+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 25 ileti bulundu.

Konu: Kemal Kılıçdaroğlu-Melih Gökçek

Kemal Kılıçdaroğlu-Melih Gökçek Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    5.000
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Kemal Kılıçdaroğlu-Melih Gökçek

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek'le düelloyu iki kez ertelemiş olması da dikkat edilmesi gereken bir diğer husus.

17 aralık çarşamba gününü merakla bekliyorum.

Hukuki NET Güncel Haber

Kemal Kılıçdaroğlu-Melih Gökçek konulu yargıtay kararı ara
    Kemal Kılıçdaroğlu-Melih Gökçek konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    içanadolu
    İletiler
    366
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sayın Phantom of low,

İ.Melih Gökçek'e Ankara suyunun kalitesini neden bozduğunu, neden sorumsuz davrandığını sorduklarında İzmir ve Eskişehir suyuna maydonoz olup yanıtladığı günlerde, Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen'e karşı seviyesiz, anlamsız ne amaçladığı belli olmayan saldırılarını Habertürk'te izledim.

Bu siyasi anlayışın temeli takiyyeye dayanmakta ve her yerde bunu kullanmaktadırlar.Gerçek dışı belgelerle Emin Ağaoğlu ve nicelerine devletin gizli belgelerini ele geçirerek, suç işleyerek dil uzatmadılar mı?

Umarım Kılıçdaroğlu, her konuda yaptığı ayyuka çıkmış, hala bizim ödediklerimizle afişler bastırıp kendini överek cehaletten istifade yolunu bulan, dünyanın en borçlu belediyesi haline gelen kişiyle böyle bir polemiğe girmez. Sadece belgelerle konuşur.

Sorulan soruya aldığınız yanıt farkı, Kılıçdaroğlu'nun üslubuna devlet terbiyesine uyarlı değil. 99 doğru iş yapsa da bir yalan yanlış bulur, suç ta olsa söylerler.

Çabalarınzı saygıyla karşılıyorum. Ancak bu tümör halini almış gerçeği görme özürlü yapılara çok fazla anlatılacak birşey yok ne yazık ki.

Nerede
    İzmir
    İletiler
    600
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Sayın SDT23
    Sizi gayet iyi anlıyorum. Artık yavaş yavaş tanıyorum da.
    Bir insan için 99 kişi iyidir bir kişi kötüdür derse buna pek aykırı fikir denmez. Aykırı fikirin tartışılacak bir yeri olur. Malum olduğu üzere %99 iyi bir kanıt oranıdır.
    Bir tartışma programının ertelenmesinde şüphe arayan zihniyet aynı şüpheciliği başka hiçbir konuda nedense gösteremiyor.
    Ne oldu SSK nın neden açık verdiği konusunda kafanızda soru kalmadı mı?
    Yoksa ben yazınca birden mi anladınız!!!!

Yoo zaten biliyorsunuz bence bilmeyen varmı ki?
    Ama Her konuda olduğu gibi bu konuda da saldırmak için Nazlı hanımın yazısı size kaynak ve dayanak oldu.

Sahi Nazlı Ilıcak demişken. Bu hanımların eski gazete maceraları yani televizyon, buzdolabı paraları için ne düşünüyorsunuz? Hani derler ya "Dinime söven bari müslüman olsa" Ilıcak kendi ve oğlunun kul hakkını ödemiş mi? İç ettikleri paraları sizde unuttunuz mu? Size dost tavsiyem hayat klavuzunuz karga olmasın.
    Saygılarımla.

Nerede
    izmir
    İletiler
    2.371
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı sdt23 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Çoğu politikacı hakkında sempati veya antipati duyguları hissetmem. Yaptıklarıyla değerlendirmeye çalışırım. Duygularım nötrdür.

Ama bazı politikacıları ise fazlasıyla antipatik bulurum. Hoşlanmadığım bu kişiler arasında Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz, Kamer Genç ile birlikte Melih Gökçek de vardır.

(Türk siyasi hayatında sempati duyduğum tek bir politikacı vardı, o da hayatta değil. :o )

Kemal Kılıçdaroğlu, Şaban Dişli ve Dengir Mir Mehmet Fırat'tan sonra Melih Gökçek hakkındaki iddiaları gündeme getiriyor.

BOTAŞ'a olan borcu bile benim gözümde Melih Gökçek'i bitirmeye yeter. Ancak Melih Gökçek'in Kemal Kılıçdaroğlu karşısında kolay lokma olmayacağına dair inancım gitgide daha kuvvetli hale geliyor.

Kılıçdaroğlu Melih Gökçek'i düelloya çağırdıktan sonra Gökçek hiç bir önkoşul öne sürmeden hemen kabul etti. Belirlenen ilk düello zamanı Kılıçdaroğlu'nun talebiyle 10 aralık'a ertelendi. 10 aralık'ta da yine Kılıçdaroğlu'nun isteğiyle "düello" olmadı. 17 aralık belirlenen 3. tarih. Bu gelişmeler Kılıçdaroğlu'nun çekindiği bir şeyler mi var diye düşündürmeye başladı. Acaba Kılıçdaroğlu Nazlı Ilıcak'ın da gündeme getirdiği şu iddialardan mı korkuyor?

Kemal Kılıçdaroğlu, 1992'de genel müdür oldu. Ziya Yalçın Sayın döneminde kâr eden SSK'nın zararı, onun yönetiminde trilyonları, hatta katrilyonu buldu: 1992'de SSK'nın zararı, 2.5 trilyon . 1993'te 8 trilyon ; 1994'te 19.3 trilyon ; 1995'te 81 trilyon ; 1996'da 144 trilyon ; 1997'de 336 trilyon ; 1998'de 447 trilyon ; 1999'da 1 katrilyon 111 trilyon . (YTL ile zarar: 2.5 milyon YTL'den başlayarak, 1 milyar 111 milyon YTL'ye kadar varıyor) Bu zararda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun keyfi yönetiminin hiç mi payı yok?

Kılıçdaroğlu hakkında çeşitli müfettiş raporları da bulunuyor. İşte hakkındaki iddialar:
    - Sözlü talimatla sınav komisyonlarını mevzuata aykırı olarak değiştirmiştir.
    - Yazılı sınav belgelerini hurda ambarına göndermiş, sözlü sınav tutanaklarını kaybetmiştir.
    - 1993'te yapılan sınavda, cevap kâğıtlarına -sınav merkezleri, öğrenim durumu ve başvurulan görev itibariyle-ilâve puanlar verilerek, 1937 kişi fazladan kuruma alınmıştır.
    - 1996'da, yeterli puanı (70) tutturamadıkları halde, Özlem Nazenin, Ali Ekber Yavuz, Mesut Susuz, Yılmaz Kılınç, Tülin Kalın, ek puan verilerek, yönetmeliğe aykırı bir biçimde işe alınmıştır. Suna Geyik, 18 yaşını bitirmemesine rağmen, usulsüz olarak sınava sokulmuş, kazandırılmış, 18 yaşını doldurduğunda işe başlatılmıştır. Medet Kalkan, 10 ay ağır hapis cezasına çarptırıldığı için, devlet memurluğuna alınma şartlarını taşımadığı halde, işe başlatılmıştır.
    - 1998'de, ÖSYM ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınav yapmaya zamanı yok gerekçesiyle, iş için yeterli başvuru bulunmadığını da ileri sürerek, sınav yapmadan 500 civarında kişiyi usulsüz olarak atamıştır. Oysa yeterli başvuru vardır; ÖSYM'nin sınav takviminin dolu olduğuna dair de bir belge bulunmamaktadır.
    - Kılıçdaroğlu, bütün bunları belgeleyen müfettiş raporlarındaki suçlamaları, zaman aşımına uğratmış, kendi oluruyla ortadan kaldırmıştır.
    - Kılıçdaroğlu 6.1.1999 tarihli dilekçe ile de, daha önce kendisi hakkında yargıya intikal etmiş dosyaların takibinden vazgeçilmesini talep etmiş, bu talep bakanlığın 7.1.1999 tarihli oluruyla uygun bulunmuştur.
    Dikkat ederseniz

Alıntı:
    sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
    Acaba Kılıçdaroğlu Nazlı Ilıcak'ın da gündeme getirdiği şu iddialardan mı korkuyor? diyerekYok ki? hem siz demiyorsunuz Nazlı hanım diyor
    ------------------------------------------------------------------------

Bende yazıyı okuduğumda dikkatimden kaçmıştı Alıntı yapılan yazılar konun içine sıkıştırılarak saklanıyorlar gaaliba birden büyümüş!
    Bu mantıkla yazıları yüklersek çok kişi yazıyı yazanın başkası olduğunu zor anlar... Sitemizde toplumun her kesiminden okuyucularımız oldugunu gözden kaçırmamalıyız.

Toplumla, sosyal yaşamla, kültürle igili yönlerimiz ait olmayı ifade eden yönlerimizdir: Annemizin dediğini yapmak, komşularımızı küstürmemek, toplumda saygı duyulacak bir meslek seçerek geçim temin etmek, fedakarlık yapmak gibi şeylerin tümü 'ait olma' gereksinimimizdir..
    İstegimiz için oyun oynamak, eğlenmek,istediğimiz için cinsel ilişkide bulunmak, istediğimiz için kampa gitmek, doğayla ilişki kurmak, hayal kurmak, kısacası kendi özümüz, canımız istediği için yaptığımız şeyler işe 'birey olma' gereksinimimizden kaynaklanır.
    -Bu dedikleriniz her toplum ve her kişi için geçerli mi?
    -Evet, bu söylediklerim evrenseldir; her kültürdeki, her bir insan için geçerlidir.Savaşcı kitabında bahsedildi gibi
    -Peki ait olma, birey olma dengesi nasıl oluşuyor? Daha doğrusu nasıl oluşmuyor?
    -En önemli neden çocuğun içinde yetişdiği aile.
    Bir süre sustum. Dediğimi düzeltme gerksinimini duydum.
    -Doğru söyledim. En önemlisi çocuğun içinde yetişdiği aileyi biçimleyen kültür. Husserl'in tabiriyle kültürün niyeti'. Örneğin dört yaşındaki çocuk arkadaşlarıyla oynamak için sokağa çıkarken annesi ona, " hırkanı giy. "der.
    "Neden çocuğuna 'hırkanı giy' der, anne? Tabii, annelik görevini iyi yapmak istediği için.
    Çocuğunun hasta olmasını istemediği için.
    Ayrıca, komşularından, kendi annesinden, kayınvalidesinden. Oldumu.....
    Saygılarımla

