Evet klasik cevaplar doğrudur fakat 2003 lerde bedelli çıkacak dediler oyaladılar, dilekçe verin dediler oyaladılar, netice ne hiç birşey neyse ben bekliyorum zaten paramız yok kredi çekecez eş dost dan borç bulacaz ama biz çalışıp vergi ödeyecez bedelli parasını bu ülkeye verecez ama Millet vekillerimiz hala yurt dışında vergi veren orda maaş alan orda yer alan araba alan ev alan kişileri rahata kavuşturmak adına onlara dövizli askerliği sunuyorsunuz ama bize olmaz 15 ay yapacaksın. Ama burda asıl ödemli olan konu şu bunu hepimiz bilelim bedelli askerlik diye bir kanun çıkmasına gerek yok zaten var sadece TSK diyecek ki asker fazlası var bedelli alabiliriz bunu TSk demiyor bu bir sebep Diğeride Hükümet ve TSK parayı hangisi alacak diye polemik içerisinde eğer hükümet kriz nedeniyle bedelli çıkaracaksa genel kurmay karşı çıkar parayı kendileri alamıyacak diye veya eğer TSK çıkaracaksa hükümet parayı alamıyacak diye.
Not: Eğer TSK bedelli çıkarsa kendine parayı ayıracak ve kendi ihtiyaçları doğrultusunda kullanacak.
Asker alımlarını TSK yapıyor,hükümet değil.
TSK çıkarırsa,hükümet çıkarırsa gibi bir durum yok.Hüküm et zamanında kanunu çıkarmış sizin de dediğiniz gib.Bedelli alınabilir isteği TSK dan gelebilir sadece.
Asker alımlarını TSK yapıyor,hükümet değil.
TSK çıkarırsa,hükümet çıkarırsa gibi bir durum yok.Hüküm et zamanında kanunu çıkarmış sizin de dediğiniz gib.Bedelli alınabilir isteği TSK dan gelebilir sadece.
O zaman bizim iktardan ve muhalefetten aldığımız cevaplar zaten asker fazlası yok bedelliye gerek yok demeleri doğru. o zamn biz neden akp ve chp ye baskı yapıyoruz. Adamlar topu hemen Tsk ya atıyor ve konu kapanıyor biz kime bunu söyleyecez.
Bedelli isteyen arkadaşlar lütfen polemik yapıp insanların ekmeğine yağ sürmeyelim sonuçta biz bir ekibiz birlikte hareket ediyoruz ve bu bedelli askerliğin çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz çalışacaz da o yüzden kafanıza takmayın istediğimizi elde etmeye az kaldı emin olun biraz daha gayret sonuçta kafasına takması gerekenler biz değiliz
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ya adam gibi ne istediğinizi yazarsınız yada sayfa aralarında kalır gidersiniz. ben sizde ekip ruhu görmüyorum. Sayın KIRCALI bize destek veriyor yol gösteriyor hala ona buna laf yetiştiriyorsunuz.artık yeter bu forumda Bedelli akserlik isteyen yazsın.ya siz tahsilli insanlarsınız.Nerde ne konuşulacağını bilirsiniz.ÇIKMIYORSA BEDELLİ BU ŞEKİLDE ÇIKMIYACAKSA ÇIKMASIN KİME NE İÇİN ÇIKACAK AKLINIZA BAŞINIZA ALIN LAF YETİŞTİRMEKDENSE ÇALIŞIN
Konu delikan42 tarafından (09-01-2009 Saat 02:02:29 ) de değiştirilmiştir.
Selam Tüm Arkadaşlara,
Açılan Forumdaki Tüm yazıları okudum çoğu yorum
yazan arkadaş haklı, ben aranıza yeni girdim daha
doğrusu foruma yeni rastladım fakat etkili hiçbir
düşünce çıkmamış olarak gördüm...
Bende Yüzlerce Mail Attım, Hem vekillere hem Genelkurmaya,
hem fax çektim fakat hiçbir gelişme olmuyor...
Ancak gündemi gerçekten bu yöne çekecek değişik birşey yapılabilir
gibime geliyor bilmiyorum ama,
1. Önce profesyonel bir internet sitesi hazırlanacak.
Uzantısı .com .net .biz tarzında olacak ve ciddiyetimizi
mağduriyetimizi ve herşeyimizi yansıtacak ve benzer
bir forum bölümü olacak.. Ermenilerden özür dileyenlerin
yaptığı işe bakarsanız eğer bi anda gündeme gelmişlerdi...
2. Öncelikle ulusal gazeteler ama maliyeti yüksek olabilir bu yüzden
örneğin her ilden bir üye kendi yerel gazetesine tam sayfa yada
yarım sayfa ilan verecek.. Bedelli talebinin neden olduğunu anlatan
ve bunu isteyenlerin vatan haini olmadıklarını usulünce belirten
güzel ve önceden dizayn edilmiş tek tip yada her ile farklı metin
konulacak. Ve tüm ilanların altında kurulacak internet sitesinin
adresi...
Benim aklıma gelen bu.. Her gün uykularımız kaçıyor. Ne yapılacaksa yapalım.
Ayrıca şu anda kaçak durumda olan arkadaşlar, Daha önceden Adalet Bakanlığı imzalı genelge yayınlanmıştı. Yoklama kaçaklarının gözaltına alınamayacağı ve
haklarında yakalama kararı çıkartılamayacağına dair..
Fakat şu anda Kanunda yapılan bir değişiklik var kaçak durumda olanların
24 saat içerisinde gözaltına alınarak şubelerine teslim edilecekleri konusunda
Herkes bedelli bekler,bizse sizin iyileşmenizi sn.Fuelx! Sabırla!
Allah şifa versin.
Bir askerlik yapmamak uğruna,ayağından kemik aldırmaktan,vatandaşlıktan atılmaya kadar herşeyi denemeye kalktınız ya,ne diyelim hayırlısı.
Bedelliyi bekleyenler elbet bir gün çıktığını görecek,oysa biz sizin iyileştiğinizi göremeyeceğiz.Ne kötü
Ayrıca şu anda kaçak durumda olan arkadaşlar, Daha önceden Adalet Bakanlığı imzalı genelge yayınlanmıştı. Yoklama kaçaklarının gözaltına alınamayacağı ve
haklarında yakalama kararı çıkartılamayacağına dair..
Fakat şu anda Kanunda yapılan bir değişiklik var kaçak durumda olanların
24 saat içerisinde gözaltına alınarak şubelerine teslim edilecekleri konusunda
bu konudada görüşlerinizi bekliyorum
bakan diyor ki bedelli icin yeni kanuna gerek yoktur zaten bedelli icin gereken kanun vardir ,o yuzden bedelli vardir demis.tum gereken askerin bedelli icin hukumetten talepte bulunmasidir. sonucta bedelli vardir(kanun) ama gundemde degildir.2.si asker kacaklari yakalanmiyacak diye bir kanun hicbirzaman olmadi ki tekrar yasayi degistirsinler,yok 24 saat icinde yakalanacakmista.....24 saat icinde her kacak mi yakalanacak yoksa yakalandiktan 24 saat sonra subelerine mi goturulucek? f.u.i
Peki bende burada bir şey sormak istiyorum hep hukuk kat malikleri yönünde mi işliyor benim tekirdağ çerkezköy de bir mağazam var bina da oturan bina...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Peki bende burada bir şey sormak istiyorum hep hukuk kat malikleri yönünde mi işliyor benim tekirdağ çerkezköy de bir mağazam var bina da oturan bina...
Dükkan işletmecisi ve apartman...