Anladığım kadarıyla yaşadığınız olaylar nedeniyle oldukça sıkıntılı bir dönem geçirmektesiniz.
Yalnız merak ettiğim bir şey var. Eşiniz çalışıyormuş. Şimdiye kadar size iki çocuk vermiş ve bu çocuklarla birlikte hem çalışmış hemde ev işlerine bakmış. Siz onun yaptığı tüm bu fedakarlıklara bir kaç ay bile dayanamıyor ve hemen arkasından şikayet etmeyi gerekli görüyorken, ondan neden böyle bir sorumluluğu hayatının sonuna kadar devam ettirmesini istiyorsunuz? Eşiniz belli ki evlilikten değil evliliğin getirdiği sorumluluklardan yorulmuş. Ve belki de arkadaşları yüzünden onu yargılamanızdan ve anlayamamanızdan. Hiç düşündünüz mü onunda bir aklı var ve belki arkadaşları sizin gördüğünüz kadar kötü birileri değildi. Belki arkadaşlarına kanıp gitmedi de sizin onu sürekli "düşünmekten yoksun biriymiş gibi" değerlendirmenizden ve anlayamamanızdan yoruldu.
Bu arada Sayın religion,
Sizin bahsettiğiniz annelerin çok istisnai olduğunu belirtmek isterim. Kaldı ki sizin yaşadığınız olayla başkalarının yaşadıkları olaylar her zaman bir değildir. O yüzden genelleme yapmamanızda fayda var. Diğer yandan benim yaşadığım olayların hiçbirinde anneler evlatlarına karşı "hain" değildi. Bana kalırsa bizzat içinde bulunmadığımız olaylar hakkında kesin yargılara varmak hiçbir zaman doğru değildir. Belki yorum yapılabilir ama yargıya ulaşılamaz. Tıpkı bu olaylarda olduğu gibi. Ben varsayımlarla hareket ediyorum. Size de bu yönde hareket etmenizi en azından şu anda hassas durumda bulunan insanları yanlış düşünmeye sevketmemenizi tavsiye ederim.
Anladığım kadarıyla yaşadığınız olaylar nedeniyle oldukça sıkıntılı bir dönem geçirmektesiniz.
Yalnız merak ettiğim bir şey var. Eşiniz çalışıyormuş. Şimdiye kadar size iki çocuk vermiş ve bu çocuklarla birlikte hem çalışmış hemde ev işlerine bakmış. Siz onun yaptığı tüm bu fedakarlıklara bir kaç ay bile dayanamıyor ve hemen arkasından şikayet etmeyi gerekli görüyorken, ondan neden böyle bir sorumluluğu hayatının sonuna kadar devam ettirmesini istiyorsunuz? Eşiniz belli ki evlilikten değil evliliğin getirdiği sorumluluklardan yorulmuş. Ve belki de arkadaşları yüzünden onu yargılamanızdan ve anlayamamanızdan. Hiç düşündünüz mü onunda bir aklı var ve belki arkadaşları sizin gördüğünüz kadar kötü birileri değildi. Belki arkadaşlarına kanıp gitmedi de sizin onu sürekli "düşünmekten yoksun biriymiş gibi" değerlendirmenizden ve anlayamamanızdan yoruldu.
Bu arada Sayın religion,
Sizin bahsettiğiniz annelerin çok istisnai olduğunu belirtmek isterim. Kaldı ki sizin yaşadığınız olayla başkalarının yaşadıkları olaylar her zaman bir değildir. O yüzden genelleme yapmamanızda fayda var. Diğer yandan benim yaşadığım olayların hiçbirinde anneler evlatlarına karşı "hain" değildi. Bana kalırsa bizzat içinde bulunmadığımız olaylar hakkında kesin yargılara varmak hiçbir zaman doğru değildir. Belki yorum yapılabilir ama yargıya ulaşılamaz. Tıpkı bu olaylarda olduğu gibi. Ben varsayımlarla hareket ediyorum. Size de bu yönde hareket etmenizi en azından şu anda hassas durumda bulunan insanları yanlış düşünmeye sevketmemenizi tavsiye ederim.
