+ Konuyu Yanıtla
3 / 27 Sayfa İlkİlk 1234567891011121323 ... SonSon
21 den 30´e kadar toplam 270 ileti bulundu.

Konu: AKP ne yaptı

AKP  ne yaptı Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #21
    Kayıt Tarihi
    Sep 2010
    Nerede
    Türkiye
    İletiler
    1.574
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    Slm
    Herkez iyi yazmiş güzel yazmışta biraz uzun olmuş. AKP ne yaptı? CHP ne yaptı? X partisi ne yaptı? Ben yapana yapılana değil yapacak olana bakarım hani altarnatif insanları peşine takıp sürükleyecek o lider? yağmurdan kaçarım tuluya koşarım



    Hukuki NET Güncel Haber

    AKP  ne yaptı konulu yargıtay kararı ara
    AKP  ne yaptı konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #22
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    İÇEL
    İletiler
    1.078
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    İtiraf edeyim ilk başlarda samimi bulmadım,

    Oy alma çabaları sanmıştım ama somut adımlar atılmaya başlanınca..

    Kaldıki Alevilik,çağdaş,demokratik,Atatürkçü,laik kültüre sahip değerli insanlar..

    Yani bazılarının iddia ettiği Akp şablonuna tam zıt kültüre sahipler.Tabi bu bir iddia,

    "Bizleri oy potansiyeli gören partiler neden yapamadılar,yada neden yüksek sesle dillendiremediler,anlamış değilim.

    Bakanın açıklaması;

    Alevilik din kültürü dersine giriyor.  Hükümetin başlattığı Alevi açılımında somut gelişme. İktidarın Alevi açılımını yürüten Devlet Bakanı Faruk ÇELİK,
    çalışmanın önümüzdeki yıl yeni müfredatta yürürlüğe gireceğini açıkladı.

    ''Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersleri Müfredat Bilgilendirme Toplantısı'', Bilkent Oteli'nde başladı. Çelik, açılış konuşmasında, Muharrem ayında yapılan toplantıya katılanlara teşekkür etti.

    ÇÖZÜME HİÇ BU KADAR YAKIN OLUNMAMIŞTI

    Toplantıda, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi müfredatının yeniden düzenlenmesi konusunda ilgili komisyonca hazırlanan raporların paylaşılacağını dile getiren Çelik, ''Alevi sorununun çözümüne hiçbir zaman bu kadar yakın olunmamıştır'' dedi.

    Alevi uzmanlarca hazırlanan müfredat önerisinde, ders kitaplarında yer alması gereken temel konuların ele alındığını belirten Çelik, hazırlanan müfredat üzerinde Milli Eğitim Bakanlığının ilgili birimlerinin de teknik hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

    MÜFREDAT TASLAĞI TALİM TERBİYE'YE SUNULACAK

    Bugün toplantıya katılanlara sunulacak metnin Talim ve Terbiye Kurulu'na sunulacak müfredat taslağı olduğuna işaret eden Çelik, ''Bu taslak metnin sizlerin katkılarıyla olgunlaşmasını ve müfredatın 2011-2012 eğitim ve öğretim dönemine yetiştirilmesini amaçlıyoruz'' diye konuştu.

    ELEŞTİRİ VE İTİRAZLARI GİDERMEK ZORUNDAYIZ

    Bu konuda yaptıkları çalışmalarda toplumun ortak değer ve kıymet ölçülerine bağlı kaldıklarını vurgulayan Çelik, şunları söyledi:

    ''Birlik ve beraberlik ilkesinden taviz vermeksizin kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek şekilde ileri düzeyde cesur adımlar atıldığını tüm kamuoyu bilmekte, çalışmalarımız takdirle karşılanmaktadır. Gerek müfredat, gerekse din eğitimi ve öğretimi konusu, sorunun belki de en temel başlıkları arasında yer almaktadır. Aleviliğin yeni kuşaklara öğretilmesi, belli başlı ilke ve yöntemlerin belirlenmesi konusunda ne yazık ki çok büyük ihmaller vardır. Şimdi Alevi kardeşlerimizin mevcut din öğretimi müfredatıyla ilgili kaygılarını, eleştiri ve itirazlarını gidermek durumundayız.''

