+ Konuyu Yanıtla
1 den 6´e kadar toplam 6 ileti bulundu.

Konu: Eşimin yalan beyanları

Eşimin yalan beyanları Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Mar 2014
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    40
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Eşimin yalan beyanları

    İyi günler. Benim 2.5 yıllık bir evliliğim var ve boşanma davası açtım ama işin detayları ile alakalı sizlerin bilgisine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız memnun olurum. Bu arada avukatım var ama yinede farklı bilgiler zenginliktir diye düşünüyorum.

    Efendim eşimle 2011 yılında evlendik. Evliliğimizden bugüne kadar sürekli olarak şiddetli geçimsizlik yaşadık. İlk başta ailemi bahane etti ve ailemle sırf evliliğimi kurtarmak için bağlarımı kopartacak dereceye geldim ama değişen hiçbirşey olmadı. Kavgalar gün ve gün arttı. Ara sırada olsa iyi günlerimiz zamanlarımızda oldu. Evliliğimiz süresince eşimin lüks harcamaları bitmedi. Bende kırılmasın kalbi diye sürekli alttan alarak istediklerini yapmaya çalıştım ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Borçları ödeyecek halim kalmadı. Sürekli olarak birşeyler istiyor almazsam küsüyor trip atıyor. örn. aynı ay içinde önce galaxy s3 telefon aldı sonra sıkılıp note 3 aldı ki bunlar basit örnekler. Ve beni resmen borç batağına sapladı. Bu evlilikten 2013 yılında bir çocuğumuz oldu. Yaklaşık 1.5 yıldır yani doğumdan önce eşim resmen beni bırakıp neredeyse annesinin yanına taşındı. Hamiledir kalsın belki daha rahat eder diye düşündüm ama nafile. Bu arada eşimin ailesi farklı bir ilde. Eşim bu 1.5 yıllık süreçte evine toplamda ortalama 2 ay gelmiştir. takdir edersinizki bu süre zarfında cinsel birlikteliği bırakın birlikte uyumamız bile bir elin parmağını geçmemiştir. Eşim şuanda 5 aydır tamamen bağını kopardı ve ben şubat ayında kayınpederi arayıp durumu konuştuk ama nedense 5 aydır evinde olan kızının neden kendi evinde değilde orada olduğundan haberi yokmuş. Neyse çağırdı gittim herşey iyi güzeldi ertesi gün bilet almaya merkeze indim ve eve döndüğümde eşim gelmek istemediğini söyledi ve kardeşi babası falan resmen üzerime yürüdü. (Kardeşi zaten evliliğimizin ilk süreçlerinden beri sürekli bir kıskançlık içindeydi ki sırf biz ilk evleniyoruz diye eşimin kafasında eşime aldığım çiçeğin vazosunu kırmıştı ve yüzü gözü yara içindeydi sağ gözüde mos mordu.) O gün eşimi almak istediğimde bana edilen hakretlerin aileme edilen hakaretlerin haddi hesabı yoktu. Tartışma fazla uzamadan evden çıktım ve polise gittim ama polis hiçbir işlem yapmadı. Aile içi karışamayız eşiniz kendi isteğiyle orada dediler. Bende otobüsü kaçırdığım için yeni bilet aldım istanbula geldim.

    Aradan 2 haftaya yakın bir süre geçti ve eşimin eski telefonun kullanmaya başladım ve telefona mail adresimi entegre etmek istediğimde eşimişn mailinde arkaşlık sitesi üyeliği gördüm. ÜYeliğe girip baktığımda eşime ait bir prfil gördüm ve kendini boşanmış göstermiş ailesinin yanında yaşıyor ve eş aradığını belirtiyordu takdir edersinizki çıldırdım ve avukatla görüşüp işlem başlatmasını söyledim. eşimede bunu boş boğazlık yaparak söyledim ve profil anında kapandı. Ama görüntüleri almıştık.

    Eşim 3 hafta önce beni arayıp anlaşmalı boşanma istedi ve avukatla görüştüm ertesi güne dava aldı. ama eşim sonradan vazgeçti. Anlayacağınız davayı bize açtırmış oldu. bu süre zarfında gerek bana gerek ise aileme ağıza alınmayacak hakaretleri whatsapp aracılığı ile gönderdi bende görüntüleri alıp avukata verdim.

    Gelelim asıl konuya. Eşim toplamda 1.5 yıl nette 5 aydır evinde değil hiçbir kaydı yok evimde ki o evdeki eşyaların taksidini bu zor durumda tabiri caizse sabahlara kadar uykusuz mesaiye kalıp it gibi çalışarak taksitlerini bitirdim. Eşim 21 mart günü adliyeye gidip ben ona şiddet uygulayıp evden atmışım gerekçesi ile evden uzaklaştırma almış ve 2 aylık uzaklaştırma evden uzaklaştırdı. eşim ise halen evimizde değil annesinin evinde kalıyor yani uzaklaştırma aldığı evde halen kalmıyor. Mahkemeye itiraz ettik mahkeme verdiği kararı bozmadı. ve benim kalacak hiçbir yerim yok arkadaşımın evinde kalıyorum.