Sayın Ebru hanım,
Eşim çalışmaya başlayalı 6 ay oldu.Çalışmaya başladıktan sonra ve önce çamaşır,bulaşık evin temizliği dahil çocuklarla beraber ben yapardık.Buna şahitlerim birkaç aile dostumuz ve çocuklar mahkemede de şahitlik yapacaklar.Ev işlerinden bıkacak bir sebebi yok çünkü zaten yapmıyordu.Arkadaşlarının kötü olmadığına gelince;bu kadınlar,randevu ile çalışan,yol kenarlarında (özür dilerim) iş tutan kadınlardır.Dahası eşimin çalıştığı otelde iş tutan kadınlardır.Bu söylediklerime bizzat ben şahit oldum.Zira gözümle görmeden kolay kolay inanmam.Elinde oklavayla çocukların başina dikilerek temizlik yaptıran kadından daha ne beklersiniz?Ellerine iğneyi verip 8 ve 12 yaşındaki çocuklara döve döve söküklerini diktiren bir kadını mı savunuyorsunuz?
Sayın religion'un söylediklerine aynen katılıyor ve destekliyorum.Ailesine bağlı ve çocukları için çabalayan kadınlar her zaman baş tacıdır.Gerisinin hele eşim gibilerin canı cehenneme.
Sayın hasangoksu1;
Hukuki anlamda bilgi alabilmek adına, sorununuzu burada dile getirdiniz. Anlayamadığınız durumlarda tekrar tekrar sorup yanıtlar aldınız, kendi adınıza (davanızda, her ne ise..) haklı olabilirsiniz bu apayrı bir şey hatta burada eşinizle uzlaşabilmeniz temennisi ile fazlasıyla güzel yanıtlar verilmiş. Sırf iyi niyet adına böylesine güzel ve hatta bir çok kişi için yararlı olabilecek temennilerini esirgemeyen, hiç üşenmeden yardım elini uzatan Sayın Av.Hanife Ebru Öztürk'e ve diğer üye arkadaşlara; rahatlıkla bir teşekkürü bile çok görebiliyorsanız, bence de biraz daha düşünmelisiniz. Burada kimsenin eşinizi tanıdığı veya savunduğu bir durum göremiyorum. Ancak, her verilen yanıtta çok iyi niyetli, yardımsever ve değerli insanların değerli yorumlarını görebiliyorum.
Sizi anlamakta inanın zorlanmaya başladım. Çünkü ilk olarak "eşim çocuklarına bakmıyor, onların anneye ihtiyacı var, çocuklarımı ve beni bırakıp gitti" dediniz.
İkinci olarak "eşimi çok seviyorum, barışmak istiyorum ama yanaşmıyor, çocuklarını da görmeye gelmedi" dediniz.
Şimdi ise "Elinde oklavayla çocukların başina dikilerek temizlik yaptıran kadından daha ne beklersiniz? Ellerine iğneyi verip 8 ve 12 yaşındaki çocuklara döve döve söküklerini diktiren bir kadın, zaten ev işi de yapmıyordu" diyorsunuz.
Kusura bakmayın ama sözlerinizin hiç biri birbirini tutmuyor.
Madem eşiniz bu kadar kötü bir insan niye barışmak istiyorsunuz ve niye çocuklarıyla ilgilensin diye şikayet ettiniz. Eşiniz çocuklarına bu kadar kötü davranan biriyse, çocukların yanında yanında olmasından çok, uzağında durması daha hayırlı değil midir? En azından sürekli annelerinden şiddet gören çocuklarınızın, anneleri yokken psikolojileri bozulmaz. Belli ki çocuklarınız zaten anne sevgisini pek tadabilmiş değiller.
Ya da eşiniz sizin taleplerinizi yerine getirmedi ve kendi kararlarını kendisi verdi diye artık "kötü insan, kötü anne" mi oldu.
Olaylar anlattığınız gibiyse bırakın o zaman eşiniz istediği hayatı yaşasın, sonuçta belli bir olgunluğa sahip olmuş ve yaşadıklarının farkında olan, sorumluluklarını yerine getirmemek konusunda ısrarcı davranan bir insanı, daha fazla burada kötülemenin anlamı yok. Çünkü biz onu temiz, günahlarından arınmış ve sorumluluk sahibi olan bir insan olarak size geri veremeyiz. Siz de bu kadar kötü bir annenin ve ev kadınının, hiç olmazsa çocuklarınızı sağ salim bırakıp gittiği için şükredin ve çocuklarınıza sahip çıkıp yeni bir hayat kurun.
Size de bu yönde hareket etmenizi en azından şu anda hassas durumda bulunan insanları yanlış düşünmeye sevketmemenizi tavsiye ederim.
