Ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyordum. Hizmet verdiğim kişilere her ay oay içinde verdiğimiz çalışmaları gösteren bir belge imzalattırıyoruz. Kurumdan ayrılan ve başka bir kuruma giden veliler imzalattığımız belgeleri kendilerinin imzalamadığını belirterek meb müfettişlerince soruşturma açılmasını sağladılar.Belgeleri kurum şoförü imzalattırıp getirdi.Diğer kurum kayıt kabul esaslarına uymadan öğrencileri almış. soruşturma da meb müfettişleri benim tanığımı hiç dinlemedi.Aldıkları evraklarımın aslını ise kaybetmişler.Sadece aslı gibidir yapılmış fotokopiler var.Şu an ağır cezaya intikal etti. Benim elimde o ay ve diğer aylarda da derslerin aldıklarına dair el yazıları ile yazlılı beyanları var. Savcı bey tanığımı dinledi. İlçe m.e.müdürü benim yapmayacağımı beyan etmiş. Bana tüm bunların lehime olduğunu söyledi. Şoför kendisinin imzalattığını kabul ediyor. Ayrıca bunlardan biri için o ay için hiç bir belge düzenlenmedi. Bu kişide aynı şeyleri ileri sürüyor.Elimde iddia ettiği ayda raporunu aldığına dair elyazısı ile ilişik kesme beyanı var .Tüm göz ardı ediliyor.Devletten hiç bir ödenek almadım. Hiç bir yerdede bu evraklar kullanılmadı.Haksız kazanç sağlayan diğer kurum.Ödeneği almak için yaptırdıkları biliniyor.Mahkemem sürüyor .Müfettişlerde ilk soruşturma da yöntmeliğe göre usulsüzlük yaptılar.Çoğu şeyi göz ardı ettiler. Bu sahtecilik olayına girer mi ceza alırmıyım. Çalışma planları resmi evrak niteliğinde midir.