Cevap: Evi terk ve terk eden eşin ailesi tarafından tehdit
Bu siteyi bu yüzden takip ediyorum , hukuki destek tamam ama, birbirlerini hiç tanımayan insanların buradan hayat hikayelerini paylaşmaları birbirlerine verdikleri destek bana göre hukuki destekten daha değerli ve eşsiz bir terapi, yaşadıklarını yaşayan kendisi gibi hisseden bir çok insanla paylaşımda olmak insanı ciddi derecede rahatlatıyor.
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Yaşanılanlar karşısında insanlar çok daha ağır ithamlarda buluna bilirler.Burada yorum zaten yapılıyor.Sitede küfür edilmedikten sonra sıkıntı olmaz herhalde. Bu sitede bildiğim,bilmediğim çok konuyu okur bilgim olanlara cevap vermeye çalışırım.Sitede üyeler konu açtığı zaman konular mesela maddi kaynaklı bunlara hukuksal cevaplar verilir.Konu boşanma olunca maddi boyut olsa da insanı manen yıpratma süreci olduğunu her ne kadar boşanma süreci yaşamamış olsam da insanların sıkıntısını anlamaya çalışıp bazen manevi destek olarak yorumlar yazıyorum.Bu konuya da sadece destek amaçlı yorum yaptım.
Boşanma süreci sıkıntılı süreç olacaktır muhakkak.Bildiğim kadarı ile çocuk yok.Bu sizler için çok iyi olmalı.Tabi yorumları okuduğum kadarı ile. Almanyadan sayın mutsuz rumuzlu üyenin ( Karım beni aldatıyor delillerim yeterlimi) konusu vardı.İnsanı üzen,etkileyen bu kadar olur ancak,sabır her türlü insan üstü bir olay gibi yaşanılmış,en fazla okunan konulardan bir tanesi anmadan geçmeyeyim dedim.
Haddim olmayarak artık tavsiyemi denir bilmiyorum ama sayın mutsuzun konusunu okumak benim fikrime göre sizin kafanızı rahatlatabilir.Belki daha önce okumuşsunuzdur.Bir deneyin isterseniz.Bu arada inşallah sayın mutsuz istediğiniz gibi netice alırsınız,2 senedir savaş verdiğiniz bütün davalarda.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim Faruk Bey, 6 hafta sonra 2 sene dolmus olacak, mayistaki dava sonuclandigi zamanda yine temyize gönderecekler sanirim dosyanin gelmesi 1 seneyi bulursa yani toplamda 3 sene mücaadele vermis olacagim..maksat güya beni süründürmek, istedigi 50 bin euroyu vermedim ya, Altinlarinida yaninda götürdün daha ne istiyorsun dedim ya..ona karsi acmis oldugum 5 bin TL tazminattan vazgecmistim sadece dava uzamasin diye, ondada sözünde durmadilar..sadece yeniden evlenemeyeyim diye bunu yapiyorlar..zaten kendisi benden ayrildiktan sonra buraya geri gelince hemen 1 ay gecmeden yeni bir sevgili bulmustu 21 aydir onunla beraberler, yani yaptigi rezillik yetmemis gibi, hem benimle bosanmiyor hemde soyadimi tasirken baskasiyla beraber oluyor..
Evet haklisiniz cocuk oldugu zaman cok daha zor oluyor bu konular..Annesi denilen sahisin cocukla münasebetine bakacak olursak yaz tatillerinde 3 hafta ve 4.ayda 10. ayda ve 12. ayda okullar kapaninca 1er hafta cocugu görme hakki var ama gecen yaz 4 gün aldi sadece, 10. aydaki tatilde hic almadi. 12 aydaki tatilde götürdü ama 3. gün cocuk tel. acti ben seni özledim diye geri geldi..simdiki tatilde götürüyor bakalim kacinci gün geri gelecek, 1 hafta basedemez sanirim, yaz tatilinde hic almayacak..bu arada her ikinci hafta sonu kizimizi görme hakki oldugu halde ortalama 8 haftada bir aliyor, vede 8 haftada bir tel. aciyor cocukla konusmak icin...yani demek istedigim Anne var birde öyle Anneler var...
bu arada benim konum en fazla okunan konu durumunda.....50 bini gecmis okunma sayisi
İnanın, keske yeni bir gönderi olsun da bende paylaşayım diye sayfayı yeniliyorum. Sanki sülalecek oturmuşuz. Abi, abla, kardeş sohbet ediyoruz. Çünkü aynı dili konuşuyoruz. Acı kelimesinin anlamını tarif etmemize gerek yok mesela.
Benim eşim 38 yaşında ben ise 33. Çocuk değiliz anlayacağınız. Hele benim 2. evliliğim. 1. evliliğimde çok hata yaptım. 2 sene sürdü. Bu hataları yapmamak için didindim durdum. Herkez fazla özveride bulundun diyor. son zamanlada şunu çok iyi anladım. Evliyken gidip geldiğiniz insanlara çok dikkat edin. 20 senelik dostum dediğim adam ve eşi eski evliliğimde olanları abarta abarta anlatmışlar. Çok üzüldüm. "Sende Allah korkusu yok mu?" diye mesaj çektim. Cevabını görmeniz lazım. koca 20 sene...................
Eğer yuvanızı kurtarmanız için en ufak bir umut ışığı varsa kullanın. Ben boşanmanın üzüntüsünü çok iyi bilirim. Eşime boşanmayacağız dimdik duracağız diye ayrı bir seviyordum. Şimdi bakıyorumda, ne eş ardımdaymış, ne ana baba ardımdaymış, ne kayınpeder kayın valide ardımdaymış nede arkadaşlarım. Tipide tekbaşına yürüyormuşum. Üzülmüyorum diye yalan söylemiyeceğim. Dün rüyamda ilk gecemizde otel odasına ilk girerkenki mutluluğum aklıma geldi. Uyandım. Sabahladım. Üzülmez mi insan.......... ama tek başına olmuyor. Kendimi bile zor avuurken desteksiz olmuyor. Yoruldum artık. Zamanın rüzgarı nereye sürüklerse oraya gideceğim.
Ama bu kdr çok duygusala bağlarsan bunu atlatman cidden zor olablir.
Neden geçmişi çok fazla hatırlamaya çalışarak kendine çin işkencesi ediyorsun ki...
Sen değersiz biri misin, sana değer vermeyenleri neden bu kdr gözünde yüceltiyorsun???
Kendine haksızlık etmeyi bırak, nasıl derler, silkelen ve kendine gel
Eşim dün bana karşı dava açmış, bi sürü iftira...Moralim evt bozuk ama kendimi yiyp bitirecek kdr değil..
Adalate güven....Bazı insanlar 5 veya 7.evliliklerinde mutlu oluyorlar...Umarım 3.de çok mutlu olursun
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim Faruk Bey, 6 hafta sonra 2 sene dolmus olacak, mayistaki dava sonuclandigi zamanda yine temyize gönderecekler sanirim dosyanin gelmesi 1 seneyi bulursa yani toplamda 3 sene mücaadele vermis olacagim..maksat güya beni süründürmek, istedigi 50 bin euroyu vermedim ya, Altinlarinida yaninda götürdün daha ne istiyorsun dedim ya..ona karsi acmis oldugum 5 bin TL tazminattan vazgecmistim sadece dava uzamasin diye, ondada sözünde durmadilar..sadece yeniden evlenemeyeyim diye bunu yapiyorlar..zaten kendisi benden ayrildiktan sonra buraya geri gelince hemen 1 ay gecmeden yeni bir sevgili bulmustu 21 aydir onunla beraberler, yani yaptigi rezillik yetmemis gibi, hem benimle bosanmiyor hemde soyadimi tasirken baskasiyla beraber oluyor..
Evet haklisiniz cocuk oldugu zaman cok daha zor oluyor bu konular..Annesi denilen sahisin cocukla münasebetine bakacak olursak yaz tatillerinde 3 hafta ve 4.ayda 10. ayda ve 12. ayda okullar kapaninca 1er hafta cocugu görme hakki var ama gecen yaz 4 gün aldi sadece, 10. aydaki tatilde hic almadi. 12 aydaki tatilde götürdü ama 3. gün cocuk tel. acti ben seni özledim diye geri geldi..simdiki tatilde götürüyor bakalim kacinci gün geri gelecek, 1 hafta basedemez sanirim, yaz tatilinde hic almayacak..bu arada her ikinci hafta sonu kizimizi görme hakki oldugu halde ortalama 8 haftada bir aliyor, vede 8 haftada bir tel. aciyor cocukla konusmak icin...yani demek istedigim Anne var birde öyle Anneler var...
bu arada benim konum en fazla okunan konu durumunda.....50 bini gecmis okunma sayisi
mutsuz03 bey, sizin yaşadıklarınızda kolay değil, sizinki de kadersizlik, çok üzüldüm hele çocuğunuzun annesi
tarafından aranmaması ve annenin sevgili sevdasına düşmesi kabul edilir birşey değil...Umarım bundan sonra
çocuğunuz ile çok mutlu olursunuz...
Boşanma süreci ayrı yıpratıyor birde temyiz yemeğin sosu gibi oluyor galiba...İnş. temyiz sıkıntısı başıma gelmez
hoş hayatım boyunca korktuğum hep başıma gelmiştir Hayırlısı bakalım...
duygular50 rumuzlu üyeden alıntı
mutsuz03 bey, sizin yaşadıklarınızda kolay değil, sizinki de kadersizlik, çok üzüldüm hele çocuğunuzun annesi
tarafından aranmaması ve annenin sevgili sevdasına düşmesi kabul edilir birşey değil...Umarım bundan sonra
çocuğunuz ile çok mutlu olursunuz...
Boşanma süreci ayrı yıpratıyor birde temyiz yemeğin sosu gibi oluyor galiba...İnş. temyiz sıkıntısı başıma gelmez
hoş hayatım boyunca korktuğum hep başıma gelmiştir Hayırlısı bakalım...
Yukarıdaki ne ki,esas konuyu kaçırmayın derim.Belki daha kötüsünü yaşayanlar vardır.Tanıdığım bir bayan çok ağır süreçler yaşadı ama boşanma yok,hep sabır.Sayın Mutsuzun yaşadıkları eğer misafir üyeler yorum yapabilseydi birkaç bin sayfalık eser olurdu.Açtığı konuyu bazen tekrar okurum.Her boşanma sürecine giren üyelerin okumasını tavsiye ederim.
Bu sitede 100 konu varsa 99 tanesi haklı bence.Yazdıklarını yürekten yazıyor.Arada nasıl kurtarırım cevabı arayanları kırmadan kurnazlık yok cevabı veriliyor.
Sayın İzmirdenesinti ne kadar kafaya takarsan zararı yine kendine olur.Çabuk yaşlanır ve yıpranırsın.Bu sürece girdiğin kişi şuan ne durumda yada senin kadar üzgünmüdür.?Sağsın yaşın yolun yarısında değil,kendini en az hasarla kurtardıktan sonra birincide kendi hatalarını kabul etmiş,ikincide verdiğin değer hak edilmemiş yeni başlayacağın süreçte başına ne geleceğini bilmeden yoluna devam edeceksin.İnşallah hak eden birini bulup ta iyi ki o zaman öyle olmuş diyeceğin bir kader seni bekliyordur.
