Eşim ikinci bir işte çalışıyor ve biz evde yokken evi dağıttığını söylüyor benim evimde oturamazsınız sizide öldürürüm ben kazandım aldım diyor ve sürekli başka biriyle evleneceğini hem çocuklara hem bana söylüyor bütün tehdit ve küfürleri kayıtlı ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim????Ayrıca eşim ayrı şehirde ailesiyle kalıyor ve orada çalııyor,2 yıl olmasına rağmen ev tutmadı gitmemiz için döneceğim nasıl olsa diyordu gelecekseniz ailemle oturcaksınız diyordu,annesi ablası ile kalıyor ablasının kızı sürekli gidip geliyorherkes aynı evde...
Eşinizin sizi tehdit etmesinden dolayı savcılığa gidip eşinizi şikayet edebilirsiniz. Ayrıca 4320 sayılı Aileyi koruma yasası gereği eşinizin evden 6 ay uzaklaştırılmasını da talep edebilirsiniz. Ayrıca Tedbir nafakası da talep edebilirsiniz.
Size bu yanıtımı 13.08.2010 saat 23:42'de yazmıştım. Son yazdığınız ile ilk yazdığınız şikayetleriniz aynı, cevap da aynı. 4320 sayılı aileyi koruma yasası gereğince bulunduğunuz il savcısına gidip eşinizden şikayetçi olup uzaklaştırma talep etmek. Savcıya çocuklarınızla gidin. Çocuklarda duydu madem, çocuklarınızda söylerler, destek olurlar. Savcıya çok korktuğunuzu, bizi öldürmekle tehdit ettiğini söyleyin. Savcı gerekeni yapar. Şikayetçi olmazsanız, evde öylece oturup durursanız size kimse yardım etmez. İllaki bu yazılanı yapmak zorundasınız.
Konu denizblk tarafından (10-09-2010 Saat 17:45:47 ) de değiştirilmiştir.
Adli tatil ve bayram sebebiyle birşey yapamadım bu arada eşim evi darmadağın etmiş biz evden uzaklaşmıştık inş yarın avukata başvurup gerekeni yapacağım
Avukata başvurdum ve tedbir nafakası davası açtı ayrıca tehdit sebebiyle koruma kararı için başvurdu,Bu arada eşim daha önce eve gelmiş ve evi darmadağın etmişti,okulların açılması sebebiyle kızımla eve döndüğümüz gün eşim bizden önce geldi bizde problem çıkmaması için eve polisle geldik,polis ifadesini aldı bıraktı biz eve girmedik gidin bi yerde kalın denildi,o evde biz kalacak yer olmasa sokakta kaldık açıkçası...Ertesi gün eşim kızımı aradı ve yaptıklarına pişman olduğunu söyledi bir kez daha deneyelim bi daha olmayacak dedi,ne kadar inanmasamda çocukların eğitim giderlerini karşılayamıyacağım ve zamanın daralması sebebiyle mecburen barışmak zorunda kaldım.Şimd eşim şikayetlerini geri al diyor,ben geri almak istemiyorum.Bu gün avukatla görüştüm eğer davayı geri alırsam mal ve para üzerine konan tedbirlerin kalkacağını eğer iyi niyetli değilse bu arada onları elden çıkaracağını söyledi,hiç mahkemeye çıkılmazsa avukatlık ücretinin yarısını alacağını söyledi ama birkez mahkeme görülmesi bile tam ücret talebi sebebiymiş,ne yapacağımı bilmiyorum eşim davayı geri al diyor güvenemiyorum,avukatta her halukarda ücret talep ediyor dava devam etsin diyor ve davayı dondurduk diye söyle diyor,ben çalışmıyorum eşim avukat ücretini vermiyeceğini söylüyor bu durumda ne yapabilirim...????Her durumda çaresiz olan benmiyim....
Avukata başvurdum ve tedbir nafakası davası açtı ayrıca tehdit sebebiyle koruma kararı için başvurdu,Bu arada eşim daha önce eve gelmiş ve evi darmadağın etmişti,okulların açılması sebebiyle kızımla eve döndüğümüz gün eşim bizden önce geldi bizde problem çıkmaması için eve polisle geldik,polis ifadesini aldı bıraktı biz eve girmedik gidin bi yerde kalın denildi,o evde biz kalacak yer olmasa sokakta kaldık açıkçası...Ertesi gün eşim kızımı aradı ve yaptıklarına pişman olduğunu söyledi bir kez daha deneyelim bi daha olmayacak dedi,ne kadar inanmasamda çocukların eğitim giderlerini karşılayamıyacağım ve zamanın daralması sebebiyle mecburen barışmak zorunda kaldım.Şimd eşim şikayetlerini geri al diyor,ben geri almak istemiyorum.Bu gün avukatla görüştüm eğer davayı geri alırsam mal ve para üzerine konan tedbirlerin kalkacağını eğer iyi niyetli değilse bu arada onları elden çıkaracağını söyledi,hiç mahkemeye çıkılmazsa avukatlık ücretinin yarısını alacağını söyledi ama birkez mahkeme görülmesi bile tam ücret talebi sebebiymiş,ne yapacağımı bilmiyorum eşim davayı geri al diyor güvenemiyorum,avukatta her halukarda ücret talep ediyor dava devam etsin diyor ve davayı dondurduk diye söyle diyor,ben çalışmıyorum eşim avukat ücretini vermiyeceğini söylüyor bu durumda ne yapabilirim...????Her durumda çaresiz olan benmiyim....
Eşim ikinci bir işte çalışıyor ve biz evde yokken evi dağıttığını söylüyor benim evimde oturamazsınız sizide öldürürüm ben kazandım aldım diyor ve sürekli başka biriyle evleneceğini hem çocuklara hem bana söylüyor bütün tehdit ve küfürleri kayıtlı ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim????Ayrıca eşim ayrı şehirde ailesiyle kalıyor ve orada çalııyor,2 yıl olmasına rağmen ev tutmadı gitmemiz için döneceğim nasıl olsa diyordu gelecekseniz ailemle oturcaksınız diyordu,annesi ablası ile kalıyor ablasının kızı sürekli gidip geliyorherkes aynı evde...
Szileri öldürmekle tehdit eden bir adamla yeniden evliliğe devam etmeniz büyük cesaret. Hayatınızı riske atıp evliliğinize devam etmeniz gerçekten büyük cesaret. Umarım bu tehdit gerçek olmaz.
Davayı dondurmak diye birşey yok.
Ayrıca avukatın parasını siz ödemeyecekseniz, kocanızda ödemeyecekse, kim ödeyecek? Siz nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz? Avukat evinize icra çıkartıp,tüm ev eşyalarınızı icra ile alır gerekirse. O zaman kocanız ne yapacak? Size parayı ödemediniz diye kafa mı tutacak? Evden mi atacak? Hiç bunları düşünüyor musunuz?
Eğer kocanız sizinle birleşmeyi istiyorsa gerekeni yapacak. Bunları tehditler savurmadan evvel düşünecekti. Kocanız ektiğini biçiyor.
tehdit savuran biriyle tekrar beraber olmak gerçekten çok zor herşeyi biliyorum ama çocuklarımın okulu için katlanmak zorunda kaldım,şimdi sürekli şikayetlerini geri al diye sıkıştırıyor,kredi çekecekmiş tedbir sebebiyle çekememiş,senin niyetin ne diyor?şaşırmış durumdayım barışsan bir türlü barışmasan başka...
Eşim seni birisiyle yakalarsam bişey alamadan boşanırsın diyor,iftira atmasından korkuyorum bu konuda yapabileceğim birşey varmı?İlginize çok teşekkür ederim
Eşim seni birisiyle yakalarsam bişey alamadan boşanırsın diyor,iftira atmasından korkuyorum bu konuda yapabileceğim birşey varmı?İlginize çok teşekkür ederim
Siz hala bu adamla barışmakta ısrarlı mısınız? Bu tehditleri yapan adamla yani!!! Hem iftira atmasından korkuyorsunuz hemde barışıyorsunuz! Kendisi kimbilir ne haltlar işliyor da sizi manevi baskı ile sindirmeye çalışıyor gibi. Hiç hoş değil. Evlilik bu değil. Evlilik tehdit müessesesi değildir. Evlilik sevgi,saygı,güven,beraberlik, birliktelik, aile müessesesidir.
Ben sizin yerinizde olsam daha önce de vukuatları olan bu adamla yollarımı ayırırdım. Sözde barıştı sizinle. Ne biçim barışmaksa bu! Tehditler filan. Aranızdaki konuşmanın içeriği nedir bilemiyorum ama eğer isterseniz 4320 sayılı aileyi koruma yasası ile kocanızı evden 6 ayuzaklaştırabilirsiniz. Ve tedbir nafakası da talep edebilirsiniz.
Konu denizblk tarafından (01-11-2010 Saat 14:58:31 ) de değiştirilmiştir.
evden uzaklaştırıldı 3 ay tedbir nafakası içinde mahkememiz var,bütün şikayetlerini geri al beni uzaklaştırmayla lekeliyorsun en ufak başka bi olayda tutuklanırmışım diyor,edinilmiş malları çocuklara yapalım diyor sonra vazgeçiyor boşuna masraf etmeyelim malların üzerinde tedbir dursun,sadece nafaka ve uzaklaştırmayı kaldır diyor...beni zor durumda bırakmak için oğlum kıbrısta okuyor ona para göndermiyor şaşırmış durumdayım ...
Merhabalar. eşim boşanma davası açtı fakat ben eşimi çok sebiyorum, boşanmak istemiyorum. Çekişmeli şeklinde devam ediyor. İddialarında benim agresif...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Ìû ìîæåì ïğåäëîæèòü äîêóìåíòû ÂÓÇîâ, êîòîğûå ğàñïîëîæåíû íà òåğğèòîğèè âñåé Ğîññèéñêîé Ôåäåğàöèè. Ïğèîáğåñòè äèïëîì óíèâåğñèòåòà: êóïèòü àòòåñòàò...
Anneye bakamamak