Burası gerçekten anlayışla ve fedakarlıkla yürüyen bir forum.Arada sırada forum mantığını anlamayan, cevap beğenmeyen, cevap verenlere saran üyeler oldu.Bir şekilde anlatıldı, anlaşıldı.Ancak bu sayfalarda tüm foruma ve yöneticilerine burada paylaşım yapanlara hakarete varan sözler söylenmiş.Sn. Adminin eğer ön gördüğü şekilde bir özür gelmez ise hukuk çerçevesinde gereğinin yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum.
Yediği kaba bilmem ne etmek ancak bu kadar olur. Nirap rumuzla şahıs; Bu siteye 96 tane mesaj göndermişsin. En az 10 soru sormuşsun ve cevap almışsın. AİHM den, Kıbrıstaki avukatına, Kat mülkiyeti hukukundan, Tapu konularına, Askerliğe, bıçaklı saldırıya uğramanızdan, anneye bakmaktan bilmem neye kadar sorular sormuşsun. İşte bir örnek: https://www.hukuki.net/showthread.php...911#post415911 Dikkat: Burada o hakaret ettiğin kişiye teşekkür etmişsin...
Bana gönderdiğin mesajı da aynen buraya yapıştırıyorum ki kişiliğin ortaya iyice çıksın.
Bir kere sen kimsin? Adın sanın belirsiz bir lakabın şikayet hakkı dahi yoktur. Kişilik hakkı olmayan bir rumuzsun! Sen rumuzla yazarken insanlar emeklerini, zamanlarını, adlarını koymuşlar bu siteye.
Uzatmadan yazıyorum; Buraya gelip, herkesten derhal özür dilemezsen, başta ben olmak üzere hepimiz seni savcılığa vereceğiz. Ve gerçek ad ve soyadını da ibret olsun diye burada paylaşacağız. Ayıbını örtmen için sana bir fırsat.
Not: Hukuki Net birçok kamu kurum ve kuruluşu ile resmi TC. web sitelerinde REFERANS site olarak gösterilmektedir. Amacı anasayfada ve tüm sayfaların altında yazılıdır.
Tüm IP adreslerin kayıt altındadır. Hakkınızdaki işlemde kullanılacak son IP: 85.108.127.219 dir.
Asıl sen kimsin? Adım da belli sanımda. Cahilliğin o kadar alt düzeydeki rumuz diyip duruyorsun. Sigortasını mı ödeyeceksin bu insanların? Sen kimsinki uzatabilirsin? Sen benim kapıma gelip yalvararak beni affet diyeceksin ve asıl ben senin gibilerin adını ibret olsun diye Hukuk sitesi adı altında nasıl Atatürk' e hakaret suçlarının kol gezdiği, insanlara rahatça hakaret edildiği, iftira atıldığı hakaret ediyor diye, tehdit, kamuoyuna bu ve benzeri siteleri nasıl kapattırdığımı Ben yazacağım kamuoyuna ibret olsun diye. Alkol mü içtin bonzai mi bilmiyorum böyle referans site mite olmaz anca kendni kandırırsın. Türk milletini değil. Ayakların yere basmiyor daha! Senin tüm yazdıkların kayıtlıdır. Hakkında işlemde kullanacağım internet siten bellidir. Siteye aldığın reklamlarda kayıtlıdır.
Konu nirap tarafından (04-09-2014 Saat 21:50:58 ) de değiştirilmiştir.
Amin İnşallah. Geçen ay size en mantıklı ve yapıcı cevabı ben vermişim halbukü. Tabi o zamanlar bu kadar ahlaksız falan değildim. 2 saattir böyle olduk hepimizde. Zira bazı insanlara karşı çok ahlaksızca düşünceler beslemeye başladım. Siz iyisimi tek tek uğraşmayın hepimizi birden örgütten falan şikayet edin .
Egon zekana fazlayla onu çıkar zekanı gereksizleştirmesin :=)
Konuyu panayıra çevirdiniz ben de saracak birini arıyorum adaşıma mı sarsam şenol abiye mi elif'emi yoksaaa Bill87'emi? ooo peti peti karamela sepeti terazi lastik cimnastik son dersimiz matematik tike tike tik şenol abi sen çıktın
Konuyu panayıra çevirdiniz ben de saracak birini arıyorum adaşıma mı sarsam şenol abiye mi elif'emi yoksaaa Bill87'emi? ooo peti peti karamela sepeti terazi lastik cimnastik son dersimiz matematik tike tike tik şenol abi sen çıktın
Tebessüm ederim Engin Bey. Pantolonluk kumaş alırken iki boy alıyorum ben. Bu kuturdaki bir adama saramazsınız.
Asıl sen kimsin? Adım da belli sanımda. Cahilliğin o kadar alt düzeydeki rumuz diyip duruyorsun. Sigortasını mı ödeyeceksin bu insanların? Sen kimsinki uzatabilirsin? Sen benim kapıma gelip yalvararak beni affet diyeceksin ve asıl ben senin gibilerin adını ibret olsun diye Hukuk sitesi adı altında nasıl Atatürk' e hakaret suçlarının kol gezdiği, insanlara rahatça hakaret edildiği, iftira atıldığı hakaret ediyor diye, tehdit, kamuoyuna bu ve benzeri siteleri nasıl kapattırdığımı Ben yazacağım kamuoyuna ibret olsun diye. Alkol mü içtin bonzai mi bilmiyorum böyle referans site mite olmaz anca kendni kandırırsın. Türk milletini değil. Ayakların yere basmiyor daha! Senin tüm yazdıkların kayıtlıdır. Hakkında işlemde kullanacağım internet siten bellidir. Siteye aldığın reklamlarda kayıtlıdır.
Tamam anlaşıldı. Adını öğrendik: Nirap. Sanın da ŞREK herhalde. Neyse anlaman için seviye indirmek lazım galiba;
1- Abicim sen adını soyadını ve adresini ver kapına gelirim ben senin.
2- İbret alıyoruz, teşekkürler.
3- Cevanının "Atatürk'e hakaret suçlarının kol gezdiği" kısmını hiç sevmedim. TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU ve HALKIN KURTARICISI ATATÜRK'e laf söyleyen senin gibi olsun. MÜFTERİSİN.
4- Benzeri siteler neresi? Benzeri yok ki... Yardımlaşma sitelerinden bahsediyorsan forum diye arat. Yahoo answersi ve gogle amcayı da kapattırmayı unutma. Resmi sitelerdeki danışma hatları da kapansın... Aman ihmal etmeyin bunları. Bir de buralarda dünyaya hiçbir yararı olmayan gereksiz bir çene var, onu da kapat emi?
5- Alkolü duymuştum ama bonzaiyi sayende araştırdım öğrendim. İçme şunu derim...
6- Mekan sahibiyiz, bekleriz.
7- Sitedeki reklamları google amca otomatik olarak seçer, yayınlar. Bazen ben de kızıyorum ona. Ama, epilasyon firmalarının "kıla tüye son" şeklindeki reklamlarının nedenini senin sayende anlamış bulunmaktayım. Neyse siteden uzaklaştırıldığına göre bu reklamlar da çıkmaz artık.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
óñêîğåíèå èíäåêñàöèè
31-10-2024, 23:11:20 in Aile Hukuku