Şimdi burası yeri değil ama tam yerine geldi manzara koydu commodore1tr kabul edin. Şimdi içi aslında boş olan ama çok gürültü koparan ve tahminimce herkesin ağzını açık bırakacak kadar daha gürültü koparacak gözaltına alınanlara inanılamayacak olaylara gebe ergenekon palavrasında da bu AKP ve foto oyununu göreceğiz aynen burada olduğu gibi. Ne mi olacak ? Eğer bende commodore1tr isem AKP kapatılma davası görüşülürken inanılmaz tutuklamalar yapacaklar dahada acısı içi boş hatıra olduğu ısrarla söylenen el bombalarını yok edecekler kılıfına uydurup. Aslında C savcısının en büyük kanıtı bu el bombaları ama çok güvenilir kişiler içi boşaltılmış hatıra diyor. EE boş bombayla darbe olmaz iddianame olmaz kepazelik hemen anlaşılır ne olacak ? Bombalar adta ya gidecek yok olacak. Vah la mah la çözülme başlayacak ama altında kim kalacak Ben bilmem ALLAH bilir. İşareti ise belli... Bakan görür.
Demişim tam yedi ay önce aradım buldum .... Ee şimdi ne yazayım. Bari aşağı yeni paragrafa bir güne başlayışımı anı olarak yazayım belki ileride bir ''sarı kız ' değeri olur...
Kulak kabarttım telefonum çalıyor. Duştan fırladım çıktım sabah sabah hayırdır diyerekten. Baktım çok sevdiğim bir arkadaş ama saat 8 anca var birisine bir şey mi oldu diye açtım...
' XXXX seni almadılar mı daha ?''
'' Yok abi ya 40 yaşıma geldim geçiyorum daha bir kız çıkıp evlenme teklif etmedi almadılar beni... Ulan bunun için mi sabahın köründe aradın ....''
'' valla XXX kızı bilmem ama Ergenekondan seni alırlar sanıyorduk... daha o kadar yukarı çıkamamışlar demekki....'' Kahkahalar sonra devam '' Beni de almadılar ya.... ''
'' Olum YYY manyakmı sın sabah sabah ne diyorsun ?''
O an arkadaşım anladıki gerçekten benim haberim yok. Sordu Ne yapıyorsun...
'' valla duş yapmaya uğraşıyordum ama şimdi telefonla konuşuyorum ISLAK ISLAK ''
Ve sonra yaklaşık 15 dakika bir konuşma oldu. Konuşurken telefonuma sürekli ikaz geliyordu ben isimleri olayı duydukça hem kızarıp bozarıyor hemde telefonum amma ötüyor diye için için kızıyordum. Meğer teknoloji ne menem bir şeymiş sen konuşurken arayan olursa işaret veriyormuş !! Bende bu salak tel ne titreşip kıpraşıp duruyor diyip duruyordum !!
Gözaltına alınanlar alınması düşünülenler telafuz edildikçe şaşkınlşığım arttı ama aslında beklediğim bir durumdu ne olacaktıki Cumhuriyet le hesaplaşmak için son kozlarıydı bu... Mağdur mağruru oynama çalışması diye düşündüm....
Amma sevenim varmış ( Yada düşmanım !!)) o gün en az 600 kere telefonum çaldı '' iyi ve dışarda olduğumu duyan '' hele şükür diyip kapattı. Koltuklarım kabardı. Ben neymişim be... diyip Sayın Öz ün yanına gitmeyi düşündüm sonra vaz geçtim...
Tutuklu olanların listesine baktım sonra yeni gözaltına alınanlara baktım ve şaşırdım. Şaşırmamın burada açıklayamayacağım bir çok ortak değere sahip olmasından başka ( Tutuklananların ortak özellikleri en azından yüzde doksanbeşinin o yüzde beşte hedef saptırma ) benim için bir değeri vardı. Tutuklu ve gözaltına alınanlardan bizzat görüştüğüm daha doğrusu tanışyığım kişilerin sayısı belki içeri alınanların birbirini tanıma olasılığından fazlaydı !!!! EE ben neden dışardaydım yahu... Şimdide bunu düşünmeye başladım !!!!!
Sarı kız efsanesini bilmeyen varsa HEEE yazsın onuda yazayım size denizciler bilir taşmektep mezunu olupta bilmeyen yoktur.... Bende birinden duymuştum . Merak eden olursa... Ben buradayım efendim beklerim . ( Bunuda biri diyordu Aziz Üstel mi ne )
Bu arada bir avukat üye arkadaştan bir ricam var. Oda şudur 1 ve 2 Temmuzda hukuki olarak meclisten Ankara'dan ne geçti ... gitti...
Örneğin Ankara enerji ihalesi arada gümbürdedi
Merkez bankası olayı gündeme geldi daha kimse farkında değil...
Bunun gibi CB ne onadı meclisten ne geçti ne yasalaştı Unakıtan ne götürdü ?
İzmirli Avukatlara özel rica Urla yı inceleyip bir yazarmısınız ?
Ama ne olur acil Avukat işi değil Yani ölü toprağı olmadan üzerinizde Heyyyy Uyanın Vatan elden gidiyor...
Alıntı:commodore1tr
Şimdi burası yeri değil ama tam yerine geldi manzara koydu commodore1tr kabul edin. Şimdi içi aslında boş olan ama çok gürültü koparan ve tahminimce herkesin ağzını açık bırakacak kadar daha gürültü koparacak gözaltına alınanlara inanılamayacak olaylara gebe ergenekon palavrasında da bu AKP ve foto oyununu göreceğiz aynen burada olduğu gibi. Ne mi olacak ? Eğer bende commodore1tr isem AKP kapatılma davası görüşülürken inanılmaz tutuklamalar yapacaklar dahada acısı içi boş hatıra olduğu ısrarla söylenen el bombalarını yok edecekler kılıfına uydurup. Aslında C savcısının en büyük kanıtı bu el bombaları ama çok güvenilir kişiler içi boşaltılmış hatıra diyor. EE boş bombayla darbe olmaz iddianame olmaz kepazelik hemen anlaşılır ne olacak ? Bombalar adta ya gidecek yok olacak. Vah la mah la çözülme başlayacak ama altında kim kalacak Ben bilmem ALLAH bilir. İşareti ise belli... Bakan görür.
------------------------------------------------------------------------
Sayın commodore1tr siz çok yaşayın Gene Haklı çıktınız Geçekondunun çatısında aylarça patlamadan duran bombalar, patlama ihtimali bulunması sebebiyle Savcılık emriyle imha edilmiş.!BOMBA Saygılarımla commodere1tr
Bu arada bir avukat üye arkadaştan bir ricam var. Oda şudur 1 ve 2 Temmuzda hukuki olarak meclisten Ankara'dan ne geçti ... gitti...
Örneğin Ankara enerji ihalesi arada gümbürdedi
Merkez bankası olayı gündeme geldi daha kimse farkında değil...
Bunun gibi CB ne onadı meclisten ne geçti ne yasalaştı Unakıtan ne götürdü ?
Sayin commodore1tr avukat degilim ancak yabancilara toprak satisiyla ilgili nurtopu gibi bir yasamiz oldu :p
Sayın SDT23 muhtemel ceza kanunu maddelerini yazmış.
Elbette bunun öncesiyani şimdi uygulanıyor olması gereken CMK hükümleri var. Aklıma takılan bazı maddeleri aşağıya listeledim.
Bu hükümleri uygulanıp uygulanmadığı elbette bir yorum işidir.
Saygılarımla.
Ceza Muhakemeleri Kanunu:
Md.2 a) Şüpheli: Soruşturma evresinde, suç şüphesi altında bulunan kişiyi,
b) Sanık: Kovuşturmanın başlamasından itibaren hükmün kesinleşmesine kadar, suç şüphesi altında bulunan kişiyi
Yetkili mahkeme
Madde 12 – (1) Davaya bakmak yetkisi, suçun işlendiği yer mahkemesine aittir.
(2) Teşebbüste son icra hareketinin yapıldığı, kesintisiz suçlarda kesintinin gerçekleştiği ve zincirleme suçlarda son suçun işlendiği yer mahkemesi yetkilidir.
(3) Suç, ülkede yayımlanan bir basılı eserle işlenmişse yetki, eserin yayım merkezi olan yer mahkemesine aittir. Ancak, aynı eserin birden çok yerde basılması durumunda suç, eserin yayım merkezi dışındaki baskısında meydana gelmişse, bu suç için eserin basıldığı yer mahkemesi de yetkilidir.
Özel yetki
Madde 13 – (1) Suçun işlendiği yer belli değilse, şüpheli veya sanığın yakalandığı yer, yakalanmamışsa yerleşim yeri mahkemesi yetkilidir.
Bilirkişi raporu, uzman mütalaası
Madde 67 – (5) Bilirkişi incelemeleri tamamlandığında, yeni bilirkişi incelemesi yapılması veya itirazların bildirilmesi için istemde bulunabilmelerini sağlamak üzere Cumhuriyet savcısına, katılana, vekiline, şüpheliye veya sanığa, müdafiine veya kanunî temsilciye süre verilir. Bu kişilerin istemleri reddedildiğinde, üç gün içinde bu hususta gerekçeli bir karar verilir.
Bilirkişinin reddi
Madde 69 – (1) Hâkimin reddini gerektiren sebepler, bilirkişi hakkında da geçerlidir.
(2) Cumhuriyet savcısı, katılan, vekili, şüpheli veya sanık, müdafii veya kanunî temsilci, ret hakkını kullanabilirler. Hâkim veya mahkeme tarafından atanan bilirkişinin adı ve soyadı, engel sebepler olmadıkça ret hakkına sahip olanlara bildirilir.
(3) Ret istemini davayı görmekte olan hâkim veya mahkeme inceler. Soruşturma evresinde, Cumhuriyet savcısınca kabul edilmeyen ret istemi sulh ceza hâkimince incelenir. Reddi isteyen kişi, bunun nedenini, dayandığı olguları göstererek açıklamakla yükümlüdür.
Gözaltı
Madde 91 – (1) Yukarıdaki maddeye göre yakalanan kişi, Cumhuriyet Savcılığınca bırakılmazsa, soruşturmanın tamamlanması için gözaltına alınmasına karar verilebilir. (Değişik ikinci cümle: 25/5/2005 – 5353/8 md.) Gözaltı süresi, yakalama yerine en yakın hâkim veya mahkemeye gönderilmesi için zorunlu süre hariç, yakalama anından itibaren yirmidört saati geçemez.(Ek cümle: 25/5/2005 – 5353/8 md.) Yakalama yerine en yakın hâkim veya mahkemeye gönderilme için zorunlu süre oniki saatten fazla olamaz.
(2) Gözaltına alma, bu tedbirin soruşturma yönünden zorunlu olmasına ve kişinin bir suçu işlediğini düşündürebilecek emarelerin varlığına bağlıdır.
(3) Toplu olarak işlenen suçlarda, delillerin toplanmasındaki güçlük veya şüpheli sayısının çokluğu nedeniyle; Cumhuriyet savcısı gözaltı süresinin, her defasında bir günü geçmemek üzere, üç gün süreyle uzatılmasına yazılı olarak emir verebilir. Gözaltı süresinin uzatılması emri gözaltına alınana derhâl tebliğ edilir.
(4) Yakalama işlemine, gözaltına alma ve gözaltı süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhuriyet savcısının yazılı emrine karşı, yakalanan kişi, müdafii veya kanunî temsilcisi, eşi ya da birinci veya ikinci derecede kan hısımı, hemen serbest bırakılmayı sağlamak için sulh ceza hâkimine başvurabilir. Sulh ceza hâkimi incelemeyi evrak üzerinde yaparak derhâl ve nihayet yirmidört saat dolmadan başvuruyu sonuçlandırır. Yakalamanın veya gözaltına alma veya gözaltı süresini uzatmanın yerinde olduğu kanısına varılırsa başvuru reddedilir ya da yakalananın derhâl soruşturma evrakı ile Cumhuriyet Savcılığında hazır bulundurulmasına karar verilir.
(5) Gözaltı süresinin dolması veya sulh ceza hâkiminin kararı üzerine serbest bırakılan kişi hakkında yakalamaya neden olan fiille ilgili yeni ve yeterli delil elde edilmedikçe ve Cumhuriyet savcısının kararı olmadıkça bir daha aynı nedenle yakalama işlemi uygulanamaz.
(6) Gözaltına alınan kişi bırakılmazsa, en geç bu süreler sonunda sulh ceza hâkimi önüne çıkarılıp sorguya çekilir. Sorguda müdafii de hazır bulunur.
Madde 93 – (1) Yakalanan veya tutuklanarak bir yerden diğer bir yere nakledilen kişilere, kaçacaklarına ya da kendisi veya başkalarının hayat ve beden bütünlükleri bakımından tehlike arz ettiğine ilişkin belirtilerin varlığı hâllerinde kelepçe takılabilir.
Madde 122 – (1) Hakkında arama işlemi uygulanan kimsenin belge veya kâğıtlarını inceleme yetkisi, Cumhuriyet savcısı ve hâkime aittir.
Madde 145 – (1) İfadesi alınacak veya sorgusu yapılacak kişi davetiye ile çağrılır; çağrılma nedeni açıkça belirtilir; gelmezse zorla getirileceği yazılır
İfade ve sorgunun tarzı
Madde 147 – (1) Şüphelinin veya sanığın ifadesinin alınmasında veya sorguya çekilmesinde aşağıdaki hususlara uyulur:
a) Şüpheli veya sanığın kimliği saptanır. Şüpheli veya sanık, kimliğine ilişkin soruları doğru olarak cevaplandırmakla yükümlüdür.
b) Kendisine yüklenen suç anlatılır.
c) Müdafi seçme hakkının bulunduğu ve onun hukukî yardımından yararlanabileceği, müdafiin ifade veya sorgusunda hazır bulunabileceği, kendisine bildirilir. Müdafi seçecek durumda olmadığı ve bir müdafi yardımından faydalanmak istediği takdirde, kendisine baro tarafından bir müdafi görevlendirilir.
d) 95 inci madde hükmü saklı kalmak üzere, yakalanan kişinin yakınlarından istediğine yakalandığı derhâl bildirilir.
e) Yüklenen suç hakkında açıklamada bulunmamasının kanunî hakkı olduğu söylenir.
f) Şüpheden kurtulması için somut delillerin toplanmasını isteyebileceği hatırlatılır ve kendisi aleyhine var olan şüphe nedenlerini ortadan kaldırmak ve lehine olan hususları ileri sürmek olanağı tanınır.
g) İfade verenin veya sorguya çekilenin kişisel ve ekonomik durumu hakkında bilgi alınır.
h) İfade ve sorgu işlemlerinin kaydında, teknik imkânlardan yararlanılır.
i) İfade veya sorgu bir tutanağa bağlanır. Bu tutanakta aşağıda belirtilen hususlar yer alır:
1. İfade alma veya sorguya çekme işleminin yapıldığı yer ve tarih.
2. İfade alma veya sorguya çekme sırasında hazır bulunan kişilerin isim ve sıfatları ile ifade veren veya sorguya çekilen kişinin açık kimliği.
3. İfade almanın veya sorgunun yapılmasında yukarıdaki işlemlerin yerine getirilip getirilmediği, bu işlemler yerine getirilmemiş ise nedenleri.
4. Tutanak içeriğinin ifade veren veya sorguya çekilen ile hazır olan müdafi tarafından okunduğu ve imzalarının alındığı.
5. İmzadan çekinme hâlinde bunun nedenleri.
İfade alma ve sorguda yasak usuller
Madde 148 – (1) Şüphelinin ve sanığın beyanı özgür iradesine dayanmalıdır. Bunu engelleyici nitelikte kötü davranma, işkence, ilâç verme, yorma, aldatma, cebir veya tehditte bulunma, bazı araçları kullanma gibi bedensel veya ruhsal müdahaleler yapılamaz.
(2) Kanuna aykırı bir yarar vaat edilemez.
(3) Yasak usullerle elde edilen ifadeler rıza ile verilmiş olsa da delil olarak değerlendirilemez.
(4) Müdafi hazır bulunmaksızın kollukça alınan ifade, hâkim veya mahkeme huzurunda şüpheli veya sanık tarafından doğrulanmadıkça hükme esas alınamaz.
(5) Şüphelinin aynı olayla ilgili olarak yeniden ifadesinin alınması ihtiyacı ortaya çıktığında, bu işlem ancak Cumhuriyet savcısı tarafından yapılabilir.
