Gecen ay sorduğumda sizin "Liste Dahil Edilmiştir" olup benimki de "Listeye Dahil Edilecektir" yazıyor. Nerdeyse iki ay olacak gibi benim.
Sizin durumu şuan değişti mi? yani bir sonraki asamaya geçebildiniz mi? mesela karar makamına gönderildi diye yazıyor mu acaba? süreç biraz yavaş mi oldu? yoksa bir aksilik durum mu var bizim.
Teşekkürler
iyi Günler
Gulu Bey merhaba,
Yok, bende henüz değişmedi. 4 Mayıstan beri Listeye dahil edilmiştir görünüyor. Listeler gitmediyse inşallah haftaya karar makamına gider...
Forum sessiz olduğuna göre, hiç bir ilerleme yok bence... Olsaydı paylaşma olurdu. Normalleşmeye girdik ama hiç bir hareketlilik yok. Allah sabır versin.
Benim dosyam
Benim dosyam 22/02/2021 den beri böyle.
"Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir."
3 buçuk aydır incelemede.
Benzer durumu olan varsa lütfen gelişmelerden haber veriniz. umut olur bize.
Herkese Merhaba,
Benim başvurum 14.02.2020 den beri genelden.
25.01.2021 tarihinden beri “araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir” gözüküyor beklemeler devam
Forum sessiz olduğuna göre, hiç bir ilerleme yok bence... Olsaydı paylaşma olurdu. Normalleşmeye girdik ama hiç bir hareketlilik yok. Allah sabır versin.
Benim dosyam
Benim dosyam 22/02/2021 den beri böyle.
"Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir."
3 buçuk aydır incelemede.
Benzer durumu olan varsa lütfen gelişmelerden haber veriniz. umut olur bize.
Size biraz umut olayım o zaman, ben inceleme aşamasında tam 3 ay 15 gün kaldım ama yasaklar olmadan önce çıktım, bu aşamanın o kadar uzun sürmesi normal tanıdıklarım da asağı yukarı benim kadar o kadar kalmış, fakat siz yasak günlerine yakalandığınız için o 20 günü de üstüne ekleyin bence, sizin için değişmesi toplam 4 ay bir kaç gün sürecektir, yani durumunuz bu ayın sonlarına doğru değişir diye tahmin ediyorum.
Sonrası zaten arşive geçiyorsunuz, en uzun aşamanın olduğu bilindiği halde sadece 45 gün sürdü benim için, yine de yasaklardan önceydi o. Çok uzun sürmüyormuş meğer. Benim de başvurun evlenme yoluyla bu arada
Bu forumdan baya yararlandığım için BİLGİLENDİRME AMAÇLI kendi sürecimi de paylaşmak istiyorum.
Evlenme yolu ile Ekim 2019'da başvurduk. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Merak eden arkadaşlara yardımcı olur belki. Bu arada Türkiye'de 25 yıldır kalıyorum o yüzden araştırma vs uzun sürmüş olabilir. Sizinki daha kısa sürebilir.
20 Ekim 2019 Başvuru
10 Şubat 2020 Parmak izi
16 Haziran 2020 İl tahkikatı bitti
23 Eylül 2020 Komisyona girdik
15 Ekim 2020 Belgeler genel müdürlüğe gönderildi ama ulaşmadı
8 Kasım 2020 Belgeler genel müdürlüğe ulaştı, başvuru belgeleriniz inceleniyor
2 Nisan 2021 Arşiv araştırılması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiştir (hala devam ediyor)
30 Mayıs 2021 civarında telefonla arayıp bir belgenin eksik olduğunu söylediler. Belgeyi götürüp teslim ettik.
Şu anda durum “Arşiv araştırılması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiştir”
Neredeyse her gün sonucuma bakıyorum : ) İnşallah güzel bir sonuç çıkar.
