Merhaba dilya Bugun bayrampasadaydim durumu anlattim ve daha Yeni vermissin parmak izini 5 ay Gecmis Gecen sene Temmuz agustos 2017 aylarinin parmak izleri inceleniyor dedi Ama Yine de acip evraklarimiza bakti ve ayri ayri mulakat yapti isleminiz bitmis oldu Artik evinize polis gelmicek telefon aranmicak dedi dogumumu sordu ve Temmuzda diyince SMS mulakatda 3-4 Ayi bulur Temmuz gibi gelir dedi sirf hamile oldugum icn yardimci oldu sagolsun esim diyor ki isimiz 3-4 ay erkene almis olduk giderek diyor
Simdi benim anlamadim 4 ay sonra subeye cagirilsaydik Bu mulakat icn daha 4 ay SMS mi beklerdik ve Toplam 8 ay sonra komissiyonami girecektik Simdi mulakat olunca SMS gelmesi Yine 3 Ayi bulur dedi kafam karisti biraz
Merhaba nargiza1991 Hanım. Bayrampaşa Yabancılar şubeye gitmekle çok yerinde bir şey yapmışınız.Sizin özel durumunuzdan dolayı yardımcı olmuşlar sağolsunlar.Gerçi her zaman yardımcı oluyorlar.Bana mesela çok eskiden beri daha il göç kurulmadan vatan şubede olan sarışın bayan memur her ne zaman işim olsa her zaman yardımcı olup yol göstermiştir.4 memurun binlerce evrağa baktığını ve mülakat sonrası üst yazı (rapor) yazdığını düşünün… Eşinizin söylediği gibi sizin 2-3 ay bir kazancınız olmuş. Şöyle ki: İl Nüfus müdürlüğü il göç idaresine ve yine Yabancılar şubeye yazı yazar.Yabancılar şube dosya sırasına göre parmak izinden sonra gerekli görürse şubeye davet eder ve mülakat yapar.Daha sonra bu mülakatı ve görüşlerini içeren bir üst yazı ile il Nüfus müdürlüğüne gönderir.İl Nüfus müdürlüğü başvuru durumuna göre daha doğrusu dosya sırasına göre komisyona çağırır.Sonuç olarak,Üst yazı yazılıp imzadan çıkması en erken 1 ay ve nüfusta komisyona davet en erken 1 ay gidiyor. Mülakat sonrası toplamda 2 ay sonra komisyon için davet gelmesi lazım.Tabi kişi dosyasını bizzat takip ederse daha da erken olabiliyor.Size nacizane tavsiyem 15 gün sonra tabi özel durumunuzu da dikkate alarak yabancılar şubeden gönderilen üst yazının sayı numarasını öğrenip daha sonra nüfus müdürlüğünden gelen evrak bölümünden takip etmenizdir.Bazen yoğunluktan memurlar bilgisayardaki gelen evrağı göremeyebilirler.Saygılar.
Merhaba dilya Bugun bayrampasadaydim durumu anlattim ve daha Yeni vermissin parmak izini 5 ay Gecmis Gecen sene Temmuz agustos 2017 aylarinin parmak izleri inceleniyor dedi Ama Yine de acip evraklarimiza bakti ve ayri ayri mulakat yapti isleminiz bitmis oldu Artik evinize polis gelmicek telefon aranmicak dedi dogumumu sordu ve Temmuzda diyince SMS mulakatda 3-4 Ayi bulur Temmuz gibi gelir dedi sirf hamile oldugum icn yardimci oldu sagolsun esim diyor ki isimiz 3-4 ay erkene almis olduk giderek diyor
Simdi benim anlamadim 4 ay sonra subeye cagirilsaydik Bu mulakat icn daha 4 ay SMS mi beklerdik ve Toplam 8 ay sonra komissiyonami girecektik Simdi mulakat olunca SMS gelmesi Yine 3 Ayi bulur dedi kafam karisti biraz
biz gittiğimiz zaman ayni şeyleri soylediler 3 4 ayda msj gelcek diye. ama biz parmak izi verdigimiz zaman eşimle beni ayrı ayrı sohbet yapmışlardı
arkadaşlar haziranda benim ikamet iznim bitiyor istanbulda biliyorsunuz randavu alıyoruz 3 4 aya veriyor bu 3 4 ay yani ikamet izinsiz kalacam vatandaşlık sürecini etkilermi bide o sürede msj gelirse komisyona falan girebiliyoruz degilmi
arkadaşlar haziranda benim ikamet iznim bitiyor istanbulda biliyorsunuz randavu alıyoruz 3 4 aya veriyor bu 3 4 ay yani ikamet izinsiz kalacam vatandaşlık sürecini etkilermi bide o sürede msj gelirse komisyona falan girebiliyoruz degilmi
İkamet bitmesine 1 ay varken uzatma başvurusu yap.Bildiğim kadarı ile uzatmalar için evraklar 5 gün içinde ptt posta ile il göç idaresine gönderiliyor.Gönderini pttden verilecek olan barkot numarasından takip et.il göç idaresine ulaştıktan 1 hafta sonra uzatma yaparken çıktısını aldığın 'İKAMET İZNİ BAŞVURU BELGESİ'ni il göç idaresi giderek imzalat ve mühürlet.Bununla komisyona girersin.Ayrıca Nüfus müdürlüğüne bir dilekçe yazarak ikametini uzattığını kartın aslı gelinceye kadar işlemlerin devam etmesini belirt ve ekine başvuru belgesinin fotokopisini ekle dosyan devam etsin sorun çıkmaz.