Farkindaysaniz ben de oyle yaptim. Lutfen kendinize ve cocuklariniza bir an once duzenli bir yasam kurun bitmis bitmistir daha fazla kendinizi de cocuklarinizi da yipratmayin dedim. Yanlis davranislarda bulunabilen annelerin de var olabilecegini vurguladim. Diger taraftan tek genellemem siz hukukcularin olay KADIN oldugunda neden kafalarinizi kuma gomdugunuzu anliyamamak adinaydi. Bunun yanlis oldugunu ister kabul edin ister etmeyin ancak size en guzel ornegi yine hukuki.net forumlarindan vereyim. Bakin bakalim bosanma esnasinda bayanlarin hakli haksiz kanunlarca korunmaya calisilmasi sonucu MADUR olan erkek uyelerin isyanlari ne durumda. Sadece forumlari biraz dikkatle okumaniz bile yeterli. Erkek oldugum icin boyle dusunuyorum? Tamam oyle olsun ama butun erkekler haksizliga ugradigini dusunurken kadinlardan neden ses cikmaz? Bizler mi paronoyagiz yoksa hakkatten kadinlarin madur olmamasi icin ugrasizken hukukcular ipin ucunu kaciriyor ve durum ERKEKLERE HAKSIZLIk duzeyine mi variyor? Buna da adalet diyoruz ve uyarilara ragmen yaptigimiz adaletsizligi goremiyor olabilir miyiz? Kadin veya erkek lutfen sadece adil olalim yeter. ADALET tek vurguladigim bu.
Konu religion tarafından (12-03-2007 Saat 10:41:08 ) de değiştirilmiştir.
Farkindaysaniz ben de oyle yaptim. Lutfen kendinize ve cocuklariniza bir an once duzenli bir yasam kurun bitmis bitmistir daha fazla kendinizi de cocuklarinizi da yipratmayin dedim. Yanlis davranislarda bulunabilen annelerin de var olabilecegini vurguladim. Diger taraftan tek genellemem siz hukukcularin olay KADIN oldugunda neden kafalarinizi kuma gomdugunuzu anliyamamak adinaydi. Bunun yanlis oldugunu ister kabul edin ister etmeyin ancak size en guzel ornegi yine hukuki.net forumlarindan vereyim. Bakin bakalim bosanma esnasinda bayanlarin hakli haksiz kanunlarca korunmaya calisilmasi sonucu MADUR olan erkek uyelerin isyanlari ne durumda. Sadece forumlari biraz dikkatle okumaniz bile yeterli. Erkek oldugum icin boyle dusunuyorum? Tamam oyle olsun ama butun erkekler haksizliga ugradigini dusunurken kadinlardan neden ses cikmaz? Bizler mi paronoyagiz yoksa hakkatten kadinlarin madur olmamasi icin ugrasizken hukukcular ipin ucunu kaciriyor ve durum ERKEKLERE HAKSIZLIk duzeyine mi variyor? Buna da adalet diyoruz ve uyarilara ragmen yaptigimiz adaletsizligi goremiyor olabilir miyiz? Kadin veya erkek lutfen sadece adil olalim yeter. ADALET tek vurguladigim bu.
Ebru hanım,
Eşim, ne olursa olsun çok sevdiğim eşim ve çocuklarımın annesi.Bu güne kadar belki düzelir diye çaba sarf ettim, ediyorumda.Fakat sayın religion'un söylediklerinden sonra bazı şeylerin farkına vardım.Evet bitmiş bitmiştir.Canı cehenneme deyip onu Allah'a havale ettim.Hakim çocuklara nafakasını bağladı.Dava reddedilecek büyük bir ihtimalle.Sonrasında maddi manevi tazminat davası da açacağım.Bu durumu kendisi yarattı sonuçlarına da katlansın.Biz çocuklarla mutlu olmaya çalışıyoruz olacağız da.Ne hali varsa görsün.İnanın sevgiye ihanet ettiği için düşse bir tekmede ben vururum.Bunu hak etti.Çünkü çocuklardaki ve bendeki sevgi artık kin ve nefrete dönüşüyor.Bunu nasıl başardı anlayamadım.Bizden uzak Allah'a yakın olsun.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
a fantastic read jaxxwallet-web org
01-02-2026, 13:34:36 in Bireysel İş Hukuku