Bu arada bildiğim kadarı ile bundan sonraki süreç şöyle:
Arşiv araştırması (45 gün sürer)
Araştırma değerlendirme (45 gün sürer)
Listeye eklenecek (45 gün sürer)
Listeye eklendi (20 gün sürer)
Karar aşaması (10 gün sürer)
Yani toplam kalan süre: 210 gün civarı Yani 7 ay daha var. Haydı hayırlısı.
Bu forumdan baya yararlandığım için BİLGİLENDİRME AMAÇLI kendi sürecimi de paylaşmak istiyorum.
Evlenme yolu ile Ekim 2019'da başvurduk. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Merak eden arkadaşlara yardımcı olur belki. Bu arada Türkiye'de 25 yıldır kalıyorum o yüzden araştırma vs uzun sürmüş olabilir. Sizinki daha kısa sürebilir.
20 Ekim 2019 Başvuru
10 Şubat 2020 Parmak izi
16 Haziran 2020 İl tahkikatı bitti
23 Eylül 2020 Komisyona girdik
15 Ekim 2020 Belgeler genel müdürlüğe gönderildi ama ulaşmadı
8 Kasım 2020 Belgeler genel müdürlüğe ulaştı, başvuru belgeleriniz inceleniyor
2 Nisan 2021 Arşiv araştırılması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiştir (hala devam ediyor)
30 Mayıs 2021 civarında telefonla arayıp bir belgenin eksik olduğunu söylediler. Belgeyi götürüp teslim ettik.
Şu anda durum “Arşiv araştırılması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiştir”
Neredeyse her gün sonucuma bakıyorum : ) İnşallah güzel bir sonuç çıkar.
Bu arada bildiğim kadarı ile bundan sonraki süreç şöyle:
Arşiv araştırması (45 gün sürer)
Araştırma değerlendirme (45 gün sürer)
Listeye eklenecek (45 gün sürer)
Listeye eklendi (20 gün sürer)
Karar aşaması (10 gün sürer)
Yani toplam kalan süre: 210 gün civarı Yani 7 ay daha var. Haydı hayırlısı.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, fakat şunu düzeltmek istiyorum,
Evlenme yoluyla başvurularında listeye eklenecek eklendi aşaması yoktur, o istisnai ve genelde var, evlenmede direk karar makamına gönderildi diyor. İnşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler duyarız, ben de şu an 19.04.2021'dan itibaren evlenme yoluyla değerlendirme ve araştırma devam etmektedir aşamasındayım
her kese selamlar
Bugün sanki bir hareketlilik var sistemde
Nisan 7 de *Listeye dahil edilecektir* yazıyordu, Bugün *sonuçlandırılma aşamasındadır* yazdı.
aynı zamanda 199 dan da bir mesaj geldi teflonuma * karar makamına gönderilmiştir* diye.
artık ne olacak bilmiyorum
-----------başvurum genelden 2018 ekim
her kese selamlar
Bugün sanki bir hareketlilik var sistemde
Nisan 7 de *Listeye dahil edilecektir* yazıyordu, Bugün *sonuçlandırılma aşamasındadır* yazdı.
aynı zamanda 199 dan da bir mesaj geldi teflonuma * karar makamına gönderilmiştir* diye.
artık ne olacak bilmiyorum
-----------başvurum genelden 2018 ekim
Bende de az evvel başta Karar Makamına gönderilmiştir yazıyordu, 1 dk sonra sonuçlandırılma aşamasında diye sistemde görünüyor.
Irakli bir arkadasim var. "Ürdun'de yasiyor" .Haniminin anneannesi Türk'mus. Soydan gelen bagla T.C. vatandasligina gecmek istiyorlar.Bu konuda yasla...
Curious about DeFi? Juice Finance is shaking up the space with its powerful Juice Finance DeFi platform. With smart Juice Finance lending, high Juice...
Curious about DeFi? Juice Finance is shaking up the space with its powerful Juice Finance DeFi platform. With smart Juice Finance lending, high Juice...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Dijital Sağlık ve Yasal...
01-05-2025, 18:12:22 in Borçlar Hukuku