+ Konuyu Yanıtla
16 / 29 Sayfa İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon
151 den 160´e kadar toplam 283 ileti bulundu.

Konu: Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi?

Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi?

Bu soruyu en iyi Almanya'daki avukat bilebilir. Bu sitede hep Türkiye'den velayetle alakalı baba ya da anneler oldu.

Hukuki NET Güncel Haber

Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi? konulu yargıtay kararı ara
    Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi? konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Herşeyi ne güzel planlamış ne güzel getirmiştiniz. hani derler ya Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Ama Başınıza buyruk hareketiniz size nelere maloluyor görüyorsunuz değilmi sayın üye. O memleketteki eyleminiz sizi tepe taklak etti. Bir hukukçu ile görüşmeden hareket etmeyecektiniz. Hırsınız kurbanı oldunuz. Umarım en kısa zamanda dilediğiniz hukuki sonuçlara ulaşırsınız..

Nerede
    Almanya
    İletiler
    179
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Herşeyi ne güzel planlamış ne güzel getirmiştiniz. hani derler ya Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Ama Başınıza buyruk hareketiniz size nelere maloluyor görüyorsunuz değilmi sayın üye. O memleketteki eyleminiz sizi tepe taklak etti. Bir hukukçu ile görüşmeden hareket etmeyecektiniz. Hırsınız kurbanı oldunuz. Umarım en kısa zamanda dilediğiniz hukuki sonuçlara ulaşırsınız..
    Abdullah Bey hangi eylemden bahsettiginizi tam olarak anlayamadim.ben memlekette zaten tüm delilleri ve vekaletnameyi avukatima verdikten sonra o gece onu birakip gelmistim..cocugu kacirma olayindan diyorsaniz onu mecbur yapacaktim yoksa kizimi koz olarak kullanirlardi havaalanina sikayette bulunurlardi..

İletiler
    73
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Konuyu birinci sayfadan beri okudum . Öncelikle yaşadığınız olaydan dolayı soğukkanlı ve sabırlı oluşunuzdan dolayı sizleri takdir ediyorum . Kolay kolay Türk erkeği bu şekilde olan o... kaldıramayacak bir karekter taşır fakat sizin sergilediğiniz tutum sağlıklı düşününce olması gereken durum olabilir . Kaldiki bu şekilde ilişkisi olan birisinin o kadar yıl bilipte aynı yatağa yatmak ilişkiye girmek çok talihsiz ve iğrenç bir durum bu ne biçim bir ahlak anlayışı bu ne biçim iffet ne biçim bir namus anlayışı insanların sinirlerini zıplatıyor ve katil edecek bir neden teşkil ediyor tabiki Allah ' a duva edip sabır dilemek lazım sabır çok önemli . . .

Konu hukuki mercilere iletilmiş sizde karşı tarafla gereksiz diyolağa girmeyin mümkünse hiç girmeyin avukatınız sizin yerinize gerekli işlemleri zaten yapıyor . Yıllık izniniz bittimi bilmiyorum ama bitmediyse tatil sizin ve çocuğunuz için iyi olabilir avukatınızla görüşün bir sorun teşkil etmeyecekse siz bilirsiniz .

Süreç umarım lehinize kısa zamanda sonuçlanır ve aklınızdan kısa sürede olanları atar çocuğunuzla mutlu bir beraberlik yaşarsınız . . .

Nerede
    Almanya
    İletiler
    179
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı xug rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Konuyu birinci sayfadan beri okudum . Öncelikle yaşadığınız olaydan dolayı soğukkanlı ve sabırlı oluşunuzdan dolayı sizleri takdir ediyorum . Kolay kolay Türk erkeği bu şekilde olan o... kaldıramayacak bir karekter taşır fakat sizin sergilediğiniz tutum sağlıklı düşününce olması gereken durum olabilir . Kaldiki bu şekilde ilişkisi olan birisinin o kadar yıl bilipte aynı yatağa yatmak ilişkiye girmek çok talihsiz ve iğrenç bir durum bu ne biçim bir ahlak anlayışı bu ne biçim iffet ne biçim bir namus anlayışı insanların sinirlerini zıplatıyor ve katil edecek bir neden teşkil ediyor tabiki Allah ' a duva edip sabır dilemek lazım sabır çok önemli . . .

Konu hukuki mercilere iletilmiş sizde karşı tarafla gereksiz diyolağa girmeyin mümkünse hiç girmeyin avukatınız sizin yerinize gerekli işlemleri zaten yapıyor . Yıllık izniniz bittimi bilmiyorum ama bitmediyse tatil sizin ve çocuğunuz için iyi olabilir avukatınızla görüşün bir sorun teşkil etmeyecekse siz bilirsiniz .

Süreç umarım lehinize kısa zamanda sonuçlanır ve aklınızdan kısa sürede olanları atar çocuğunuzla mutlu bir beraberlik yaşarsınız . . .

7 temmuzdaki durusmada bulunmam lazimmis annem ve kardesimde sahitlik yapacagi icin onlarda gidemiyor,annem babam kizim ve ben cumartesi günü tatile kafa dinlemeye gidecetik..benim rezervasyon iyiki olmamisti ama annem ve babamin bileti yanacak otelinde parasinin yarisi yandi..

sonrada 1 hafta izinim kaliyor hatta bugün o kadar umutsuzumki cocugu o gün alacaklar gibi bir his var icimde o moralle tatile gidemem...

zaten birde su günlerde cocuk hizmet dairesinden eve bakmaya gelirler onlarin görüsü cok önemliymis

sabriminda umudumunda sonuna geldim artik isyan ediyorum sadece türkiyedeki davadan yüzde yüz umutluyum ama burasi ne olacak hic umudum yok gibi..

böylede adalet olurmu yaa---basima actigi dertlere bakin 1 tokat bile vurmadan birakip geldim cektigim ugrastigim seylere bakin isyan etmemek elde degil....

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Eşinizin ailesine ve onu tanıyanlara anlatarak, eşinizi nasıl rezil edeceğiniz yönünde kurgular, senaryolar üretirken başınıza neler geleceğini hesaplamadınız.

Şöyleki...

Delilleri sabırla tek tek dantel işler gibi topladınız.. Tamam
    Hukuki anlamda dava açacağım dediniz.. Bu da tamam.
    Çocuğumu alıp döneceğim, o nu TR: de bırakacağım dediniz. Bu da tamam..
    Ama eşinizi rezil etme ve daha sonrasında karşı tarafla ağız dalaşına girmeniz size kaybettiriyor..
    Bir hukukçu ile görüşüp neler yapabileceğiniz konusunda (özelikle eşinizi rezil etme konusunda) hareket etmeliydiniz.

Bakın bu forumda binlerce ileti var. Nice masum eş boşanma davası açıldıktan sonra eşinin iftiralarına ve olmadık iddialarına maruz kalıyor. Bu durumun boşanma davalarının bir parçası haline geldiğide defaten yazıldı çizildi.

Siz şimdi elinizde deliller olduğu için rahat görünüyorsunuz. Eşinzin Almanya da dava açacağı hiç aklınıza gelmedi muhtemelen. Özellikle velayet konusunda. Oradaki mahkemeye TR. de devam eden bir boşanma davanız olduğunu bildirseniz dahi etkilemeyecektir. Söz konusu olan velayet ise anneye vereceklerdir.
    Eşinizin sizinle ilgili iddiaları vardı.

Alıntı mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    .... verdigi ifadede benim psikolojik hasta oldugumu.......en büyük iftirasi ise eve erkek arkadaslarimi aliyormusum gece yarilarina kadar oturuyormusuz ve onlarin aralarini yapmaya ugrasip hatta para karsiligi onlara satmaya calismisim!!!!!!!zaten bir tane arkadasim vardi bu dostu 2. olmustu oda ben varken asla yalniz gelmedi hep karisi cocuguyla geldi..
    Eşiniz bu iddiasını devam ettirecektir. Zira artık gırtlağına kadar bulaştı bu işe. ve olay inatlaşmaya doğru gidiyor. Geri dönüşü olmayan bir yolda. Şu an sizin canınızı ne kadar yakacağının hesabını yapıyor. Elinden en geliyorsa yapacak. Şiddet, iftira, hakaret aklınıza ne gelirse bunlara hazrılıklı olun.

Bakın sizin adınıza o en kuvvetli delil dediğiniz bu video görüntülerini sizin aleyhinize kullanabilirler. Nasılmı? Şöyle bir iddia ve senaryo üretebilirler.