Nerede
    Ankara
    İletiler
    1.607
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Bu konuyu bu yönüyle tartışmaya açmak için buraya eklememiştim. Buraya varmaması için ifade seçimine özen göstermeye çalıştım ve sadece bir niyet bildirerek noktaladım. Ancak konuya yapılan ekleri okuyorum ve kaçındığım şeyi yaratmayı amaçlayan ısrarlı bir tavır olduğunu görüyorum.

Bunu buraya yazılanlar için söylemiyorum o nedenle lütfen yanlış anlaşılmasın ama bu tavrın adı, bilinmediği halde sonucu önceden belirleyerek kaynakları ve hatta hukuku belirli bir amaca hizmet edecek şekilde yorumlamak, bu önceden belirlenen sonuca maksatlı gerekçeler üretmektir.

Bu kaynakların ve bu yolu tercih eden yorumların benim açımdan hiç bir değeri yok.

Nerede
    İzmir
    İletiler
    600
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Nedense RTE nin Melih Gökçek i Ankara adayı yapmayacağı kanısına kapıldım.
    Bu adam mevcut hali ve tavrı ile AKP için çok zararlı. Adaylığının bu güne kadar açıklanmaması da bu şüphemi kuvvetlendiriyor.

Adam kelimenin tam anlamı ile ağız ishali olmuş. Acil şifa dilemekten başka yazabilecek bir yorum bulamıyorum.

Nerede
    içanadolu
    İletiler
    366
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

İ.Melih Gökçek her zamanki üslubunu kullandı,sıkışınca konu dışı ve kişilere saldırılarda bulundu.Muhatabı olmadığı kişiye suçlamalarıyla, Kılıçdaroğlu'na sorular yönelterek aynı zamanda fena halde terledi de.

Başka birşey daha yaptı, "bana söylediklerinizin dışında sorular " falan dedi ama % 23 karla doğalgaz satıp halkı kazıklayıp, % 50 si ile yatırım yaptığını, diğer % 50 sini kendi ağzıyla, hortumladığını ifşa etti.

300+ 150 $ hesabına hiç dokunmadı.EPDK kararları ile mahkumiyetine hiç aldırmadı.

Tüm hamle ve marifetlerine rağmen bu kez zeytinyağı olamadı,çuvalladı.

Ankara halkı yeni döneme bizlerin parasıyla hazırlattığı 800 000 adet yiyecek paketine oy verdiğinde nasıl geri alınıyor anlamadıysa yapılacak birşey yok, yola devam.

Nerede
    Ankara
    İletiler
    1.607
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Phantom of law rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Nedense RTE nin Melih Gökçek i Ankara adayı yapmayacağı kanısına kapıldım.
    Bu adam mevcut hali ve tavrı ile AKP için çok zararlı. Adaylığının bu güne kadar açıklanmaması da bu şüphemi kuvvetlendiriyor.
    Fakat Melih Gökçek'in devre dışı bırakılacak olması partinin yolsuzluklara tahamülü olmadığı şeklinde yorumlanmamalı.Bu büyük bir yanılgı olur.Bu kararı aldıran ancak, bu kadar gözler önüne serilmesinden, kamuoyunda bu kadar yüksek seste yer almasından duyulan rahatsızlık olabilir.

Nerede
    İzmir
    İletiler
    600
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı sdt23 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Kemal Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek'le düelloyu iki kez ertelemiş olması da dikkat edilmesi gereken bir diğer husus.

17 aralık çarşamba gününü merakla bekliyorum.
    Merakınız giderildi sanıyorum. Dereyi görmeden paça sıvanmaz.
    Emin olun biz çok fazla şeye dikkat ettik.

Nerede
    İzmir
    İletiler
    600
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Ben yolsuzluk iddiaları nedeni ile aday yapılmayacağını iddia etmedim. Çünkü adı üstünde bunlar iddia. Tavrı, kişiliği ve partide duyulan rahatsızlığı kast ettim.
    Botaş a ödenmeyen tutarların bile ciddi bir sıkıntı yarattığı malum çok konuşuluyor.

+ Konuyu Yanıtla
2 / 3 Sayfa İlkİlk 123 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: