Sayın Raşit Tavus, beni kim ne için yönetime şikayet edecekmiş ki siz şikayet etmeye gerek yok yazmışsınız anlayamadım. Ayrıca henüz öğrenci olduğumu ileride kanunlara hakim olacağımı yazmışsınız. Açıkçası ben kanunlara hakim olmaktan çok okuduğum kanunu anlama ve yorumlama gayreti içerisindeyim. Size nacizane tavsiyem aynı şeyi denemeniz, okuduğunuzu anlamaya çalışmanız(Anlayabilmeniz için tekrar yazayım kimse Mahiri şikayet edelim demedi) olacaktır. Bir diğer husus beni hoş görecek bir konumda olup olmadığınızdır. Lütfen forumda birilerinin yanlış bilgilerini düzeltirmek yerine züppelik yapmayalım. Benim de en nefret ettiğim şey budur.
Şimdi öncelikle ilk sayfayı incelerseniz, benim "uyuşturucu kullanmak suçunun sonucunda yükseköğrenimden atılmak" gibi bir durumdan bahsettiğimi görürsünüz. Daha sonra kendi cevabınızda, "uyuşturucu kullanmanın yükseköğrenimden atılmaya sebep olmadığını belirttiniz." Ve sizden önce ben aksini söylememe rağmen siz hiçbir surette bir açıklama, araştırmaya tenezzül etmeden benim yazdıklarımı yalanladınız.
Daha sonra da "olgu" adlı üye, sizin dediklerinizin doğru olduğuna kanaat getirerek, yanlış bilgilediren ve insanları yanlış yönlendiren kişilerin yönetime şikayet edilmesi gerektiğini yukarıdaki mesajda görüldüğü üzere yazdı. Ama halbuki burada yanlış yönlerdirmeyi ben değil siz yaptınız. Ama ben hem sizin hiçbir araştırma yapmadan beni yalanlamayı tercih etmeniz, hem de onun edepsiz mesajına karşın kinaye sanatına başvurarak insanları yanlış bilgilendirdiği için forum yönetimine tercih etmeye gerek olmadığını sizin öğrenci olduğunuzu ve bunun alttan alınabilir durum olduğunu ifade ettim. Kibarca.
Ama siz hala ne olduğunu anlamadığınızı ifade ederek, bana "züppelik yapmak" deyimini uygun görerek hakaret etme yolunu tercih ettiniz. Halbuki size düşen, "aaa ben insanları yanlış yönlendirmişim, öncelikle özür dilerim" şeklinde olmalıydı. nihayetinde burası bir hukuki forum, kimsenin bir başka kişiyi yanlışça yönlendirmeye, alsında hukukta olmayan bir durumu varmış gibi anlatmaya hakkı yok. Şayet sizden önce bu konuda bir başkası "yüksek öğrenim - uyuşturucu" meselesinden bahsetmemiş olsaydı, hatanız telafi edilebilirdi ama sizden önce bir başkası özellikle bahsettiği halde siz dayanağınız olmadan hukuki bir dille onu yalanlamayı tercih ettiniz. Daha sonra da şimdi gelmiş beni züppelikle itham ediyorsunuz.
İthamlarınızı kabul etmediğimi, ayrıca insanlara yardımcı olmayı hedefleyen bir hukuk öğrencisine de yakıştıramadığımı ifade etmeliyim. Burası hukuki bir forum, hiçbirimizin diğerine hakaret etmeye veya yanlış bilgilendirmeye hakkı yok. Şayet aynı bakış açınız ile cevap yazmayı tercih edecekseniz, cevap atmamayı yeğleyeceğim.
Şimdi öncelikle ilk sayfayı incelerseniz, benim "uyuşturucu kullanmak suçunun sonucunda yükseköğrenimden atılmak" gibi bir durumdan bahsettiğimi görürsünüz. Daha sonra kendi cevabınızda, "uyuşturucu kullanmanın yükseköğrenimden atılmaya sebep olmadığını belirttiniz." Ve sizden önce ben aksini söylememe rağmen siz hiçbir surette bir açıklama, araştırmaya tenezzül etmeden benim yazdıklarımı yalanladınız.
