23 Nisan 2013
29 Ekim, yasak.
Bayrakla yürüyeni polis dövüyor.
19 Mayıs, yasak.
Statta üşürsünüz diyorlar.
9 Eylül, yasak.
Yunan işgali yok diyen bile var.
30 Ağustos, zaten fuzuli.
Hasan Tahsin’i anmak ayıp.
Kubilay’ı hatırlamak günah.
TC kaldırılıyor.
*
Ve, bugün 23 Nisan.
*
Değerli anne-babalar…
Nasıl olsa bi yerde denk gelirsiniz “palyaço” gösterin çocuklarınıza.
* Mustafa Kemal’in bu memleket için attığı adımların bu memlekete kaç numara büyük geldiğini…
Onun bize miras bıraktığı ayakkabıların içinde, nasıl göründüğümüzü anlasın çocuklar!
Hürriyet http://www.ilk-kursun.com/haber/143691
Yılmaz Özdil'in yazısını eklemeye çalıştım olmadı ya kopyala yapıştırı engellemişler ya da beceremedim ama nefis bir yazı bana da nasip oldu ya daha da gam yemem
Engin bey ben belirttiğiniz Yılmaz Özdil yazısını aşağıya aktarıyorum. Hürriyet alıntıyı mazur görsün ama Yılmaz Özdil çok beğendimiz ve fikirlerine saygı duyduğumuz bir yazar...
GEZİ
İki gün yokum dedim. Sadece iki gün.*
“Bundan böyle hiçsin, yandaş Yılmaz” mesajı göndermiş TC Emel... “Tayyip Erdoğan’dan farkın yok artık bizler için, kafanı kumsalda kuma göm, bir daha çıkarma” diye saydırmış TC Alper... “Bu saatten sonra ortaya çıkmasan da olur” demiş Tuğba... Ayşenur “seni nasıl susturdular” diye sormuş. Ebru “hayal kırıklığı” olduğumu söylemiş. “Biraz sağduyulu, biraz onurlu davranmaya” davet etmiş TC Sezin... TC Erdal iddialı, “ortalık sütliman olsun yine sahneye çıkar, demedi demeyin” demiş. Gezi’ye destek için konserini iptal eden Tarkan’dan utanmam gerektiğini söyleyen var, tepkisini dile getiren Sezen Aksu kadar olamadığımı söyleyen var. “Kalemin artık lekeli” demiş Utku... “Ayıptır” demiş TC Çağdaş... “Dik durma zamanıydı” demiş Evren... TC Derya “korkunun gözünü seveyim” diye laf sokmuş. Nuray “sen de mi brütüs” demiş. “Ne zaman sıkışsam kaçtığımı” söylemiş Müge. TC Suat ise “yuh demeyeyim ama içimden yuhhh çekmek geçiyor” diyerek, duygularını paylaşmış. TC Engin, harbi harbi “yuhhh” çekmiş. TC Elif “geri gelmememi” istemiş. TC Kenan “polisten bu kadar tırsmamamı” istemiş. Haktan’a göre “tarihin en büyük yanılgısı”yım. TC Nilgün, hiç uzatmamış “vicdansız” demiş. TC Azad “RTE yalakası çıktığımı” söylemiş. “Korkak medyanın kralı, sen de mi yusufladın, hiç mi şeref haysiyet yok sende” demiş İvan Drago... Kendi adını yazmaya korkuyor İvan Drago, kod adı kullanıyor ama, bize yusufladın diyor.