"eşim sapıkça fantazileri olan bir adamdı. zaten daha öncede belirtmiştim psikolojik sorunları var. sapılça fantazileri yüzünden sık sık tartışırdık. Şiddet uygular döverdi beni. Hatta bu nedenle bir bebeğimi bile kaybettim.. fantazilerini hayata geçrimek isterdi. Nitekim o ormanda araç içerisindeki görüntüler ve fotograflar ile evdeki sevişme görüntülerini bizzat kendisi sözüm ona gizli kamera ambiansı yaratarak sırf fantazi olsun diye çekmiştir. Kameranın arkasında kendisi vardı. Bunu yaparkende sapıkça bir haz alıyordu. Bunu ben isteyerek yapmadım ama beni ve çocuğumu ölümle tehdit ederek bunu yaptırdı. Mecburdum.. Yapmasaydım canıma kast edecekti. Üstelik yaşanan bu ilişkilerden dolayıda karşı taraftan para da alıyordu. Benden yeniden ve bu sefer daha farklı şekilde de yapmamı istedi. Ben artık yapmayacağımı söyleyince elindeki görüntülerle vs. bana karşı dava açtı.."

türünden bir iddiada bulunursa. Dostu dediğiniz diğer şahısta bunu teyit ederse başınıza gelebilecekleri hayal bile etmek istemem. Size eylemsiz kalmanız ve anlaşma yoluna gitmeniz konusunda defalarca yazıldı ama siz durmadınız.

Şmdi acilen TR. deki ve Oradaki avukatınızla bu konuları yeniden istişare edin. Oradaki mahkemenin Velayeti anneye vereceği kesin görünüyor. O mahkemeden önce TR. den bir karar çıkması olası değil. Kendinizi buna hazırlayın. Ayrıca tedbir nafakası içinde hazırlıklı olun.

Tekrar geçmiş olsun..
    Konu Abdullah Yaman tarafından (25-06-2010 Saat 08:00:10 ) de değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası...

Nerede
    Almanya
    İletiler
    179
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Eşinizin ailesine ve onu tanıyanlara anlatarak, eşinizi nasıl rezil edeceğiniz yönünde kurgular, senaryolar üretirken başınıza neler geleceğini hesaplamadınız.

Şöyleki...

Delilleri sabırla tek tek dantel işler gibi topladınız.. Tamam
    Hukuki anlamda dava açacağım dediniz.. Bu da tamam.
    Çocuğumu alıp döneceğim, o nu TR: de bırakacağım dediniz. Bu da tamam..
    Ama eşinizi rezil etme ve daha sonrasında karşı tarafla ağız dalaşına girmeniz size kaybettiriyor..
    Bir hukukçu ile görüşüp neler yapabileceğiniz konusunda (özelikle eşinizi rezil etme konusunda) hareket etmeliydiniz.

Bakın bu forumda binlerce ileti var. Nice masum eş boşanma davası açıldıktan sonra eşinin iftiralarına ve olmadık iddialarına maruz kalıyor. Bu durumun boşanma davalarının bir parçası haline geldiğide defaten yazıldı çizildi.

Siz şimdi elinizde deliller olduğu için rahat görünüyorsunuz. Eşinzin Almanya da dava açacağı hiç aklınıza gelmedi muhtemelen. Özellikle velayet konusunda. Oradaki mahkemeye TR. de devam eden bir boşanma davanız olduğunu bildirseniz dahi etkilemeyecektir. Söz konusu olan velayet ise anneye vereceklerdir.
    Eşinizin sizinle ilgili iddiaları vardı.

Eşiniz bu iddiasını devam ettirecektir. Zira artık gırtlağına kadar bulaştı bu işe. ve olay inatlaşmaya doğru gidiyor. Geri dönüşü olmayan bir yolda. Şu an sizin canınızı ne kadar yakacağının hesabını yapıyor. Elinden en geliyorsa yapacak. Şiddet, iftira, hakaret aklınıza ne gelirse bunlara hazrılıklı olun.

Bakın sizin adınıza o en kuvvetli delil dediğiniz bu video görüntülerini sizin aleyhinize kullanabilirler. Nasılmı? Şöyle bir iddia ve senaryo üretebilirler.

"eşim sapıkça fantazileri olan bir adamdı. zaten daha öncede belirtmiştim psikolojik sorunları var. sapılça fantazileri yüzünden sık sık tartışırdık. Şiddet uygular döverdi beni. Hatta bu nedenle bir bebeğimi bile kaybettim.. fantazilerini hayata geçrimek isterdi. Nitekim o ormanda araç içerisindeki görüntüler ve fotograflar ile evdeki sevişme görüntülerini bizzat kendisi sözüm ona gizli kamera ambiansı yaratarak sırf fantazi olsun diye çekmiştir. Kameranın arkasında kendisi vardı. Bunu yaparkende sapıkça bir haz alıyordu. Bunu ben isteyerek yapmadım ama beni ve çocuğumu ölümle tehdit ederek bunu yaptırdı. Mecburdum.. Yapmasaydım canıma kast edecekti. Üstelik yaşanan bu ilişkilerden dolayıda karşı taraftan para da alıyordu. Benden yeniden ve bu sefer daha farklı şekilde de yapmamı istedi. Ben artık yapmayacağımı söyleyince elindeki görüntülerle vs. bana karşı dava açtı.."

türünden bir iddiada bulunursa. Dostu dediğiniz diğer şahısta bunu teyit ederse başınıza gelebilecekleri hayal bile etmek istemem. Size eylemsiz kalmanız ve anlaşma yoluna gitmeniz konusunda defalarca yazıldı ama siz durmadınız.

Şmdi acilen TR. deki ve Oradaki avukatınızla bu konuları yeniden istişare edin. Oradaki mahkemenin Velayeti anneye vereceği kesin görünüyor. O mahkemeden önce TR. den bir karar çıkması olası değil. Kendinizi buna hazırlayın. Ayrıca tedbir nafakası içinde hazırlıklı olun.

Tekrar geçmiş olsun..

söylediklerinize katiliyorum o videoyu benim aleyhime kullanmaya calisabilir ama cinsel iliskiye girdikten sonra dostu daha 1 saat 20 dakika daha evde kaliyor cay iciyorlar bu onun kölesi gibi neredeyse 1 saat boyunca diz cökmüs sekilde oturuyor öpüsüyorlar sariliyorlar cilvelesiyorlar koyu bir sohbet falan bunlara ne diyecek??
    birde gizli görüntüleri dedektif sayesinde ele gecirdim yani ben kendim cekmedim kamerayi falan dedektif kurdu onu sahit gösterebilirim...
    benim ALLAHA sükür psikolojik hastaligim falan yok o iddiasini ispat etmek icin delil lazim..tam tesi 2 avukatim ve dedektif bile asil bunun hasta oldugunu hic bir normal akli basinda bir kadinin chatte kocasini boynuzladigini gururla anlatmayacagini hatta dostu gittikten sonra hemen pc basina gecip yaptiklari pozisyonlari dahi yazmayacagini beyan ediyorlar...
    ayni sekilde dogmamis bebegin benim tekmem yüzünden öldügüne dair delili nasil nereden alacak..
    eger ben siddet kullanan birisi olsaydim nasil oluyorda bu kadar seyden sonra ona bir tokat bile vurmadan ailesine teslim edip geliyorum...

haklisiniz bu kadar cirkeflesip yalan yere yeminli beyanda bulunacak kadar asagilik birisi olacagini tahmin etmemistim..

Nerede
    SAMSUN
    İletiler
    1.322
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Görüntünün yanında chat yapılmuş.Bence bu iftira havada kalır.Cümlenizin sonunda tahmin etmemiştim demişsiniz.Benim geriye doğru yorumlarıma bakın 2 tanesinde Sayın Abdullah Yamanın iletisini kopyalayıp size tavsiyeleri bayağı yarar düşüncesinde idim.Bundan sonraki süreçte kimse ile görüşmeyin bari.Olanları burada anlatın.Bence hukuki ve zararsız çıkılacak süreci Abdullah bey anlatıyor.Onun tavsiyelerini dikkate alın.İnşallah gönlünüze göre netice alırsınız.

