'Google Map'i bilmeyeneniz yoktur. Adresi yazıyorsunuz istediğiniz yeri buluyorsunuz. Ama adresle birlikte birçok insan da Google'ın casus kameralarına yakalandı.
İZMİR'de 48 yaşındaki S. Ö.'ün kullandığı minibüs, hızla girdiği virajda kontrolden çıkıp çarptığı bariyerlerde asılı kaldı. Alkolün etkisiyle kazadan sonra sızan Öztürk ve 55 yaşındaki arkadaşı O. K., sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından uyandırıldı.
Çamkule Semti Sağlık Ocağı önünde bugün saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada, bir minibüsün yoldan aşağıya doğru inerken virajı alamayarak çarptığı bariyerlerde asılı kaldığı ihbarını alan polis, olay yerine gitti. Ekipler, 35 HZJ 45 plakalı minibüsün sürücüsü S. Ö.'ü aracın arkasında yerde yatarken, arkadaşı O. K.'yı da olduğu yerde uyurken buldu. Ö. ve K.'nın kaza sonucu yaralanmış veya ölmüş olabileceğini düşünen polis ekibi, olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi çağırdı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle uyanan S. Ö. bir şeyi olmadığını söyleyerek ayağa kalktı. Bir itfaiye görevlisi de araç içinde sızan O.K.'yı “Hadi uyan sabah oldu” diyerek uyandırdı.
Yapılan incelemede, alkolün etkisiyle sızdıkları anlaşılan Ö. ve K., polis tarafından ifade için Polis Merkezi'ne götürüldü.
Yunanistan'ın Kastanies kasabasında Arda Nehri'nin kenarında otlarken, Türkiye sınırına giren inek, karantina süresini doldurmasının ardından Pazarkule Sınır Kapısı'nda sahibine teslim edildi.
Edirne Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, Pazarkule Sınır Kapısı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, ineğin yapılan protokolle Yunanistan'dan gelen sahibi ve diğer yetkililere teslim edildiğini belirtti.
İneğin yakalandıktan sonra Türkiye'de belli bir süre karantina altında tutulduğunu anlatan Sürmen, şunları söyledi: "Yunanistan'dan gelen yetkililer, hayvanı teslim alma konusunda gerekçeleriyle gelip bize başvurdular. İnek, 21 gün karantina altında tutuldu. Karantinadayken herhangi bir hastalık çıkmadı.
Zaten bölgemizde de büyükbaş hayvanlarda bir hastalık söz konusu değil. Yunanistan'daki ineğin sahibi hayvanının kesilmesini istememiş. İnekle arasında duygusal bir bağın oluştuğunu söylemiş. Kurban Bayramı'nda bir koç aldığımız zaman ona hemen isim koyarız. Herhalde ineğin sahibi, hayvanla uzun süre geçirince arasında duygusal bir bağ oluştu."
Balık tutmaya giden gençler, el frenini çekmeyi unutunca...
Sakarya'dan Gölköy Gölü'ne gelen üç kafadar araçlarını göl kenarına park etti. Balık tutan gençler, otomobilin gölete sürüklendiğini görünce şoke oldu. Dalgıçların bulduğu araç, çekici yardımıyla kıyıya çıkarıldı.
"Deniz anasından kaşar peyniri yapıyorlar" haberi Bakanlığı harekete geçirdi ama...
TV’de haber programlarıyla dalga geçen “Olay” adlı komedi programında deniz anasından kaşar peyniri yapıp satan hayali biri imalathaneye baskın yapıldığına dair şaka görüntüleri yer aldı.
Tarım Bakanlığı yetkilileri dün TV’yi arayıp baskın yapmak üzere mizah programındaki o hayali kaşarpeyniri imalathanesinin açık adresini istedi.
Askeri okulda okurken bir akşam yemeğindeydik. Okulda nöbetçi astsubayı ve 800 kadar öğrenci dışında kimse yoktu.ve öyle bir sessizlik vardı ki yemekhanede sadece çatal ve bıçak sesleri duyuluyordu. Hiç alışık olmadık bir sessizlik vardı. O zamanlar aşçılara çok gıcık olurduk. Yemekte kuru fasulye pilav ve salata vardı.tam çatalımı salatama batıracaktım ki bi baktım küçücük sevimsiz bir kurt geziyor salata tabağımda.işte fırsat bu fırsat dedim kendi kendime. Hemen salata tabağını kaptığım gibi nöbetçi astsubayının yemek yediği riyaset masasına doğru yürüdüm. Amacım aşçıları şikayet edip ceza almalarını sağlamaktı. Nöbetçi astsubayının karşısına dikildiğimde ne oldu dedi. Ama bana bakışını görmeliydiniz. Kamyon tarafından otoyolda ezilmiş kurbağa gibi hissettim kendimi) Neyse, sanki bir kahramanlık yapmış gibi komutanım salatamdan kurt çıktı dedim Bana aynen şöyle dedi.
NE BEKLİYORDUN BEYİNSİZ DİNAZOR MU ÇIKACAKTI TABİ Kİ KURT ÇIKACAK))
Hayvan ticareti yapan sahibinin kulağını ısırıp kaçan inek, cadde ve sokaklarda bulunanları korkuttu.
Pasinler'den aldığı büyük baş hayvanları Sanayi semtindeki ahıra yerleştirmek isterken huysuzluk eden hayvana sert davrandı. Sahibinin kulağını ısıran inek, sokak ve caddelerinde koşmaya başladı. Koşuşturma sırasında sopa ile kaçan ineğin önüne kesenler, başarılı olamadı.
Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonunda bitkin düşen inek girdiği harabe evde yakalandı. İneğin yakalandığını gören kasap, sahibinden hayvanı satın almak istedi. Kasapla anlaşamayan inek sahibi, ineği boynuna ip bağlayarak ahıra götürdü. İnek sahibi, "satın aldığım 6 ineği kamyonetle getirdim. 5 ineği ahıra koydum. Ama sonuncusu kulağımı ısırıp kaçtı. Yakalamak için büyük bir mücadele verdik. Kimseye zarar vermeden yakaladığımız için sevindim” diye konuştu.
Hayvan ticareti yapan sahibinin kulağını ısırıp kaçan inek, cadde ve sokaklarda bulunanları korkuttu.
Pasinler'den aldığı büyük baş hayvanları Sanayi semtindeki ahıra yerleştirmek isterken huysuzluk eden hayvana sert davrandı. Sahibinin kulağını ısıran inek, sokak ve caddelerinde koşmaya başladı. Koşuşturma sırasında sopa ile kaçan ineğin önüne kesenler, başarılı olamadı.
Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca sonunda bitkin düşen inek girdiği harabe evde yakalandı. İneğin yakalandığını gören kasap, sahibinden hayvanı satın almak istedi. Kasapla anlaşamayan inek sahibi, ineği boynuna ip bağlayarak ahıra götürdü. İnek sahibi, "satın aldığım 6 ineği kamyonetle getirdim. 5 ineği ahıra koydum. Ama sonuncusu kulağımı ısırıp kaçtı. Yakalamak için büyük bir mücadele verdik. Kimseye zarar vermeden yakaladığımız için sevindim” diye konuştu.
3 bakan törene asansörde mahsur kaldıkları için yetişemediler
O üç bakan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dı. Kabul salonu yerine Başbakan Erdoğan'ın makam odasına geçen bakanların neden törene katılmadığı önce anlaşılamadı. Ancak sonra bakanların törene asansörde mahsur kaldıkları için yetişemedikleri ortaya çıktı.
Kastamonu'da halk arasında yaygın olan "ayı çıkabülü, taş düşebülü" sözü gerçek oldu
Kastamonu'nun Cide ilçesinde denizin kıyı kesiminde oluşan yakamozu balık zannederek ağ atan balıkçıların ağına balık yerine ayı takıldı. Denize attıkları ağda ayı gören balıkçılar büyük panik yaşadı.
Daha sonra ağları tekneye çıkarmaya çalışan ve ağın ağır olmasından dolayı çok fazla balık yakaladıkları tahmin ederek sevinmeye başlayan balıkçılar ağlarında balık yerine ayı olduğunu görünce şok yaşadılar. Ağlarındaki ayıyı görünce paniğe kapılan balıkçılar ayının takıldığı ağı denize attılar. Yakalandığı ağı parçalayarak kurtulan ayı ise balıkçıların şaşkın bakışları arasında ormanlık alana kaçtı.
Yaşadığı olayı şaşkınlıkla anlatan balıkçı, yaklaşık 30 yıldır balıkçılık yaptığını belirterek, ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyledi. Denize atılan balık ağına ayı takılması nedeniyle yanındaki arkadaşlarının da büyük bir şok yaşadığını, o günü ömrü boyunca unutmayacağını sözlerine ekledi.
,
bilgi bankası 311numaralı oda,
komik haber yazısı,
bronzu esgitme patent verme,
esma nur kara konya,
Komik haberler forum ,
komok haber yaxisi,
haber yazısı örnekleri kısa,
en komik haber yazıları,
komik haberler forumları,
haber yazıları komik,
haber yazıları örneği komik ,
komik haberler 2009,
komik haber yazısı örneği,
polis Haber yazsı örnekleri,
komik haber yazilari uzun,
haber yazilari ornekleri,
haber yazisi ornekleri kisa
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
ïîÿñíåíèÿ
14-07-2025, 19:10:04 in Tüketici Hakları