Alıntı Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
Yoo bence çok yerinde bir örnek. Çirkin olan başa gelme ihtimali ve neticeleridir.
Benden davacı olan bunları cıkaran karsı taraf bende ifade verirken beni bu mercilere kadar getirdikleri icin sikayetci oldum simdide araya ınsan sokarak benim sikayetimi cekmemi istiyorlar hanı elinde birsey yokken böyle bir sikayette bulunuyo ve geri cekiyorr madem ben böyle birsey yapmısım elinde ne varsa koy devam et sonra ben sikayetci oldugum icin mahkememız olacak neyi ispatlayacak elinde birsey yok sadece ifadesinde benle ilişkiye girdigini öne sürüyor simdide amacı beni rezil etmek mis ben sikayetımı geri cekmeyı düsünmüyorum nasıl olur ne gibi bir yol izlemeliyım üzerime cekmem ici baskı uyguluyorlar araya insan sokarak..?

- - - Updated - - -

Alıntı Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
Davalı olan sizsiniz, iddialarınızı siz ispatla mükellefsiniz. Karşı taraf "hayır ben böyle bir şey yapmadım" diyebilir, olmaya bir şeyin ispatı olmayacağından ispat yükümlüsü siz olacaksınız.
Siz ispatlarsanız karşı taraf ceza alır, ispatlayamazsanız size karşı dava açabilir.
Benim ispatım var ben böyle birsey yapmadım elinde birsey yok benım sahitlerim var rahatsız ettigine dahil belgelerim var davacı olan o hicbirsey yokken böyle birsey attı ortaya ifademı verdim bende sikayetcı oldum sikayetını geri cekmis bu sefer ben sikayetcı oldugum ıcın bu durumda yız. onun ispat edebilecegi birsey yok böyle birseyı ondan vazgecti zaten simdi de şikayetı geri cekmem icin beni arıyorlar nasıl b i yol izlemelıyım görüsleriniz nedir ???