Merhaba,

Geçen haziran ayında hiç istemediğim, anlatmaya bile utandığım bir olay yaşadım. Akşam saatleri yoğun ve ağır ileyen trafikte aracımı park edip karşıdan karşıya geçerken hareket halindeki aracın birisi dizime çarptı. Karşıya geçtiğim yer sokak ve caddenin kesişimi tek yön trafik akan ve kavşak sayılabilecek bir nokta. Çarpma sonrası sendeledim, arabanın önündeyken "beklesene ne acelen var" dedim. Yokuş aşağı arabayı üzerime bıraktı, kaputa vurdum avcumun içiyle, tekrar yavaşladı ve "geçeceksen çabuk geç dedi" gülerek sonra aracı yine üzerime bıraktı. Tanıklar o an küfür ettiğimi söylüyor, tahrik altında ne dediğimi hatırlamıyorum. Küfür sonrası arabayı durdurup küfrederek üzerime geldiğini hatırlıyorum. İtişirken ilk yumruğu o attı, sonra araçtan inen ikinci şahısla birlikte tekme ve tokat saldırdılar. Karşı koyup ben de vurdum ancak genel olarak dayak yedim. Kalabalığın araya girmesi esnasında bagajından sopa çıkartıp üzerime geldi sürücü koltuğundaki şahıs. Kovalamaca yakında bulunan bir otelin lobbysine sığınmamla son buldu.

Avucumla vurmam sonucu kaput bir miktar ezilmiş ancak alttan düzelttiklerinde hiçbir kalıcı iz kalmadı, polis raporunda bir hasar tespit yok. Benim aracıma kavga esnasında tekme attı, farım kırıldı, bu hasar polis raporunda mevcut. İkimizde birbirimizden şikayetçi olduk. Doktor muayenesinde bana basit tıbbi müdahele şeklinde rapor düzenlendi. Gece geç saat ifade verip karakoldan ayrıldık.

Ben hakaret ettiğim için suçluyum ancak tahrik altında gerçekleştiği için pişmanın. Diğer darp, sopayla kovalama, araca tekme atıp farını kırma şahitler huzurunda sabit. Aralık ayında mahkemem var, sizce nasıl sonuçlanır, para cezası çok tutar mı, avukat tutmasam kendim altından kalkabilir miyim?

İyi akşamlar dilerim,

Saygılarımla...