+ Konuyu Yanıtla
2 / 2 Sayfa İlkİlk 12
11 den 17´e kadar toplam 17 ileti bulundu.

Konu: Ağla sevgili ülkem

Ağla sevgili ülkem Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı

Kardeşimi bugün askere uğurluyorum.Bu başlık altında birşeyler yazmak istedim.Sayın commodore'un Anneler ile ilgili başlığı da vardı, bu yazıları yazmadan tekrar tüm yazılanları okudum.Ya babalarımız?

Aşkın sarıldı yakama
    hasret yük oldu arkama
    yazacak dertler çok ama
    hele dursun
    Bugünden yarına göç var
    gülüşünde bile suç var
    alacak sayısız öç var
    hele dursun

Hukuki NET Güncel Haber

Ağla sevgili ülkem konulu yargıtay kararı ara
    Ağla sevgili ülkem konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    İstanbul, Türkiye.
    İletiler
    4.243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı

Petrol yoksa çıkartma ruhsatı neden vermiyorsunuz!..
    Değerli okurlar, geçenlerde Türkiye-Suriye sınırında uydu verilerine göre petrol denizi olduğu iddiasını yazmıştım..Yazı sonrasında Silopi''de madencilik yapan Beşir Yılmaz aradı.. Yazacaklarımı lütfen iyi okuyun!... Beşir Yılmaz telefonda.
    " Vedat bey, gelin Silopi''de Cudi eteklerine sizi götüreyim de petrolü kendi gözünüzle görün!.." diyerek feryat ediyordu..
    "Nasıl yani!.." diye sorduğumda anlatmaya başladı.. "Biz aileden madenciyiz... Irak sınırında yaklaşık 300 km ya da bir başka deyişle yaklaşık 150 milyon ton asfaltit madeni buldum... Bu madeni bir süre resmi olarak işlettikten sonra devlet 1978 yılında " kamulaştırıyoruz" diyerek el koydu. Rezervin de 50 milyon ton olduğu iddia edildi. Madem asfaltit rezervi az , neden el koyuyorsunuz. Dünyanın neresine giderseniz gidin asfaltit maddesi bulunan her yerin altında petrol vardır. Silopi''nin altı da petrol denizidir. Yaz aylarında etraftaki ocaklardan resmen petrol akar ve Hezil çayına karışır.
    Gelin görün! Sadece petrol değil, burada çok zengin uranyum ve nikel madeni de var" - Nereden biliyorsunuz? "Türkiye''deki analizlere güvenmediğim için madenin her tarafından örnekler alarak Almanya''ya bizzat götürdüm ve analiz yaptırdım.
    Raporları gönderdim size (Sonuçlar elimde Yatağan ve Tunçbilek''e göre iki misli rakamlar var) dünyanın en önemli uranyum madenlerinden birisi buradadır ve aktif haldedir.." Beşir Yılmaz''ın anlatacak o kadar çok şeyi var ki makineli tüfek gibi ard arda sıralıyor.
    Ben de zaman zaman araya girip soru soruyorum.. - Petrol olduğunu nereden biliyorsunuz? "Bu bölgede İngilizler 1967-87de petrol aramışlar. Açılan kuyulardan gökyüzüne doğru 100 metre kadar petrol fışkırmış. Ardından kapatmışlar ve betonlamışlar. Benim madenimin yanında da bu kuyudan var ve vanasını gelin birlikte açalım eğer beton ve civa basıp tıkamadılarsa bakalım ne kadar petrol fışkıracak.
    Dönemin köylüleri arasında hâlâ yaşayan görgü tanıkları var ve petrolün 100 metre kadar fışkırdığını görenler var." Beşir Yılmaz konuştukça pür dikkat dinlemeye devam ediyorum.. "Vedat bey, asfaltit maddesi olan her yerde petrol vardır.
    Eğer petrol yoksa bana neden petrol çıkartma ruhsatı vermiyorlar.
    Musul ve Kerkük''ün rakımı 80-100 metre civarındadır. Cudi Dağı''ndaki petrolümüz resmen Irak''a doğru akıyor ve başta İngilizler ve ABD bunu biliyor.." Beşir Yılmaz bugünlerde Silopi''ye bile zor gider hale gelmiş.
    Devlet kamulaştırılacak diye el koyduğu madeni şimdi Turgay Ciner''in sahibi olduğu Park Holding''e devretmiş. Durum böyle olunca, Yılmaz da dava üstüne dava açmış ve yürütmeyi durdurma kararı aldırmış. Eğer tekrar el konulursa AİHM''ye başvuracakmış.
    Kısacası madeninin peşini bırakmıyor ama artık bölgedeki aşiret ağaları da onun peşini bırakmaz hale getirilmiş..
    Bütün dava tutanakları elimde okudukça dehşete kapılıyorum.. Şimdi sıkı durun� Beşir Yılmaz Başbakan Tayyip Erdoğan''a bu durum üzerine başvurmuş ve dilekçe vermiş dilekçede aynen şöyle yazıyor.. " Bürokrasi ve çeteler milletin hak ve hukukunu aramaktan bezdirmiştir.
    Televizyonda ve basındaki konuşmalarınızda "hortumcu çetelerin ve bürokrasinin üstüne gidilecektir" diyorsunuz Millet buna çok seviniyor.. 25 yıldır gasp edilen madenimiz çete ve bürokratların, anayasa, kanunlar ve insan hakları hiçe sayılarak ihale yolu ile peşkeş çekiliyor.
    Allah''a ve sizin yüksek adaletinize sığınıyorum." Beşir Yılmaz devlet tarafından el konulan mallarını ve bunun karşılığında devletin verdiği parayı yazıya eklemiş..
    . . 1- 35 km yol yaptım. 2- 500 bin ton hazır çıkarılmış kömürüm var. 3- 3,5 milyon metreküp hafriyat yapılmış. 4- Mazot tankları. 6- Dinamit ambarı. 7- Kantar ve kantar binası. . Resmi olarak bana ait olan ve vergisini ödediğim madenimde bugüne kadar yaptığım işler ve halen bulunan demirbaş ve çıkarılmış maden için ödenen para da 5.800.8000 TL.. (Buna resmen gasp ve devlet terörü denir!..) Beşir Yılmaz Başbakan Erdoğan''a yazdığı dilekçede devam ediyor.. " Bu para halen bankada duruyor.
    Buna rağmen Türkiye Kömür İşletmeleri ihaleyi adamlarına ve hortumculara peşkeş çekiyor� ". . . Beşir Yılmaz''ın bu başvurusuna Başbakan Erdoğan bugüne kadar cevap vermemiş.. Beşir Yılmaz''dan al ve ABD bağlantılı şirketlere ver� Uranyum konusu da bir başka skandal� Güneydoğu resmen petrol denizi üzerinde ve Türkiye ABD Şrmalarının peşinde "bize petrol bul" diye yalvarıyor� . . . .
    Korkunç iddialar devam ediyor:. 6 mühendisin kafaları kesildi. . .
    TPİK diye Türkiye Petrolleri''nin kurduğu bir kurum yurt dışına petrol arama işlerine giriyor ve bugüne kadar milyar dolar zarar ediyor� Beşir Yılmaz diyor ki: "Kimin hain kimin işbirlikçi olduğunu anlamak çok kolay!..
    Eğer bölgede petrol yok ise neden bana petrol çıkartma ruhsatı verilmiyor. Ruhsatı verin 800 metreden petrolü çıkartmazsam ben bu ülkeyi terk ederim. MTA yıllar önce sondaj yaptı 480 metrede su bulundu ve ardından delici aletin ucu kırıldığı için sondaja son verildi. Herkes bilir sudan sonra petrol gelir. Biz yerli teknoloji ile 1200 metreye kadar sondaj yapabiliriz kimseye ihtiyacımız yok.
    İzni versinler siz görün petrol nasıl fışkıracak.." Bu görüşmemizden bir gün sonra Beşir Yılmaz tekrar aradı ve Soma''da görevli bir mühendis ile görüşmemi isteyerek telefon numarasını verdi.
    Adını burada yazmak istemiyor. Mühendis ile görüşmemde daha da çarpıcı gerçekler çıktı ortaya� Altı ay kadar önce Cudi dağları eteklerinde bulanan 6 insan iskeletinin ne olduğunu bilip bilmediğimi sordu..ben de " bilmiyorum" dedim. Mühendis ekledi " Bu iskeletler 18 yıl önce Cudi Dağı''nda kaybolan 6 Türk petrol mühendisinin iskeletleri.
    Kafaları kesilerek öldürülmüş.." Dondum kaldım. Ne diyeyim. Kendisi de mühendis olduğu için yalan söylemiyordur diye düşündüm.. Ardından devam etti.. "Vedat bey Türkiye maden bakımından dünyanın en zengin ülkesi.
    Siz Ödemiş yakınlarındaki Bozdağ''ın dünyanın en büyük altın rezervi olan dağlarından biri olduğunu biliyor musunuz? Ama bu madenleri kimse çıkaramaz.
    Hata bu konunun üzerine giden gazeteciler öldürüldü.. Uğur Mumcu ve Çetin Emeç''in öldürülmeden kısa bir süre önce bu madenler üzerine gittiğini biliyorsunuz her halde�" İlgiyle dinledim.
    O kadar çarpıcı şeyler anlattı ki, yazmaya sayfalar yetmez..
    İddiaların hepsinin belgeli olduğunu söyleyen bu mühendis, gazete ve televizyon kanallarında hiçbir gazetecinin bu yönde bir haber yapamadığını ve milletin resmen uyutulduğunu örneklerle anlattı.. Beşir Yılmaz''a son sözüm " Bana anlattıklarınızı Genelkurmay''a anlatınız mı?" oldu. Aldığım cevap da aynen şöyle.. " Vedat bey her şeyi belgeleriyle birlikte birkaç kez askeri büyüklerimize anlattım ama bugüne kadar bir arpa boyu ilerleme kaydedemedik!".. Ne diyeyim, bu milleti korumaya yemin etmiş olanlar utansın!.. Son sözüm: "AB, ABD PKK''yı boşu boşuna özellikle bu bölgede güçlendirip milletin başına bela etmedi.
    Bölgeye gelecek barış ortamı Türkiye''yi ekonomik olarak uçuracak gelişmelere gebedir!.."

Vedat YENERER
    7 Şubat 2005

Nerede
    İstanbul, Türkiye.
    İletiler
    4.243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı

ALMAN PROF. NAUMARK'IN ITIRAFLARI:

"Istanbul Üniversitesi'nde ögretim üyesi Alman asilli Prof. Naumark ile bir kisim talebesi Bogaziçinde geziye çikarlar. Talebelerden biri prof. Naumark'a su soruyu sorar:

- Avrupa bizi neden sevmez hocam ? prof. Naumark su cevabi verir:

- Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupali Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün degildir, Asirlardir kilisenin Türk ve islam düsmanligi Hiristiyanlar'in hücrelerine sinmistir. Sebeplerine gelince:

1. Müslüman oldugunuz için sevmez. Ama faraza laik söyle dursun, hiristiyan olsaniz da size düsman olarak bakmaya devam eder.

2.Sizler farkinda degilsiniz ama, onlar su gerçegin farkindadirlar: Tarihten Türk çikarilirsa tarih kalmaz. Osmanli arsivi tam olarak ortaya çikarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazilmasi gerekir.

3. Avrupa'nin pazari idiniz. Simdi Avrupa'yi pazar yapmaya basladiniz.

4. En az 400 yil Avrupa'da sirtimizda ve ensemizde at kosturdunuz.

5. Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlilar ise orta Avrupa ve Balkanlari Haçli ordusuna mezar ettiler.

6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sagladilar.önce ahlaki degerlerinizi yipratmaya basladirlar giyiminizden yasantiniza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye basladilar A-B-C-D gibi

7. Selçuklu ve bilhassa Osmanli, islamiyet ugruna her seyini feda etmeseydiler, islamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varligini devam ettirirdi, Kaldi ki Vehhabiligi kuranlar da, ingiliz Dominyon Bakanligi'nin adamlaridir. Bati her yerde islamiyet'i, sapik inançlara kanalize etti. Ama Osmanli, Asr-i Saadet'i devam ettirdi.

8. Kilise size kin kusmaktadir. Ve sebepleri yukaridadir.

9. Ben Türkiye'ye geldigimde 2 üniversiteniz vardi, simdi 19 üniversite var. (O tarihte öyle idi simdi ise çok daha fazla.) Osmanli zamaninde ise her yerde bir medrese vardi tarihinize bakin her medresede bilim egitimi vardi ilk denizaltini osmanlinin yaptigini çogunuz bilmiyorsunuzdur belkide ama avrupa bunu biliyor

10. Sizler, gerçek hüviyetinize döndügünüz an Avrupa'nin refahi ve medeniyeti yikilir.Ama sizde bunun olmasi bu sartlarda çok zorrr

11. Yine sizler, Avrupa'nin tarihi düsmanisiniz ve daima düsman olarak kalacaksiniz."

Evet, almasini bilene ders ve ibretlerle dolu bir itirafname...

