Cevap: Göz bozukluğu - Askerlik Konuları burada toplanacak diğer başlıklar silinecek
trident01 rumuzlu üyeden alıntı
Peki sağ göz sol göz farkediyor mu? Bu konuda bilginiz var mı? Yönetmelikte böyle bir şey göremedim, gerçi sanırım yönetmeliği uygulayan da yok ya da durumunuzu yönetmeliğe zorla uyduruyorlar tamamen oradaki doktorların keyfine kalmış, doktorlar kafaya takarsa kör bile olsanız ne yapar eder yüzde 20 'ye getirirler görüş keskinliğinizi tahmin ettiğim kadarıyla
Takip ediyorum, gelişmeler hakkında lütfen bizi de haberdar edin.
Teşekkürler...
dostum sağ ya da sol göz olması farketmiyor. Ancak ambliyopide ağırlıkla karşılaştığım vakalarda da görme kayıpları genelde sol gözdeydi.
Cevap: Göz bozukluğu - Askerlik Konuları burada toplanacak diğer başlıklar silinecek
aykut turhan rumuzlu üyeden alıntı
dostum sağ ya da sol göz olması farketmiyor. Ancak ambliyopide ağırlıkla karşılaştığım vakalarda da görme kayıpları genelde sol gözdeydi.
aykut bey merhaba;
yazdıklarınızı okudum.oldukça bilgi vericiydi ama sizin adınıza da üzüldüm umarım her şey istediğiniz gibi olur.
benim de şu sıralar serüvenim sizinkiyle aynı.
devlet hastanesinden heyet raporu aldım ve dokturun teşhisi %95 lik bir kayıp yani ambliyopi.raporumla son yoklama için gittim şubedeki hekim bendeki rahatsızlığın optik atrofi oldugunu söyledi sonrasında da veb testi istedi,kendi hastanelerinde olmadığı için numune hastanesinde yaptırdım ve bulgular normal sınırlardadır diyordu.hemen sonucu alıp götürdüm,doktor bulgular normal dedi.bende ordaki teknisyenin bi daha konrol etmek için bir randevu daha verdigini söyledim.sen şuan sınırdasın onuda yaptır getir seni öyle kurula çıkarayım dedi.bende aynı test olacak ne farkedecek ki dediğimde farklı bir teknikte yapacak o zaman dedi.(böyle ayrıntılı yazıyorum diyaloglarla biraz komik oluyor ama idare edin herseyi bilin arkadaslar)o randevu günü geldiğindede gittim ve teknisyen aynı testi yaptı bizdeki teknik bir tane dedi.o testte ilki gibi çıktı.cuma günü sonucu aldığımdan pazartesi 25.01.2010 günü askeri hastaneye gidip doktora aynı çıktığını söyleyeceğim.bakalım sonrasında ne test isteyecek.yada sevk edecek mi beni.birde bende belirteyim benim rahatsızlığım sağ gözde ve heyet raporunda 6 metreden parmak sayabilir %12 özürlü raporu.fakat göüzöde dışardan bakıldğığnda hiçbir usur yok çokkk az digerine kıyasla küçük.fakat rahatsız etmiyor.aykut arkadasın dedigi gibi teşhisi zor oldugundan banadamı sen % 20 görüyorsun derler bilemem.ama burdan henüz sevkimi saglayamadım gataya onu saglarsam yine bilgi veririm. kalın sağlıcakla.
not:aykut bey itiraz sürecinide burada paylaşırsanız sevinirim.
Cevap: Re: Göz bozukluğu - Askerlik Konuları burada toplanacak diğer başlıklar silinecek
stabil rumuzlu üyeden alıntı
sağ -1,50 180 derece ile 0,8 sol optik ATROFİ
raporumda aynen bu yazıyor..durum böyleyken benim çürük almam ne kadar şansım var..bilen lütfen cevap yazsın bu msjıma ..
not : sol gözüm atrofi yani beyine giden damarlar kurumuş bundan dolayı sol gözüm görmuyor...
bu durumda askerlikten muaf olurmuyum ..ya ne zamandan beri yorum yapmışım klimse cevap bile vermemş bu sitenın yetkililerine yakıştıramadım açıkcası umarım en kıs azamanda soruma cevap verirler
benim sag gözümde 7,75 astigmat sol gözümde 8,25 astigmat var ve keratakonus hastasıyım sert lens kullanıyorum satın hakim bey beni askere alırlar mı???
