Demekki bu grafik FBI'ın pek umrunda değil Ayrıca ben genel 18 dedim, o eyaletin yaşı neyse onu baz alıyorlardır herhalde. Yaş 16 olan eyalette 17 yaşında kızla buluştu diye birini tutuklamazlar herhalde.
Hukuki NET Güncel Haber
Konu Fixit tarafından (03-01-2015 Saat 21:14:32 ) de değiştirilmiştir.
Demekki bu grafik FBI'ın pek umrunda değil Ayrıca ben genel 18 dedim, o eyaletin yaşı neyse onu baz alıyorlardır herhalde. Yaş 16 olan eyalette 17 yaşında kızla buluştu diye birini tutuklamazlar herhalde.
Bilmiyorum ama cinsellik yaşı genelde 15-16 Bazı ülkelerde 13, Avrupa kıtasında 15, Türk cumhuriyetlerimde 16, Afrikada 18, Suidi arabistan gibi ülkelerde ise yaş önemli değil evlenmek yeterli.
Bizde ise reşit olma yaşı ile cinsellik reşit yaşı aynı yaş. Gördüğünüz gibi toplumun Ahlak yaşını her coğrafya kendisi belirlemiş.
Benden önce ceceli gerekli linki vermiş zaten. 18 yaşından küçükler çocuktur şeklinde bir kaide yok. Türkiye'de hukuken 18 yaşından küçükler çocuk sayılıyor, tamam. Bunun istisnası olmadığını bu soru vesilesiyle öğrenmiş oldum. Ama bunun dünyanın her yerinde aynı olduğunu veya benim anti sosyal kişilik bozukluğuna sahip bir sapık olduğumu söyleyerek hem insanları yanlış yönlendirmiş hem de bana çamur atmış oluyorsunuz.
Dediğim gibi, ben sadece muhtemel bir eylemin sonuçlarını öğrenmek ve bu konuda hukuki bilgi almak için buradayım. Bu dünyada da yargıdan başka hesap vereceğim kimse yok, olmaz. Yine de bu çirkin yakıştırmalardan hoşlanmadığım için tekrar üzerine basarak söylemek istiyorum: Benim kızı kandırmak, kullanmak gibi bir niyetim kesinlikle yok. Kendisi hiç el sürmeyecek olsam dahi görüşmeye devam edeceğim, bir insan olarak sohbetinden keyif aldığım birisi. Ayrıca ergenlik yaşı, mental gelişim gibi konularda da bilginiz olmadığı çok açık. 15 yaşındaki bir kızla 20 yaşındaki erkek, şu an toplumumuzda çok normal görülmüyor olsa da "anlaşabilir". Bakın cinsel ilişki olmalıdır, doğaldır vs. demiyorum. Ama 15 yaşındaki bir kızla 20 yaşındaki erkeğin SADECE KONUŞMASI bu kadar ağır ithamlarla eleştirilebilecek bir şey değil, kimse kusura bakmasın.
Ben 10 yaşındaki çocuklara sulanan 70'lik bir dede değilim. Bu kızla çok değil 1,5 sene sonra aynı eğitim kurumunda olacağım. Aramızda anlayış veya yaş olarak öyle uçurum farkı yok. Bir hukuk forumuna yakışır şekilde, kişisel ahlak yargılarınızı bir kenara bırakıp daha objektif ve makul değerlendirmelerde bulunur ve bunu yaparken tanımadığınız insanlar hakkında olur olmadık şeyler yazmazsanız daha iyi ve doğru olur diye düşünüyorum.
Sonuç olarak saydıklarımın Türkiye'de suç teşkil ettiğini öğrenmiş oldum, dolayısıyla bu tarz bir işe girişmeyeceğim. Arkadaşlığımızı sürdürmemiz, konuşmamız da suçsa emniyet yetkilileri gelip evden alsın beni. Nefes aldığım için falan da ağırlaştırılmış müebbet versinler hatta. Bir ergenle cinsellik içermeyen gayet normal bir şekilde konuşmak neden suç olsun canım, nerede var öyle dünya?
Her neyse. Ben sorumun cevabını almış oldum. Bazıları amacını aşsa da bilgi içeren tüm cevaplar için teşekkür ederim. Bunu okuyup da foruma soru sormayı düşünenlere de ikinci kez düşünmelerini öneririm zira burası hukuki bilgi almak için pek iyi bir adres değil. Parası neyse verin, gidip bir avukatla konuşun daha iyi. Bir soru sorduk ne anti sosyal kişilik bozukluğumuz, ne ahlakımız, ne insanlığımız kaldı.
Konu Kola tarafından (03-01-2015 Saat 21:43:22 ) de değiştirilmiştir.
O kadarda kötü değil. Yakıştırmaları bende hoş görmesemde, Bütün bu yazılanlardan hem toplum hemde kanunlar karşısında cezalandırılacağını anlamış oldun. Ne yaparsan yap Kendini, arkadaşını ve ailelerinizi utandıracak hayatlarınızı zora sokacak şeyler yapma.
Demek istediğimi anlamamışsınız. Evet her coğrafyada farklı ama yakın ve hemen hemen hiçbir coğrafyada fiziksel olarak zarar görecek bir yaşta evlilik normal değil. Ortak ahlak normundan kastım buydu. Geçen sene bir arap yada afrika ülkesinde, adam 8 yaşında bir çocukla evlendi ve çocuk gerdek gecesi kanamadan öldü. Arabistan örneğinde ise buna onların kültüründe böyle diyip geçebilirmiyiz? Hayır. Bu onların kültüründe var diyip, 10 yaşında çocukları evlendiren bir ülke tüm dünyadan dışlanır. Özetle evet coğrafyaya göre belirli bir yaşa kadar kendi kültürlerinin belirlediği normları eleştirme hakkımız olmaz ama bu yaş bilimsel olarak fiziksel zarara yol açacak kadar düşükse, o toplumun rahatlıkla sapkın, yoldan çıkmış olduğunu, bütün dünya söyler.
