AYKUT BEY bu davayı alırsa kesin kazanır.ama ne yazıkki banka avukatı.Aykut bey sizi Allaha emanet ediyorum.bundan sonraki hiç birine cvap yazmayacağım.t"arafsızlığı başınıza böyle birşey gelse ne yarsınız.ben yaradana özümde .acaba sizin başınına gelse inşallah gelmez birdaha görüşelim .
- - - Updated - - -
sözlerim size değil aykut beyedir.bana banka senin damarını açar kanınıda içer yorumunda bulundu.benden size nacizhane bir içtahat..
ANAYASAYA giden tüketici davayı kazanmış.isterseniz size başlığı gönderebilirim ha bide anayasa mahkeme kararı şikayetini AB insan haklarındada kazanıyor Türkiyedeki resmi açlık sınırını gösterip Türkiye aleyhine kazanıp tazminat aldığınıda hatırlatayım.5510 sayılı yasa 93.madde ve iik 83a daki kanunlar olduğu sürece ve bankaya ayrıca bir muvafakiyet vermediği sürece hiç bir kimsenin emekli maşına dokunulaaaammmmmaaazzzzzzzzz.
- - - Updated - - -
önceleri almıyorlarmıydı,gardolabı boşaltmıyorlrmıydı.tabi geç bi arkadaşsanız bilmezsiniz bunları
- - - Updated - - -
Siz bana saplama diyemezsiniz.2.si siz yargının içinde en fazla 10 yıl diyelim içindesiniz.ama ne yazıkki ben bu tür işleri 25 yıldan beri haby olarak yapıyorum isterseniz aramızda bir sınava girelim benim aldığın puanın yarısını bile aamazsınız.mesela lan kelimesinin dün hakaret kabul edildi yargıtay onadı.bana 3 senelik beş senelik bigilerle gelmeyin.sizin gibi yarı hukukçu arkadaşlar hala 506 sayılı ssk kanunundan bahsediyor o kanun2009 yılından beri yürürlükten kalkmadı demiyelim..az da olsa birkaç kanun var.bana bir şey söyleyecekseniz yasalara sırtınızı dayayıp öyle söyleyin.ben yazdığım konuda lanetle girmedim madem anayasa böyle kükmetmiş 5510 93 maddesi buna olanak verir veyaiik kanun maddeleri hakkında görüş bildirelim.boş konuşma.ben sana 10 larca yargıtay sonucu veririm bu konuyla ilgili sen bana 2 bilemedin 3 tane verebilirsin.sonuç olarak aynı yargıtayı (13.daire)hem blokeyi hem o güne kadar ödemek zorunda olan bankanın olduğu ve en son haczi durduran karar verdiğini veryim.işi bil ama işe gitme......
- - - Updated - - -
erdoğan bey gene konuya vakıf olmadığınızı belirten cümleler kurmuşsunuz.eğer benim eşim ve çocuklarım reddi miras davası açarsa ne olacak....hadi bunuda siz araştırın bakalım bilebilecekmisiniz.ha bu arada üzerime hiç birşey yok
sıkıştıklarında işi hemen yaş-tecrübe gibi konulara getiren belli bir yaş üstü insan grubu var. işte en anlamsız yorumlar buradan çıkıyor
sayın avukat bey işte burada 5510 kanun 93 maddesi emekli maaşlarını buradan çıkarıyor ve yasaklar a ekliyor sanırım son yargıtay kanunundan sonra bir kanunun çıkacağı ümidindeyim
- - - Updated - - -
hayır bankalar hayır kurumu değil ben paramı 1 yıllığına %9,,5 ten vadelendriyorum banka benim pramı başka birine %30 oranında satıyor.buna hayır kurumu denmez yasal tefecilik denir
- - - Updated - - -
iik madde 83 e noldu iptalmi ettilerde benim mi haberim yok
- - - Updated - - -
ne sanıyordun 2 yıllık doktoramı ameliyat olursun prof.amı
900 tl vereyim sana birdde 1/4 ünü keseyim yaşamaya çalış
sayın avukat bey işte burada 5510 kanun 93 maddesi emekli maaşlarını buradan çıkarıyor ve yasaklar a ekliyor sanırım son yargıtay kanunundan sonra bir kanunun çıkacağı ümidindeyim
- - - Updated - - -
hayır bankalar hayır kurumu değil ben paramı 1 yıllığına %9,,5 ten vadelendriyorum banka benim pramı başka birine %30 oranında satıyor.buna hayır kurumu denmez yasal tefecilik denir
- - - Updated - - -
iik madde 83 e noldu iptalmi ettilerde benim mi haberim yok
- - - Updated - - -
ne sanıyordun 2 yıllık doktoramı ameliyat olursun prof.amı
900 tl vereyim sana birdde 1/4 ünü keseyim yaşamaya çalış
Arkadaş diyor ki üzerime birşey yok, ey banka alabiliyorsan al... Peki alamasın da zaten üzerine birşey olmadığı halde, geri alamayacaklarını bildiği halde kredi kullanan kişiye bırakın hukuki anlamını, halk dilinde ne denir? Zorla mı kredi veriyorlar insanlara? Alırken iyi, harcarken iyi, ama öderken banka kötü. Ben buna anlam veremiyorum. Kimse borcunu ödemezse, örneğin devlet emekli maaşı ödemeyi keserse, kim kime borcunu nasıl öder ki? Aslolan iyiniyettir. Çok makul bir gerekçe veya mücbir sebep olmadıkça borcunu ödemekten kaçınarak, ben emekliyim, maaşımı haczedemezsin demek (kanun, içtihat vs. ne derse desin) BİR HAKKIN KÖTÜYE KULLANILMASIDIR Kİ KANUN KÖTÜNİYETİ HİMAYE ETMEZ.
900 lira maaş alan insana 2-3 adet kredi verilmemeli. Verilirse büyük çoğunluğu ödeyemez. Bankalar ve iyi niyet aynı paragrafta insana çok garip geliyor.
Emekli maaşlarına promosyon bile verilmiyor. Dosya masrafı adı altında saçma sapan para alan bankalar itiraz haricinde aldıkları parayı iade etmiyorlar. Devlette bu konuda hiç bir çalışma yapmıyor.
AYKUT BEY bu davayı alırsa kesin kazanır.ama ne yazıkki banka avukatı.Aykut bey sizi Allaha emanet ediyorum.bundan sonraki hiç birine cvap yazmayacağım.t"arafsızlığı başınıza böyle birşey gelse ne yarsınız.ben yaradana özümde .acaba sizin başınına gelse inşallah gelmez birdaha görüşelim .
- - - Updated - - -
sözlerim size değil aykut beyedir.bana banka senin damarını açar kanınıda içer yorumunda bulundu.benden size nacizhane bir içtahat..
ANAYASAYA giden tüketici davayı kazanmış.isterseniz size başlığı gönderebilirim ha bide anayasa mahkeme kararı şikayetini AB insan haklarındada kazanıyor Türkiyedeki resmi açlık sınırını gösterip Türkiye aleyhine kazanıp tazminat aldığınıda hatırlatayım.5510 sayılı yasa 93.madde ve iik 83a daki kanunlar olduğu sürece ve bankaya ayrıca bir muvafakiyet vermediği sürece hiç bir kimsenin emekli maşına dokunulaaaammmmmaaazzzzzzzzz.
- - - Updated - - -
önceleri almıyorlarmıydı,gardolabı boşaltmıyorlrmıydı.tabi geç bi arkadaşsanız bilmezsiniz bunları
- - - Updated - - -
Siz bana saplama diyemezsiniz.2.si siz yargının içinde en fazla 10 yıl diyelim içindesiniz.ama ne yazıkki ben bu tür işleri 25 yıldan beri haby olarak yapıyorum isterseniz aramızda bir sınava girelim benim aldığın puanın yarısını bile aamazsınız.mesela lan kelimesinin dün hakaret kabul edildi yargıtay onadı.bana 3 senelik beş senelik bigilerle gelmeyin.sizin gibi yarı hukukçu arkadaşlar hala 506 sayılı ssk kanunundan bahsediyor o kanun2009 yılından beri yürürlükten kalkmadı demiyelim..az da olsa birkaç kanun var.bana bir şey söyleyecekseniz yasalara sırtınızı dayayıp öyle söyleyin.ben yazdığım konuda lanetle girmedim madem anayasa böyle kükmetmiş 5510 93 maddesi buna olanak verir veyaiik kanun maddeleri hakkında görüş bildirelim.boş konuşma.ben sana 10 larca yargıtay sonucu veririm bu konuyla ilgili sen bana 2 bilemedin 3 tane verebilirsin.sonuç olarak aynı yargıtayı (13.daire)hem blokeyi hem o güne kadar ödemek zorunda olan bankanın olduğu ve en son haczi durduran karar verdiğini veryim.işi bil ama işe gitme......
