Cevap: Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi?
Mutsuz03 .... sayın üye. Karşı tarafın hayatı hakkında bu kadar bilgi sahibi olmanızı çözemedim. Sizi ilgilendirmeyen şeyler bunlar. Kendi davanıza odaklanın. Sürekli elinizde bir çomakla suyu bulandırmaya çalışıyorsunuz. Bulanık suda balık avlanmaz. zira sizde bastığınız yeri göremez olmadık bir çamura düşersiniz. Susun artık. Adalate yansıttığınız, yargı sürecinde olan bir davanız var. Hakime güvenin. Kendinize dönün. Karşı tarafın çocuklarının içinde bulunduğu psikolojiyi, eşinizin ailesinin toplum içindeki itibarını vs düşüneceğinize çocuğunuzun psikolojisini onun ruh sağlığını düşünün. Soracaksanız paylaşacaksanız artık çocuğunnuza hem anne hem baba olabilmek adına bu dönemlerden geçmiş bireylerden bu dönemleri acısız sancısız nasıl atlatırsınız bunu sorun. Size ne adamın 12 yaşındaki oğlundan, yada kızından, yada karısının kilosundan fitnesinden msn adresinin olmamasından. Kendi dünyanıza dönün, önünüzde kocaman bir hayat var. O masum yavrunun tüm sorumluluğu hayatının tüm yükü şimdi sizin omuzlarınızda. Çocuğunuzla ilgilenin.
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
...... Sizin yaşadıklarınızı en iyi Abdullah Yaman(Editör) anlar. Size de bu konuda ciddi tavsiyeleri oldu...
Sayın denizblk; ben bu üyeyi anladığımı sanıyordum, ama yanıldığımı düşünüyorum. Anlamakta güçlük çekiyorum. önerilerimiz kulak ardı ediliyor. Haklı olduğu davada haksız konuma düşecek. hatta şimdiden düştü bile. Bu davayı ve velayeti kaybedecek, yüklüce bir nafaka belkide tazminat ödeyecek. Durum onu gösteriyor. Susmazsa dahada çok şey kaybedecek. Üzerine vazife olmayan ve kendi sahası dışında alanlarla ilgileniyor. karşı tarafın karısı çocukları adamın içtimai durumu vs. bunlar bu üyeyi ilgilendiren şeyler değil. Bu bilgiler hiç bir avantaj sağlamaz. gereksiz girişimlerde bulunuyor bu üye. Sadakatsizlik ve zina nedeni ile dava açacak olan kişi elindeki deliller ile bilgi ve belgeleri sadece avukatına verir ve gider davasını açar. Karşı tarafta delilleri ve bilgileri mahkeme dosyasından öğrenir. Yada anlaşmalı boşanmaya ikna etmek için önce kendi eşine elindeki delillerden bahseder, (ama göstermez) anlaşmalı boşanıp yollarımızı ayıralım der. Karşı taraf kabul etmez ise mahkeme sürecini başlatır.
Bu üye ne yaptı. Avukatına belge bilgi vermeden, davayı açmadan önce eşi ile bu olayı görüşmeden gitti eşine dostuna delilleri verdi. Eşinin ailesi ile paylaştı. Sonrada kendisi ile pazarlık edilmesine izin vermeden çocuğu alıp uzaklaştı oradan. Belkide eşinin ailesi eşini razı edip anlaşmalı boşanacaklardı. Bu kapıyı kapattı. Sonra hukuki süreci başlattı. Avukatı delilleri davayı açtıktan sonra öğrenebildi. Zannettiki eşinin ailesi kendisinden yana olacak. Adamların kızı kötüde olsa kızı, ölsede kızı, kalsa da kızı. Sahiplenecek elbette. Zira bu üye kendisini savunabilecğei, yada haklı olduğunu ispat edebileceği en büyük kapı olan diyalog kapısını kapattı.