    Arkadaşlar ben bu yaşıma kadar kadına şiddete hayır dedim ama bu yaftayıda yedim. Ben yıllarca babasız büyüdüm ve cocuğum bunları yaşamasın diye bir çok şeyi yuttum sustum ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çocuğumu dahi göremiyorum şuanda. Suçum olmadığı halde evden atıldım. Üstsüz başsız kaldım cebimde kuruş para zaten yok aldığım maaşı borçlara yatırıyorum. Şimdi benden nafakada istiyor ayrıca öğrendiğim kadarıylada kalmadığı ev için bakım parası isteyecek. ve 2 aylık uzaklaştırma dolmak üzereyeken tekrar uzaklaştırma almak için mahkemeye tekrar gidecek ve eşyaların hepsini alacak ve ben birşey yapamıyorum yada avukat doğru yön izlemiyor. Böyle birşey nasıl söz konusu olabilir. Bir mahkeme sadece söze dayanarak nasıl böyle bir karar verebilir. Hukuk devletinde yaşıyoruz bildiğimiz kadarıyla ama benim bir suçum olmadan beni suçlu görüyor ve bu kişi uzun zamandır o evde kalmıyor. Halen dahi kalmıyor hatta muhtarlığa kaydını mahkmeye şikayetinden 3 gün sonra 24 ünde almış. Mahkemeye bu delilleri ibraz ettiğimiz halde mahkeme kararı bozmuyor. eşim hem beni aldatmaya yönelik hareket ediyor. hem evi terk ediyor. hem yalan beyanda bulunuyor. hemde cocuğumu göstermiyor. Polis hiçbirşey yapmıyor. Ama kadına gelince işlem yapıyor. Ve işin ilginç yanı bu kadar şeyi bana yaşatıyor hafiften tekrar birleşmek istiyor ama takdir edersinizki ben istemiyorum ve bana daha fazla dayatma yapmaya çalışıyor. Neler yapabilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim..?

    Ek olarak eşimin uzak amcası ünlü bir mafya babasının adamı ve bununla gözümü korkutmaya çalışıyorlar. Ama bunu kanıtlayacak delilim yok. Sadece bana söylendi şahidim yok.

    Arkadaşlar biraz karışık yazmış olabilirim biraz sinirliyim toplayamıyorum cümleleri o yüzden kusura bakmayın. ama en ufak bir bilgi dahi verebilecek varsa minnettar olurum.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Eşimin yalan beyanları konulu yargıtay kararı ara
    Eşimin yalan beyanları konulu hukuk haber
    Konu goldup tarafından (01-04-2014 Saat 00:58:53 ) de değiştirilmiştir.

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Mar 2014
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    40
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Eşimin yalan beyanları

    Arkadaslar konuyla alakali birseyler soyleyebilecek bir ışık yakabilecek kimse yokmu?

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Feb 2013
    Nerede
    izmir
    İletiler
    51
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Eşimin yalan beyanları

    1.) Yasal sürece avukat ile başladıysanız , avukatınızın size yol göstererek öncelikle noterden ortak meskene dönme çağrısı yaptırması gerekliydi. Dönmediği takdirde evden attı , evden kovaladı gibi iddialar olamıyacaktı...
    2.) Uzaklaştırma kararı aldırılan eve yada eşinizin ikamet ettiği adrese belli zaman aralıkları ve noter aracılığı ile yoklama yaptırarak gerçekte yaşadığı yeri tespit ettirip mahkemeye sunmalıydınız...
    3.) Eşinizin ilgili mail adresi ile girdiği sitenin ekran görüntüleri var diyorsunuz. Bunlarıda mahkemeye bildirdiğinizde hangi ip adresinden ver hangi aboneliklerden bu üyeliğe girildiği tespit edilir. Buda onun için dezavantaj olur...
    4.) Eşinizin iddialarını çürüten belgeleri mahkemeye sunarsanız büyük ihtimalle gerçek dışı beyanlardan dolayı hakim takdiri sizden yana olur...

    Maalesef ülkemizde birkaç dengesizin ayrıldığı yada ayrılmak üzere olduğu eşine şiddet uygulaması yüzünden çıkarılan malum yasalar büyük çoğunluğu mağdur ediyor.

    Bende çekişmeli bir dava geçirdim ve davalı olarak eşimin yalan beyanlarını çürüttüğüm için dava red edildi. Yoksa bayağı bir ağzım yanacaktı. Allaha çok şükürki 10 gün önce anlaşmalı olarak tek celsede boşandım.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Mar 2014
    Nerede
    istanbul
    İletiler
    40
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Eşimin yalan beyanları

    Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim. Ama malesef noterden boyle bir ihtarda bulunmadik ve yoklama yapmadik. Cunki niyet olarak hep iyi dusundum. O kadar yasanmisliga ragmen her aksam eve geldigimde belki gelmistir umuduyla.gittim eve ama malesef yoktu, sonrasi zaten malum. Ama yoklama icin pazartesi gidip baslayacagim. Avukatim agir ceza avukati ve aile dostumuz bu konularda biraz eksikligi var diye dusunuyorum. Ama benim icin bayaa kosturdugu kesin ki karsi tarafada bayaa ofkeli. Bende isterim anlasmali olarak bosanmak ama onda bile oyun yaptilar bana. Ben cocugumuz var efendi gibi ayrilalim cocuk etkilenmesin istiyorum ama nafile.