- - - Updated - - -
erdoğan bey gene konuya vakıf olmadığınızı belirten cümleler kurmuşsunuz.eğer benim eşim ve çocuklarım reddi miras davası açarsa ne olacak....hadi bunuda siz araştırın bakalım bilebilecekmisiniz.ha bu arada üzerime hiç birşey yok
Sayın murat2645, Yazınızda ismim geçiyor ama sizinle bir görüşme ya da yazışma yapmadım, avukat da değilim, sanırım yanlışlıkla yazdınız.
Arkadaş diyor ki üzerime birşey yok, ey banka alabiliyorsan al... Peki alamasın da zaten üzerine birşey olmadığı halde, geri alamayacaklarını bildiği halde kredi kullanan kişiye bırakın hukuki anlamını, halk dilinde ne denir? Zorla mı kredi veriyorlar insanlara? Alırken iyi, harcarken iyi, ama öderken banka kötü. Ben buna anlam veremiyorum. Kimse borcunu ödemezse, örneğin devlet emekli maaşı ödemeyi keserse, kim kime borcunu nasıl öder ki? Aslolan iyiniyettir. Çok makul bir gerekçe veya mücbir sebep olmadıkça borcunu ödemekten kaçınarak, ben emekliyim, maaşımı haczedemezsin demek (kanun, içtihat vs. ne derse desin) BİR HAKKIN KÖTÜYE KULLANILMASIDIR Kİ KANUN KÖTÜNİYETİ HİMAYE ETMEZ.
Sayın borç verenler, Emeklilerin gelirlerini himayem altına aldım. Bu nafakalarda olduğu gibi kamu düzeni ile ilgilidir. Emekli maaşını haczedemezsin. Borç verirken buna göre ver dedikten sonra, başka geliri olmayan emekliye borç veren bankanın alacağını kurttarmasına cevaz veren hukuktur kötü niyetli olan. Yargıtay kararı ile hukuksuzluğu himaye altına almıştır. Sermayeyi himaye etmiştir.
kime yazık avukatlar ordusu ile borçlunun yüklenmesimi triyonlu bankaları 5000 - 10000 tl lik boramı yoksa temerrüt faizi % 30 olan bankalaramı.
- - - Updated - - -
kim üzerine alınırsa
- - - Updated - - -
halk dilinde ne denir merak ettim
- - - Updated - - -
ewet bir kıdemli banka avukatına yazdım ama mesaj size gelmiş.kusura bakmayın foumda yeni üyeyimtam olarak çözemediğim mesajlarla ilgili
Şu bir banka avukatı tanımlamanız;
kimse sizin için bir emekli banka dolandıranı diye bir yakıştırmada bulunuyor mu??*
Hayır, o zaman niye bu tahrikte ısrar sn.murat2645??
,
emekli maasina haciz,
emekli maaşı haczedilemez yargıtay kararı,
emekli olmadan once kredi kart borclari varsa emekli olduktan sonra maasa haciz gelirmi,
emekli maaş haczi,
emekli maaşlarinin haczedilmesi,
emeklimasinahacizdesonkarar,
emekli maaşlarına haciz,
emeklinin maaşına haciz 2015,
emekli maaşına haciz 2015,
emeklilere haciz gelirmi,
emekli maasinin haczi,
emekli ikramiyesi haczedilebilir mi,
emekli maas haczi,
yargıtay kararı emekli maaş haczi,
emekli maaşı haczi yargıtay kararı,
emekli maas haciz son haber,
emekliyim kredi çektim emekli maaşımı alamıyorum nereye müracaat etmem lazım,
emekliyim maasima haciz gelir mi yargitay karari,
emekliye maaş haczi,
emekli maaşının haczi,
emekliye icra gelirmi 2015,
emekli maas haciz,
emekli maasi 2015 haciz konir
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kapalı Otopark Girişinin Aşırı Dar...
31-10-2025, 11:43:51 in Kat Mülkiyeti Hukuku