Oysa önce iddialarını sözlü olarak dile getirseydi. Eşi delillerden haberi olmadan böyle birşeyin olmadığını söyleyecekti. Ailede kızımıza iftira atıyorsun yokmuş böyle birşey dediğinde, şahiti ile delili ile konuşacaktı, yada peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun. Bu durumda mahkeme kara versin deyip tartışmayı sonlandırmalı ve diyalogları bitirmeliydi.
Sonra hukuki süreci başlatmalı ve sessiz kalıp süreci takip etmeliydi.
Ama bu üye hiç durmuyor, sürekli birilerini rahatsız ediyor, bilgi topluyor (sözüm ona) edindiği bilgilerin de kendisine bir faydası yok. Karşı tarafda adam karısına yalvarmışmış. Bu üyeye faydası nedir. Hiç. Adamın eşi kiloluymuş fitnese gidememiş aralarında sorunlar varmış. size ne.. Siz davanıza odaklanın susun. msn i cep telinizi kapatın. ev telinizi değiştirin. uzaklaşın. tacizler tehditler derken başını derde sokacak bu üye. Bekle bakalım arkadaş. Davan aşama kaydetsin. Bir yerlere gelsin. sonra git adamada dava aç tazminat davası. Eşinede.
Ama bu şekilde devame derse bu üye, haklı olduğu davayı kaybedecek, tazminat ödeyecek, nafaka ödeyecek, velayette gidecek, kaçırdığı malalrdan dolayıda sıkıntı yaşayacak. yetmedi karşı taraf yani 3 ncü şahısta haksız fiil nedeni ile bu üyeden tazminat talep edecek.
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Sayın denizblk; ben bu üyeyi anladığımı sanıyordum, ama yanıldığımı düşünüyorum. Anlamakta güçlük çekiyorum. önerilerimiz kulak ardı ediliyor. Haklı olduğu davada haksız konuma düşecek. hatta şimdiden düştü bile. Bu davayı ve velayeti kaybedecek, yüklüce bir nafaka belkide tazminat ödeyecek. Durum onu gösteriyor. Susmazsa dahada çok şey kaybedecek. Üzerine vazife olmayan ve kendi sahası dışında alanlarla ilgileniyor. karşı tarafın karısı çocukları adamın içtimai durumu vs. bunlar bu üyeyi ilgilendiren şeyler değil. Bu bilgiler hiç bir avantaj sağlamaz. gereksiz girişimlerde bulunuyor bu üye. Sadakatsizlik ve zina nedeni ile dava açacak olan kişi elindeki deliller ile bilgi ve belgeleri sadece avukatına verir ve gider davasını açar. Karşı tarafta delilleri ve bilgileri mahkeme dosyasından öğrenir. Yada anlaşmalı boşanmaya ikna etmek için önce kendi eşine elindeki delillerden bahseder, (ama göstermez) anlaşmalı boşanıp yollarımızı ayıralım der. Karşı taraf kabul etmez ise mahkeme sürecini başlatır.
Bu üye ne yaptı. Avukatına belge bilgi vermeden, davayı açmadan önce eşi ile bu olayı görüşmeden gitti eşine dostuna delilleri verdi. Eşinin ailesi ile paylaştı. Sonrada kendisi ile pazarlık edilmesine izin vermeden çocuğu alıp uzaklaştı oradan. Belkide eşinin ailesi eşini razı edip anlaşmalı boşanacaklardı. Bu kapıyı kapattı. Sonra hukuki süreci başlattı. Avukatı delilleri davayı açtıktan sonra öğrenebildi. Zannettiki eşinin ailesi kendisinden yana olacak. Adamların kızı kötüde olsa kızı, ölsede kızı, kalsa da kızı. Sahiplenecek elbette. Zira bu üye kendisini savunabilecğei, yada haklı olduğunu ispat edebileceği en büyük kapı olan diyalog kapısını kapattı.