Daha sonra da "olgu" adlı üye, sizin dediklerinizin doğru olduğuna kanaat getirerek, yanlış bilgilediren ve insanları yanlış yönlendiren kişilerin yönetime şikayet edilmesi gerektiğini yukarıdaki mesajda görüldüğü üzere yazdı. Ama halbuki burada yanlış yönlerdirmeyi ben değil siz yaptınız. Ama ben hem sizin hiçbir araştırma yapmadan beni yalanlamayı tercih etmeniz, hem de onun edepsiz mesajına karşın kinaye sanatına başvurarak insanları yanlış bilgilendirdiği için forum yönetimine tercih etmeye gerek olmadığını sizin öğrenci olduğunuzu ve bunun alttan alınabilir durum olduğunu ifade ettim. Kibarca.
Ama siz hala ne olduğunu anlamadığınızı ifade ederek, bana "züppelik yapmak" deyimini uygun görerek hakaret etme yolunu tercih ettiniz. Halbuki size düşen, "aaa ben insanları yanlış yönlendirmişim, öncelikle özür dilerim" şeklinde olmalıydı. nihayetinde burası bir hukuki forum, kimsenin bir başka kişiyi yanlışça yönlendirmeye, alsında hukukta olmayan bir durumu varmış gibi anlatmaya hakkı yok. Şayet sizden önce bu konuda bir başkası "yüksek öğrenim - uyuşturucu" meselesinden bahsetmemiş olsaydı, hatanız telafi edilebilirdi ama sizden önce bir başkası özellikle bahsettiği halde siz dayanağınız olmadan hukuki bir dille onu yalanlamayı tercih ettiniz. Daha sonra da şimdi gelmiş beni züppelikle itham ediyorsunuz.
İthamlarınızı kabul etmediğimi, ayrıca insanlara yardımcı olmayı hedefleyen bir hukuk öğrencisine de yakıştıramadığımı ifade etmeliyim. Burası hukuki bir forum, hiçbirimizin diğerine hakaret etmeye veya yanlış bilgilendirmeye hakkı yok. Şayet aynı bakış açınız ile cevap yazmayı tercih edecekseniz, cevap atmamayı yeğleyeceğim.
Benim bakış açım bütün iletilerimde bellidir. Hukuki olmayan tek iletim yukarıdaki yazmış olduğum iletidir. Buna önceki iletinizin şahsıma yönelik olarak haksız bir saldırı ve hakaret içeren içeriğinin neden olduğunu bilmenizi isterim(Doğrudur. Yanlış bir bilgi verdim. Sadece etrafımda olan olaylardan yola çıkılarak yazılmış olan bir yorumdu. Fakat bir hukukçu olarak ilgili mevzuata bakarak yazmam gerekirdi.Yani olanı değil; olması gerekeni yazmalıydım. Fakat sizin o iletinizdeki içerik ve uslup beni gerçekten rahatsız etti. Cevaben yazılmış olan iletimde ise bu rahatsızlığımı dile getirmeye çalıştım). Sözkonusu iletide hakaret içeren herhangi bir içerik olmadığını düşünüyorum. Son iletinizde de aynı uslubu devam ettirdiğinizi görüyorum.
Toparlamam gerekirse: İlgili mevzuata bakmadan yorum yazarak forumu kullanıcılarının yanlış bilgilenmelerine yol açmış olabilirim. Bu konuda özür dilemem gereken kişiler muhakkak vardır. Sizin bu kişilerden olmadığınızı düşünüyorum. Keşke ilk iletinizde tüm iletilerinize hakim olan, o bahsettiğim uslup ile yazmak yerine ilgili mevzuatı ekleyerek hukuki bir ileti yazsaydınız iş bu noktaya gelmezdi. Umarım daha fazla uzamaz(açıkçası ben uzatmak isterim fakat burası hukuk forumu. İstiyorsanız başka bir başlıkta ya da başka bir platformda sizin ile bu işlerin ahlaki ve üslubi boyutlarını tartışmak isterim).