Nerede
    İstanbul, Türkiye.
    İletiler
    4.243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı

HELENA RUBINSTEIN

Bu kadın unutulması güç bir yahudi idi. Gerçi İsrail'de yaşamıyordu ama, yahudi ırkına, kültürüne toz kondurmazdı. Sadece kendi ırkı için yaşadı, öldü.

90 yaşının üstündeyken Avustralya'da bir gazeteci ile arasında geçen konuşma şöyle

-"Bayan Rubinstein... Kadın süslemek, güzelleştirmek için yetmiş yıldır yüzlerce kozmetik üretiyorsunuz. Dünya güzellik piyasası sizin elinizde.

Bunca krem, allık, pudra, losyon ve müstahzarın sahibisiniz. Doğru söyleyin, bu yaşınıza kadar hangilerini kullandınız."

-"Hiç birini..."

Gazeteci şaşkınlık içindedir.

-"Anlamadım efendim... 'Hiçbirini' mi dediniz?"

-"Evet hiç birini."

-"Niye ama?"

-"Çünkü kozmetiğin faydasına inanmam..."

-"Peki ama, o halde yetmiş yıldır niçin imal ediyor ve dünyanın dört bir yanına pazarlıyorsunuz?"

-İsrail devleti için................"

Türkiye bütçesinin, bütçelerinin kat be kat üzerindeki gelir, İsrail devletine sunuluyor... İsrail'de yaşamayan ve oraya hiç uğramayan biri tarafından...

Nerede
    izmir
    İletiler
    2.371
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Ağla sevgili ülkem

SEN! Bakınma sağa sola! Evet SEN!
    Bir kilo prince bir torba makarnaya kandın.
    Bu kadar mı açtın!
    Bu kadar mı sefildin!
    Seni buna muhtaç edip verenin niyetini hiç mi anlamadın!
    ...
    SEN! Evet SEN! Yüzü kızaran!
    Bir metre kare yere bin kurşunun düştüğü yerde, şehit düştü atan.
    Hiç mi titremedi o elin!
    Vatan toprağını satana "evet" dedin.!

SEN! Ya SEN! Köşe bucak saklanan!
    Gaflet,delalet ve hıyanet içinde olanları görüp susan! Adı "AYDIN" olan!
    Sana dokunmadı mı yılan!
    Kır o kalemini KIR!

Ya SEN! Ya SEN! Ağlayarak bana bakan!
    Okumadın mı gençliğe hitabımı?
    İçerden işgal ediliyor vatan!
    Silkele üstündeki tozu, emdiğin süt haram olmadan!

Ya SİZ! Ya SİZLER!
    SİLİN CUMHURİYET İLKELERİMİ TEKER TEKER!
    Dolarla yatıp dolarla kalkın!
    "AVRUPA AVRUPA" diye yerlere yatın!
    Cübbelerinizle zafer narası atın!
    Mehmetçiğe kurşun sıkana "kardeşlerim" diyeni meclise alın!
    Kurumları, madenleri, toprağı, denize döktüklerime satın..!
    Size zaten sözüm yok....!!!
    HELAL ETMİYORUM HİÇ BİRİNİZE NE ŞEHİTLERİMİN NEDE BENİM HAKKIMI.!!
    Alıntı
    ------------------------------------------------------
    TÜRKLÜĞÜ BİTİRECEĞİZ02/12/2009
    İKTİDARIN PKK açılımıyla atbaşı götürdüğü ‘Türklüğü yok etme planı’nı, AKP Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı deşifre etti: Anayasayı değiştireceğiz ve vatandaşlıktaki Türklük tanımını kaldıracağız. Yoksa demokratikleşmeyi yapamayız. Vatandaşlık tanımı da değiştirilecek. Herkes kendi etnik kökenini ifade edebilecek ve üst kimlik olarak “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım” diyecek. İşte bu, sorunu çözer.
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ha....php?hit=27172
    ------------------------------------------------------
    Arslan BULUT

PKK'yı devlet kurucusu yapmak!

Anayasa nedir? Esas olarak bir devletin hangi temel üzerinde kurulduğunu gösteren kurucu iradedir. Tabii ki Anayasa’nın bütün hükümleri değişmez değildir. Ancak kurucu felsefenin değişmesi için yeni bir kurucu irade gerekir! O zaman da eski devlet tarihe karışır, yeni bir devlet kurulur.
    ve AKP döneminde yapılan Anayasalar veya Anayasa değişiklikleri, devletin kurucu felsefesine dokunmamıştır.
    Şimdi ise kurucu felsefeyi temsil eden başlangıç ilkeleri ve ilk dört madde değiştirilmek isteniyor.