Sayın üyeler,
TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğini ve resmi gazetede çıkan halini okudum. Yönetmelikte bahsedilen "Sınıflandırma Çizelgeleri" sadece resmi gazetede mevcut, fakat çok düşük çözünürlükte kaydedildiği için okumak mümkün değil.
Anladığım kadarıyla, 2005 yılı öncesinde "er olmaya müsait olmama ama yedek subay olabilme" gibi bir durum sözkonusuymuş, sonrasında bu durum değiştirilmiş ve er olmaya müsait olmayanların yedek subay da olamayacağına kanaat getirilmiş (yanlış anlamış isem lütfen düzeltin).
Şimdi sorum şudur, askerliğini yedek subay olarak yapacak birisi (tıp mezunu), göz ile ilgili hangi şartlarda askerlikten muaf olabiliyor? Örneğin, iki göz miyop toplamı 14 üzeri olanların askerliğe elverişli olmadığı gibi bir kabul sözkonusu, bu durum aynı şekilde geçerli midir?
askerlikten muafiyet raporu almış birisi olarak, başımdan geçenleri ilginecek arkadaşlara faydalı olması için yazayım dedim. Öncelikle şunu belirteyim, askeri hastane raporlarına göre göz bozukluğum bir gözümde 7.00 numara miyopi ve 1.00 numara astigmat, diğer gözümde ise 7.25 miyopi ve 0.50 astigmat. Yani görüldüğü gibi sınır değerleri taşıyorum, ve bu değerlerle muafiyet raporunu aldım. Ayrıntılara gelince;
2010 şubat ayı içerisinde nisana yedek subay aday adayı olarak askerlik kararımı aldırmak için askerlik şubesine gittim. Şubedeki doktora göz bozukluğum oldugunu ve 7 numara oldugunu söyledim. O da beni askeri hastaneye sevk etti. Askeri hastanedeki ilk muayenemde, doktor bana, "askerliğe elverişlidir komando olamaz" diye rapor verdi, ve ne muayene öncesinde ne de sonrasında doktorla muafiyet hakkında, sınır değerleri taşıdığım gibi vs.. konularda hiç birşey konuşmadık. Ben de kendi kendime heralde tam sınırda oldugu için doktor biraz düşük gösterip elverişli yazdı dedim. Sonra bu raporu şubeye götürüp teslim ettim ve altına da "bu rapora itirazım yoktur diye" imza attım. Bana mart ayı içerisinde tekrar gelmemi ve sevk işlemlerimi tamamlamamı söylediler. Aynı gün akşam eve gittiğimde, bi arkadaşımdan şubeye gidip bu rapora itiraz edebileceğimi öğrendim. Bunun üzerine ayrıntılı bir dilekçe yazıp( sağlık yönetmeliğinde ilgili maddeleri alıntılayarak vs.) şubeme tekrar gittim. Şubedeki memur, dilekçemi işleme koymadan önce, "seni bir kez daha aynı hastaneye sevk(izmir hatay asker hastanesi) edelim, yine elverişlidir derlerse, o zaman bu dilekçeni işleme koyarız" dedi. Çünkü anladığım kadarıyla benim yazdığım dilekçeyle başka bi askeri hastaneye vs. sevkim olacaktı ve işler uzayacaktı. Sonra bana hazır şablon bir dilekce örneği verdi ve ben bu dilekçe örneğinde itiraz ettiğimi belirterek yeniden aynı hastaneye sevkimi aldım. Hastanedeki ikinci muayenemde, sınırda olduğum anlaşılınca gözüme damla damlatılıp tekrar bakıldı ve doktor bana aynen " bana kalsa sen askerlikten muafsın, ama bu tür sınır değerlerde doktorlar olarak yarın öbür gün bi şikayet vs. olduğunda kendimizi korumak