Oysa önce iddialarını sözlü olarak dile getirseydi. Eşi delillerden haberi olmadan böyle birşeyin olmadığını söyleyecekti. Ailede kızımıza iftira atıyorsun yokmuş böyle birşey dediğinde, şahiti ile delili ile konuşacaktı, yada peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun. Bu durumda mahkeme kara versin deyip tartışmayı sonlandırmalı ve diyalogları bitirmeliydi.
Sonra hukuki süreci başlatmalı ve sessiz kalıp süreci takip etmeliydi.
Ama bu üye hiç durmuyor, sürekli birilerini rahatsız ediyor, bilgi topluyor (sözüm ona) edindiği bilgilerin de kendisine bir faydası yok. Karşı tarafda adam karısına yalvarmışmış. Bu üyeye faydası nedir. Hiç. Adamın eşi kiloluymuş fitnese gidememiş aralarında sorunlar varmış. size ne.. Siz davanıza odaklanın susun. msn i cep telinizi kapatın. ev telinizi değiştirin. uzaklaşın. tacizler tehditler derken başını derde sokacak bu üye. Bekle bakalım arkadaş. Davan aşama kaydetsin. Bir yerlere gelsin. sonra git adamada dava aç tazminat davası. Eşinede.
Ama bu şekilde devame derse bu üye, haklı olduğu davayı kaybedecek, tazminat ödeyecek, nafaka ödeyecek, velayette gidecek, kaçırdığı malalrdan dolayıda sıkıntı yaşayacak. yetmedi karşı taraf yani 3 ncü şahısta haksız fiil nedeni ile bu üyeden tazminat talep edecek.
haklisiniz buradaki adamin problemleri aslinda beni ilgilendirmiyor ama bir yöne karisi onu kabul etmeyecek yaptigi yanina kalmayacak oda bosanacak diye seviniyorum...
5 mayista ögleden sonra avukatima delilleri dosyalari verdim ayni gece oradan kactik sabah ucakla buraya geldik 6 mayis ögleden sonra ayni deliller babasina verildi..evet düsünmüstümki rezil olmamak icin anlasmali bosanmaya yanasirlar hatta öglede olacakti 11 mayista sms göndermislerdi herseye raziyiz yeterki delilleri mahkemeye sunmayin diye..ama suan bile ölüm tehdidi yazmislar ise(onlarda yazicidan cikti avukatima faxlayacagim) sanki ben orada kalsam onlarla konussam hic bir sey yokmus gibi beni ve cocugumu birakacaklarmiydi saniyorsunuz??
ayni geldigimiz gece esimin dostunun evine gittim yanima onun ve kendi akrabalarimi alarak evde oldugunu ummustum herkesin icinde dvd´yi oynatip onu rezil etmeyi planlamistim oda zaten olayi itiraf edip evden kacmis...
bugün mahkemede ne olmus derseniz hic bir sonuc cikmamis daha dogrusu onlarin avukati bile gelmemis benim avukatim yeni bir tebligat cikartacak ve kendi ilcemizden mahkeme tarihi alacak dava orada görülmeye baslanacak...
birde sayin Abdullah bey benim anlamadigim ikide bir haksiz duruma düstünüz böyle giderse davayi kaybedeceksiniz,tazminat ödeyeceksiniz,cocugun velayetini alacaklar,nafaka ödeyeceksiniz, mallardan pay vereceksiniz hatta karsi taraf 3. sahis tazminat alacak diyorsunuz ben ne yapiyorumki davayi kaybedecekmisim??esimin akrabalarina falan foto yada cd göndermedim hatta cogu olayin gercek tarafini bilmiyor bile..sadece erkek kardesine gönderdim o kadar buradada o cd birtek esimin dostunun karisinda var oda bosanirken faydasi olur diye ona verdim..
esimin dostunun karisiyla aile dostu oldugumuzu biliyorsunuz o bazen mail atiyor yada onun ablasi dayim gilin dünürü o yüzden gelismelerden haberim oluyor bu konuyu bilmemin benim davama ne kötü etkisi olacak onuda anlamis degilim..
yani neden ikide bir beni sucluyorsunuz onu anlamiyorum...