Sayın duygular50 sizde eşinizin dava açtığını yazmışsınız. Sakıncası yok ise bir espiri yapayım.Eğer davanızdan tazminat ve iyi nafaka çıkarsa,bunlar eski eşinizi rakamlar sıkıntıya sokarsa bir yol Hukuk-i net sitesi var oraya üye ol teselliyi Hukuk-i nette arar olmuşsun deyip takıla bilirsin.Malum bir sürü nafaka zede var.
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Sayın duygular50 sizde eşinizin dava açtığını yazmışsınız. Sakıncası yok ise bir espiri yapayım.Eğer davanızdan tazminat ve iyi nafaka çıkarsa,bunlar eski eşinizi rakamlar sıkıntıya sokarsa bir yol Hukuk-i net sitesi var oraya üye ol teselliyi Hukuk-i nette arar olmuşsun deyip takıla bilirsin.Malum bir sürü nafaka zede var.
Belki şimdi bile takip ediyordur veya burda bazı sorunları anlattığım için " bak bak hakim bey , eşim bir hukuk sitesine üye olmuş,
ordan bazı yorumlar yardımlar almış" gibi sunumlarda bulunabilir, aptalca gibi gelebilir ama bunu cidden beklerim kendisinden...
Olaki nafaka ve tazminat konusunda benim istediğim gibi oldu diyelim, onun karşısına geçipte sen bunu haketmştin, oh ohh iyi oldu
demem asla....Keşke bu süreci hiç başlatmamış olsaydı....Keşke hiiç hayatıma girmemiş olsaydı....Keşke onunla evlenmemiş olsaydım...
DOstlar çok sağolun. Başta fikir sormak için başlayan bu konu, şimdi okuyanların evlilik nedir, kötü giderse ne olur ve bu süreçte neler hissederiz gibi temaları işler hale döndü. Bence bu çok daha iyi çünkü olduktan sonra çaresi tam çare olmuyor.
Duygular hanım, cevabınızı çok önce okudum ama tokat gibi geldi. Yazacak cevap bulamadım. Haklısınız.
Faruk bey, şu anki durumunu bilemiyorum. Sonu ayrılık bile olacak olsa zor durumdaki bir insana yardım etmek isterim. Heleki yaşanmış iyi şeylerin hatrına. Şu an mutlu bile olsa zaman içinde büyük bir pişanlığın beklediğine inanıyorum. Böyle bir sevgi bulunamaz. Geçen gün aile ikametimize gittim. Yatak odamıza girdiğimde kokusu burnuma ilişi verdi. KAzağını elime aldım yere diz çöktüm. Kazağını koklamaya başladım. Bİr anda şunu düşündüm. O nerede ve ben neden kazağını kokluyorum. 1. soruya sayısız cevap bulurken ikincisine tek bir cevap vardı.
Gitmişti.
Ayağa kalktım. Evi süpürüp tozunu aldım. Yemek hazırladım. Kısacası devam ettim. Yanlız devam etmek de zorundaydım. Eğer bu şeylerin azıcığını bile özümsemiş olsaydı olmazdım diye de içimden hep geçirdim.
Ben olanları mantığıma uydurup anlıyorum. Şimdiye kadar anlıyamadınız mı diyorsanız, ah şu yürek yok mu. Anlamamanız için elinden geleni yapıyor. Ben haklı olamam. Haklı olanlar ahh ben sana demiştim bu iş yürümez diyenlerdir. Boşanmada kazanan taraf olmuyor. Emin olun olmuyor.
Ben bir soru sormak istiyorum. eşimle geçinemiyorum son oluşan olaylardan dolayı babamın evine geldim yani terk ettim kendi tarafımdan 1 ay önce dava...
Bu yazla birlikte önceki üç yaz tatillerinde de eşim evimizi ve çocuklarını terk edip gitmektedir.Yaz sonlarında kararından vaz geçip geri gelsede bu...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
ïîäáîğêà çàéìîâ îò ıêñïåğòîâ...
22-06-2025, 15:14:04 in Aile Hukuku