“Çok mu para ödüyorlar sana, işini kaybetmekten bu kadar mı korkuyorsun” diye sormuş TC Ayşegül... TC Çapulcu Mehmet “sen de mi sattın bizi, kaça sattın” diye sormuş. TC Öner “rüzgâr nereden eserse ona göre mi yazacaksın” diye sormuş. TC Ercan “güvendiği dağlara kar yağdığını” söylemiş. TC Adnan “paranın satın alabildiği gazetecilerden olduğunu bilmiyordum” demiş. “Biber gazı yiyen Atatürkçüleri gördükçe yüzün kızarmadı mı” diye merak etmiş TC Kadir... TC Çapulcu Murat “yazıklar olsun” demiş. TC Özden “sıvıştın” demiş. Erkan “bugüne kadar yazdıkları yalanmış meğer” demiş. TC Burak “yüzüme tükürmek istediğini” söylemiş. TC Gizem “bencilliğimden utandığını” söylemiş. Ceki “kalbimizden sürüldün” demiş. Funda “bir daha okumak istemediğini, fotoğrafımı bile görmek istemediğini” söylemiş. Ataman “meğer sahteymişsin İzmirli” demiş. Gülten “ne umduk, ne bulduk” demiş. TC Funda “ampulcülerin ödediği para ne kadarsa, aramızda toplayıp verelim” önerisinde bulunmuş. TC Erdal “bir defa olsun elimi taşın altına koymamı” istemiş. TC Suna “sizin için cemaatin örtülü ajanı diyen CHP’liler haklıymış meğer” tespitinde bulunmuş. “Fazıl Say’ın buna hakaret etmesinden belliydi” diyen de var, “Sözcü gazetesinin buna ambargo uygulamasından belliydi” diyen de var. Nesrin “tüydüğümü” söylemiş. Kenan “gazeteci değil piyon olduğumun anlaşıldığını” söylemiş. TC Sonay “gidişin olsun, dönüşün olmasın” demiş. Gürkan “yandaş medyayla saf tuttuğumu” söylemiş. TC Emrah “bu kadar mı korkuyorsun” diye sormuş. TC Murat “kınıyor”muş. Özek “güveninin sarsıldığını” söylemiş. TC Çapulcu Ali “zaten hiçbir zaman halkın yanında olmadığımı” söylemiş.
Serap “bir kez daha hayal kırıklığı, yazık” demiş. Bülent “hep kurusıkı atmışsın demek ki” diye hesap sormuş. “Ölü taklidi yapmaktan utanmıyor musun Özdil, kandırdın mı bizi bunca sene” demiş TC Erol... “Paranın uşağı olduğunu bilmiyordum” demiş TC Gökhan... “Bugün yoksan, yarın olsan ne olur olmasan ne olur” demiş Semra... Tam saymadım ama beş bin civarında “yazıklar olsun” var, bi beş bin kadar da “utanıyoruz” var. Burçin “şnorkeline biber gazı kaçsın, yandaş medya sana suni teneffüs yapsın” demiş. “Koskoca bir yalan”mışım, böyle yazmış TC Hakan... TC Ümit “gözümde küçüldün” demiş. Sakine’ye göre “bugüne kadar yazdıklarım boşuna”ymış. TC Filiz “kaçıyorsun öyle mi, sen bilirsin” demiş. TC Mesut “yılmaz” değil “yılık” olduğumu söylemiş. Ömer, bundan böyle “özdil” değil “yozdil” olduğumu söylemiş. “Derhal istifa etmemi ve haysiyetimi kurtarmamı” tavsiye etmiş Emel... TC Pınar hem “sorumsuz” hem “satılmış kalem” olduğumu söylemiş. Katmerli yani. TC Aylin “korkak” demiş. “Bundan sonra olsan da olur olmasan da olur, fark etmez” demiş Yalçın. “Rengimin nihayet belli olduğunu” söylemiş Levent... “Yemedi mi” diye sormuş TC Kazım... “Belki para kazanabilirsiniz ama, saygınlığınızı kaybedersiniz” demiş Ülkü... “Nasıl inanalım bundan böyle samimiyetine” diye sormuş Cansın... Atilla’nın “gözünden düşmüş”üm... TC Caner açık açık “meğer liboşmuşsun” demiş. “Şaka olmalısın yılmaz özdil, ismini küçük harflerle yazmak istedim, saygılar öfkeler” demiş Ebru... “Taraf, Zaman, Yeni Şafak gazetelerinin yazarları bile iki çift laf söyledi, çok kalbimi kırdın” demiş Sedat... “Bekir Coşkun’un yerinde yer almandan utanıyorum” demiş Beliz... “Kayıp aranıyor” ilanı bile yayınlandı.
*
İzahat vermek...
Bunca sene yazdıklarımız
ortadayken, izahata mecbur
kalmak bile utanç verici ama...
*
Hastanedeydim.
Eşim ameliyat oldu.
Refakat ettim, hepsi bu.
Sürpriz cerrahi müdahale yüzünden, başta eşimin ailesi, sevenlerimizi velveleye vermemek için “iki gün tatil” dedim. Sevenlerimizi endişelendirmeyelim
derken, sevenlerimizin(!) bizi alt tarafı iki günlük yoklukta “satılmış kalem” ilan
edebileceğini tahmin etmedik. Toplumun uyanması, ayağa kalkması için hayatımızı ortaya koyduk, toplum ayağa kalkınca
ilk iş bizi “hain” ilan etti.
*
Aslında salı günü yazmaya başlayacaktım ama, bakayım yavşak diyen çıkacak mı diye bekledim, “meğer yavşakmışsın” mesajı geldi TC Öner’den... Artık yazabilirim. Gezi Parkı’nın herhangi bir ağacının herhangi bir dalındaki herhangi bir yaprağına hakkımız geçmişse eğer, helali hoş olsun.
sevenlerimizin(!) bizi alt tarafı iki günlük yoklukta “satılmış kalem” ilan edebileceğini tahmin etmedik. Toplumun uyanması, ayağa kalkması için hayatımızı ortaya koyduk, toplum ayağa kalkınca
ilk iş bizi “hain” ilan etti.
Aslında salı günü yazmaya başlayacaktım ama, bakayım yavşak diyen çıkacak mı diye bekledim, “meğer yavşakmışsın” mesajı geldi TC Öner’den... Artık yazabilirim. Gezi Parkı’nın herhangi bir ağacının herhangi bir dalındaki herhangi bir yaprağına hakkımız geçmişse eğer, helali hoş olsun.YILMAZ ÖZDİL - Hürriyet Gazetesi
En çok burası hoşuma gitmişti bizim insanımızın balık hafızasına dair güzel bir örnek diye. Bir de yazıda belki ironidir bütün isimler T.C ile başlıyor bu furyada çok değişik ama hani eyvallah canımız malımız T.C uğruna feda olsun dedim sosyal medyada böyle gezenlere saygı duydum. Ancak hani eşşeğin en mahrem yerine su kaçırmak var ya? bi baktım ptsi hepsi "Ayyaş Çapulcu" namıyla geziniyor. Yahu utanç verici ya birine gönderme yapacaksan bile şu sözler sıfatlar yakışıyor mu yani?.
Sn. Litigation yazıyı nasıl eklediniz baştan aşağı yazdınız mı kopyala yapıştırın farklı bir tekniği mi var böyle sayfalardan?
Hz. Peygamberin “ahir zaman alameti” bağlamında ikaz ettiği üzere “yalanın tasdik edildiği, doğrunun yalanlanacağı, hain kişilerin emin, emin kişilerin hain addedileceği İslamcı Deccallar” sürecinde dileyen herkes, dilediği safta kendi kıyametini bekleyedursun…
Türk milleti bu yalan ve aymazlığa son vermezse, daha çok cenaze namazı kılacağız! M Emin Koç
************************************************** ********************************
Başörtülü bacımızı trende linç etmeye kalktılar filan…
24 Temmuz 2013
Ali İsmail henüz komadayken… Barolar Birliği Başkanı Profesör Metin Feyzioğlu, Barolar Birliği’nin iki yöneticisiyle birlikte Eskişehir’e gidiyor, hastanede ziyaret ediyor, doktorlardan bilgi alıyor, umutla bekleyen annesi, babası ve avukat ağabeyiyle görüşüyor.
Ziyarete dair tüm bilgiler, ev sahibi Eskişehir Barosu’nun internet sitesinde yayınlanıyor, kimlerin katıldığı isim isim belirtiliyor.
*
Günübirlik ziyaret sona eriyor. Barolar Birliği’nin üç kişilik heyeti hızlı trene biniyor, Ankara’ya dönüşe geçiyor. Metin Feyzioğlu’nun cep telefonu çalıyor, arayan yabancı bir gazeteci, İngilizce konuşmaya başlıyorlar.
Mevzu elbette gezi parkı olaylarındaki polis şiddeti.
*
Üç beş sıra önde oturan türbanlı bir kadın kalkıyor yerinden, vagonun neredeyse yarısı boşken, Feyzioğlu’nun önündeki sıraya geçiyor, koltukların arasından kulak kabartıyor. Sonra fırlıyor ayağa, “Yalan söylüyorsun, polis kimseye zarar vermiyor, hem bunları söyleyeceksin, hem de bizim yaptığımız hızlı trene bineceksin, git kara trene bin” diye bağırıyor.
* (Bu türbanlı kadının, kalkınma bakanı yardımcısı, eski AKP milletvekilinin eşi olduğu anlaşılıyor. Hızlı trenin niye “hepimize ait olmadığı” anlaşılamıyor.)
*
Neyse… Feyzioğlu her zamanki sakinliğiyle cevaplıyor. “Lütfen, insanların telefonda konuştuklarına müdahale edemezsiniz” diyor. Hepsi bu. İkinci cümle yok. Kadın susmuyor. Hem söylenmeye devam ediyor, hem de cep telefonuyla Feyzioğlu’nun fotoğrafını çekmeye çalışıyor. O sırada, önlerde oturan bir adam müdahale ediyor, “Utanmıyor musunuz tek başına bir kadına yüklenmeye” diyor!
*
Vaziyet anlaşılıyor. Hır çıkması için özel çaba var. Büyük ihtimal, Ankara’da, son durakta, yandaş medya kameralarıyla karşılama töreni yapılacak. Ayılma bayılma, akşam cümleten ana haber bülteni… Feyzioğlu ve arkadaşları, bir durak önce inmeye karar veriyor. Tren Sincan’da duruyor, ayağa kalkıyorlar. E sürpriz tabii… Kadının telefonda konuştuğu kişiye “Hay Allah iniyorlar” dediği duyuluyor.
*
Aynı gün, söz konusu kadın, yaşadıklarını sosyal medyada paylaşıyor.
“Hızlı trende vatan haini… Beni de linç edeceklerdi ama, Allah ayaklarına dolandırdı” diyor.
*
Bir ay sonra, savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkıyor. Metin Feyzioğlu hakkında “hakaret”ten, barolar birliği yönetim kurulu üyeleri Sabri Çepik ve Kürşat Karacabey hakkında “yaralamaya teşebbüs”ten soruşturma açılıyor.
*
Küçük bi pürüz var…
Sabri Çepik trende yok!
*
Yaralamaya teşebbüsten işlem yapıldığına göre, kadına fiziken saldırmış olması lazım… Ama, trende bile değil.
*
Çünkü “başörtülü kadına saldırdılar” falan diye manşet üstüne manşet atan gazteci kılıklı tipler, “Kardeşim, bu adamlar kadına saldırırken kartvizit mi verdi, kadın bunların ismini nerden biliyor, polis yok, tutanak yok, hadi Metin Feyzioğlu’nu tanıyor diyelim, öbürlerinin alınlarında mı yazıyor” diye sormuyor.
*
Peki, nasıl oluyor da oluyor?
Metin Feyzioğlu, Sabri Çepik ve Kürşat Karacabey adına üç gün önce bilet alınıyor. Seyahat günü, Sabri Çepik’in katılması gereken bir toplantı çıkıyor. Ankara’da kalıyor. Eskişehir’e bir başkası gidiyor. Ama suç duyurusundan anlaşıldığı kadarıyla, bilet alındığı anda, zaten “iddianame” yazılıyor.
*
Bitmedi…
“Türbanlı kadını trende yaraladı” denilen dakikalarda, Sabri Çepik nerede? Barolar Birliği’yle yürütülen bir proje için, Adalet Bakanlığı’yla toplantıda iyi mi!
*
“Kalkınma” bakanı yardımcısının eşi mağdureyken, “Adalet” Bakanlığı sanıkların şahidi yani… Biri yapar biri bozar misali, tam “Adalet” ve “Kalkınma” partisi.
*
Dolayısıyla, yandaş medyaya burdan çağrıda bulunuyorum. Başörtülü bacımıza trende saldırdılar fiyaskosundan
bi şey tutturamayacağınız belli… Sincan’da indiklerine göre, kesin 28 Şubatçıdır bunlar, bence ordan deneyin!
Hürriyet= http://www.ilk-kursun.com/haber/152905 http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12003170/
"ÖNCE KENDİ MEMLEKETİNDEN BAŞLAMALI 'İNSAN' AĞLAMAYA!!!"
Irak işgalinde çocuk, genç, yaşlı demeden 1.5 milyondan fazla insanı katleden, camileri bombalayan, Müslüman kadınlarında ırzına geçen ABD askeri için: "kahraman çocuklarınızın anavatana en az zayiatla dönmesini umuyor ve dua ediyoruz..." diyen kimdi?
“AKTÜTÜN KARAKOLUMUZ BASILDI, 15 ŞEHİT VARDI. CENAZELERİN TOPRAĞA VERİLDİĞİ GÜN, AKP MİLLETVEKİLİ OĞLUNA STADYUMDA SÜNNET DÜĞÜNÜ YAPTI, ULAŞTIRMA BAKANIMIZ KİRVE OLDU, AKP LOGOLU PASTA KESİP, HALAY ÇEKTİLER…
ONLAR MÜSLÜMAN KARDEŞLER DE...
BİZİMKİLER BUDİST KARDEŞ Mİ?”
(YILMAZ ÖZDİL) https://www.youtube.com/watch?v=mHLbj6R84lE
Ethem’i öldürdüler.
Abdullah’ı öldürdüler.
Ali’yi öldürdüler.
Beş çocuğumuz komada.
12’si gözünü kaybetti.
Sekiz binden fazla çocuğumuzu yaraladılar.
*
3500 kişi gözaltına alındı.
101 kişi tutuklandı.
Tweet atanların evi basıldı.
Doktorlara, niye doktorluk yaptın diye soruşturma açtılar.
Avukatlara niye avukatlık yaptın diye kelepçe taktılar.
Duran adam’ı yakaladılar.
Piyano’yu enselediler!
CHP milletvekilinin burnunu kırdılar.
BDP milletvekilini sırtından biber gazı fişeğiyle vurdular.
Sanatçıları kara listeye aldılar, kiminin konserine engel oldular, kiminin televizyon programını iptal ettiler, açık açık ölümle tehdit edilen sanatçı bile var.
Divan Otel’i hücreevi ilan ettiler, yalan haberlerle iftira kampanyası başlattılar.
Halk TV’ye ceza kestiler.
Ulusal Kanal’a ceza kestiler.
Çimlere bastı diye ceza yiyen var, trafikteyken korna çaldı diye ceza yiyen var.
Gürültü yaptı diye, kabahatler kanunundan tencere-tava cezası yiyen var.
Çarşı’yı neredeyse tribün halinde içeri tıkmaya çalıştılar.
Yandaş medyanın mikrofonunu yere atan milli basketbolcuyu, milli takım kadrosundan çıkardılar.
Topçu Kışlası’nı burunlarından getiren TMMOB’yi yok etmek için intikam yasası çıkardılar.
*
Palayla saldıranı salıverdiler.
Soruşturmasına da “gizlilik” kararı getirdiler.
*
Ne demişti çünkü Başbakanımız?
“İçki içen alkoliktir.”
AKP’ye oy veriyorsa…
“Alkolikler arasına girmemiş olur.”
Hürriyet http://www.ilk-kursun.com/haber/151679
Ancak hani eşşeğin en mahrem yerine su kaçırmak var ya? bi baktım ptsi hepsi "Ayyaş Çapulcu" namıyla geziniyor. Yahu utanç verici ya birine gönderme yapacaksan bile şu sözler sıfatlar yakışıyor mu yani?.
Esegin muayen bölgelerine suyu kaciran, bu düsüncedeki insanlarin tümünü, o yakistiramadiginiz ifadelerle karalamaya calisan zat-i muhteremdir. Böyle bir ikileme düsebilecek bir düsüncenin memleketin hukuk sisteminde söz sahibi olmasi da hicap vericidir.
Salp kardeşim başbakanın ifadesiyle 3-5 çapulcumu bu düşüncedeki insanların tümü?
hiç olmazsa düşüncenize düşüncenizdeki insanlara yakıştırmayın benin yakıştırmadığım gibi. 3-5 çapulcu meydanları savaş alanına çeviren yıkan yakan vandallar için söylenmişti üzerinize alınmayın ki laf muhatabını bulsun.
En çok burası hoşuma gitmişti bizim insanımızın balık hafızasına dair güzel bir örnek diye. Bir de yazıda belki ironidir bütün isimler T.C ile başlıyor bu furyada çok değişik ama hani eyvallah canımız malımız T.C uğruna feda olsun dedim sosyal medyada böyle gezenlere saygı duydum. Ancak hani eşşeğin en mahrem yerine su kaçırmak var ya? bi baktım ptsi hepsi "Ayyaş Çapulcu" namıyla geziniyor. Yahu utanç verici ya birine gönderme yapacaksan bile şu sözler sıfatlar yakışıyor mu yani?.
Sn. Litigation yazıyı nasıl eklediniz baştan aşağı yazdınız mı kopyala yapıştırın farklı bir tekniği mi var böyle sayfalardan?
EVet var mause sağ tıklamakla olmuyor. Bilgisayarın üst sağ köşesinde (google coreme için söylüyorum) 3 çizgi var oraya tıkladığınızda kesa kopyala yapıştır kısmından yapabiliyorsunuz.
Yılmaz Özdil Halk tv' de Esed'in Başbakanımız hakkında sarf ettiği kötü sözler nedeni ile Müjdat Gezen ve Uğur DÜndar'ın olduğu programda sert çıktı ardından kendisine okurlarından büyük tepkiler geldi bugünkü yazısında o tepkileri dile getirmiş isminin başında T.C ile gezenlerin ve fikirdaşlarının samimiyetlerini anlamak için güzel örnek bence.
Esed'in o röpörtajda Türkiye ile en güzel diyalogun Ahmet Necdet Sezer döneminde olduğunu ifadesi de ayrı bir tartışma konusu olur.
AA - Medeniyet yürüyüşlerinde adalet ve kalkınmayı birbirinden ayrı görmediklerini ifade eden Erdoğan , `Devletin temel nitelikleri olan demokratik,...
Yazan: KASIMAN Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
İstinaf kararı hakkında
10-05-2025, 01:23:51 in Miras Hukuku