    DERSTE NELER VAR?

    "Genelde Muharrem orucu işleniyor. Aşure ve Kerbela konusu ele alınacak. Bunun yanında Kurban tığlama duası diye Alevilikte önem arzeden bir konu başlığı var.

    Nevruz konusu var. Cemevleri konusu var. Cem çeşitleriyle ilgili konu başlıkları ele alınacak. Semah konusu işlenecek. 12 hizmet diye konu başlığı olacak. Dua ve gülbentler olacak. Müsahiplik konusu son derece önemli.

    Alevi ululalarıyla ilgili günümüze kadar yürümüş olanların özlü sözleri ve onların değerlendirmeleri konu başlıkları veya okuma bölümü olarak ele alınacak.

    Yine dört kapı kırk makam son derece önemli. Bu nedir ne değildir bunlar kitapta yer alacak. Ayrıca Hacı Bektaş-ı Veli'nin tevhid inancı nasıl bu konuda bu kitapta yer alacak."

    "OLMASIN DEMEK KOLAY"
    'Nasıl tepkiler bekliyorsunuz?

    Çok farklı görüşte olan kesimler var. Ama biz şunu açık ifade ediyoruz. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretimi bu coğrafyada olmalı. Biz hükümet olarak bu inançtayız. Bütün çocuklarımızın hangi inanca mensup olursa olsun bir kültür olarak almasında yarar görüyoruz. Çünkü en yoğun tartışılan bir coğrafyada yaşıyloruz. Bu olacaksa bunun müfredatının kuşatıcı olması gerekiyor, tüm kesimleri kapsaması gerekiyor. Olmasın demek yüzeysel görüşler ortaya koymak kolaydır. Olmasın da ne olacak o zaman? Yanlış algılamaları değerlendirmeleri, önyargıları nasıl kıracaksınız? Sağlıklı bilgi vererek kıracaksınız.

    Kaynak : http://www.internethaber.com/bakan-c...#ixzz189LQZEwt

  4. #23
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    kktc
    İletiler
    672
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    AKP Ardahan Çıldır İlçe Başkanı Çetin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

    AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, konu hakkında yaptığı açıklamada, Çıldır İlçe Başkanı Çetin Kılıç'ın yönetimiyle beraber istifasını verdiklerini söyledi. Baydar, "İstifa eden Çıldır ilçe teşkilatına yenisi atanacak, bu yönetimin daha aktif, genç ve yeni yüzlerden oluşmasına özen göstereceğiz. Yeni kurulacak ekibimiz yakın zamanda göreve başlayacak. Başkan ve yönetim için 3-4 isim elimizde var. Bunları parti genel merkezi ile de paylaşılıp, uygun olan arkadaşlarımızı göreve getireceğiz." şeklinde konuştu.

    http://www.sondakika.com/haber-ak-pa...stifa-2417073/

  5. #24
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    kktc
    İletiler
    672
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    İşte o yolsuzluk belgeleri

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe konuşmasında gündeme getirdiği Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluğun belgeleri CHP’nin internet sitesinde açıklandı.

    Belgeler arasında rüşveti itiraf eden Hacı Ali Hamurcu’nun 26 sayfalık ifadesi ile bu ifadeden 10 sayfanın çıkartıldığı 16 sayfalık iki ayrı ifadesi yer alıyor. 16 sayfalık ikinci ifadede, Hamurcu’nun petrol istasyonları, otoparklar, minibüs hatları ve taksi duraklarından alınan rüşvetler ile rüşvetten büyük payı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin aldığı iddialarının yer aldığı bölümün çıkartıldığı ileri sürüldü.

    Kılıçdaroğlu’nun dün açıkladığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde rüşvet iddialarına ilişkin belgeler CHP’nin resmi internet sitesi www.chp.org.tr’ye yüklendi.

    Sitede Hacı Ali Hamurcu’nun 17 Temmuz 2007 tarihli 26 sayfalık itirafı, yine 17 Temmuz 2007 tarihli ilk ifadeden 10 sayfa çıkartılmış olan 16 sayfalık itirafı, Kayseri Vali Vekili İbrahim Yurdakul’un, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve diğer belediye görevlilerine isnad edilen suçun, “rüşvet” suçunu oluşturduğunu belirterek İçişleri Bakanlığı’na gönderdiği yazı, Melikgazi Belediyesi’nin Bilirkişi yazısı, Kayseri Vali Vekili Ali Yener Erçin’in bilirkişi yazısından bir gün önce yazdığı muhakkik raporu, Kayseri Valisi Osman Güneş’in, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanmasına rağmen dosyanın kapatılmasını istediği yazı ve Osman Güneş’in atama kararının yer aldığı Resmi Gazete belgeleri yer alıyor.

    -HAMURCU’NUN ANLATTIĞI RÜŞVET BÖLÜMLERİ İKİNCİ İFADEDE ÇIKARTILMIŞ-

    Açıklanan belgelerde Hacı Ali Hamurcu’nun ifade tutanakları dikkat çekiyor. Hacı Ali Hamurcu’nun 7 Temmuz 2007 günü saat 11.00’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne verdiği iki ayrı ifade yer alıyor. İlk ifade 26, ikinci ifade ise 10 sayfadan oluşuyor. 26 sayfalık ilk ifadenin 3. sayfasında Hamucu’ya yöneltilen “İlimizde Yeni yapılan Hava meydanı Dış hatlar Terminalinin Taksi Duraklarının ve servis taşımacılığının gayri resmi olarak ihalesiz şahıslara para karşılığı Belediyenin tahsil makbuzları ve mühürleri kullanılarak Nitelikli Dolandırıcılık suçlaması ile ifadeniz alınmaktadır. Büyükşehir Belediyesinde 1 Ocak 2005 tarihinden göreve başladığınızı belirtmiştiniz görev kapsam ve yetkiniz dahilinde de tahsilatın olmadığını söylüyorsunuz göreve başladığınız tarihten itibaren yetkiniz olmadığı halde en son taksi durakları ve servis otobüslerinin verilmesi olmak kaydıyla tarihsel sıra ile tahsilat işini ne şekilde kimin görevlendirmesiyle kimin bilgisi ve bağlantısı dahilinde yapılan gayri yasal işlemleri anlatınız” sorusundan sonra Hamurcu, petrol istasyonları, otoparklar, minibüs hatları ile taksi duraklarından alınan rüşvetleri ve yapılan yolsuzlukları isimleri ve bağlantıları da anlatarak açıklıyor. Ancak 16 sayfalık ikinci ifadede bu bölümlerin tamamen çıkartılmış olduğu görülüyor.

    -HAMURCU 17 KİŞİLİK TAHSİLAT LİSTESİNİ SAYMIŞ-

    26 sayfalık ifadenin 5. sayfasında Hacı Ali Hamurcu, rüşvet tahsilatı için kendisinin görevlendirildiğini ve tahsilat başına 750 ile 2 bin TL arasında pay alma sözünün verildiğini belirtirken aynı zamanda kendisi ile birlikte görevlendirilen diğer 16 kişinin de isimlerini sayıyor.

    -“RÜŞVETTEN EN BÜYÜK PAYI ÖZHASEKİ ALIYOR” İDDİASI-

    Yine 26 sayfalık ifadenin 8. sayfasında Hamurcu, 9 adet petrol istasyonundan alınan rüşveti anlattıktan sonra alınan paraların belediyeye giriş makbuzlarının olmadığını, alınan paranın bazen 4’te biri, bazen de 5’te birinin Kayserispor veya Erciyesspora bağış olarak gösterildiğini ileri sürerken bu paylar düşüldükten sonra asıl anaparadan en büyük payı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin aldığını iddia ediyor. Hamurcu, paraların pay edilmesinden sonra Özhaseki’ye teslim edilmek üzere götürüldüğüne birçok sefer şahit olduğunu da öne sürüyor.

    -"BELGELERİ ORTAYA KOYARAK İPİN UCUNUN NEREYE GİTTİĞİNİ SORUYORUZ"-

    Kılıçdaroğlu, açıklanan belgelerle birlikte CHP’nin internet sitesinde yaptığı açıklamada “Sadece sormuyor, belgeleri de ortaya koyarak AKP’li bir belediye başkanının da adının geçtiği rüşvet ve yolsuzluk çetesinin neden korunduğunu, ipin ucunun nereye kadar gittiğini öğrenmek istiyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu, açıklamasında “Bütün bu belge bilgiler ışığında diyorum ki Başbakan inkardan medet ummasın, dosya kapattırmasın, yolsuzluğun üstünü örtmesin, üzerine gitsin. Gitmezse bu yolsuzluğun da parçası olacaktır” görüşüne yer verdi.

    http://www.gercekgundem.com/?p=337131&com=all

  6. #25
    Kayıt Tarihi
    Apr 2003
    Nerede
    İstanbul
    İletiler
    12.252
    Dilekçeler Sözleşmeler
    3
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    Fahiş benzin ve et fiyatları sudan ucuza inmeyene dek AKP bişi yaptı demiyeceğim.

  7. #26
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    kktc
    İletiler
    672
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    Başbakanlık örtülü ödenek harcamaları 400 milyon liraya dayandı. 2003 yılında toplam 103 milyon lira olan örtülü ödenek harcaması bu yılın ilk 11 ayında, 383 milyon liraya yükseldi.
    http://www.gazeteport.com.tr/SIYASET/NEWS/GP_818053

    Yorum: Adı üstünde "örtülü"....Vah yurdum insanı paracıkları vah... Nerelere gidiyor paracıklar..... Bilinmeyene!

  8. #27
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    İÇEL
    İletiler
    1.078
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    Dolar fırlamalarıyla bir gecede soyulan halk,

    -Enflasyonla ezilen halk,

    -Imf kapılarında sürünen halk ve devlet

    -Hastane kuyruklarında sabahın 6'sında sıraya giren halk

    -Eczane kuyruklarında perişan olan halk

    -Tek şeritli yollarda telef olan halk,

    -Kırsalda sağlık personeli ve sağlık ocağı olmadıgından ölüme terk edilen halk,

    Ahhh,ahh daha neler neler.

    Bak karanlık bir zaman hatırladın mı ?

    işte Akp bunlara kısmen perde çekti. şimdi hangisi var ?

    Dürüst olalım bunların hangisi kaldı ? halk aptal değil.(bunu iddia eden çokta.Hatta oranlarıda % 60)

    Hey ahali artık uyanın,

    Bu halk artık ideolojiye değil kendine hizmet edene oy veriyor.Hizmet bir kesilsin bakalım,o diğer piyasada olmayan partileri aklınıza getirin.Hatırladınızmı,ne olacağına o zamanda HALK karar verir.

    Yüzdelere bakmayın,biranda 2 yede düşebilir,biranda 48 e de çıkabilir.Politika,siyaset bunlar benim adamım,merakla izlemeye devam edeceğim.

    Formu okuyan tüm üyelere saygılar sevgiler.

  9. #28
    Kayıt Tarihi
    Sep 2010
    Nerede
    Türkiye
    İletiler
    1.574
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    Alıntı Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Fahiş benzin ve et fiyatları sudan ucuza inmeyene dek AKP bişi yaptı demiyeceğim.
    Sudan ucuz et ve benzin bu bana eski seçim vaadlerini hatırlattı Ankaraya deniz getirmek gibi, şaka bir yana size katlılyorum her hükümetin artı ve eksileri vardır ama vatandaş olarak bu artı ve eksilerin bize nasıl yansıdığı önemli suni gündemlere uyutulmaktan uyutulanları izleyip dinlemekten bıktım.

  10. #29
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    kktc
    İletiler
    672
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    Sahi bir de "AÇILIM" konusu vardı...Ne o hiç bahsetmediniz??

    **

    İşte açılım, işte Kürdistan!
    İki dilden sonra iki bayrak da artık açıktan talep ediliyor! Özerklik talebi ise koroya dönüştürüldü!
    Bunun adı Kürdistan’ın alenen inşasıdır!
    Ayrı dil ayrı millet, ayrı millet ayrı devlet demektir.
    Artık teyit ve tescil görmüştür ki bir kısım Kürtler daha fazla demokrasi değil, bağımsızlık yani ayrı bir devlet istiyor!
    Peki ne oldu da yıldırım hızıyla bu noktaya gelindi?
    2002’nin sonunda bitmiş gözüyle bakılan PKK, AKP iktidarı ile nasıl devlet kurmanın eşiğine gelebildi??
    Bunun cevabı açık ve nettir!
    AKP, iktidarı sürecinde PKK ile değil, TSK ile mücadele etmiş ve bölünmeye dolaylı olarak omuz vermiştir.
    Tam 8 yıl askerin yaptığı kahramanlıkların dışında AKP’ye bağlı olan devlet birimlerinde PKK ile mücadele yapılmamıştır.
    Emniyet ve hatta MİT’e, PKK’yı değil, TSK’yı izlemesi emredilmiştir.
    Ama en önemlisi stratejik inisiyatif tamamen PKK ve Öcalan’a verilmiştir.
    Bir hükümran ülke düşünüz ki, 40 bin kişiyi öldürten caninin hücresinden örgütünü yönetmesine izin veriyor!
    Bir hükümran devlet düşününüz ki o örgüt lideri ile aylarca fısıldaşıp güya politika üretiyor!
    Bir hükümran ülke düşününüz ki katilliği Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından da tescilli olan biriyle gizli gizli müzakereler yapıyor!
    Yok hayır kurulacak olan Kürdistan’ın mimarı asla ve kat’a Öcalan olmayacak!
    Peki kim mi olacak?
    Bu ülkeyi yönetenler yani başta bugünün Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ı olacak!
    Ayinesi işse kişinin her şey ortadadır!
    İstisnasız her şeye karışıp laf yetiştiren Başbakan Erdoğan, PKK ya da onun TBMM’deki kolu BDP ile bırakın mücadele etmeyi, onları incitecek tek söz olsun etmiyor!
    Adamlar Anayasayı tanımayız, isyan ederiz diyor Tayyip Bey oralı değil!
    Öcalan açıktan iç savaş sözünü ediyor Başbakan kıpırdamıyor!
    O Başbakan ki, 12 yaşındaki bir çocuğu bile konvoyuna laf etti diye yargılattırmıştı!
    O Başbakan ki yumurta atan mektep çocuklarına kanlı katiller ötesi muameleler yapmıştı!
    O Başbakan ki çiftçiyi, işsizi, garibi boyuna paylamıştı!
    Ne hikmetse herkese gürleyen Kasımpaşalı Başbakanımız konu PKK olunca dut yemiş bülbüle dönüyor!
    Niye acaba?
    2011 Haziran ayında yapılacak olan seçimi kazanmak ve akabinde Cumhurbaşkanı olmak yolunda Kürtleri karşısını almamak için mi yoksa?
    Soruyorum, Türkiye bölünmeye giderken, Başbakan’ın derdi Kürt oyları mı?
    Değilse biri bana izah etsin, gürlemesi ile namlı Başbakanımız PKK’ya niçin suskun?
    Neymiş efendim, açılım Milli Birlik ve kardeşlik projesi imiş!
    Sevsinler sizi hemi!
    AKP’nin açılım startıyla Kürdistan’ı fiili olarak inşa etmeye başladığı artık gözler önünde değil mi?


    GÖRÜNTÜ...
    TÜSİAD mı, KÜRDİAD mı!
    1) Ümit Boyner’e soruyorum; TÜSİAD Başkanı olarak bu ülke için toprağa düşen bir Mehmetçiğin cenazesine hiç katıldınız mı? Katılmadınız ise niçin?
    2) Bağımsız Kürdistan talebini açıktan yapan Osman Baydemir ve güruhu ile halay çekmeniz onunla aynı görüşte olduğunuzun teyidi midir? Değilse bu kritik süreçte bu fotoğraf niçin?
    3) ABD istiyor diye mi PKK sempatizanı Başkana arka çıkacak bu görüntüyü verdiniz?
    4) PKK ya da BDP’nin hedefi daha fazla demokrasi değil ayrı bir devlet olduğu aşikârken sizin tutumunuz, Bağımsız Kürdistan’a destek ilanı mıdır?
    5) Adının başında Türk yazan bir derneğin Başkanı bu tavrıyla adını inkar etmiş olmadı mı? Adınızı TÜSİAD yerine KÜRDİAD’a çevirmeyi düşünüyor musunuz?
    6) O halayı çekerken, eşiniz Cem Boyner’in benzer görüşlerle kurduğu partinin milletten yediği tokadı hiç mi aklınıza getirmediniz!


    TARİHİ HİZMET...
    Elekdağ’ın nükleer bomba isyanı!
    Şükrü Elekdağ yaşı 80’i geçen ve şahsi zerre hesabı olmayan eski bir diplomattır. ABD Büyükelçiliği ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarlığı gibi çok önemli görevler yapan Elekdağ, malum 2 dönemdir TBMM’de ve ülke bağlamında tarihe geçecek hizmetler yapıyor. Elekdağ önceki gün Dışişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken önce PKK ve Öcalan’ın isyan çıkışına değinerek, PKK’nın ardında ABD’nin bulunduğunu açık ve net olarak ortaya koymuştur ki eski bir Washington sefirinin böyle bir sözü etmesi en az Cumhurbaşkanının bu sözü etmesi kadar anlam taşır. Dahası Şükrü Bey, Türkiye’de bulunan 90 adet B-61 tipi ABD nükleer bombalarının İncirlik’de hâlâ muhafaza edilmesine de isyan etmiştir. Evet Yunanistan, Araksak Hava Üssü’nde bulunan ABD nükleer bombalarını bir bir kapı dışarı ederken Türkiye, pardon AKP iktidarı bu bombalara kucak açıyor... Basının üstünü örtüp gözden kaçırdığı bu rezalete karşı bu ülkeyi seven herkesi demokratik tepki göstermeye çağırıyoruz.

    GARİP TESADÜF...
    Örtülü ödenek ve USİDER!
    1) 2002’de 103 milyon dolar olan Başbakanımızın örtülü ödeneği 2010’da 400 milyon dolara dayandı.
    2) Hanefi Avcı, kitabında USİDER isimli bir kuruluşun örtülü ödenekten para aldığını yazdı.
    3) USİDER’in Başkanı Yusuf Atalay, eski Deniz Feneri Derneği Başkanı ve Kanal 7’nin patronu Zekeriya Karaman’ın da avukatı.
    4) Aydınlık Dergisinin belgeleriyle yazdığı habere göre USİDER Londra’da bir bina satın alıyor ve burayı yıllık 1 sterline (2.5 lira) Remzi Gür’e kiralıyor.
    5) Cumhurbaşkanı Gül de bu binanın Yunus Emre Enstitü’süne tahsisi sebebiyle 1 sterline burayı kiralayan Remzi Gür’e teşekkür ediyor... Birileri bu garip tabloyu açıklamalıdır... USİDER ve örtülü ödenek iddiası, Başkanı Deniz Feneri eski Başkanı ve Remzi Gür!.. Bu kadar tesadüf olur mu?..

    S. ÖNKİBAR

  11. #30
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    kktc
    İletiler
    672
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: AKP ne yaptı

    AKP'linin kaynı, olmayan üniversiteye rektör yapıldı...!!!


    BİR DE 'EŞ, DOST, AKRABA KAYIRMIYORUZ' DİYORLAR BU NE?


    Eniştesi AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek olan Metin Doğan'ın füze gibi yükselişinin öyküsü

    Ankara bu "başarı öyküsü" nü konuşuyor.
    Bir uzman doktor, kısa bir süre içinde önce doçentliğe, bir süre sonra da profesörlüğe yükseliyor. Ardından da henüz tabelası bile olmayan üniversiteye rektör olarak atanıyor. Peki tüm bunlar nasıl oluyor? İşte AKP'ye yakın olmanın ödülü:


    UZMANDI DOÇENT OLDU: AKP Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek'in eşinin kardeşi olan Dr. Metin Doğan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi'nde uzman doktordu. Önce Ankara Trafik Hastanesi'ne uzman olarak getirildi. Bu hastanenin Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne dönüştürülmesiyle burada doçentliğe yükseldi ve klinik şefi unvanı aldı.

    HEMEN BAŞHEKİM YAPILDI: Ardından yeni açılan Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başhekim olan Doğan, Nihat Tosun'un Sağlık Bakanlığı Müsteşarı olmasıyla birlikte klinik şefi olarak gittiği Atatürk Hastanesi'ne bu kez başhekim olarak dönüş yaptı.

    SAKARYA'DAN PROFLUK ALDI: Doğan'm profesörlük unvanı alması oldukça hızlı bir yöntemle gerçekleştirildi. Atatürk Hastanesi'nin başhekimliğini sürdürürken Sakarya Üniversitesi'ne profesörlük için müracaat eden Doğan'm unvanını aldıktan sonra 2 yıl aynı üniversitede çalışması gerekirken bakanlık görevlendirmesiyle yine Atatürk Hastanesi'ndeki başhekimlik görevine devam etmesi sağlandı.

    4 AY ÖNCE DOÇENTTİ: Ağustos ayında profesörlük alan Doğan, Ankara'da yeni kurulan Yıldırım Beyazıt Universitesi'nin rektör adayları arasında yer aldı. Doğan, henüz kampusunun nerede olacağı tam olarak netleşmeyen üniversitenin rektörü olarak geçen hafta Cumhurbaşkanı Gül tarafından atandı.


    http://www.muhalifgazete.com/3526-AK...r-yapildi-.htm

+ Konuyu Yanıtla
3 / 27 Sayfa İlkİlk 1234567891011121323 ... SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

http:www.hukuki.netshowthread.php82170-AKP-ne-yapti

akp turkiye icin neler yapti

akp zamaninda hangi fabrika yapildi

https:www.hukuki.netshowthread.php82170-AKP-ne-yapti

akp hükümeti 12 yılda ne yaptı

bu hükümet neler yaptı

erdogan simdiye kadar ne yapti

ak parti ilkokulda kitap parasini kaldirdi

basbakan erdogan neler yapti

ak parti ne yaptı

akp şimdiye kadar ne yaptı

akp döneminde kaç hastane yapıldı

akp 12 yılda neler yaptı

iktidar 12 senede ne yaptı

akp iktidarı neler yaptı

akp hukumeti12 yilda ne yapti

erdoğan geldiğinden beri ne yaptı

tayyibin yaptığı fabrikalar

ak parti ilk 2002 meclise yeni telefonlar dagıttı

ak parti 12 yılda neler yaptı

akp öncesi kaç devlet hastanesi vardı akp kactane yaptı

akp ne yaptı

akp iktidari ne kadarlik yatirim.yapti

ak parti 12 senedir ne.yapti

akp hükümeti neler yaptı

Forum

Benzer Konular :

  1. AKP bu akşam ne yaptı
    Kenan Evreni müebbetle sevk etti Askerlik 12 ay Kaçak durumda olanlar için düğmeye bastı pkkyı rezil etti Irakla işleri düzelti Ya CHP ve...
    Yazan: ismail32 Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 32
    Son İleti: 24-12-2013, 19:49:46
  2. Atatürk en çok ne yaptı?
    MUSTAFA BALBAY Cumhuriyet'ten Atatürk En Çok... Okudu! Sami Özerdim'in özenle hazırladığı "Atatürk Devrimi Kronolojisi" ni okurken başım...
    Yazan: gecem1970 Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 2
    Son İleti: 05-04-2011, 10:03:49
  3. Kiracı evi çöp ev yaptı
    Merhabalar, 15.09.2008 tarihinde evimi kiraya verdim. Kontrat imzaladık. 28.10.2008 tarihinde apartman giderinde sızmadan dolayı kiracının izniyle...
    Yazan: hyrttn Forum: Kira Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 28-10-2008, 23:00:19
  4. Ev sahibim kirayı 500 YTL'den 800 YTL yaptı
    Hepinize selamlar öncelikle. Ev sahibim 2gün önce bana telefon edip kirayı 800 yaptığını açıkladı. Eve jeotermal sistemi yapıcam bu yüzden kirayı...
    Yazan: senko Forum: Kira Hukuku
    Yanıt: 14
    Son İleti: 21-09-2007, 09:57:10

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.