adına başımız ağrımasın diye muafiyet vermekten kaçınıyoruz" dedi. Sonra ben de kibarca biraz ısrarcı görününce," bir de dışarıda, herhangi bi hastanede damlalı muayene olup gel onun sonucuyla karşılaştıralım dedi. Ben de damlalı muayene sonucumu alıp tekrar askeri hastanenin yolunu tuttum. Aynı doktor bu sefer elimdeki sonuca bakıp, bi kez daha kendisi muayene etti, sonra beni ilk muayene eden doktorun yanına götürdü ve bir de o doktora yine damlalı muayene ettirdi. Bana ilk başta elverişli veren doktor, bu muayene sonucunda "sen muafsın" dedi. Ben de ilk başta elverişli raporu verdiğinizi ama şimdi elverişsiz raporu verince bir sorun olup olmayacağını sordum. O da "yok olmaz, olsa da bize olur sana bişey olmaz" dedi. Ben de tamam diyip odadan cıktım. Sonra bir kaç küçük prosedürden sonra 3 gün içinde heyete çıktım. Ben acaba bana heyette ne soracaklar diye düşünürken, heyette girmemle cıkmam bir oldu, sadece nüfus cüzdanıma baktılar, kırmızı bir boyayla parmak izimi aldılar ve gönderdiler. Aynı günün akşamı "barışta askerliğe elverişsiz, seferde görev yapar" sonuçlu ön raporumu aldım. Bu arada heyet sıramı beklerken, tanıştıgım bir cocuk da yine benim gibi sınır değerlerden gözden muafiyet aldı. Buraya kadar herşey cok güzeldi, yine hastanede tanıştığım bi çavuş "kırmızı boyayla parmak bastıysan muafsın" dedi. Fakat ertesi gün şubeye raporumu vermeye gittiğimde, şube başkanı ilk rapora itiraz ettiğimi öğrendi ve "önce elverişli vermişler, sonra muaf demişler ne iş bu senin bir de üçüncü bir rapor alman lazım vs." diyerek bu işi soruşturacağını, müfettişler geldiğinde anlatacağını falan söyleyip adımı, tc kimlik no mu falan bi yere not etti. Ben bir yandan şubedeki işlemlerimi tamamladım, görevli memur bana " iki ay sonra evine esas rapor gelecek, o raporu ömür boyu saklıcaksın" dedi. ( raporu isterseniz yerli askerlik şubenizden alıyorsunuz, isterseniz de ikametgah adresinize yolluyorlar.)
Şimdi, eve gelecek esas raporu bekliyorum, şube müdürünün soruşturmasından birşey cıkar mı bilmiyorum, bana kalırsa çıkmaz gibi geliyor, çünkü, bana verilen ilk rapor, yalnızca doktor onaylı, heyete cıkıp da elverişli aldıgım bir rapor değil, elverişsiz raporum ise yine aynı hasteneden bu sefer heyet onaylı olan bir rapor. Yani elverişsiz raporumun geçerliliği daha kuvvetli gibi geldi bana.
Sonuç olarak, demek istediğim ben bu göz değerleriyle muafiyet aldım, eğer siz de sınır değerlerde olup da muafiyet alabileceğinizi düşüyorsanız, önce bi gidin şansınızı deneyin, olmazsa bir de itiraz edip deneyin derim. Önceden, normal hastanelerde muayene olup o sonuclarla giderseniz daha etkili olabilir. Bir de, ben askeri hastanede birden fazla cihazda muayene oldum, cihazlardan bir tanesi biraz düşük bi değer ölçtü, fakat muafiyet verilmesine neden olan cihazın değerleri doğruydu diye düşünüyorum. Yoksa zaten muafiyet vermezlerdi. Kısacası elinizde kendi raporlarınız da olsun öyle gidin askeri hasteneye.
Konu kalika tarafından (20-03-2010 Saat 17:11:45 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: düzeltme
iyi günler;
yüksek lisansımı abd'de yaptım, şu an abd'de doktaraya hazırlanıyorum ve yurt dışına çıkmadan önce askerliği halletmek istiyorum.
size sorum bende ileri derecede miyop var sağ gözümde 10,50 miyop 2,50 astigmat sol gözümde 12,00 miyop 1,00 astigmat var.
bu değerlerle askerlikten muafiyet alabilir miyim?
daha önce konuştuğum birisi yüksek lisans yapmış olanların askerlikten kesinlikle muaf tutulmadıklarını söyledi bu konuda yardım ederseniz sevinirim...
kalika rumuzlu üyeden alıntı
askerlikten muafiyet raporu almış birisi olarak, başımdan geçenleri ilginecek arkadaşlara faydalı olması için yazayım dedim. Öncelikle şunu belirteyim, askeri hastane raporlarına göre göz bozukluğum bir gözümde 7.00 numara miyopi ve 1.00 numara astigmat, diğer gözümde ise 7.25 miyopi ve 0.50 astigmat. Yani görüldüğü gibi sınır değerleri taşıyorum, ve bu değerlerle muafiyet raporunu aldım. Ayrıntılara gelince;
2010 şubat ayı içerisinde nisana yedek subay aday adayı olarak askerlik kararımı aldırmak için askerlik şubesine gittim. Şubedeki doktora göz bozukluğum oldugunu ve 7 numara oldugunu söyledim. O da beni askeri hastaneye sevk etti. Askeri hastanedeki ilk muayenemde, doktor bana, "askerliğe elverişlidir komando olamaz" diye rapor verdi, ve ne muayene öncesinde ne de sonrasında doktorla muafiyet hakkında, sınır değerleri taşıdığım gibi vs.. konularda hiç birşey konuşmadık. Ben de kendi kendime heralde tam sınırda oldugu için doktor biraz düşük gösterip elverişli yazdı dedim. Sonra bu raporu şubeye götürüp teslim ettim ve altına da "bu rapora itirazım yoktur diye" imza attım. Bana mart ayı içerisinde tekrar gelmemi ve sevk işlemlerimi tamamlamamı söylediler. Aynı gün akşam eve gittiğimde, bi arkadaşımdan şubeye gidip bu rapora itiraz edebileceğimi öğrendim. Bunun üzerine ayrıntılı bir dilekçe yazıp( sağlık yönetmeliğinde ilgili maddeleri alıntılayarak vs.) şubeme tekrar gittim. Şubedeki memur, dilekçemi işleme koymadan önce, "seni bir kez daha aynı hastaneye sevk(izmir hatay asker hastanesi) edelim, yine elverişlidir derlerse, o zaman bu dilekçeni işleme koyarız" dedi. Çünkü anladığım kadarıyla benim yazdığım dilekçeyle başka bi askeri hastaneye vs. sevkim olacaktı ve işler uzayacaktı. Sonra bana hazır şablon bir dilekce örneği verdi ve ben bu dilekçe örneğinde itiraz ettiğimi belirterek yeniden aynı hastaneye sevkimi aldım. Hastanedeki ikinci muayenemde, sınırda olduğum anlaşılınca gözüme damla damlatılıp tekrar bakıldı ve doktor bana aynen " bana kalsa sen askerlikten muafsın, ama bu tür sınır değerlerde doktorlar olarak yarın öbür gün bi şikayet vs. olduğunda kendimizi korumak adına başımız ağrımasın diye muafiyet vermekten kaçınıyoruz" dedi. Sonra ben de kibarca biraz ısrarcı görününce," bir de dışarıda, herhangi bi hastanede damlalı muayene olup gel onun sonucuyla karşılaştıralım dedi. Ben de damlalı muayene sonucumu alıp tekrar askeri hastanenin yolunu tuttum. Aynı doktor bu sefer elimdeki sonuca bakıp, bi kez daha kendisi muayene etti, sonra beni ilk muayene eden doktorun yanına götürdü ve bir de o doktora yine damlalı muayene ettirdi. Bana ilk başta elverişli veren doktor, bu muayene sonucunda "sen muafsın" dedi. Ben de ilk başta elverişli raporu verdiğinizi ama şimdi elverişsiz raporu verince bir sorun olup olmayacağını sordum. O da "yok olmaz, olsa da bize olur sana bişey olmaz" dedi. Ben de tamam diyip odadan cıktım. Sonra bir kaç küçük prosedürden sonra 3 gün içinde heyete çıktım. Ben acaba bana heyette ne soracaklar diye düşünürken, heyette girmemle cıkmam bir oldu, sadece nüfus cüzdanıma baktılar, kırmızı bir boyayla parmak izimi aldılar ve gönderdiler. Aynı günün akşamı "barışta askerliğe elverişsiz, seferde görev yapar" sonuçlu ön raporumu aldım. Bu arada heyet sıramı beklerken, tanıştıgım bir cocuk da yine benim gibi sınır değerlerden gözden muafiyet aldı. Buraya kadar herşey cok güzeldi, yine hastanede tanıştığım bi çavuş "kırmızı boyayla parmak bastıysan muafsın" dedi. Fakat ertesi gün şubeye raporumu vermeye gittiğimde, şube başkanı ilk rapora itiraz ettiğimi öğrendi ve "önce elverişli vermişler, sonra muaf demişler ne iş bu senin bir de üçüncü bir rapor alman lazım vs." diyerek bu işi soruşturacağını, müfettişler geldiğinde anlatacağını falan söyleyip adımı, tc kimlik no mu falan bi yere not etti. Ben bir yandan şubedeki işlemlerimi tamamladım, görevli memur bana " iki ay sonra evine esas rapor gelecek, o raporu ömür boyu saklıcaksın" dedi. ( raporu isterseniz yerli askerlik şubenizden alıyorsunuz, isterseniz de ikametgah adresinize yolluyorlar.)
Şimdi, eve gelecek esas raporu bekliyorum, şube müdürünün soruşturmasından birşey cıkar mı bilmiyorum, bana kalırsa çıkmaz gibi geliyor, çünkü, bana verilen ilk rapor, yalnızca doktor onaylı, heyete cıkıp da elverişli aldıgım bir rapor değil, elverişsiz raporum ise yine aynı hasteneden bu sefer heyet onaylı olan bir rapor. Yani elverişsiz raporumun geçerliliği daha kuvvetli gibi geldi bana.
Sonuç olarak, demek istediğim ben bu göz değerleriyle muafiyet aldım, eğer siz de sınır değerlerde olup da muafiyet alabileceğinizi düşüyorsanız, önce bi gidin şansınızı deneyin, olmazsa bir de itiraz edip deneyin derim. Önceden, normal hastanelerde muayene olup o sonuclarla giderseniz daha etkili olabilir. Bir de, ben askeri hastanede birden fazla cihazda muayene oldum, cihazlardan bir tanesi biraz düşük bi değer ölçtü, fakat muafiyet verilmesine neden olan cihazın değerleri doğruydu diye düşünüyorum. Yoksa zaten muafiyet vermezlerdi. Kısacası elinizde kendi raporlarınız da olsun öyle gidin askeri hasteneye.
Merhaba öncelikle böyle bir konuda detaylı bir biçimde bizleri bilgilendirdiğiniz için size teşekkür ederim.
Benim sorum şu olacak size, benim sol gözümde 7.00 miyop-2.50 astigmat var.Sağ gözümde ise 5,25 miyop ve yine 2.50 derecede astigmat hastalığı var.Şu sıralar bu numarların biraz daha büyüdüğünü düşünüyorum çünkü mevcut numaralarımla görememeye başladım.Neyse burayı geçelim.
Benim bu göz numaralarıyla askerlikten muaf tutulmam söz konusu olabilir mi ? Göz numaralarına bakarken astigmatı değerlendiriyorlar mı ? ben 2 gözdeki astigmatın yarısını, göz numaralarına ekliyorlar diye birşey duymuştum bu konu hakkında tam bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkür Ederim...
,
uzman erbaş göz şartları,
uzman erbaş göz bozukluğu,
a7 f-2,
uzman çavuşluk göz şartları,
uzman çavuşlukta göz derecesi,
uzman olmak için gereken goz dereceleri,
h52.1 miyopi nedir
Tüvtürke aracı muayene ettirdikten sonra kredi kartımdan komisyon ücreti alındı. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve hakem heyeti beni haklı buldu....
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
tüvtürke karşı tüketici hakem...
07-05-2025, 23:40:53 in Tüketici Hakları