sayın abdullah bey;
mutsuz03 arkadaşımız bence yaşamış olduğu bu acı olayın etkisiyle doğal olarak asabi ve huzursuz davranıyor. Yani son derece insani bir şekilde çektiği acının sebebi olan insanlarında acı çektiğini bilmekten dolayı birazcıkta olsa kendini iyi hissediyor. Tüm boşanan arkadaşlar itiraf etsinlerki; kendisini bu kadar yaralayıcı şeyler yaşatan eski eşinin mutsuz ve kötü olduğuna dair haberler almaktan kendimizi biraz rahatlamış, karşı tarafında bedel ödediğini bilmekten dolayı mutlu hissetmezmiyiz? umarım bu insani intikam duygunuzu kendinize ve çocuğunuza zarar vermeden engellersiniz. Abdullah beye şöyle katılıyorum. Oysa önce iddialarını sözlü olarak dile getirseydi. Eşi delillerden haberi olmadan böyle birşeyin olmadığını söyleyecekti. Ailede kızımıza iftira atıyorsun yokmuş böyle birşey dediğinde, şahiti ile delili ile konuşacaktı, yada peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun. Bu durumda mahkeme kara versin deyip tartışmayı sonlandırmalı ve diyalogları bitirmeliydi.
Sonra hukuki süreci başlatmalı ve sessiz kalıp süreci takip etmeliydi.demiş evet yapılması gereken mantık çerçevesinde bu ama, bizlerde insanız ve Mutsuz03 beyde insan. doğal olarak duygusal davranabilir. hırslarına kapılabilir. mantıksız davranabilir. bide dışardan akıl vermek kolayda yaşamak zor tabi. yaşananlar kaldırılması hazmedilmesi kolay şeyler değil. bu anlamda mutsuz03'ü suçlamıyorum. daha önceki iletilerimde de yazdığım gibi kızınız ve sizin için en az hasarla nasıl atlatacaksanız bu süreci uzman yardımı alarak, bu yönde tavır geliştirin derim. merakla dava sonucunu bekliyorum. ve size sabır ve metanet diliyorum.
oz_can_al rumuzlu üyeden alıntı
sayın abdullah bey;
mutsuz03 arkadaşımız bence yaşamış olduğu bu acı olayın etkisiyle doğal olarak asabi ve huzursuz davranıyor. Yani son derece insani bir şekilde çektiği acının sebebi olan insanlarında acı çektiğini bilmekten dolayı birazcıkta olsa kendini iyi hissediyor. Tüm boşanan arkadaşlar itiraf etsinlerki; kendisini bu kadar yaralayıcı şeyler yaşatan eski eşinin mutsuz ve kötü olduğuna dair haberler almaktan kendimizi biraz rahatlamış, karşı tarafında bedel ödediğini bilmekten dolayı mutlu hissetmezmiyiz? umarım bu insani intikam duygunuzu kendinize ve çocuğunuza zarar vermeden engellersiniz. Abdullah beye şöyle katılıyorum. Oysa önce iddialarını sözlü olarak dile getirseydi. Eşi delillerden haberi olmadan böyle birşeyin olmadığını söyleyecekti. Ailede kızımıza iftira atıyorsun yokmuş böyle birşey dediğinde, şahiti ile delili ile konuşacaktı, yada peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun. Bu durumda mahkeme kara versin deyip tartışmayı sonlandırmalı ve diyalogları bitirmeliydi.
Sonra hukuki süreci başlatmalı ve sessiz kalıp süreci takip etmeliydi.demiş evet yapılması gereken mantık çerçevesinde bu ama, bizlerde insanız ve Mutsuz03 beyde insan. doğal olarak duygusal davranabilir. hırslarına kapılabilir. mantıksız davranabilir. bide dışardan akıl vermek kolayda yaşamak zor tabi. yaşananlar kaldırılması hazmedilmesi kolay şeyler değil. bu anlamda mutsuz03'ü suçlamıyorum. daha önceki iletilerimde de yazdığım gibi kızınız ve sizin için en az hasarla nasıl atlatacaksanız bu süreci uzman yardımı alarak, bu yönde tavır geliştirin derim. merakla dava sonucunu bekliyorum. ve size sabır ve metanet diliyorum.
cok tesekkür ederim beni anladiginiz icin...
forumda 7binden fazla konu var ama karisinin aldatmasiyla ilgili ben parmakla sayilir kadar konu bulabildim acikcasi...
aksam 8-24 kadar bu sabah 5 de basladi ve her yarim saatte bir aksam 6´ya kadar tel. terörü devam etti. telekomu aradim belli bir ücret karsiligi istersek günlük olmak üzere aranan nr. yakalayabiliyorlarmis..eger bir iki gün daha devam ederse o optionu kullanacagim yüzde yüz onlar yapiyor bunu numaralari elime gecince onuda dosyaya ekletecegim...
evet yasamayan bunlari anlayamaz disaridan söylemesi kolay..bu konuyu kac bin kisi okumus ama kac kisi tecrübelerinden faydalanmis birseyler yazmis bir bakiniz.....
diger tarafta arkadasin birisi sacma sapan bir konu acmis asagidaki cümleler onun konusundan alinti ama oraya diger arkadaslar bir sürü seyler yazmis eklemis tabi kimseye karisamayiz herkes istedigi konuya yorum yapabilir
eşinden başkasıyla cinsel suç işlemiş olurmu işlemiş olursa neden işlemiş olur zira bir kişi bir kişiyle beraber yayabilir ve ortak kararlar alabilir ve ekonomik ortaklığa devamettiği halde başkasıyla cinsel ilişkide kurabilir bunun insan hakları açısından sakıncası nedir.[/QUOTE]
ayrıca eşcinsel ilişki yada gurup seks yapmak başkasının rızası ile cinsel ilişki yaşıyorsan yani kimseye tecavüz etmiyorsan insan haklarına aykırı değildir hatta eşcinsel evlilik olabileceği gibi gurup evliliklerde bence olabilir çünkü evlilik beraberlik yada anlaşma demektir bu iki kişi olabişleceği gibi üç yada daha fazla kişide olabilir.
arkadaşım insanlar sokak ortasında sevişmesinin ne gibi sakıncası var öğrenebilirmiyim.
Konu mutsuz03 tarafından (10-06-2010 Saat 19:35:57 ) de değiştirilmiştir.
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
cok tesekkür ederim beni anladiginiz icin...
forumda 7binden fazla konu var ama karisinin aldatmasiyla ilgili ben parmakla sayilir kadar konu bulabildim acikcasi...
aksam 8-24 kadar bu sabah 5 de basladi ve her yarim saatte bir aksam 6´ya kadar tel. terörü devam etti. telekomu aradim belli bir ücret karsiligi istersek günlük olmak üzere aranan nr. yakalayabiliyorlarmis..eger bir iki gün daha devam ederse o optionu kullanacagim yüzde yüz onlar yapiyor bunu numaralari elime gecince onuda dosyaya ekletecegim...
evet yasamayan bunlari anlayamaz disaridan söylemesi kolay..bu konuyu kac bin kisi okumus ama kac kisi tecrübelerinden faydalanmis birseyler yazmis bir bakiniz.....
diger tarafta arkadasin birisi sacma sapan bir konu acmis asagidaki cümleler onun konusundan alinti ama oraya diger arkadaslar bir sürü seyler yazmis eklemis tabi kimseye karisamayiz herkes istedigi konuya yorum yapabilir
eşinden başkasıyla cinsel suç işlemiş olurmu işlemiş olursa neden işlemiş olur zira bir kişi bir kişiyle beraber yayabilir ve ortak kararlar alabilir ve ekonomik ortaklığa devamettiği halde başkasıyla cinsel ilişkide kurabilir bunun insan hakları açısından sakıncası nedir.
ayrıca eşcinsel ilişki yada gurup seks yapmak başkasının rızası ile cinsel ilişki yaşıyorsan yani kimseye tecavüz etmiyorsan insan haklarına aykırı değildir hatta eşcinsel evlilik olabileceği gibi gurup evliliklerde bence olabilir çünkü evlilik beraberlik yada anlaşma demektir bu iki kişi olabişleceği gibi üç yada daha fazla kişide olabilir.
arkadaşım insanlar sokak ortasında sevişmesinin ne gibi sakıncası var öğrenebilirmiyim.[/QUOTE]
"Ne sakıncası var" ın son geldiği nokta siz de yaşanan fecaat....size acizane tavsiyem....davanızı açtınız...delillerinizi belgelerinizi ortaya koyacaksınız...şimdi sabırla bekleme zamanı...sizinle restleşenler muhakkak "temyiz" silahını da kullanacaklardır.....bu da asgari 2 sene demek.....artık normal hayatınıza dönün ve dava sıradan bir meşgaleniz olsun...ben bunalım kısmını gayriresmi evlenerek atlattım....6 sene dile kolay....sadece bu kısmı tavsiye değildir...hayat sizin...ben bu tarzı tercih ettim...yanılmadım...olan ayrılamadığım eşime oldu....bedelini ağır ödedi...bu kendi itirafıdır....
Aman o konuyu hiç açmayın.Bende o konuya dayanamayıp yorumlar yaptım.Yaptığım yorumlara pişman oldum.Şimdi düşünüyorum arkadaşımız sorusunun cevabını yanlış yerde arıyor.Psikolog belki onun sorularını cevaplardı.Sanırım Sayın Deniz hanım,Abdullah bey,Hukukçular kralı,Abdullah beyden emin değilim ama diğerleri boşanma süreci yaşamış kişiler.Konuyu açtığınızdan beri herkes sabrınıza hayran kaldı.Bir nevi insan üstü sabır gösterdiniz.Konuyu açtığınızda karım beni aldatıyor delillerim yeterlimi diye açtınız.Tahminim Deniz hanım ilk cevap verdi ve sabredip izlemeniz gereken yollardan bahsetti.Diğer arkadaşlarda tavsiyelerde bulundu.Bu tavsiyelerin size ne kadar faydasının olduğunu şuan en iyi siz bilirsiniz.Şuan size yapılanları unutun demiyorlar.Aynı sabırlılıkla beklemenizi tavsiye ediyorlar çünkü eminimki bende dağil herkes sizin kadar sevinecek mutlu olmanıza.Ben size 1 soru sorim.Şuan kızıyorsunuz tehdit,telefonla rahatsız edilme,yalan,iftira (Sayın Abdullah bey daha önce uyarmıştı.) şuan bunlarla uğraşıyorsunuz.Bunlar kolay değil kabul.Siz kameraya kayıt ettiğiniz zaman bu görüntüleri izlediniz,eşinizle yine aynı evi paylaştınız,men yazışmalarında aşağılayıcı yazışmalara şahit olup kayıt ettiniz.Siz bu aşamaları sabırla beklediniz.Sizinki Okyanusu geçip tükürükte boğulmak gibi geliyor.Kendiniz o dönemi birde bu dönemi vicdan terazisine koyun bakalım.Senin yaşadıkların çoğunda çoğu,beterinde beteri.Her şey gönlünüzce olur inşallah.
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Aman o konuyu hiç açmayın.Bende o konuya dayanamayıp yorumlar yaptım.Yaptığım yorumlara pişman oldum.Şimdi düşünüyorum arkadaşımız sorusunun cevabını yanlış yerde arıyor.Psikolog belki onun sorularını cevaplardı.Sanırım Sayın Deniz hanım,Abdullah bey,Hukukçular kralı,Abdullah beyden emin değilim ama diğerleri boşanma süreci yaşamış kişiler.Konuyu açtığınızdan beri herkes sabrınıza hayran kaldı.Bir nevi insan üstü sabır gösterdiniz.Konuyu açtığınızda karım beni aldatıyor delillerim yeterlimi diye açtınız.Tahminim Deniz hanım ilk cevap verdi ve sabredip izlemeniz gereken yollardan bahsetti.Diğer arkadaşlarda tavsiyelerde bulundu.Bu tavsiyelerin size ne kadar faydasının olduğunu şuan en iyi siz bilirsiniz.Şuan size yapılanları unutun demiyorlar.Aynı sabırlılıkla beklemenizi tavsiye ediyorlar çünkü eminimki bende dağil herkes sizin kadar sevinecek mutlu olmanıza.Ben size 1 soru sorim.Şuan kızıyorsunuz tehdit,telefonla rahatsız edilme,yalan,iftira (Sayın Abdullah bey daha önce uyarmıştı.) şuan bunlarla uğraşıyorsunuz.Bunlar kolay değil kabul.Siz kameraya kayıt ettiğiniz zaman bu görüntüleri izlediniz,eşinizle yine aynı evi paylaştınız,men yazışmalarında aşağılayıcı yazışmalara şahit olup kayıt ettiniz.Siz bu aşamaları sabırla beklediniz.Sizinki Okyanusu geçip tükürükte boğulmak gibi geliyor.Kendiniz o dönemi birde bu dönemi vicdan terazisine koyun bakalım.Senin yaşadıkların çoğunda çoğu,beterinde beteri.Her şey gönlünüzce olur inşallah.
aman hic hatirlatmayin o gece bana tel. ediyorlar babamlar adamin eve girdigini görmüsler kardesim disariya cikmis emin olmak icin arabasini aramis 5 dk. ileride bulmus tekrar beni ariyor tamam kesinlikle bu diyor sonra tek düsüncemiz insallah kamerayi görmezler diye dua ediyoruz..
adam gittikten sonra nete girmis adi kadin yaptiklarini detayiyla anlatmis iyi bir is gördü ya..gururlaniyor..sonra beni ariyor uyku tutmadi netteydim simdi yatiyorum hani beni arayacaktin konusacaktin diye numara yapiyor zaten ben gececiyken 2.30lara kadar okey sayfalarinda olurdu..
sonra sabah isten geliyorum cok yorgun ya yataktan kalkacak hali yok seytan diyor bas yastigi yüzüne ölsün kurtulalim pislikten ama yavrum icin sabir cekiyorum..
evet haklisiniz o zamanda cok sabir ettim yalniz aradaki fark o zaman kabusun ne zaman bitecegi belliydi yani en azindan karimi evden yok edecegim artik yüzüne bakmayip aci cekmeyecegim tarihi biliyordum ama suan önümüz acik tarih belli degil..
kendi ilcemizde insallah gelecek aya gün alabilir avukatim sonra 2. celsede muhtemelen eylül olur temyize gitseler bile ekimde biter diye düsünüyorum ama sanki sabrimin sonuna geldim artik bunalmaya basladim hani suya dalarsinizda nefesinizin sonuna gelirsiniz cirpinmaya baslarsiniz sanki o duruma geliyorum yavas yavas..cünkü kenara atamiyorum heran beynimde aklimda rüyalarimda onlari görüyorum onlarla ugrasiyorum...
onlara kalsa 1. ayda durumu chat sayfalarindan ögrendigim an götürüp konusacakmisim tabi islerine gelecekti diyeceklerdiki ne olmus fantezi diye yaziyor gözünle gördünmü elinde delilin varmi?su durumda bile onlar icin fazla önemli degil sadece 1 hata yapmis o kadar!!!!
simdi bende düsünüyorumda ALLAH göstermesin bir daha aynisi basima gelse 1 dk. sabir edemem....
birde suan izinli oldugum icin mesguliyet yok konzentire olacak bir is yok devamli bu olay aklimda
acaba kizimi alsam oradakilere duyurmadan 2 hafta tatile gitsem türkiye´ye giris cikislarda problem olurmu sonucta kizim alman vatandasi kendisinin pasaportu var ancak gümrüklere bildirdilerse o zaman kafam agrir ama onu nereden bilecegimki..
aslinda bu otel fikri cok güzel stress atip kafami dinlemem lazim buna cok ihtiyacim var acikcasi...
Sayın mutsuz03, yaşadığınız bu olayları burada nasıl paylaşıyorsanız aynı şekilde avukatınızla da paylaşmanız çok iyi olur. Sonuçta siz bir hukuk mücadelesi içine girdiniz. Sizi hukuki olarak temsil eden avukatınıza telefonla rahatsız edilmenizi anlatmalısınız. Tehdit edildiğinizi de anlatmalısınız. Avukatınız suç duyurusunda bulunalım derse ya da başka şeyler söylerse onları yapın derim.
Bundan sonra atacağınız tüm adımlar hukuki olsun. Avukatınızla yaşadığınız sorunları paylaşın. Avukatınızdan hukuki olarak neler yapabiliriz diye yardım isteyin.
Hatta sizi gizli numaradan arayan numarayı avukatınızın numarasına yönlendirerek avukatınızı muhatap edebilirsiniz. Ayrı bir numara almak zor olmasa gerek kendinize.
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Sayın mutsuz03, yaşadığınız bu olayları burada nasıl paylaşıyorsanız aynı şekilde avukatınızla da paylaşmanız çok iyi olur. Sonuçta siz bir hukuk mücadelesi içine girdiniz. Sizi hukuki olarak temsil eden avukatınıza telefonla rahatsız edilmenizi anlatmalısınız. Tehdit edildiğinizi de anlatmalısınız. Avukatınız suç duyurusunda bulunalım derse ya da başka şeyler söylerse onları yapın derim.
Bundan sonra atacağınız tüm adımlar hukuki olsun. Avukatınızla yaşadığınız sorunları paylaşın. Avukatınızdan hukuki olarak neler yapabiliriz diye yardım isteyin.
Hatta sizi gizli numaradan arayan numarayı avukatınızın numarasına yönlendirerek avukatınızı muhatap edebilirsiniz. Ayrı bir numara almak zor olmasa gerek kendinize.
evet avukatima konuyu anlattim eger biraz daha devam ederse telekoma ücret ödeyip o nr. cikarttiracagim gizli nr. aransam ev telefonumuda sonucta ayni kisi ariyor onu bulacaklar onlardan resmi bir belge aldigim zaman onuda avukatima faxlayacagim..
yalniz 2 saat önce haber aldim güya ninesi benim hanimdan icin onu almanyaya gönderdik demis acaba dün aksam buraya geldide omu bizi rahatsiz ediyor simdi o kafami takildi öyle olsa ya kadin siginma evine gitmistir yada dostunun yanina baska siginacagi kimse yok burada..
zaten dostuda artik karisina 20 metreden daha yakina yaklasamiyormus tel. edemiyormus yoksa hapise atilacakmis firsatten istifade tam zamaninda geldi diye beraber yasamak ister..benim tahminim 2 haftaya kadar hastanelik polislik olacaklar insallah.....
bende kurnazlik yaptim hanimin benden sakli kullandigi kontörlü hattinin nr. biliyorum ya bana ve anneme gelen aramalari, yani sonuna kadar calan cevapsiz arama ve mesgul aramalari o numaraya aktardim o nr. kullanimda olmadigi icin direk telesekretere baglaniyor eger türkiyeden ariyorlarsa baya bi para harcayacaklar ve hemen pes edecekler diye düsünüyorum....
eger gercekten gelmis ise ve yüzsüzlük yapar karsima cikar kavga tartisma cikarmaya ugrasirsa kendimi kaybedip cok kötü seyler olmasindan korkuyorum acikcasi....
Konu mutsuz03 tarafından (11-06-2010 Saat 03:40:51 ) de değiştirilmiştir.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
îïóáëèêîâàíî çäåñü êğàêåí ññûëêà
his comment is here jax wallet