Siz koop. yönetim kurulu başkanı sıfatını taşıyorsunuz. Ama kooperatifte hisseniz yok yani?
benim hissemde var kooperatiften 2 hiseden talep ediyor benim hissem ayrı kardaşımın ayrı benim başkanlığı bahane ederek sözde 2side benimmiş kooperatif ticari değil 775 sayılı gece kondu önleme bölgesindeki bayındırlığın 10 sene taksitle dar gelirlilere verdiği arsalardır bu arsaların şartları ikamet etiğin şehirde micavir alanın içerisinde adına ve eş ve ergin olmayan çocukların adına kayıtlı arsa ve ev olmayacak anlıyacağın
benim hissemde var kooperatiften 2 hiseden talep ediyor benim hissem ayrı kardaşımın ayrı benim başkanlığı bahane ederek sözde 2side benimmiş kooperatif ticari değil 775 sayılı gece kondu önleme bölgesindeki bayındırlığın 10 sene taksitle dar gelirlilere verdiği arsalardır bu arsaların şartları ikamet etiğin şehirde micavir alanın içerisinde adına ve eş ve ergin olmayan çocukların adına kayıtlı arsa ve ev olmayacak anlıyacağın
iyi akşamlar arkadaşlar bahsetiğim koop inşşat halinda 2 senedir başlamış 3 sene daha davam eder arsa ipotekli olduğu için tapu alınamıyor ve sadece kayıtları sanayi ve ticaret bakanlığında gürülüyor bu hiseye tedbir koyulurmu tedbir koyuluyorsa ayrıldığımızdan beri yatırılan ödemeler ne şekil olacak birlikte olduğumuz süre içerisinde 27000 tl para yatırılmış bundan sonra ise en az 55000 60000 tl yatırılır büyük bi itimal boşanma davaları hemen hemen 3 5 yıl sürüyor buna güre mal paylaşımında 27000 özerindemi yoksa 87000 özerindemi gürülür bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bir sorum olacak eşime boşanma davası açtım lakin benden nafaka ve tazminat isteniyor ama ben çalışmıyorum iş bulmak çok zor nafaka ve tazminat ödermiyim 11 yaşında bir çocuğumuz var
Sizin davanıza karşılık eşiniz de boşanma ve tazminat talepli dava mı açtı?
Sayın Av. İlknur hanım kuzey1907 üye çok tutarsız yazıyor. Ben dün gece cevaplamaya çalıştım ama maalesef geç farkettim.
İlk önce beraber olduğunu kişinin evli olduğunu öğrendiği başlığı ile soru soruyor. Başka sefere de eşinin akli dengesinin bozukluğundan dem vruyor. Başka sefere 7 yıldır ayrı olduğunu yazıyor. sonra 12 yıldır ayrıyım diyor. Sonra alakasız devam ediyor sorular. Dün gece geç farkettim bende. Kendimi aptal gibi hissettim bu üyenin yaptıklarından. Daha doğrusu kandırılmış gibi.
Bu üye sizin gibi değerli hukukçulardan doğru cevap bekliyorsa bir öyle,bir böyle soru sormamalı diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz Av. İlknur hanım?
Konu denizblk tarafından (07-11-2009 Saat 20:46:20 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: Av. İlknur hanımdan özür dilerim, isminizi yanlış görmüşüm,hemen düzelttim
Merhaba bir sorum olacak eşime boşanma davası açtım lakin benden nafaka ve tazminat isteniyor ama ben çalışmıyorum iş bulmak çok zor nafaka ve tazminat ödermiyim 11 yaşında bir çocuğumuz var
Tabii ki ikisi için de nafaka ödersiniz.
Eşiniz karşılık davayla tazminatı istediyse siz de 4 yıldır başkasıyla yaşadığınıza göre bunu da öne sürer ve ispatlarsa (beraber olduğunuz kadından olan çocuğu nüfusunuza kaydettiyseniz zaten ispatlamış olacaktır bu durumu) iyi de bir tazminat ödersiniz.
slm Deniz blk eğer soruları okumuşsanız 2 formda 2 farklı konu olduğunu anlayacaksınız istirham ederim lütfen daha dikkatli okuyun alakanıza teşekkür ederim
slm İlknur hn ben Müjdat ortada herhangi bir davayokken ayrı olduğumuz süreç içinde eşim bana tedbir nafaka davası açmıştı 1 sene olacak sonuç çıkmadı tedbir nafaka davasından .Şu an ben boşanma davası açtım 11/2/2010 da ilk boşanma duruşması olacak ,
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Emlakçı dolandırıcılığı
22-06-2025, 11:35:41 in Gayrimenkul Hukuku