Burada soruyu sorana haksızlık etmekde istemem, erken yaşta evliliklere yada cinsel istismarlara yol verecek görüşlerdede bulunmak istemem. Fakat soruyu soran 20 yaşında, bahsettiği kızda 15 yaşında. Ne erkek 70 lik dede nede kız 8 yaşında bir çocuk. Ortada hukuki olmayan ve ceza gerektiren bir durum var sadece, diğerlerine katılmıyorum.
Burada soruyu sorana haksızlık etmekde istemem, erken yaşta evliliklere yada cinsel istismarlara yol verecek görüşlerdede bulunmak istemem. Fakat soruyu soran 20 yaşında, bahsettiği kızda 15 yaşında. Ne erkek 70 lik dede nede kız 8 yaşında bir çocuk. Ortada hukuki olmayan ve ceza gerektiren bir durum var sadece, diğerlerine katılmıyorum.
Evet burda farklı ahlak anlayışımız var. Size göre 60 yaşında adamın 20 yaşında kızla çıkması, 20 yaşında birinin 15 yaşında biriyle çıkmasından daha kötü. Bence ikincisi daha kötü, çünkü taraflardan birinde psikolojik gelişimini tamamlamamış biri var. Ve bu sebeple hukuksal olarakta suç. İlki ise herkes memnunsa, beni ilgilendirmez, zaten hukuksal olarakta bir sorunu yok.
Birde kızın ailesi şikayet ederse, sadece internet üzerinden konuşmak bile baş ağrıtabilir. Vede taraflardan erkek olan 16 yaşında kız 15 yaşında olsa bile erkeğin ceza aldığını biliyoruz, örnekleri var. 16 yaşında reşit olmamış çocuk bile ceza alabiliyorken, pozitif ayrımcılık varken, 20 yaşındaki için aklıma gemide filminden bir replik geliyor ya neyse...
Evet Ahlak anlayışları farklı. 60 yaşındaki adamın 20 yada 15 yaşındaki kıza sulanmasına biz hala sübyancılık diyoruz. Yada azgın teke sendromu deriz. Benim için ahlaksız olan ilkidir. 20 Yaşındaki Erkeğin 15 yaşındaki kızın arasındaki şeye de AŞK diyoruz. İnsan bedeni ve aklı biraz olgunlaşmaya başladığında, birbirlerine karşı bir çekim olması normal bir durum Her ikisinde de evlenmeden cinsel ilişkiyi de onaylamayız. 15 yaşındaki kızın 20 yada reşit 18 yaşındaki birine sevgi duymasını anormal karşılayamayız. Birbirlerine karşı sevgi hisseden bu gençlerin bunu sürdürebilmeleri için illaki birbirlerinin bedenlerinden faydalanacak diye bir anlayışta olamaz. ve çoğunda böyle bir beklentide yoktur. Çünkü aileler çocuklarını bu yönde yetiştirirler. El ele tutuşmak bile onlar için büyük bir aşamadır.
Evet Ahlak anlayışları farklı. 60 yaşındaki adamın 20 yada 15 yaşındaki kıza sulanmasına biz hala sübyancılık diyoruz. Yada azgın teke sendromu deriz. Benim için ahlaksız olan ilkidir. 20 Yaşındaki Erkeğin 15 yaşındaki kızın arasındaki şeye de AŞK diyoruz. İnsan bedeni ve aklı biraz olgunlaşmaya başladığında, birbirlerine karşı bir çekim olması normal bir durum Her ikisinde de evlenmeden cinsel ilişkiyi de onaylamayız. 15 yaşındaki kızın 20 yada reşit 18 yaşındaki birine sevgi duymasını anormal karşılayamayız. Birbirlerine karşı sevgi hisseden bu gençlerin bunu sürdürebilmeleri için illaki birbirlerinin bedenlerinden faydalanacak diye bir anlayışta olamaz. ve çoğunda böyle bir beklentide yoktur. Çünkü aileler çocuklarını bu yönde yetiştirirler. El ele tutuşmak bile onlar için büyük bir aşamadır.
.
İyiki hukuk sizin gibi düşünmüyor! 60-20ye karışmazken, 20-15e karışıyor. Ayrıca bazı kelimelerin anlamlarını sanırım bilmiyorsunuz. 20 yaşında bir kızla çıkan erkek kaç yaşında olursa olsun, sübyancı olmaz. Sübyancı olması için o ülkenin (ve daha önce dediğim gibi evrensel olarak) hukuk ve ahlak normlarına aykırı yaştakilere ilgi duyması gerekir. 20 yaşındaki bir kızda sübyan olmadığından, sorun yok.
,
bedava cinsel ilişki sitesi,
cinsel ilişki videolar,
15 yasinda cinsel iliski,
cinsellik videoları,
15 yaşında kızla cinsel ilişkiye girmek,
15 yaşındaki ilişkiye girmek15 yaşındaki kızla aynı sucmu,
cinsel iliski sitesi,
15 yaşındaki kızla ilişkiye girmek,
cinsel iliski videolari indir,
cinsel ilişki siteleri,
iliski videosu,
ucretsiz cinsel iliski,
15 yaşında cinsel ilişkiye girmek,
cinsel iliski siteleri ,
açık cinsel ilişki videosu,
bedava cinsel iliski,
amerikada 15yas cinsel istismar sucu nekadardir,
cinsel iliski video,
15 yaşında ilişkiye girmek,
bedava cinsel iliski video,
15erkek cimsel iliski video,
cinsel iliski indir,
cinsel ilişki indir
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku