+ Konuyu Yanıtla
2 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 31 ileti bulundu.

Konu: Kadınlara şeytan diyenler utansın!

Kadınlara şeytan diyenler utansın! Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Kadınlara şeytan diyenler utansın!

Kocasını sevgilisine öldürttü!
    Yalova'da işlenen cinayetin arkasından dehşet ortaya çıktı. Cani eş, kocasını sevgilisine öldürttü.

Yalova’da, bir market sahibinin 4 Eylülde başından vurularak öldürülmesi olayının azmettiricisinin eşi, katil zanlısının ise eşinin sevgilisi olduğu iddia edildi.

Milis Teğmen Rasim Koçal Caddesi’ndeki marketini gece yarısı kapattıktan sonra evine dönerken Alicik Sokağı’nda başından vurularak öldürülen Ergül Namal’ın (44), üzerinden hiç para çıkmaması nedeniyle polis ekipleri, öncelikle gasp ihtimali üzerinde durdu.

Daha sonra, araştırmayı derinleştiren güvenlik güçleri, market sahibinin eşi G.N’nin (34) ifadelerinden şüphelendi. Ev telefon kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri bir süredir Manisa’daki bir telefonun sıkça arandığını tespit etti.

Öldürülen market sahibinin ikinci eşi olan G.N, yeniden sorgulamaya alındığında, Manisa’da oturan R.M isimli bir kişiyle aşk yaşadıklarını ve eşi Ergül Namal’ı yaptıkları plan sonrasında, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Bunun üzerine, azmettirici eş G.N’yi gözaltına alan Yalova polisi, katil zanlısı R.M’yi ise Manisa’daki evinde yakaladı.

Gözaltına alınan ve Yalova’ya getirilen R.M’nin ise ifadesinde, G.N’nin kendisine müzik kanallarından birine gönderdiği ve Manisalı olduğunu da belirttiği bir nottaki telefondan ulaştığını söyledi.

G.N’nin kendisini aradıktan sonra, konuşmaya başladıklarını ve telefon görüşmelerinin giderek sıklaştığını ifade eden R.M’nin, şu bilgileri verdiği öğrenildi:

“Daha sonra Manisa’da oturan babasının yanına geldi. Burada da buluştuk. Bu esnada bana kocasının kendisine sürekli olarak baskı yaptığından yakındı. Buluşmalarımız ilerleyen zamanlarda da devam etti. Bir gün bana birlikte olacaksak kocasının aradan çekilmesi gerektiğini, bunun tek yolunun da onun ölmesi olduğunu söyledi. Bana evin ve arabanın kendi üzerine olduğunu eşinin ölümünün ardından bunları satıp birlikte olmaya başlayabileceğimizi söyledi.

Ben de pompalı tüfeğimi alıp Yalova’ya geldim. Bana kocasının marketi kapatıp hangi yoldan eve geldiğini anlattı. Ben de o yolda arabam bozulmuş gibi yapıp beklemeye başladım. O esnada Ergül Namal geldi. Bana ’Araban mı bozuldu?’ diye sordu. Ben de aracın altından garip sesler geldiğini söyledim. Araca bakmak için eğildiğinde tüfeğimi kafasına dayayıp ateş ettim. Kanlar içinde yere yığıldı. Ben de arabama atlayarak oradan uzaklaştım.”

Zanlıların sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Hukuki NET Güncel Haber

Kadınlara şeytan diyenler utansın! konulu yargıtay kararı ara
    Kadınlara şeytan diyenler utansın! konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    492
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sn. Solosko,

Eklediğiniz haberlerin tersi birçok haber bulunabilir amaç haber eklemekse. Konu mankeni erkek aynı gün 3 saat arayla iki evlilik yapıyor ve hem kadınları hem kanunları kandırıyor. Amaç ikici evliliği kanunlara göre geçersiz sayıp eşe tazminat-nafaka vermemek. Bu şeytanın bile aklına gelmez sanırım.

Hızınızı kesmek istemem ama sanırım iletilerinizin sayısını artırmaya çalışıyorsunuz. Konu hakkında kendinize ait fikir beyan etmek yerine son sürat gazetelerin 3. sayfa haberi eklediğinize göre??
    Konu swan tarafından (22-03-2010 Saat 14:46:38 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

KOCASINI SEVGİLİSİNE ÖLDÜRTTÜ
    ERZURUM’da Dadaşkent yolu üzerindeki ormanlık alanda geçen çarşamba günü tabancayla öldürülen bir erkeğin cesedi bulundu. Cesedin 8 Temmuz’dan bu yana kayıp olan garson Murat Göğdemir’e (26) ait olduğu belirlendi. Polis, 12 Temmuz’da polise kayıp başvurusu yapan, yedi yıldır imam nikahıyla yaşadığı eşi Seval T.’yi gözaltına aldı. Sorgulanan Seval T., "Murat’tan ayrılmak istiyordum. Aşırı sevgisi ve kıskançlığından bunalmıştım. Bu durumu erkek arkadaşım Okan’a anlattım. Okan ’Onunla konuşurum’ demişti. Öldüreceğini tahmin etmedim. Çok üzgünüm" dedi. Polis, Seval T. ile Okan B. ve cinayet günü birlikte görüldüğü saptanan arkadaşı Muhammet Fatih U.’yu gözaltına alıp, tutukladı.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Kocasını aşığına öldürttü!
    Mahallenin bakkalı ile aşk yaşayan kadın, 17 yıllık kocasını sevgilisine öldürttü. Zanlılar suç aleti tabancayla birlikte yakalandı..

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir süredir mahallenin bakkalı Nizamettin Adalan ile aşk yaşayan 4 çocuk annesi Şemsi Bilir (42), kocasını ortadan kaldırmak için plan yaptı.

5 Eylül 2007 tarihinde eşinden eve döneceği saati öğrenen Şemsi Bilir, sevgilisini arayarak, "Hacı geliyor. Evin yakınında bekle. Oğlunun kaybolduğunu söyle. Arabana al ve uzakta öldür" dedi.

Talimatlara uyan 2 çocuk babası Nizamettin Adalan (38), Hacı Bekir Bilir'i (45) boş bir araziye götürerek silahını peş peşe ateşledi. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Hacı Bilir olay yerinde öldü. Şemsi Bilir'den şüphelenen polis, kadının sevgilisiyle buluşması üzerine cinayeti çözdü.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

KOCASINI SEVGİLİSİNE KOMANDO BIÇAĞIYLA ÖLDÜRTTÜ !
    İstanbul, Kumkapı sahilinde yaklaşık 7 ay önce cesedi bulunan Suat Aktunç'un (31), eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

2 çocuğunun babası ve 10 yıllık eşini öldürtmekle suçlanan Fatma Aktunç ve cinayeti işlediği iddia edilen sevgilisi Abuzer Göktaş gözaltına alındı. Göktaş'ın aynı zamanda, komando bıçağıyla öldürdüğü Suat Aktunç'un arkadaşı olduğu ortaya çıktı.
    Evli ve 2 çocuk babası Suat Aktunç'un cesedinin yaklaşık 7 ay önce Kumkapı sahilinde karaya vurmasının ardından soruşturma başlatan polis, ceset üzerinden çıkan parayı göz önüne alarak olayın gasp amaçlı işlenmediğini belirledi.
    Bunun üzerine Aktunç'un ailesi ve yakın çevresini mercek altına alan polis ekipleri, korkunç cinayet planını ortaya çıkardı. İddiaya göre Fatma Aktunç, kocasının arkadaşı Abuzer Göktaş'la sevgiliydi. Suat Aktunç'un ilişkiyi öğrenmesi üzerine Fatma Aktunç ve Abuzer Göktaş cinayet planı hazırladı. Planını gerçekleştiren Göktaş, arkadaşı Suat Aktunç'u komando bıçağıyla öldürerek denize attı. Polis tarafından kendilerine yardım ettiği ileri sürülen 3 kişiyle birlikte gözaltına alınan Fatma Aktunç ve Abuzer Göktaş, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulandı. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının soruları üzerine olayı inkar eden Fatma Aktunç, adliyeye sevk edildiği sevgilisi ve diğer 3 kişi ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Eski eşini sevgilisine öldürttü!
    KOCAELİ’nin Körfez İlçesi’nde, eski kocasını sevgilisine öldürttüğü iddiasıyla aranan Sevil K. ve sevgilisi Emrullah T. yakalanarak gözaltına alındı.

Geçen 21 aralık akşamı 12 yerinden bıçaklanarak öldürülen Savaş E. cinayetindeki sır perdesi aralandı. Cinayet Masası ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu İstanbul’da kitap dağıtım işinde çalışan ve olay gecesi Körfez’de oturan ailesini ziyarete gelen 32 yaşındaki Savaş E.’nin, Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde öğretmenlik yapan eski eşi 27 yaşındaki Sevil K.’nin garson sevgilisi 36 yaşındaki Emrullah T. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonucu Manavgat’ta yakalanan Sevil K. ve Emrullah T. Kocaeli'ne getirildi. Körfez Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan Sevil K.’nin ifadesinde, sevgilisi Emrullah T.’yi eski eşi Savaş E.’yi öldürmesi için azmettirdiğini itiraf etti. 2 zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Kocasını sevgilisine öldürttü!

20 Ekim 2007 tarihinde bulunan cesedin Muhammet Arslan'a ait olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri olayla ilgili gerçekleştirdiği çalışma sonrasında bulunan cesedin Muhammet Arslan'a ait olduğunu tespit etti. Başından tek el ateş edilmek suretiyle öldürülen Arslan'ın eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Kocasını sevgilisine öldürttü

ANKARA (İHA) - Etimesgut'ta bir kişinin boş bir arazide tabanca ile vurularak öldürülmesi ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 5 Eylül 2007 tarihinde Elvankent 21. Sokak'ta bulunan boş tarlada Hacı Bekir Bilir (45) isimli bir kişi tabanca ile öldürülmüş olarak bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda, olayla ilgili aynı mahallede bakkallık yapan N.A. (38) ile ölen kişinin eşi Ş.B. (42) isimli kadın gözaltına alındı.

Zanlıların yapılar sorgusu sonucunda Ş.B. ile mahallenin bakkalı N.A.'nın 6 aydır aşk yaşadıkları belirlendi. Zanlıların olaydan bir ay önce cinayeti planladıkları ve uygun zaman için bekledikleri öğrenildi.

Zanlıların ifadesine göre, sevgilisi ile cinayeti planlayan Nizamettin A, Ş.B.'den kocasının eve geldiğini öğrenmesi üzerine dökümcü olan Hacı Bekir Bilir'e gelerek, "Çocuğum kayboldu, birlikte arayabilir miyiz" dedi. Komşusuna yardım etmek isteyen Hacı Bekir Bilir, N.A. ile birlikte 06 HPU 59 plakalı otomobille çocuğu aramaya çıktılar. N.A, boş bir tarlaya geldiklerinde Hacı Bekir Bilir'i ruhsatsız tabancasıyla 7 el ateş ederek vurdu. Hacı Bekir Bilir olay yerinde hayatını kaybetti. Nizamettin A, Ş.B. ile 6 aydır ilişkileri olduğunu itiraf ederek pişman olduğunu söyledi. Zanlıların sorgusu sürüyor.

İletiler
    200
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Kadınlarımız eziliyor?!?
    Anne şefkatı?!?
    Sayın swan genelleme yapıp kimse şeytan demediği halde olayları o şekilde etiketleyip bir de genelleme yapmaya kalkılırsa yukarıdaki haberleri ki sadece google'da 5 dakikada bulunan haberlerdir bunlar okumak zorunda kalırsınız. Kanunlar kadından yana değil haklıdan yana olmalı. Şu her kadını melek ve mağdur olarak görenlere de bu haberler ithaf olunur.
    Erkeğe karşı şiddete son!

İletiler
    492
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı solosko rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Kadınlarımız eziliyor?!?
    Anne şefkatı?!?
    Sayın swan genelleme yapıp kimse şeytan demediği halde olayları o şekilde etiketleyip bir de genelleme yapmaya kalkılırsa yukarıdaki haberleri ki sadece google'da 5 dakikada bulunan haberlerdir bunlar okumak zorunda kalırsınız. Kanunlar kadından yana değil haklıdan yana olmalı. Şu her kadını melek ve mağdur olarak görenlere de bu haberler ithaf olunur.
    Erkeğe karşı şiddete son!
    Emin olun eklediğiniz haberlerin birini dahi okumadım. Forumu bu şekilde sabote etmeye hakkınız yok. Varsa fikriniz, düşünceniz yazarsınız medenice tartışılır! Neden üstünüze alındınız ki?

Bugünlerde hazır Anayasa değiştirilirken Meclisin önünde pankart açın bence o kadar muzdaripseniz belki araya sıkıştırırlarSanki amazonlar ülkesinde yaşıyormuşuz gibi hissettim
    Konu swan tarafından (22-03-2010 Saat 15:19:47 ) de değiştirilmiştir. Sebep: fikrim geldi

+ Konuyu Yanıtla
2 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

seytan diyene

kadinlara seytan diyene cevap

Forum