Nerede
    ankara
    İletiler
    206
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    söylediklerinize katiliyorum o videoyu benim aleyhime kullanmaya calisabilir ama cinsel iliskiye girdikten sonra dostu daha 1 saat 20 dakika daha evde kaliyor cay iciyorlar bu onun kölesi gibi neredeyse 1 saat boyunca diz cökmüs sekilde oturuyor öpüsüyorlar sariliyorlar cilvelesiyorlar koyu bir sohbet falan bunlara ne diyecek??
    birde gizli görüntüleri dedektif sayesinde ele gecirdim yani ben kendim cekmedim kamerayi falan dedektif kurdu onu sahit gösterebilirim...
    benim ALLAHA sükür psikolojik hastaligim falan yok o iddiasini ispat etmek icin delil lazim..tam tesi 2 avukatim ve dedektif bile asil bunun hasta oldugunu hic bir normal akli basinda bir kadinin chatte kocasini boynuzladigini gururla anlatmayacagini hatta dostu gittikten sonra hemen pc basina gecip yaptiklari pozisyonlari dahi yazmayacagini beyan ediyorlar...
    ayni sekilde dogmamis bebegin benim tekmem yüzünden öldügüne dair delili nasil nereden alacak..
    eger ben siddet kullanan birisi olsaydim nasil oluyorda bu kadar seyden sonra ona bir tokat bile vurmadan ailesine teslim edip geliyorum...

haklisiniz bu kadar cirkeflesip yalan yere yeminli beyanda bulunacak kadar asagilik birisi olacagini tahmin etmemistim..
    Temenni edildiği gibi; kuralına göre oynasaydınız bile iş yine bu noktaya gelebilirdi....ailesi kabul etse , eşiniz yine bir çıkış yolu aramaktan geri durmayacaktı...."sıçandan doğan kendir keser" derdi gariban anam....nafaka ve velayeti vermeye hazır ol...boşanacağın güne kadar kendini bu psikolojiye uyarla....bazı şeylerin faturası ağır ve sancılı bir süreçtir...

Nerede
    Almanya
    İletiler
    179
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

bugün türkiyedeki avukatim bana bunun oradaki kendi avukatina verdigi ifadeleri iceren dosyayi faxladi.

orada bundan önce akrabamin kiziyla evlenmek istemisimde o kabul etmedi diye bununla evlenmisim ve bu gönül iliskisi yüzünden psikolojik sorunlar yasamisim ve tedavi görmüsüm ama fazla para gidiyor diye yarim birakmisim demis...----nereye para gidiyor anlamiyorum burada psikologa gitmek bedava...

ben ona müstakil ve mefrus ev temin etmemisim benim ailemin yaninda yasamisiz sadece yatmadan yatmaya eve gitmisiz dolayisiyla annemde devamli hayatimiza müdahale etmis ve kavgaya kiskirtmis---buda tamamen yalan neden madem burada ayni ifadeyi vermemis...

bekar,evli kendi arkadaslarimi devamli müsterek eve getirip onunda bulundugu ortamda ikimizin cinsel hayatini erkek arkadaslarima anlatiyormusum---buradaki ifadesinde onu erkeklere satmaya calistigimi söylemisti ikisi arasinda büyük fark var...2 farkli yalan ifade

orada buna sen anneni özlemisindir, onlarda yat bu gece deyip annesinin evine birakip sabahleyinde kacip gelmisim---buradaki ifadesinde altinlar yüzünden siddetli kavga yaptik bende daha fazla büyümesin diye annemin evine gittim orada yattim demis...yani yine 2 farkli yalan ifade

yani sonucta cok büyük iftira olarak orada niye dogmamis cocugu tekme vurarak öldürdügümü beyan etmemis vede orada niye onu erkeklere satmaya calistigimi söylememis...

avukatima sormam lazim bunlarida delil olarak kullanabilirmiyiz oradada buradada degisik degisik yalan söyledigi icin acaba lehime olurmu??

+ Konuyu Yanıtla
16 / 29 Sayfa İlkİlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

otel kayıtları nasıl öğrenilir

karim beni aldatiyormu

karım beni aldatıyor

karım beni aldatıyor mu

https:www.hukuki.netshowthread.php69612-Karim-beni-aldatiyor-delillerim-yeterli-mi

karim aldatiyor mu

eşimi telefonda nasıl yakalayabilirim

eşim beni aldatıyor delillerimaldatan karimKarım aldattı site:www.hukuki.netaldatan karımı nasıl yakalanıraldatan eşimi nasıl yakalanırkarim beni aldattikarim benden nefret ediyorhttp:www.hukuki.netshowthread.php69612-Karim-beni-aldatiyor-delillerim-yeterli-mikarim beni aldatiyormu nasil anlarimkarim beni aldatmiskarim beni aldatiyorkarim beni aldattigini nasil anlarimkarım beni aldattıeşim beni aldatıyor ne yapmalıyımkarimi nasil yakalarimkarım aldatıyoresim benden nefret ediyorkarımın aldattığını öğrendim
Forum