-
22-09-2009, 15:00:19 #51
Cevap: Tek tokat atmak boşanma sebebi olur mu?
-
22-09-2009 15:00:19 # Nedir?Tavsiye Soru Cevap
- İletiler
- Ne kadar?
-
22-09-2009, 15:26:47 #52
-
22-09-2009, 15:35:43 #53
Yeni Üye
- İletiler
- 46
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Haklısınız.
büyüklerimiz hep der, ne kadar köfte o kadar ekmek ( galiba böyleydi )
Fazla şımartmadan devam edecektik. Herkes statüsünü, ev işlerinde görevini, dışarıda ve içeride görevlerini bilecekti.
Sorun çıkmazdı
Sabırla bekliyorum. ama istihbarata devam. Çünkü kadını çözmek zor. Bügün boşanacam der, yarın gelsin anlaşalım der.
Herkese sabır dilerim.
-
22-09-2009, 15:38:38 #54
Ahmet Bey;
Bence asıl önemli soru;
Siz ne istiyorsunuz?
Eşinizle barışmak mı,boşanmak mı, yoksa ... ??
-
22-09-2009, 15:43:17 #55
Yeni Üye
- İletiler
- 46
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Barışmak, boşanmak asla istemedim istemiyorumda.
Boşanmamak için savaşıp bu savaşı kazanacağım. Ne olursa olsun....
Hakkımda 4320 koruma kararı cıkmıs. Bu boşanma davası anlamına gelmez sanırım. Çünkü boşanmayı aklına koyan birisi direkt olarak boşanma davasını açar. Neden daha açılmadı.
Muhtemel olarak benim 4 aylık ihtar süremi bekliyor. Bu ihtara karşın 4320'yi önüme koyup geri dönmeyecek, +2 ay daha bekleyip benım dava açmamı bekleyecek. 6 ay içerisinde dava açmazsam beni arayacak.
Şimdilik olay bu gibi.
ama ben ne olursa olsun boşanmayı düşünmüyorum. Asla düşünmüyorum.
-
22-09-2009, 16:00:52 #56
Umarım barışırsınız.
Ve umarım barış günleriniz için, içinizde biraz sevgi ayırırsınız..
Dediğiniz gibi eşinizde boşanmak istese direkt boşanma davası açardı.
Bu 4320 yi neden koydurmuş bence bunu tam olarak öğrenmelisiniz?
-
22-09-2009, 16:10:38 #57
Yeni Üye
- İletiler
- 46
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
İçimde daima sevgi var.
4320'nin olma sebebi, en son tartışmada yüzüme tokat atmaya başlamıştı. Bende bileklerinden tuttum. Olmadı tekme attı. Bende yüzünü avucumun içine aldım. " sakin ol sakin ol " dedim.
1) kendisi diyor : Öldürmeye çalışmısım
2) ailesi diyor : darp var
3) dayısı diyor ( istanbulda ve olayı 3 gün sonra öğrendi ) : eşimin gözü mormuş, baya da zarar vermişim.
Halbuki eşime vurmaktanda kapıya, veya duvara vurmayı tercih ederim. Zaten 2 kapıyı yani tamir ettim.
Ben 4 aylık anakarnında ( 1,5 sene önce ) ölen bebeğim için halen gözyaşı döküyorum, benim önüme getirdikleri bu.
-
22-09-2009, 16:17:52 #58
Kıdemli Üye
- Nerede
- İzmir
- İletiler
- 105
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Arkadaşım;
Seni ve eşini, ailelerinizi tanımam, aile durumlarınızı bilmem, ne iş yaparsınız, mali durumunuz nedir onu da bilmem, ancak, senin yazdıklarından anladığım:
Ben bir tek şey biliyorum ve anlıyorum:
Senin evliliğn bitmiş.
Evet, dost acı söyler (Her ne kadar birbirimizi tanımasak ta).
Senin evliliğin bitmiş, sen neyi kurtarmayı çalışıyorsun, neyi düzeltmek için uğraşıyorsun?
Yazdıklarından anladığım;
a) Karın, eski kafalı, aşırı gelenekçi, bazı gelenekleri yerine getirmedin diye sana kafayı takacak kadar ilginç bir insan.
b) Karın sana hayatı zehir etmiş.
Hemen boşan yaw.Hele hele çocuğun yoksa; koş Asliye Hukuk Mahkemesi'ne.
Bir an önce ayrıl ve hayatın tadını çıkarmaya bak.
Karın boşa davası açar mıymış? Açsın, bırak, inceldiği yerden kopsun.
Senin gibi anlayışlı ve iyi niyetli bir adama bunları yapan bir kadınla evlilik yürümez.
Üstelik, barışsanız bile en ufak bir atışmada karın eski defterleri açar.
(Şimdi diyeceksin ki :-"Tabii, bekara kadın boşamak kolay" Ben de evliyim, ve karım bana bunları yapsa anında boşanırım)
-
22-09-2009, 16:35:23 #59
Yeni Üye
- İletiler
- 46
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
üstad yazdıklarında haklılık payı var.
Nasıl mı ?
Hemen acıklayım;
Sıkıldım parka çıktım. dünya kadar yaşlı inlarla konuştum. Dedim kimsem yok olay bu bu bu. Napayım.
Hepside senin dediklerini dedi vallayalan yok.
Ama üstad, sonuna kadar devam etcem.
Sonuç değişebilirde, yani geçmiş geçmişte bırakıp yeninden başlayabilirde. Çünkü hatasını anlayıp gelebilir.
Bilmem artık ama beklicem
-
22-09-2009, 16:39:47 #60
Yeni Üye
- İletiler
- 21
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Yazdıklarının hiç biri başıma gelmedi, eşimi seviyorum, birde çocuk var ortada ama kimse bana bu kadar umut dolu yorumlar yazmadı nedense... bilgisayarın başında kös kös oturuyorum.
Bu sayfada bulunan kavramlar:
https:www.hukuki.netshowthread.php61234-Tek-tokat-atmak-bosanma-sebebi-olur-mupage11
,eşim bana tokat attı ne yapmalıyım
,kocam tokat atti
,kocam bana tokat atti
,esim bana tokat atti ne yapmaliyim
,kocaya tokat atmak
,eşime tokat attım
,esim bana tokat atti
,evlilikte ilk tokat
,kocama tokat attim
,kocam tokat
,dayak boşanma sebebimi
,eşime ilk defa tokat attim ve baristik ceza alirmiyim
,islamda kocaya tokat atmak
,tokat atmak boşanma
,https:www.hukuki.netshowthread.php61234-Tek-tokat-atmak-bosanma-sebebi-olur-mu
, islamiyette kadinin erkege tokat atmadi, kanunen kadina tokat atmak, kadinin kocasina tokat atmasi, kocanin esine tokat atmasi, kocam bana t, kocaya tokat atma, tek tokat bosanma icin neden olabilir mi, esime bir tokat attim, esim bana tokat atti ne yapmaliyim oma karsiBenzer Konular :
-
İkrar boşanma sebebi olur mu?
3,5 yıl evli kaldıktan sonra, eşim (karım) 5 aylık hamile iken evi terk etti. Evlendikten sonra onun ailesine çok yakın bir yerde yaşamaya...Yazan: poet19 Forum: Aile HukukuYanıt: 6Son İleti: 21-08-2013, 14:11:17 -
Borçlarını ödememe boşanma sebebi olur mu?
22 yıllık evliyim. eşim evlendiğimizden beri doğru dürüst bir iş tutturamadı. sürekli borç içinde. bende memur olduğum için kredi çekmem kolay...Yazan: nivrep Forum: Aile HukukuYanıt: 0Son İleti: 13-07-2010, 16:27:32 -
Adli yardımdan boşanma için 2 avukat atandı ama farklı şehirlerde sebebi nedir?sonuç ne olur?
Eşimden darp ve benzeri şidetten ailemin yanına geldim.Ailemin yaşadığı şehirde adli yardım bürosundan avukat istedim ve atandı.Boşanma davam açılalı...Yazan: selinselam Forum: Aile HukukuYanıt: 17Son İleti: 01-02-2010, 17:34:42 -
İnternet üzeri görüşmeler boşanma sebebi olur mu?
Merhaba iyi günler ben yaklaşık 5 yıldır evliyim her ailenin olduğu gibi bizimde borçlarımız vardı yanlız ben evlenmeden eşimle beraber olduğum için...Yazan: ucpunar Forum: Aile HukukuYanıt: 1Son İleti: 16-11-2009, 09:54:45 -
Çocukların bakımı boşanma sebebi olur mu?
Evlendiğim kişi önceki eşimden olan 3 cocugumdan sebep evi terketti. evliliğimiz daha bir yıl olmadı. Çocuklara ve evine bakmadıgı sebebi ile dava...Yazan: serbit00 Forum: Aile HukukuYanıt: 1Son İleti: 15-06-2004, 13:38:35
Peki bende burada bir şey sormak istiyorum hep hukuk kat malikleri yönünde mi işliyor benim tekirdağ çerkezköy de bir mağazam var bina da oturan bina...
Dükkan işletmecisi ve apartman...