İkamet bitmesine 1 ay varken uzatma başvurusu yap.Bildiğim kadarı ile uzatmalar için evraklar 5 gün içinde ptt posta ile il göç idaresine gönderiliyor.Gönderini pttden verilecek olan barkot numarasından takip et.il göç idaresine ulaştıktan 1 hafta sonra uzatma yaparken çıktısını aldığın 'İKAMET İZNİ BAŞVURU BELGESİ'ni il göç idaresi giderek imzalat ve mühürlet.Bununla komisyona girersin.Ayrıca Nüfus müdürlüğüne bir dilekçe yazarak ikametini uzattığını kartın aslı gelinceye kadar işlemlerin devam etmesini belirt ve ekine başvuru belgesinin fotokopisini ekle dosyan devam etsin sorun çıkmaz.
öncelike cevap icin tsk ederim.
şimdi randavu aldım 1 buçuk ay kaldı bitmesini 3 buçuk aya randavu verdi.
şimdi randavu gününü beklemeden ptt gönderebilirmiyiz ptt direk il göç idare mudurulgune mi diyecez daha net bilgi verirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim tekrar
Merhaba dilya ayni seyi soyluyorlar eveet Gecen sene Temmuz agustos ayini incelediklerini soyledi ler Yine de Sira var 3 Ayi bulur mesaj SMS gelmesi dedi
- - - Updated - - -
Merhaba batitrakya ablacigim aydinlattiniz icn tesekkur ederim Allahta yolunuzu aydinlatsin Insallah Ama bir sorum olacak Su 15 gun sonra dosya Numarasi vs kafam karisti biraz daha anlatirmisiniz acikca anlayamadim
öncelike cevap icin tsk ederim.
şimdi randavu aldım 1 buçuk ay kaldı bitmesini 3 buçuk aya randavu verdi.
şimdi randavu gününü beklemeden ptt gönderebilirmiyiz ptt direk il göç idare mudurulgune mi diyecez daha net bilgi verirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim tekrar
Sizin zaten mevcut ikametiniz var.https://e-ikamet.goc.gov.tr/ linkinden ikamet uzatma başvurusu başvurusu yapıp sonuçta renkli çıktısını alıp istenilen evrakların pasapot hariç aslını, harç makbuzu,kart bedeli makpuzu,pasaportun resimli sayfa fotokopisi 4 fotoğraf vb.ptt kargo ile il göç idaresine göndermeniz gerekir diye biliyorum.Siz daha önce uzatmaları hep ilk randevu alarak mı yaptınız? Sistem mi değişti diyeceğim ama daha geçen gün komşuma uzatma başvurduk.Yunanistan uyruklu.Diğer ülkeleri bilmem ama aynı olması lazım.Asıl benim kafam karıştı şimdi..
Batitrakya ablacigim Siz Bu konuda baya bilgilisiniz sizin telefon numaranizi alsak Esim size danisip hareket ese Esim Numarasi 05397418354 Muhittin Adi sizin de numaranizi alabilirmiyiz bize Yol gosterseniz
Yani Yabancılar şubeye tekrar 1 ay veya daha erken 15 gün gibi gidip rica ederek üst yazının il nüfus müdürlüğüne gidip gitmediğini gitti ise hangi tarih ve sayı ile gönderildiğini sorun.Gönderdilerse vatandaki başvuru yaptığınız vatandaşlıka gidip girişte tam karşıda gelen evrak masası bölümünden gönderilen tarih ve sayıyı söyleyip baktırın.belki şansınıza aynı gün komisyon randevusu verirler.denemekten ne zarar var ki)
Sizin zaten mevcut ikametiniz var.https://e-ikamet.goc.gov.tr/ linkinden ikamet uzatma başvurusu başvurusu yapıp sonuçta renkli çıktısını alıp istenilen evrakların pasapot hariç aslını, harç makbuzu,kart bedeli makpuzu,pasaportun resimli sayfa fotokopisi 4 fotoğraf vb.ptt kargo ile il göç idaresine göndermeniz gerekir diye biliyorum.Siz daha önce uzatmaları hep ilk randevu alarak mı yaptınız? Sistem mi değişti diyeceğim ama daha geçen gün komşuma uzatma başvurduk.Yunanistan uyruklu.Diğer ülkeleri bilmem ama aynı olması lazım.Asıl benim kafam karıştı şimdi..
evet onu anladım gereken evraklarla il göçe gönderecem. evet uzatma başvurusu yaptim 3 buçuk aya verdi randavu anlamadığım şu randavu gününü beklemeden simdi evrakları hazırlayıp il göçe ptt dan gönderebiliyormuyuz. demezlermi sizin randavu gününüze daha 3 ay var niye şimdi gönderiyorsunuz bunun icin de detaylı bilgi almak icin. bi kaç gün sonra il göçe gideceğim net bilgi alınca sizlerle paylacagim yinede tesekkur ederim
Irakli bir arkadasim var. "Ürdun'de yasiyor" .Haniminin anneannesi Türk'mus. Soydan gelen bagla T.C. vatandasligina gecmek istiyorlar.Bu konuda yasla...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku