boşanma davası açınca siz kadınlar herşey bittimi zannediyorsunuz??? o ortak evladınızı kocanısın yanına babanızın evinizden getirdiniz??? o yavrunun babası yokmu görecek tabiiki ne demek sosyal hizmetler görevlisi sizin eşinizle haledemeığiniz konuyu devletin memurumu halletcek??? şunu bilin sayın bayan babalık duygusu tatmış hiçbir erkek size ne kadar kini olursa olsun evladına zarar veremez adam salakmı kendi öz kızını sizden kaçırsın... sizinle ilgili çocuk konusunda şüpheleri vars adilekçe yazar ispatlar velayet tekrar gündeme gelir bu kadar basit
Evet evladına zarar vermez. Annesi hakkında atıp tutar, kötüler, çocuk annemi istiyorum diye ağladığında azarlar, seni alıcam, benimle kalacaksın diye konuşurlar, çocuk ne ki bunlardan zarar görecek değil mi?
Of..Önce çocuğu düşünün..Önce çocuğu..
Kendi egolarımızı, dertlerimizi bir tarafa bırakalım.
Ve daha önce dediğimiz gibi; çocuklarınızı bu kadar çok seviyorsanız o çocukla yaşamak, zaman geçirmek çok önemliyse evdeki huzuru bozmayın, işi boşanma noktasına getirmeyin.
evet benim kocam bir canavarmış.uyuşturucu alkol kullanan çok sevdiği çocuğunun annesini döven söven bir canavar. ama ben bu canavardan kızımı saklamadım.babası ilk zamanlar haftada iki defa gelip goruyordu ve her seferinde kavga çıkarıyordu en sonunda babamı tehdite kadar dayandı.sonrada mahkeme kararı alındı sosyal hizm esliğinde diye.ben istemezmiydim karşımdaki adama kızımı gönül rahatlığıyla bırakayım beraber vakit geçirsinler ama maalesef herkes aynı olmuyo.evliyken bile gezip tozmaktan içmekten gunde 2 saat kzıyla vakit geciren bir adam bu o yuzden vicdanım rahat.15 ayda gunde 2 saat goruyodu babasını bir bey sormuş ona cevaben... demem o ki hep kadınlar suçlu olmuyo kadınların suçu sadece susmak yuvam bozulmasın diye ondanda tekme tokat dövülünce vazgeçiyolar tek hazineleri olan çocuklarını korumak istiyolar... kadınlara saygınız yoksa annelik vasfımıza saygınız olsun rica edicem.teşekkürler
Acaba boşanma aşamasında veya gerçekleştikten sonra icra memuru, Sosyal Hizmetler Uzmanı ve Kolluk görevlisi olmadan medeni bir şekilde çocuğunu gören ve medeni bir şekilde teslim eden Ebebeyn varmı?
Acaba boşanma aşamasında veya gerçekleştikten sonra icra memuru, Sosyal Hizmetler Uzmanı ve Kolluk görevlisi olmadan medeni bir şekilde çocuğunu gören ve medeni bir şekilde teslim eden Ebebeyn varmı?
Çok var; ortada ego sorunu yoksa, baba ona buna,çocuğuma bakamıyor, beni aldatmış,beni sömürüyor diye ağlamıyorsa; anne babayı kendi ailesine ve komşularına şikayet etmiyorsa; kızına-oğluna babasını şikayet etmiyorsa; ben senin için saçımı süpürge ettim diye olay çıkarmıyorsa; mahkemede; taraflar birbirlerini tehdit etmiyorsa; ve en önemlisi iki taraf da gerçekten ayrılmak istiyorsa ve bunun sonuçlarını biliyor çocuklarını seviyorsa bir sorun çıkmaz.
Ama ne yazık ki neredeyse hiçbirşey olması gerektiği gibi değil.
evet benim kocam bir canavarmış.uyuşturucu alkol kullanan çok sevdiği çocuğunun annesini döven söven bir canavar. ama ben bu canavardan kızımı saklamadım.babası ilk zamanlar haftada iki defa gelip goruyordu ve her seferinde kavga çıkarıyordu en sonunda babamı tehdite kadar dayandı.sonrada mahkeme kararı alındı sosyal hizm esliğinde diye.ben istemezmiydim karşımdaki adama kızımı gönül rahatlığıyla bırakayım beraber vakit geçirsinler ama maalesef herkes aynı olmuyo.evliyken bile gezip tozmaktan içmekten gunde 2 saat kzıyla vakit geciren bir adam bu o yuzden vicdanım rahat.15 ayda gunde 2 saat goruyodu babasını bir bey sormuş ona cevaben... demem o ki hep kadınlar suçlu olmuyo kadınların suçu sadece susmak yuvam bozulmasın diye ondanda tekme tokat dövülünce vazgeçiyolar tek hazineleri olan çocuklarını korumak istiyolar... kadınlara saygınız yoksa annelik vasfımıza saygınız olsun rica edicem.teşekkürler
Yazdıklarınıza çoğunlukla katılıyorum. İnsanlar evliyken yaptıkları şeylerin, boşanma sırasında ve ardında nelere yol açabileceğini bilmiyorlar. Siz istediğiniz kadar yazın; saygı duymazlar; çünkü "onlar" genellikle kadınlar tarafından terk edildikleri ( boşanma kararı açısından) için bunu hazmedemezler ve durumu "genelde" kadının manyaklığına, namussuzluğuna, ailesinin doldurmasına,para gözlü olmasına vs bağlarlar.
Ancak evliyken yapmaları gereken ve asla yapmamaları gereken davranışları hiç göz önüne almazlar; karşıdakini düşünmezler, ağızlarından çıkan sözlerin nasıl yaralara yol açtığını bilmezler, işlerine gelmez.
Ama nedense hep kadınlar kötüdür, kadınlar çocuğu göstermez etmez. Çocuk anne ve baba arasındaki savaşta ne hale gelir görmezler ve her zaman -çevrenize dikkatle bakın- bu tarz düşünen, konuşan babalar; çocukların anneyle çok mutsuz olduğunu,kendilerini çok sevip annelerini pek "tutmadığını" iddia ederler.
Enteresan..
Bu zihniyetteki bayanlar, kusura bakmayın ama o kadar güzel atıp tutuyosunuz ki inanamıyorum.Boşanmayı icinize sindiremeyip, isteklerinizi kabul ettiremediğiniz için çocuğu babaya karşı kullandığınızı kabullenin artık.O çocukların bir babası var onu görüştürmeyerek babayımı yoksa çocuğumu cezalandırıyorsunuz,farkındamısınız.Ben bir senedir çocuğumu icra ile görmekteyim.Boşanma davam devam etmekte,eşimde ailesi ile birlikte atıp tutmakta.Bende herşeyi şahit ve delillerle ispatladığım halde hala çocuğumu icra yolu ile görmekteyim.Malesef hukuk sis temimizde babaya karşı öyle bir ön yargı var ki bunu değiştiremiyoruz.....Sadece herkese eşit adaletler diliyorum.
Bu zihniyetteki bayanlar, kusura bakmayın ama o kadar güzel atıp tutuyosunuz ki inanamıyorum.Boşanmayı icinize sindiremeyip, isteklerinizi kabul ettiremediğiniz için çocuğu babaya karşı kullandığınızı kabullenin artık.O çocukların bir babası var onu görüştürmeyerek babayımı yoksa çocuğumu cezalandırıyorsunuz,farkındamısınız.Ben bir senedir çocuğumu icra ile görmekteyim.Boşanma davam devam etmekte,eşimde ailesi ile birlikte atıp tutmakta.Bende herşeyi şahit ve delillerle ispatladığım halde hala çocuğumu icra yolu ile görmekteyim.Malesef hukuk sis temimizde babaya karşı öyle bir ön yargı var ki bunu değiştiremiyoruz.....Sadece herkese eşit adaletler diliyorum.
Bence fazla genelleme yapmayın, sıkça yanılırsınız. Boşanmayı genelde kadınlar istediğine göre içine sindirmeme sorununun daha çok erkeklerde göründüğünü söyleyebiliriz. Ama bir de şu var; boşandığı kocasını öldüren kaç kadın var; boşandığı karısını, onun ailesini öldüren, yaralayan kaç tane erkek var?
Boşanma davası eğer taraflar sorunluysa elbette çirkinleşiyor, güzel olan, normal olan bu değil ama böyle. Şimdi siz zaten anlaşamadığınız için boşandığınız biriyle oturup şartlarda anlaşabiliyor musunuz?
Sorun orada; eğer iki taraf anlaşma yanlısı olsa zaten iş çirkinleşmeden biter, herkes çocuğunu sağlıklı bir şekilde görür. Ama işler böyle yürüyor; bence erkekler olarak çok da fazla kendinizi önemsemeyin; siz çocuklarımız için önemlisiniz boşandıktan sonra; bizler ( boşanmış-eski eşler ) için hiç de değil. İstisna her yerde görülüyor, iyi ve kötü anlamda da.
Eşit adalet dediğinizi tanımlar mısınız; mesela onu merak ediyorum; size göre erkeklere de adalet sağlaması nasıl olacak medeni kanunun?
boşanmayı içime sindirememe durumum yok çünkü eşime davayı ben açtım darptan dolayı.o yuzden boşanmayı sindiremesem evime doner dayagımı yerdim boşanmamak için bunu yapan yapmaya mecbur kalan çok kadın var maalesef.eşim kızımla ilk zamanlar istedigi zaman görüşüyodu ne zaman istese goruyodu.ama her gelişinde bir sorun bir kavga her seferinde ben bittiğini soyledikçe tehditler...mecbur kaldım mahkemeden karar çıkarttım.kızımı bana karsı kullanmak isteyen karşı taraf.kızımı goturecek anasının evine bende kızımın peşinden kızımı bırakamıyacagım için.hep bu düşüncede oldukları için ve de kendisine olan guvenimin sıfıra inmesinden dolayı boyle davranmak durumunda kaldım.bişeyleri sindiremediğim için degil...
Evet evladına zarar vermez. Annesi hakkında atıp tutar, kötüler, çocuk annemi istiyorum diye ağladığında azarlar, seni alıcam, benimle kalacaksın diye konuşurlar, çocuk ne ki bunlardan zarar görecek değil mi?
Of..Önce çocuğu düşünün..Önce çocuğu..
Kendi egolarımızı, dertlerimizi bir tarafa bırakalım.
Ve daha önce dediğimiz gibi; çocuklarınızı bu kadar çok seviyorsanız o çocukla yaşamak, zaman geçirmek çok önemliyse evdeki huzuru bozmayın, işi boşanma noktasına getirmeyin.
Boşanma noktasına gelindiyese yapacak bir şey varmı??????????.Çocuğumuzu seviyoruz ayrı konu boşanmanın çocuk sevmeyle ne ilgisi var açıklarmısınız??. Şunu bil sayın akcurali hiç bir baba annesi kötü dahi olsa evladına senin annen kötüydü demez Bilmem yetermi??????????????*****
Boşanma noktasına gelindiyese yapacak bir şey varmı??????????.Çocuğumuzu seviyoruz ayrı konu boşanmanın çocuk sevmeyle ne ilgisi var açıklarmısınız??. Şunu bil sayın akcurali hiç bir baba annesi kötü dahi olsa evladına senin annen kötüydü demez Bilmem yetermi??????????????*****
Beyefendi tekrar ediyorum, açın bakın gazeteleri.. içkili babanın arabasında kaza haberleri.. illa boşanmalarına gerek yok anne babalarının çocuklarına zarar verecek davranışlarda bulunmaları için.
Hiç kimse kötülemez mi diyorsunuz, allah aşkına bir avukata sorun, bir pedogoga sorun,neler olup bitiyor. Babalar-anneler neler söyüyor çocuğuna..
İkinci noktaya gelince; boşanınca neler olacağı az çok belli, herşeyin sorunsuz olduğu noktada bile; çocuğunuzla aynı evde 7/24 beraber yaşayamama durumu söz konusu. Elbette bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz; ancak boşanmanın olağan sonuçlarını kaldıramıyorsa insan; boşanmamanın değil; o evliliği boşanma noktasına getirmemeye çalışır.
Bunda karışık bir nokta yok, boşanmak da normal, evlenmek de. Ama çocuklarımın yanında olmak en önemli şey deniyorsa ve evliliğin sonuçlanmasından sonra çocuğunuzu haftasonu iki gün görmek size yetmeyecekse ( ki yetmemesi çok normal,doğal) evliliği sürdürmeye çalışmak da bir ihtimal. Ama katlanarak değil işi o noktaya getirmeden.
İyi akşamlar konya Ereğli'de yaşıyorum 3 çocuğum var ve 4 yıl önce eşimden ayrıldım cocuklarimin velayetleri bende ve hiçbir şekilde nafaka almiyorum...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Emlakçı dolandırıcılığı
22-06-2025, 11:35:41 in Gayrimenkul Hukuku