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Feb 2013
    Nerede
    izmir
    İletiler
    51
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Eşimin yalan beyanları

    konunun benzerini bende yaşadım. Çekişmeli dava sırasında tedbir nafakası bağlandı ama ben resmi olarak ödeme yerine çocuğumun masraflarını fazlasıyla yapmaya devam ettim. Yalnız bir baktım ki 10 ay sonra toplu olarak tedbir nafakası talep edilmiş icra kanalı ile ) mecburen haklı olmama rağmen ödedim ve konuyu kapattım... Yasal süreçlerde resmiyeti takip etmeyi bu yolla öğrenmiş oldum ve sizede aynısını tavsiye ederim.

    İyi niyetinizi tekrar muhafaza edinin ama yasal süreçte karşı tarafın atacağı adımları tahmin edip yollarını kapatmanız gerekiyor...

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Jan 2011
    Nerede
    Kayseri
    İletiler
    1.135
    Blog yazıları
    144
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Eşimin yalan beyanları

    Boşanma kararı çok ciddi bir karar olmasına rağmen, bu kararı alanların kahır ekseriyeti aldıkları kararın neye mal olacağını hesaplayamadıkları bir psikoloji içinde bu kararı alıyorlar. Eve bir buzdolabı alırken bile elli yerden soran soruşturan insanlar, eşlerinden haklı haksız sebepler ile ayrılma gibi büyük kararlarda genelde fevri davranıyorlar.

    Sizin olayınız için söylemiyorum. Basit tedbirler ile halledilebilecek işlerin bu noktalara gelmesinde haliyle her iki eşin de payı var. Eşlerden önce ana babaların, ailedeki akil insanların payı daha fazla. Ki ortada bir de çocuk var ise, dehşet bir durum.

    Olayınız ilgili ise;

    Size şu aşamada öneride bulunmayı makul bulmuyorum. Hukukunuz adına bir avukat ile anlaşmışsınız madem, aldığınız profesyonel destek bunun için, yani yol haritanıza dairdir.

    esenlik dilerim.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

https:www.hukuki.netshowthread.php111557-Esimin-yalan-beyanlari

haksiz yere evden uzaklastirma

kocasina uzaklastirma dilekcesi veriyor ama yalanesim surekli yalanbeyanda bulunuyoresin yalan beyanda bulunmasiesim dilekcede yalan seyler yazmisesim surekli evden uzaklastirma veriyor napabilirimbosanma davasinda esim yalan soyluyoresim yalan soleyerek tedbir karari aliyoboşanma sebebi görmüyorum www.hukuki.netkocasina uzaklastirma dilekcesi veriyor ama yalan www.hukuki.netbosanma davasinda esin her turlu yalan beyanlariizmir 1. Ağır ceza mahkemesi avukatın yalan beyan mahkeme kararıboşanma davasında yalan beyankarim uzaklastirma almis boşanma davası evden uzaklaştırma yalan beyan
Forum

Benzer Konular :

  1. [Boşanma davaları] Avukat ın beyanları
    Merhaba değerli hukuki net üyeleri. Benim sorum şu 1. si karşı taraf 2. Cevap dilekcesini 3 gün geciktirerek verdi.Delil olarak dilekçesinde beyan...
    Yazan: arzmrt Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 30-11-2017, 23:16:28
  2. [Taksirli suçlar] Eşimin içinde olduğu minübüs kaza yapması ve eşimin yaralanması HK.
    Merhabalar. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. p.tesi günü başımıza gelen olayı anlatmak istiyorum, ve ne gibi bir yol izlememiz gerekir. OLAY : ...
    Yazan: sebulter Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 12-04-2017, 22:07:52
  3. Eski sevgilimin hakkımda yalan yere açtığı suç duyurusu ve yalan iftira davası(Resimle mevcut)
    http://i.hizliresim.com/6rypYW.jpg http://i.hizliresim.com/MoaBrk.jpg Saygı değer abilerim ablalarım. Eski sevgilim hakkımda suç duyursunda...
    Yazan: berkan07 Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 17
    Son İleti: 20-03-2017, 00:54:41
  4. Yaralama suçundan sonuçlanan davada tanık beyanları
    Öncelikle merhabalar, Yüzde sabit eser kalacak şekilde yaralanmada 4 sanıklı (sanıklardan biri benim) olayda bir darp müdahelem olmadığı halde hakim...
    Yazan: burak camuzcu Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 16-05-2015, 19:49:23
  5. Komik Mal Beyanları:)
    Bu bölümde, borçlular tarafından icra dairelerine verilmiş olan mal beyanı dilekçelerinden ilginç bölümler yer almaktadır. ...
    Yazan: Avfırataslan Forum: Mizah - Eğlence
    Yanıt: 0
    Son İleti: 07-01-2008, 10:12:10

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.