım düşmesin kafaya.Daha bunlar neki yarın sonuçlar açıklanmaya başlayınca,kasette biz biteriz diyenler varya,artık 2011 seçimlerine kadar kaç askeri ve sivili feda ettirir.Bu gelişmeleri bekliyoruz.Kimin anlamadığı belli.Yarın belli olur.Hiç merak etmeyin.
Bu sayfada bulunan kavramlar:
9 10 2014 genel af vereceklermi
,content
,hukuki