Sayın Çarşambalıfaruk bu işte bi yanlışlık olduğu belliydi
Taa baştan beri gerek bu konuda gerekse diğer başlıklarda tüm yorumlarınızı okuyorum
ve düşüncenizi biliyorum ve sizin o mesaja öyle bir cevap yazma ihtimaliniz bana göre sıfırdı
inanın bana sizin o mesajınızı şaşkınlıkla okudum ve neden böyle yazmış olabilirki diye çok düşündüm hatta sizin düşüncenizi biliyorumya siz evet diyorsunuz acaba dedim yukardaki mesajda benim anlamadığım birşeymi varda çarşambalı yakaladı diye o uzuuuun mesajı sizin yüzünüzden ikinci bir kez tekrar okudum ama yok. ALLAH ALLAH çarşambalıdan eminim onu biliyorum eeee yukarıdaki mesajda gayet güzel. Yahu aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri paylaşan 2 kişi niye tartışırki dedim senin o 4 kelimelik mesajını 10 defa okudum.
Ne yalan söyleyim senin tüm iletilerini takip eden ben bile anlamadım kinayeyi
ve kendi kendime dedimki heralde bu adam çift karakterli sırf muhalefet olsun diye yazan birimi yoksa diye içimden geçirdim.
Ama bir yanlışlık olmasın diye sana hiç cevap vermedim yoksa senin o okumuş cahil sözüne yazacak 2 satırımız olurdu. yalnız benim iletimin sonundaki okumuş değilim notu sanaydı
Çok güzel bir ileti yazmıştınız.Hepsini okudum.Bende bahsettiğiniz yargı sisteminden kurtulma taraftarıyım.Konunun başlarında EVET diyeceklere cahil yakıştırması yapıldı.Bende tv lerde evet diyen profösör ler var yazmıştım.Onlarında bir nevi okumuş cahil yakıştırması yapıldı. O kadar güzel özetlemişsiniz ki,hemde bayağı uzun şekilde ( Bu arada yazınızı okuyanlar yutulacak mürekkep bırakmamış hissine kapılabilir) anlatmışsınız.Sizden sonra yorum yapan üye yazınızda yanılmıyorsam 3/2 geçiyordu.3/1 yazıp kendince açık yakalamış çerçevelik yazıda.Neyse uzatmadan yazınız mükemmel ötesi yazınızın üstüne diyecek bir şey yok.Sadece benim yaptığım diğerlerinin böyle düşündüğünü biliyorum yani size okumuş cahil diyecekler.Bir taraftanda bu evetçi ama bütün açıklarıda deşifre ettiğinizi anlayacaklar.Yanlış anlaşıldım,kusura bakmayın.
Beyefendi, bu "diplomalı cahil" yakıştırmasını, sıradan insanları bir kenara koyalım "hukukçu" kimliği altındaki insanlardan bile işitiyoruz, üstelik TV ekranlarında. Aynısını sizin kullanmanız bana yine karşı cenahın saldırısı gibi geldi. Yanlış anlamışım ama anlaşılmayacak gibi değil ki: ) Bu arada yazı hakkındaki düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim.
Selamlar...
Sayın Çarşambalıfaruk bu işte bi yanlışlık olduğu belliydi
Taa baştan beri gerek bu konuda gerekse diğer başlıklarda tüm yorumlarınızı okuyorum
ve düşüncenizi biliyorum ve sizin o mesaja öyle bir cevap yazma ihtimaliniz bana göre sıfırdı
inanın bana sizin o mesajınızı şaşkınlıkla okudum ve neden böyle yazmış olabilirki diye çok düşündüm hatta sizin düşüncenizi biliyorumya siz evet diyorsunuz acaba dedim yukardaki mesajda benim anlamadığım birşeymi varda çarşambalı yakaladı diye o uzuuuun mesajı sizin yüzünüzden ikinci bir kez tekrar okudum ama yok. ALLAH ALLAH çarşambalıdan eminim onu biliyorum eeee yukarıdaki mesajda gayet güzel. Yahu aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri paylaşan 2 kişi niye tartışırki dedim senin o 4 kelimelik mesajını 10 defa okudum.
Ne yalan söyleyim senin tüm iletilerini takip eden ben bile anlamadım kinayeyi
ve kendi kendime dedimki heralde bu adam çift karakterli sırf muhalefet olsun diye yazan birimi yoksa diye içimden geçirdim.
Ama bir yanlışlık olmasın diye sana hiç cevap vermedim yoksa senin o okumuş cahil sözüne yazacak 2 satırımız olurdu. yalnız benim iletimin sonundaki okumuş değilim notu sanaydı
Sabah yorumu okuduğum zaman kendi bakış açımdam hakikaten mükemmel bir yorumlama,fazla söze gerek bırakmama açısından her hali ile mükemmel yorumu harfiyyen okudum.Arkadaşın yorumunun peşine hemen vip yorum gelmiş.Belliki o güzel yorumda hata bulamayıp kendince hata göstermiş.Bende bu zihniyete kızıyorum.Sadece bu sitede değil bunlar söylem bütünlüğü içinde kendileri gibi düşünmeyen veya siyasi tercih yapmayanlar.Hayatta hiçbir yeteneği olmayan soytarının kendi oyunun dağdaki çoban ile birmi sayılacağını söyelyen soytarıları gördük.Burdada malum,bende o basit yorumun üstüne yazdığım yorumu gönderdim.Düşündüm aslında yanlış anlaşılırım diye,belki okumuştur ilk yorumları diye düşündüm.İşin özü hakikaten çok güzel bir ileti idi. Ek olarak hayırcılar arkadaşı nasıl diyeyim,Tayyibin KALEMŞÖRÜ diyecek.Gerçi kendi yorumundan başka yorum okumayanlarda varya,senin iletini kopyala,yandaş medyadan yapıştır.
Konu carsambalıfaruk tarafından (07-09-2010 Saat 16:44:57 ) de değiştirilmiştir.
Sayın Çarşambalıfaruk bu işte bi yanlışlık olduğu belliydi.
Yalnız benim iletimin sonundaki okumuş değilim notu sanaydı
O "not" acaba benim yazımı okumadığını belirtmek için mi yoksa karşı tarafa bir dokundurma mıdır diyerek tereddütte kalınca, yanlış anlaşılmasın diyerek cevap vermedim. Okumuş yada okumamış artık çok fazla umursamıyorum zira bazı gazetelere demeç veren ve entellektüel olarak adledilen kimi insanların, hukukçuların ve bazı sanatçıların (buna fazıl Say ve Levent Kırca'da dahildir) "Değişiklik kapsamına %10'luk seçim barajını alıp kaldırmadılar, bunun için “Hayır” diyorum." demelerinden sonra bu ayrıma gitmemeye karar verdim!!!
Selamlar
Edit: Yine yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için not düşme ihtiyacı hissettim. Seçim barajı "kanunla" düzenlenmesine rağmen, bu niçin "anayasa değişiklik paketi" içerisinde yoktur gibi inanılması zor bir soru sorup ardına Hayır gerekçesini buna dayandıranlar için "okumuş-okumamış" ayrıma gitmeye lüzum görmüyorum, demek istemiştim.
Konu ekinoksday80 tarafından (07-09-2010 Saat 17:02:17 ) de değiştirilmiştir.
İnsanlar cehaleti eğer üniversite diplomasına göre değerlendiriyorsa benim ikinci diplomam olacak ve evetçiyim.Ben cahilsem bu sitenin o zaman halini düşünemiyorum Çobanlık peygamber mesleğiydi.O yüzden aşağılıyor insanlarımız bu mesleği.Neyse.İnternette görmüşsünüzdür eğitimli bilgili üniversite öğrencilerimizi!!! Spiker Yaşar Büyükanıt hakkında ne düşünüyorsunuz diyor gençlerimiz kendisini hiç sevmem seçimde oy vermeyeceğim diyor.İşte arkadaşlar hayır cı kesim .Buyrun burdan yakın.Hani evetçiler baltadı,kazmaydı cahildi ya .Hani o balta kazma millete geleceğimizi emanet ediyoruz diyen ahmaklar var ya.Hiçbiri şu soruma cevap veremedi.Eğer o balta ,kazma,cahil nitelediğiniz insanlar sizin görüşünüzde oy kullansalardı gene oylarının kabul edilmemesi gerektiğini düşünecek miydiniz?? Cevap veremezler çünkü tıkandıkları bir noktadır.İlla isterler ki kendi düşünceleri olsun.Evet o zaman gönül rahatlığıyla onları onların silahıyla vuruyorum.2 Tane üniversite diploması olmayan hayırcılar benden cahilsiniz.Siz kimsiniz ki benimle oyunuz bir olsun.Skandallar ülkesi aman allahım işe bak ben ve diğerleri ovvv my god
Sn.Diaz ülkemizdeki sosyal ve bireylerarası yatay ilişkilerde statülere göre bir oy hiyerarşisi yaratma çabalarını ve meslek sınıfları arasında ahlakdışı sınıflandırmaya giden kimseleri kınamanız konusundan destek veriyorum...Ancak hayır veya evet vermek şeklindeki siyasal tercihleri bütünsel bir bakış açısıyla homojen olarak görmeniz kısmına katılmıyorum...Ben diğer herhangi bir sosyal sınıftan üstün bir oyu olduğunu kabul etmeyen ve kendine göre hukuki gerekçeleri olan bir hayırcıyım...Daha doğrusu bu şekilde bir siyasal hak olarak vatandaşlar ın oyları arasından hiyerarşi yaratan bu zihniyetin artık terkedilmesi göereken bir klinik tedaviye muhtaç hastalık olduğunu düşünüyorum...Ancak sizden ricam lütfen evet veya hayır şeklinde taraf olan kimseleri bütünsel bir bakış açısıyla politik veya sosyolojik sorun yaratan insanlarla aynı safta değerlendirmeyin...Takdir edersinizki evet veren ama AKP taraftarı olmayan veya hayır veren birçok AKP taraftarı insan var...Teşekkürler...
Seçim barajı düşerse evet derim arkadaşlara bir sözüm olacak.Türkiye nin şu an yüzde 80 i mecliste temsil ediliyor.Diyelim ki hükümet seçim barajını yüzde 5 e düşürdü.Bu durum olsa bile yüzde 5 i geçn tek parti BDP.Onlarda zaten bağımsız olarak girip sonradan mecliste grup oluşturuyorlar.Yani değişen birşey olmuyor.Yüzde 5 e düştükten sonra da bu sefer yüzde 3 yüzde 4 oy alanlar ağlaşmaya başlayacak.Mevcut şartlarda yüzde 10 seçim barajını normal buluyorum
Sn.Diaz ülkemizdeki sosyal ve bireylerarası yatay ilişkilerde statülere göre bir oy hiyerarşisi yaratma çabalarını ve meslek sınıfları arasında ahlakdışı sınıflandırmaya giden kimseleri kınamanız konusundan destek veriyorum...Ancak hayır veya evet vermek şeklindeki siyasal tercihleri bütünsel bir bakış açısıyla homojen olarak görmeniz kısmına katılmıyorum...Ben diğer herhangi bir sosyal sınıftan üstün bir oyu olduğunu kabul etmeyen ve kendine göre hukuki gerekçeleri olan bir hayırcıyım...Daha doğrusu bu şekilde bir siyasal hak olarak vatandaşlar ın oyları arasından hiyerarşi yaratan bu zihniyetin artık terkedilmesi göereken bir klinik tedaviye muhtaç hastalık olduğunu düşünüyorum...Ancak sizden ricam lütfen evet veya hayır şeklinde taraf olan kimseleri bütünsel bir bakış açısıyla politik veya sosyolojik sorun yaratan insanlarla aynı safta değerlendirmeyin...Takdir edersinizki evet veren ama AKP taraftarı olmayan veya hayır veren birçok AKP taraftarı insan var...Teşekkürler...
Sn.Diaz gerçekten halktan farklı olarak sosyolojik açıdan belli bir dönemde yaşayan,yaşamakta olan ve doğacak olanlar şeklide tasnif edilen kurgusal bir kavram olarak millet iradesi meclisimize yansıyormu?Milet iradesinin somut bir biçimde milletvekillerini isteği doğrultusunda seçildiğine inanıyormusunuz?Benim görüşüm milli iradenin yansıması sadece seçim sonucuyla meclise birtakım insanların meşru aktif yoldan sokulması değil ayrıca gerçkten istenen ve halkın haberdar olduğu kimselerin seçilmesidir.Şu andaki seçim sistemimizde milletvekillerinin bir partiçi demokrasi mekanizmasından seçilmesi manidar iken siyasal realite bize gösteriyorki milli iradeyi temsil ediyor dediğimiz insanlar aslında bir parti oligarşisi tarafından seçilmekte ve sadece halka oylatılmaktadır.Parti içi demokrasi hala ülkemize yerleşemedi ...
Seçim barajı konusunda ise hatırlarsanız 95 değişiklikleriyle barajın istikrar ve temsilde eşitlik ilkesini bünyesinde barındıracak bir nisapta olması eklenmişti..Şimdi bu iki ilkenin birarada bağdaştrılması o kadar zor ki biz şu nada sadece sanırım istikrar kısmını hallettik...Temsilde eşitlik kısmında sorunlarımız var gerçkten...Ama bu iki ilkeyi hukuki düzlemde uzlaştırmak gerçkten çok zor siyasal deneyimler bize bunu gösterdi...
Merhaba; ben Gittigidiyor'dan alışveriş yaptım ve ürünü geldiği gün iadesi için yolladım. Satıcı iadeyi aldıktan sonra gittigidiyor adlı site paramın...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
ìóíæàğî îòçûâû +î ïğåïàğàòå
21-06-2025, 12:40:10 in Bireysel İş Hukuku