17 yıldır aynı birimde programcı ünvanında teknik hizmetler olarak (teknik birim )çalışıyorum son 4 yıldır sözleşmeli olarak çalıştım geçtiğimiz ay memuriyete geçtim.

Birim malzeme kısımları ile teknik servis ilgileniyor ben otomasyon programları tarafındayım otomasyon kısmı ile ilgileniyorum.

Hikaye şu müdür tarafından habersiz olarak Mali hizmetlere yazım gönderilmiş taşınır kayıt yetkisi olarak ordan öğrendim. 2024 yılı bu görevi usulüne uygun yaptım dönüşümlü olarak herkesi yapacağız dedi ama 2025 yılında beni bu yılda idare et diyerek salladı kendiside müdür olarak kalmak istemiyor seneye kesin olarak istemiyorum diye belirttim.Şimdi 2026 giriyoruz Ocak ayında görevden alınma durumu var.Ben gidince gelen ile konuşur çıkarsın diye bana yol gösteriyor.Kandırp beni sabit olarak resmen ateşe atıyor.

Şimdi taşınır yönetmeliği 6 maddesinde belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verilmiş(taşınır kayıt yetkisi fiilen o görevi yapmadığı sürece hukuken geçerliliği yoktur) diye yazıyor.
Yani ürünleri alan ben değilim aynı müdürlük ama donanım kısmı depoya koyanda verende onlar ama zimmet yapan depoya alan ben anlayacağınız satıytaş denetimlerinde sıkıntı olucak bu yüzden istemiyorum.

Kesin olarak 2026 olduğunda işi yapmayacağımı çok net olarak belirtim ama yazıyı yazıp gönderecek büyük ihtimalle

Restleşmeyi seçiyor bende buna sinir oldum görevi yapmadığım da her hangi bir ceza almayacağımı okudum yinede sormak istiyorum geçmişte tecrübeli arkadaşların tavsiyesi ve desteğin rica ediyorum sıkıntım var arada mobbing bile yapıyor.

Aczedilme dilekçesi yazacağım ama yinede sormak istedim size