Şüphelinin veya sanığın müdafi seçimi
Madde 149 – (1) Şüpheli veya sanık, soruşturma ve kovuşturmanın her aşamasında bir veya birden fazla müdafiin yardımından yararlanabilir; kanunî temsilcisi varsa, o da şüpheliye veya sanığa müdafi seçebilir.
(2) Soruşturma evresinde, ifade almada en çok üç avukat hazır bulunabilir.
(3) Soruşturma ve kovuşturma evrelerinin her aşamasında avukatın, şüpheli veya sanıkla görüşme, ifade alma veya sorgu süresince yanında olma ve hukukî yardımda bulunma hakkı engellenemez, kısıtlanamaz.
Bu 13 aydır içeride neden yattığını bilmeden yatanlar konuyu AİHM sine taşısalar ekonomi batar RTE de suçu gene bunlara atar Dünyanın hiç bir ülkesinde iddianamesiz bu kadar içerde yatanını bulamayız sanırım. Hele hele bunların çoğu beraat edecekse. ( Hepsi diyemiyorum. Ne alaka denecek tiplerde var...)
Hele hele o kanser olan dört kere tahliyesi reddedilen Kuddusi Okkır Bu ne ya bu adalet değil Öz bu resimleri görüp hala oradaysa pes.... Bu insan haklarının açıkça ihlalidir. Bu insanlık dışı bir olaydır. Adamı tanımam etmem ama gazetede halini görünce çok kötü oldum inanın. Eğer öz ün adaleti buysa ki daha beter çıkacak kapakaranlık olacak adalet. Öz bunların parasını ödemeye mahkum olsa ne güzel olur...
Hadi burayı vaz geçtimde öbür tarafta nasıl hesap verecek orada tazminat yok .
Benim anlamadığım da başbakan iddianame 1 hafta içinde tamamlanacak dedi,başbakan bunu nerden biliyor ve neden bu kadar ilgili bu soruşturmayla,erkler ayrılığı yok mu yürütmenin başı olan biri kendisiyle ya da partisiyle ilgili olmayan bir soruşturmayla neden bu kadar ilgilenir ve lehte ya da aleyhte yorum yapar,bu iş yargının işidir,başbakan da olsa bir soruşturma ya da kovuşturmayla ilgili yorum yapılması,yargıya müdahele edildiği izlenimini yaratıyor ister istemez hele ki bir yılı aşkın süredir tamamlanmamış iddianamenin bir hafta içinde tamamlanacağını söylenince izlenimden de öte karine gibi bişey oluyor müdahale edildiği.
eğer bir darbe planı varsa, bunun arkasında silahlı bir güçte olması gerekir. . Bu durumda iddianamede “darbeye hazır askeri birliklerin ve komutanlarının da bulunması ” gerekir. Bu var mı? Alayım yanıtları !!!
Aman sizde... Bunu bilmeyecek ne var. Darbe yapmak için uzun menzilli füze mi lazım? Hayır...
Ergenekoncuların yarısı emekli asker. Herkes bilir bunların birer beylik tabancası var. Sinan Aygün'e de kendini eksik hissetmesin diye hediye etmiş birileri ama üzerindeki "iyi günlerde pardon darbe günlerinde kullan " notu kaybolunca anlayamamış hediyeyi...
Hesaplayın bakalım kaç emekli subay astsubayımız var. Hadi yarısını silin. Kaç kişi kaç tabanca eder. işte birlik işte ordu. Üstelik tamamı profesyonel hemde süper deneyimli... Emekliler ordusu.
Yaaa. Siz bizi kandıracağınızı mı sandınız. Hadi biz kandık Sayın Savcılarımız kanar mı? Türk askerinin emeklisi bile sallar dünyayı...
3 kasım 1996. Susurluk’ta bir Mercedes’in kamyona çarpması Türkiye için bir milattı. Tüm kamuoyu bu olayla ortaya çıkan karanlık ilişkilerin tamamen...
Yazan: sdt23 Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
sfvtf msiqeywnfybnycv https://dref.xyz/?https://darknetmarketsgate.com...
İnstagram alışverişinde farklı...