Nitekim BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bir kurucu meclis ruhuyla ülkenin hak ettiği gerçek halk anayasasına, sivil anayasaya kavuşacağı ve herkesin kendini eşit yurttaş hissedeceği Türkiye’yi yaratma adına parlamentoya giriyoruz” dedi.

“Esnek”ten kasıt, kurucu iradenin esnetilmesidir.

BDP, PKK terörünün silahlı kalkışmasını yeni kurucu iradenin ortağı olarak kabul ediyor ve bu irade üzerinde politika yapıyor.
    Bu şartlar altında yeni bir Anayasa yapmak, PKK’yı devlet kurucusu yerine koymaktır.

Peki, Türk Milleti, kendi iradesinin parçalanmasına sessizce boyun eğecek midir? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Amerikan destekli terör şantajı sonucunda Türk devleti olmaktan çıkarılmasına tepki göstermeyecek midir?

İyi de kurucu iradeyi değiştirmek istediğini defalarca açıklamış bir partiyle yeni bir anayasa konusunda ilk adımı atmak, MHP’nin işi midir?
    MHP camiası, AKP ve BDP ile birlikte hazırlanacak Anayasa’nın PKK’nın özerklik, eşit ortaklık gibi taleplerini kabul etmek veya en azından meşrulaştırmak anlamına geldiğini bilmiyor mu?
    Biliyorsa süre tartışması, MHP’lilere ot yoldurmak için mi yapılmaktadır?

“Zorunda” ne demek? Kim zorluyor Meclis’i? ABD ve PKK değil mi?
    Peki TBMM, ABD ve PKK’nın taleplerini görüşme zemini midir?

MİT-PKK görüşmesinde ne diyordu koordinatör ülke temsilcisi? “İki tarafa da bir öneride bulunduk. Mini bir paket tarzında.

Abdullah Öcalan tarafından üretilen kendi fikirleri parlamentoda yasa çıkaracakları zaman dikkate alınacaktır. Kendisinin parlamento için ürettiği öneriler dikkate alınacaktır” diyordu değil mi"PKK’nın taleplerini, Türk Milletine, “uzlaşma anayasası” diye yutturmak girişimi değil mi bu?

yazının tamamı:http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=19957

Nerede
    manisa
    İletiler
    378
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

-Muhsin yazıcıoğlu kazasında cihazını tornavida ile söktüğü tespit edilen muvazzaf asker Aydın Özsıcak, mahkemede susma hakkını kullandı. Görüntülerde yer alan diğer askerler Nedim Bakırhan, Nusret Memiş ile Cemal Şahin ise mahkemede ‘hatıra olsun diye söktük’ şeklinde kendilerini savundu.
    -Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Alman vakıflarının PKK'ya ve bazı CHP'li belediyelere yardım ettiği yolunda basına yansıyan sözleriyle ilgili olarak, sözlerinin medya tarafından tam manasıyla aynen yansıtılmadığını, bazı cımbızlamalar yapıldığını belirterek, ''Bu söylenen vakıflar benim konuşmamla da gündeme gelmedi. Aslında Türkiye'de bu konu daha önce, medya vasıtasıyla gündeme gelmiş konulardır. Alman vakıflarının,uzun zamandır Türkiye'de ne yazık ki buna benzer bazı girişimleri olmuştur. Ana muhalefet partisi lideri, kendi belediyelerini bir araştırsın'' dedi.
    -BAŞLIK HARİKA AĞLA SEVGİLİ ÜLKEM AĞLA........

Nerede
    izmir
    İletiler
    2.371
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Başbakan bu kez fena çuvalladı!

03 Ekim 2011 Pazartesi
    Başbakan'ın "CHP'ye maddi yardım yapıyorlar" dediği vakıf, kiminle protokol imzalamış?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Makedonya dönüşü gündeme getirdiği "CHP Alman Vakıfları'ndan para alıyor" iddiası tartışma yarattı. CHP "Bizim bu vakıfla para ilişkimiz yok" derken, adı geçen Konrad Adenauer Vakfı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Kadir Topbaş'ın "işbirliği içinde" çalıştıkları ortaya çıktı.
    gercekgundem'in haberine göre, Başbakanlık'a yalan bilgi, adı daha önce de "asılsız ihbar"lara karışmış olan ve Almanya'da yaşayan bir kişi tarafından iletildi. Başbakanlık kaynakları da bilgiyi doğrulatmadan servise sundu. Böylece, Başbakan Erdoğan, hem doğru bir bilgi vermedi, hem de kendi Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı zor durumda bıraktı.

Alman Konrad Adenauer Vakfı, Türkiye'de "resmi muhatap" olarak Türkiye Belediyeler Birliği'ni tanıyor. Kısa adı TBB olan ve ''dernek statüsü" taşıyan kuruluşun başkanlığını ise AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yürütüyor.

1945 yılından beri faaliyet gösteren TBB, resmi internet sitesinde "Türkiye Belediyeler Birliği, 1986 yılından beri Konrad Adenauer Vakfı ile işbirliği içinde çalışmaktadır" ibaresine yer veriyor. Aynı bilgiler, Alman vakfının sitesinde de yer alıyor.
    http://www.muhalifgazete.com/22240-B...fena-cuvalladi

O vakıftan Başbakan'ın iddiaların yanıt geldi

"NEYE DAYANARAK KONUŞUYOR, ANLAMADIK"

“Başbakan Erdoğan’ın bu açıklamaları neye dayanarak yaptığını anlayamadık, çok şaşkınız."

"CHP-BDP İLE HİÇBİR İLİŞKİMİZ OLMADI"

"Biz CHP ya da BDP’ye tek kuruş para yardımı yapmadık, hiçbir projelerini finanse etmedik. Zaten de CHP ve BDP ile hiçbir ilişkimiz olmadı."

"KREDİ VERME YETKİMİZ YOK, BANKAMIZ YOK"

"Başbakan Erdoğan’ın açıklamasında verilen kredilerden söz ediliyor. Bir kimseye kredi de vermedik. Bizim kimseye kredi verme gibi bir yetkimiz de yok zaten. "
    http://haber.gazetevatan.com/o-vakif...03186/1/Gundem

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=57036

Erdoğan’ı neden sevmiyorum?
    Eskiler, “Dilin kemiği yok” derlerdi. Boşboğazların düşünmeden sarf ettikleri sözler karşısında, sözle savunmanın en kolay yolu, bu olduğu için galiba!
    Arz edeyim: İlk olarak, Allah’la, İslâm’la, Kur’an’la, hümanizmle, diyalogla, ittifakla tatlandırılan Haçlı Ortaklığı’nı, asla sevmem, se-ve-mem!..
    R. T. Erdoğan’ı, âlemlerin en tatlı sözü “Besmele” ile tatlandırarak kilise açtığı için sevmiyorum!
    R. T. Erdoğan’ı, yine âlemin en tatlı kelimeleri, “Ya Allah! Bismillah!” diyerek NATO gemileriyle bizim donanmamızı, Müslüman Libyalıların üzerine saldığı için sevmiyorum!
    R. T. Erdoğan’ı, Libya’daki Haçlı ve “Haçlı Müslümanlar” ın katliamından, canlarını kurtarmak için doluştukları bir gemiyle kaçarken batan ve yardım isteyen yüzlerce Müslümanı, NATO izin vermediği için ölüme terk ettiği için sevmiyorum!
    R. T. Erdoğan’ı, yıllarca millete, milletin sevdiklerine, evlâtlarına zulmeden, vesâyetçi, NATO generallerinden; aldığı oylarla elde ettiği güçle hesap soruyormuş gibi görünmesine belki inanabilirim ama “Mesâneden Çürük” raporuyla oğlunu askerden kaçırıp üçer-beşer, onar-onar, yirmişer-yirmişer Şehît olan ana-baba kuzularına, “Askerlik, yan gelip yatma yeri değildir” diye bühtân ettiği için sevmiyorum!
    R. T. Erdoğan’ı; “İspatlamayan şerefsizdir!” diye reddettiği, bebek katili caniyle görüşüldüğünü sonra kendisi söylediği için, bebek katili caninin şehit ettiği Mehmetçiğe “kelle” , o caniye ise “sayın” dediği için sevmiyorum!
    Daha neler var neler, sevmemem için!
    http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr...hp?haber=19288
    M.E.S:Eger böyle bir durum varsa neden harekete gecmiyor rüya görmekten vazgecin uyanın artık.? Polis elinde HÜkÜmet elinde daha neyi bekliyor?Yaptıklarını unutturmak için elinden geleni yapıyorlar...

+ Konuyu Yanıtla
2 / 2 Sayfa İlkİlk 12

Bu sayfada bulunan kavramlar:

emine sosan susarim sevgilim

afyon asfaltit rezervi

Forum