Benim bakış açım bütün iletilerimde bellidir. Hukuki olmayan tek iletim yukarıdaki yazmış olduğum iletidir. Buna önceki iletinizin şahsıma yönelik olarak haksız bir saldırı ve hakaret içeren içeriğinin neden olduğunu bilmenizi isterim(Doğrudur. Yanlış bir bilgi verdim. Sadece etrafımda olan olaylardan yola çıkılarak yazılmış olan bir yorumdu. Fakat bir hukukçu olarak ilgili mevzuata bakarak yazmam gerekirdi.Yani olanı değil; olması gerekeni yazmalıydım. Fakat sizin o iletinizdeki içerik ve uslup beni gerçekten rahatsız etti. Cevaben yazılmış olan iletimde ise bu rahatsızlığımı dile getirmeye çalıştım). Sözkonusu iletide hakaret içeren herhangi bir içerik olmadığını düşünüyorum. Son iletinizde de aynı uslubu devam ettirdiğinizi görüyorum.
Toparlamam gerekirse: İlgili mevzuata bakmadan yorum yazarak forumu kullanıcılarının yanlış bilgilenmelerine yol açmış olabilirim. Bu konuda özür dilemem gereken kişiler muhakkak vardır. Sizin bu kişilerden olmadığınızı düşünüyorum. Keşke ilk iletinizde tüm iletilerinize hakim olan, o bahsettiğim uslup ile yazmak yerine ilgili mevzuatı ekleyerek hukuki bir ileti yazsaydınız iş bu noktaya gelmezdi. Umarım daha fazla uzamaz(açıkçası ben uzatmak isterim fakat burası hukuk forumu. İstiyorsanız başka bir başlıkta ya da başka bir platformda sizin ile bu işlerin ahlaki ve üslubi boyutlarını tartışmak isterim).
Yazdığınız mesajdaki "züppelik" ifadesi tck'nın 125. maddesi kapsamında şahsıma hakaret niteliğindedir. Ceza kanunu bilmiyor olabilirsiniz ama hala bilmeden konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bakalım kanunda ne diyormuş:
Hakaret
MADDE 125. (1) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/15 md.) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
Şimdi söylediklerinizi tekrar gözden geçirin bakalım dedikleriniz hakaret miymiş değil miymiş. Ayrıca siz çevrenizde olanı söylediğinizi ifade etmişsiniz ki yanlıştır. Olması gereken değil zaten olandan bahsediyoruz. Bu konunun ve bu forumun ceza hukuku bölümünün amacı olan ceza hukukunun tartışması, yani biz buna pozitif hukuk diyoruz. Sizin bahsettiğiniz olması gereken şey ise ideal hukuk, bu konuda her hangi bir ideal hukuk tartışması yoktur. Bu sebepten dolayı siz olanı yazmalıydınız, sanırım bir anlam karmaşasındasınız.
Ayrıca daha hangi kelimelerin hakaret fiili kapsamına girdiğini bilmeden, benim üslubumu eleştirmeniz ayrı bir tartışma konusu ama umrumda değil. Bu arada hala züppelik konusunda ısrarcıysanız, bir cumhuriyet savcısına yahut bir karakola gidip fikir elde edebilirsiniz.
Türk dil kurumundaki züppe tanımı: Giyinişte, söz söyleyişte, dilde, düşünüşte toplumun gülünç ve aykırı saydığı yapmacıklıklara ve aşırılıklara kaçan: “Tuhaf, züppe bir muhit içine düştüm, diyordu.” -S. F. Abasıyanık. 2. Seçkin görünmek için, bazı çevrelerdeki düşünceleri benimseyen, hayranlık duyan ve onlar gibi davranmaya özenen, snop
Kısacası züppelik ifadeniz, hakarettir. Daha bunun ayrımını yapamıyorsunuz, hepsi bir tarafa bunu istediğiniz hocanıza veya bir kişiye onaylattırabilirsiniz, ben züppe olsam bile bunu sizin ifade etmeniz yine hakarettir. Suçun vasfını değiştirmez. Kaldı ki ne züppeliğimi gördüğünüz?
Bir de tek yanlış mesajınızın o olduğunu söylemiştiniz, bu mesajınızdaki hakaret algısının da Türk ceza yasasındaki hakaret algısına aykırı ve ters olduğu da ortaya çıktı. Size kişisel bir kin gütmediğim veya ego tatminine ihtiyacım olmadığı için, tüm mesjalarınızı didik didik arayıp, aa bak hani başka yanlış bilgi yoktu tarzında bir hareket içerisine girmeyeceğim ama diyeceğim şu ki benim bile onlarca yanlış bilgi içeren mesajım vardır. Ama daha önce de belirttiğim üzere tartışmaya devam etmeyecektim ta ki bu mesajınızda hukuki olarak yine yanlış bir bilgi vermeyi tercih etmeseydiniz.
Yazdığınız mesajdaki "züppelik" ifadesi tck'nın 125. maddesi kapsamında şahsıma hakaret niteliğindedir. Ceza kanunu bilmiyor olabilirsiniz ama hala bilmeden konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bakalım kanunda ne diyormuş:
Hakaret
MADDE 125. (1) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/15 md.) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
Şimdi söylediklerinizi tekrar gözden geçirin bakalım dedikleriniz hakaret miymiş değil miymiş. Ayrıca siz çevrenizde olanı söylediğinizi ifade etmişsiniz ki yanlıştır. Olması gereken değil zaten olandan bahsediyoruz. Bu konunun ve bu forumun ceza hukuku bölümünün amacı olan ceza hukukunun tartışması, yani biz buna pozitif hukuk diyoruz. Sizin bahsettiğiniz olması gereken şey ise ideal hukuk, bu konuda her hangi bir ideal hukuk tartışması yoktur. Bu sebepten dolayı siz olanı yazmalıydınız, sanırım bir anlam karmaşasındasınız.
Ayrıca daha hangi kelimelerin hakaret fiili kapsamına girdiğini bilmeden, benim üslubumu eleştirmeniz ayrı bir tartışma konusu ama umrumda değil. Bu arada hala züppelik konusunda ısrarcıysanız, bir cumhuriyet savcısına yahut bir karakola gidip fikir elde edebilirsiniz.
Türk dil kurumundaki züppe tanımı: Giyinişte, söz söyleyişte, dilde, düşünüşte toplumun gülünç ve aykırı saydığı yapmacıklıklara ve aşırılıklara kaçan: “Tuhaf, züppe bir muhit içine düştüm, diyordu.” -S. F. Abasıyanık. 2. Seçkin görünmek için, bazı çevrelerdeki düşünceleri benimseyen, hayranlık duyan ve onlar gibi davranmaya özenen, snop
Kısacası züppelik ifadeniz, hakarettir. Daha bunun ayrımını yapamıyorsunuz, hepsi bir tarafa bunu istediğiniz hocanıza veya bir kişiye onaylattırabilirsiniz, ben züppe olsam bile bunu sizin ifade etmeniz yine hakarettir. Suçun vasfını değiştirmez. Kaldı ki ne züppeliğimi gördüğünüz?
Bir de tek yanlış mesajınızın o olduğunu söylemiştiniz, bu mesajınızdaki hakaret algısının da Türk ceza yasasındaki hakaret algısına aykırı ve ters olduğu da ortaya çıktı. Size kişisel bir kin gütmediğim veya ego tatminine ihtiyacım olmadığı için, tüm mesjalarınızı didik didik arayıp, aa bak hani başka yanlış bilgi yoktu tarzında bir hareket içerisine girmeyeceğim ama diyeceğim şu ki benim bile onlarca yanlış bilgi içeren mesajım vardır. Ama daha önce de belirttiğim üzere tartışmaya devam etmeyecektim ta ki bu mesajınızda hukuki olarak yine yanlış bir bilgi vermeyi tercih etmeseydiniz.
Hala hukuk konusunda otoriteymişsiniz gibi ahkam kesiyor ve benim ceza kanununu bilmediğimi iddia ediyorsunuz. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Neyin peşindesiniz?
Konu Mahir Ersoy tarafından (20-02-2011 Saat 04:36:04 ) de değiştirilmiştir.
Hala hukuk konusunda otoriteymişsiniz gibi ahkam kesiyor ve benim ceza kanununu bilmediğimi iddia ediyorsunuz. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Neyin peşindesiniz?
Otorite gibi bir şey demedim. Sadece eorin ile alakalı bir konuda doğru bilgi verdim. Daha sonra yalanladınız, aksini ispatladım. Daha sonra da verdiğiniz cevapta hakaret etmeyi tercih ettiniz ve ettiğiniz hakaret olmadığını iddia ettiniz. Ben de Türk ceza yasasının 125. maddesi gereğince söylediklerinizin hakaret kapsamına girdiğini ispat etmeye çalıştım.
---theneke arkadaşımızın yanlış bilgi vermiş.
Denetimli serbestliğe başladıktan sonra sabıka kaydınızı sorgulatın,sabıkada veya sicilde,
adli sicil kaydı vardır,yazıyor ise hemen dilekçe ile ANKARA adli sicil ve istatistik genel müdürlüğüne silinmesi için dilekçe gönderin.bunun için avukata başvurmakta yarar var dilekçenize ek olarak bir kaç belge(genelde) ekleyip gönderildikten sonra en geç iki ay içinde silinir.
---GBT de kaldığı doğru ,polislerin üzerini araya bileceğide,polislere sordum gbt de daha önce işlenmiş bir suç olmasa bile istedikleri kişilerin üzerlerini araya bileceklerini söylediler.tabi bir kısım insanlar hariç ).tedavi ve denetimli serbestlik bitene kadar bu olayı ilk defa yaşayan insan kendini lanetlenmiş gibi hisseder bir sene boyunca göz altında kalmak gibi bence.ALLAH kimseye yaşatmasın.saygılar
28.07.2011 tarihinde önümü kesen sivil memurların yaptığı aramada üzerimden 0.5 gram bonzai denen uyuşturucu madde çıktı. karakolda verdiğim ifadede bir arkadaşımın bana maddeyi temin etmem için para verdiğini ve bende mahalledeki arkadaşlara sorup bulup bulamayacağımızı sorarım diye söyledim. Temin edecek arkadaş 2 saat kadar beklemem karşılığında bulabileceğini ve iki saat sonunda köylerin birinden temin ettiğini ve bu uyuşturucu maddeyi aldıktan sonra yolda memurlara yakalandığım. kullanıcı olmadığım sadece iletmek amacıyla üzerimde bulunduğu ifademde yazılı. ayrıca kendi rızamla maddeyi teslim ettiğim büyük harflerle yazılı. Şimdi forumlardan okuduğum kadarıyla bir mahkeme olacağı kesin. Ancak polislere sorduğumda savcı hakkında tedbirsizlik kararı verebilir yada hiç mahkemeye çağırmaya bilir diye bir bilgiye ulaştım. genede mahkeme olacak olursa katılmayı kafama koymuş bulunmaktayım. Tedbirsizlik kararının verilmesi ve davanın kapatılması ne derece yüksek ihtimal. Aksi taktirde denetimli serbestlik cezası alacağımı da forumlardan okudum ki bu cezayı alacak olursam sicilime işleyeceğini de biliyorum. Peki sicilime işleyecek olan bu ceza süresi dolduktan sonra sicilimin temizlenmesi mümkünmüdür. Ayrıca polisteki gbt kayıtlarınında silinebileceğini bir yerlerde okudum bu akşam böyle bir durum söz konusu mudur. bunun haricinde kpss ile devlet memurluğu düşündüğüm için sicilde çıkıp çıkmaması çok önemli bir durum benim için. Eğer hükmün açıklanmasının geriye bırakılması gibi bir karar verilirse bu taktirde sicilimde görünecekmi. Lütfen acil cevap verebilirseniz çok memnun olurum zira kaç gündür gözüme uyku girmiyor.
Büyük ihtimalle denetimli serbestlik kararı alırsın.ceza almadan dentimli serbestlik alırsan sicilinden sildirebilirsin.bir avukattan yardım almanda yarar var dilekçe ile 140 nolu genelgeyi gönder silinir inş.devlet memuru olmana engel olacak bir suç deyil, diye biliyorum ben
Yapabileceğiniz / yapılması gereken, dediğim gibi kız kardeşinizin gelen ödeme emrine bu adreste ilgili kişi yaşamamaktadır , adres hatalıdır, borçla...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
why not try these out toast wallet...
10-09-2025, 14:08:27 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku