Kime hitap ettiğinizi anladım galiba bir bellek taraması yaptıktan sonra...Özür dilerim..Bir an bu eleştirinizin bana olduğunu zannettim..Kusura bakmayın HAYIR oyunu seçmenin gerçkten şu anda basından gödüğünüz gibi terör örgütüne kadar kirli ve acımasız emellere sahip insanlarla aynı safta değerlendirildiği bir ülkedeyiz...Bunu demokrasiyi getirme yaftasına sarılanlar yapınca daha da bir ironik oluyor...
Hukuki NET Güncel Haber
Konu kaosteorisi tarafından (07-09-2010 Saat 17:25:22 ) de değiştirilmiştir.
1)Yürütme erkinin üzerine karabasan gibi çökmüş ıslah olmaz hele hele iflah hiç olmaz Cuntacı manyakların ve Yargının en tepesinde, "yargıçların" bekçiliğini yapma işgüzarlığı üstlenen HSYK gibi hukuk dışı kurumlar "Demokles'in kılıcı gibi sallandığı" müddetçe bu ülkede hak, özgürlük, adalet olmaz kardeşim olamaz...
Dalga mı geçiyorsunuz!?
HSYK Türkiye'de adaletin ve bağımsız, tarafsız yargının TEK teminatıdır!!!
Yargıç ve savcılarımızın ezici bir çoğunluğu Atatürkçü ve laik düşünce yapısına sahip, milliyetçi, cumhuriyetçi, bölücülüğe karşı insanlardır.
Anayasa değişikliğindeki esas amaç küflü kafalı hakim ve savcı yetiştirmek ve halen bu türde olanları yüksek yargının içine sokabilmektir.
Cahit bey, üçte bir = 1/3 diye yazılır siz 3/1 yazıyorsunuz. AKP'li siyasetçinin eğitimi ilkokulda öğrenemediği halde buysa evetinize HAYIR diyorum. Sanırım siyasetçilik yerine dağdaki çoban rolüne adaysınız.
Sayın litigation,
Ben de boş zamanlarımda çobanlık yapmaktayım. İlgiliyi bizim mesleğe layık bulmanıza üzüldüm doğrusu..
Kime hitap ettiğinizi anladım galiba bir bellek taraması yaptıktan sonra...Özür dilerim..Bir an bu eleştirinizin bana olduğunu zannettim..Kusura bakmayın HAYIR oyunu seçmenin gerçkten şu anda basından gödüğünüz gibi terör örgütüne kadar kirli ve acımasız emellere sahip insanlarla aynı safta değerlendirildiği bir ülkedeyiz...Bunu demokrasiyi getirme yaftasına sarılanlar yapınca daha da bir ironik oluyor...
İşte beyler Demokrasi budur. Sayın kaosteorisi gayet efendi ve olması gereken ölçüde kendi görüşlerini ortaya koyuyor. Ha o görüşe ben katılır veya katılmam ama değerli yöneticiye saygı duyarım. Demokrasiyi sadece kendine mal eden grup karşı tarafa hakaret etmekte bir engel görmeyen zavallılar hayırcılar arasında mevcut.
Herkese cevap yetiştirmeye çalışması ile ünlü malum bayan üye yine döktürmüş, "cehalet üniversite diplomasına göre değerlendiriliyorsa benim ikinci diplomam olacak ve evetçiyim" demiş.
Doğrusu üniversite diploması her zaman cehaleti tam olarak yok etmese de bir oranda azalttığı tartışılmaz. Ayrıca burası sanal bir ortam ve kimin ne olduğunu bilemeyiz elbette ancak;
Benim şahsi kanım, bu referandumda sadece üniversite mezunlarına oy verme hakkı verilmiş olsa idi %80 ler civarında, bu hak sadece profesörlere verilmiş olsa idi de %95 ler civarında HAYIR oyu cıkardı.
Malum üye devamla, biz hayırcılara "ahmak" sıfatını yakıştırıyor ve sorduğu şu soruya yanıt alamamış olmaktan yakınıyor;
"Eğer o balta, kazma,cahil diye nitelediğiniz insanlar sizin görüşünüzde oy kullansalardı gene oylarının kabul edilmemesi gerektiğini düşünecek miydiniz??"
Halbuki biz buna daha önce yanıt vermiştik;
“Bu koyun sürüsü, baltalar, kazmalar, cahiller ne zaman adam oldu da Tayyip'in sırf kendini kurtarmak adına yaptığı bu değişikliklerin halkın lehinde olmadığını anlayacak ve HAYIR diyecek?” demiştik.
Zat yine devamla "İki tane üniversite diploması olmayan hayırcılar benden cahilsiniz." diye vaaz ediyor.
Yukarıda demiştik burası sanal bir ortam ve kimin ne olduğu bilinmez. Ancak böylesine iddialı konuşan birine sormazlar mı... Nedir "background" unuz? Hangi üniversiteleri bitirdiniz, hangilerinde master, doktora yaptınız? Kaç yabancı dili ana diliniz gibi konuşur, yazar, çapraz çeviri yaparsınız? Uzmanlık alanlarınız nelerdir????
Zat-ı muhterem bana soracak olurlarsa da yanıtım hazırdır;
Herkese cevap yetiştirmeye çalışması ile ünlü malum bayan üye yine döktürmüş, "cehalet üniversite diplomasına göre değerlendiriliyorsa benim ikinci diplomam olacak ve evetçiyim" demiş.
Doğrusu üniversite diploması her zaman cehaleti tam olarak yok etmese de bir oranda azalttığı tartışılmaz. Ayrıca burası sanal bir ortam ve kimin ne olduğunu bilemeyiz elbette ancak;
Benim şahsi kanım, bu referandumda sadece üniversite mezunlarına oy verme hakkı verilmiş olsa idi %80 ler civarında, bu hak sadece profesörlere verilmiş olsa idi de %95 ler civarında HAYIR oyu cıkardı.
Malum üye devamla, biz hayırcılara "ahmak" sıfatını yakıştırıyor ve sorduğu şu soruya yanıt alamamış olmaktan yakınıyor;
"Eğer o balta, kazma,cahil diye nitelediğiniz insanlar sizin görüşünüzde oy kullansalardı gene oylarının kabul edilmemesi gerektiğini düşünecek miydiniz??"
Halbuki biz buna daha önce yanıt vermiştik;
“Bu koyun sürüsü, baltalar, kazmalar, cahiller ne zaman adam oldu da Tayyip'in sırf kendini kurtarmak adına yaptığı bu değişikliklerin halkın lehinde olmadığını anlayacak ve HAYIR diyecek?” demiştik.
Zat yine devamla "İki tane üniversite diploması olmayan hayırcılar benden cahilsiniz." diye vaaz ediyor.
Yukarıda demiştik burası sanal bir ortam ve kimin ne olduğu bilinmez. Ancak böylesine iddialı konuşan birine sormazlar mı... Nedir "background" unuz? Hangi üniversiteleri bitirdiniz, hangilerinde master, doktora yaptınız? Kaç yabancı dili ana diliniz gibi konuşur, yazar, çapraz çeviri yaparsınız? Uzmanlık alanlarınız nelerdir????
Zat-ı muhterem bana soracak olurlarsa da yanıtım hazırdır;
Hakkari'de Okusfort vardı da biz mi bitirmedik?
Beyefendi gerçekten eğlenceli bir tipsiniz Ama lütfen anlamadan etmeden yorum yaparak güldürmeyiniz beni.Sizin düşüncedeki hayırcılardan bahsediyorum ben.Yoksa benim ne haddime kim ne oy vermiş.Sizin eğer ağzınızdan çıkanı kulağınız duysaydı aman ben ne yapıyorum demeli utanmanız gerekirdi.Siz diyorsunuz ya hani o zatlar ne zaman adam oldu.Eğer onlar sizin gözünüzde adam değilse ben de sizin düşüncenizle size hitap etmeyi hak görüyorum.Siz de benim gözümde adam değilsiniz.Çok cahilsiniz çünkü İşte sizin zihniyetiniz ülkeyi böyle gruplaşmaya soktu ya.
Merhaba; ben Gittigidiyor'dan alışveriş yaptım ve ürünü geldiği gün iadesi için yolladım. Satıcı iadeyi aldıktan sonra gittigidiyor adlı site paramın...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
ìóíæàğî îòçûâû +î ïğåïàğàòå
21-06-2025, 12:40:10 in Bireysel İş Hukuku