+ Konuyu Yanıtla
5 / 6 Sayfa İlkİlk 123456 SonSon
41 den 50´e kadar toplam 58 ileti bulundu.

Konu: Boşanma davasında koca her zaman kusurlu mudur?

Boşanma davasında koca her zaman kusurlu mudur? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    492
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Smile Re: Boşanma davasında her zaman koca her zaman kusurlu mudur?

Alıntı solent rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Erkeğin Yaradılışı

Tanri esegi yaratti ve ona dedi ki: "Sen bir eseksin.
    Sabahtan aksama kadar yorulmadan, yakinmadan
    calisacaksin ve agir yukleri sirtinda tasiyacaksin. Ot
    yiyeceksin, az akilli olacaksin ve 50 yil
    yasayacaksin". Esek cevap verdi: "50 sene boyle bir
    hayat icin cok cok fazla, lutfen bana 30 yildan fazla
    verme!" ve boyle oldu...

Sonra Tanri kopegi yaratti ve ona dedi ki: "Sen bir
    kopeksin. Insanlarin mallarini koruyacaksin, onlarin
    en yakin dostu olacaksin. Geriye kalan artiklari
    yiyeceksin ve 25 yil yasayacaksin." Kopek cevap verdi:
    "Tanrim, 25 yil boyle yasamak cok fazla. Bana 10 yil
    ver yeter" ve boyle oldu...

Daha sonra Tanri Maymunu yaratti ve dedi ki: "Sen bir
    maymunsun. Agactan agaca salinacak ve bir aptal gibi
    davranacaksin. Insanlari eglendireceksin ve 20 yil
    yasayacaksin". Maymun cevap verdi: "20 sene dunyanin
    palyacosu olarak yasamak cok fazla. Bana 10 seneden
    fazla verme". Ve boyle oldu...

En sonunda Tanri erkegi yaratti ve ona dedi ki: "Sen
    bir erkeksin. Dunyada yasayacak tek rasyonel dusunen
    canli olacaksin. Diger yaratilmislara zekani
    kullanarak hukmedeceksin. Dunyayi yoneteceksin ve 20
    yil yasayacaksin." Erkek cevap verdi: "Tanrim, erkek
    olmak icin 20 yil yetmez. Lutfen bana esekten artan 20
    yili, kopekten artan 15 yili ve maymunun 10 yilini
    ver."

Tanri bunu kabul etti ve erkek 20 yil erkek olarak
    yasadi sonra evlendi ve 30 sene esek olarak sabahtan
    aksama kadar calisti ve agir yukler tasidi. Sonra
    cocuklari oldu ve 15 yil kopek gibi yasadi, evi
    korudu, aileden artanlari yedi. Sonra ilerleyen
    yasinda 10 yil maymun olarak yasadi. Aptal gibi
    davrandi ve torunlarini eglendirdi. Bu bugune kadar
    boyle geldi...

iste,

Ve Tanrı Kadını yarattı,
    Kendilerine yamuk yapan erkeklerden tahsilat yapsınlar diye

Hukuki NET Güncel Haber

Boşanma davasında koca her zaman kusurlu mudur? konulu yargıtay kararı ara
    Boşanma davasında koca her zaman kusurlu mudur? konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Boşanma davasında her zaman koca her zaman kusurlu mudur?

Alıntı swan rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Ve Tanrı Kadını yarattı,
    Kendilerine yamuk yapan erkeklerden tahsilat yapsınlar diye
    ... ve Tanrı baktı ki kadınlar kendilerine verilen bu tahsilat (!) hakkını alabildiğine kötüye kullanıyor.. erkeğe alet yapma becerisini verdi.. kendisine kızılcık sopası yapabilsin diye...

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

valla şaka yaptım ya.... 550 nci mesajdı ya o bakımdan..
    saygılar...

İletiler
    492
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı dardayım rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    ... ve Tanrı baktı ki kadınlar kendilerine verilen bu tahsilat (!) hakkını alabildiğine kötüye kullanıyor.. erkeğe alet yapma becerisini verdi.. kendisine kızılcık sopası yapabilsin diye...
    Sn. Dardayım,

Kadınlar kızılcık sopasına karşılık genellikle zekalarını kullanırlar.
    Hiç bir kadının yuvam yıkılsında nafaka alıp yan gelip yatayım diye evlendiğini sanmıyorum.
    Kızılcık sopasının hukuk sistemimizde yeri olsaydı emin olun o sopa çoğunlukla erkekler için kullanılırdı.
    Şaka bile olsa hakkını hukuksal yollardan arayan insanlar için şiddet asla çözüm olamaz. Olsaydı burda değil hepimizin hapishanelerde olması gerekirdi sanırım.

Saygılarımla.

İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Bende aynı şekilde mağdur bir erkeğim hep kadın hakları savunulurken değerli hakimlerimiz bize konuşma fırsatı bile tanımıyor.kısa bir flört dönemi yaşadık. ben alkol alan biri değilim gençliğn verdiği bir heves ve alkolün etkisiyle beraber olduk yaşım ozaman 19 ve mecburi bir evlilik 9 sene sürdü. bu dokuz sene şiddetli geçimsizlik kavga ve gürültüyle devam etti çocuk istemediğimi bildiği halde korunduğunu söyleyerek hamile kaldı aldırmasını istediğimde bu benim garantim dedi .bir kızım oldu şuan dört yaşında kızım iki aylıken ben boşanma davası açtım. kendisi mahkemede boşanmak istemediğini mutlu olduğunu söyledi .oturduğumuz bina ve mahallede yaptığımız kavgalar bilnmekte ve her seferinde karakolluk olmaktayız ettiği küfür ve hakaretleri ,ben utanıyorum ağzıma almaya,mahkemede benim bir bayanla olduğum iddasında bulundu idda ettiği kişi beni okul yıllarından arkadaşımdır ve bizim okul arkadaşları ile çekilmiş olan resimleri delil diye dosyaya koydu benim ağzımdan kaleme alınmış süsü vererek cinsel içerikli yazılar yazdı ve bunuda dosyaya koydu hakim bilirkişiye gönderdi gelen cevap yazıların benim olmadığını doğruladı.ben davayı açtıktan sonra evden ayrıldım annem bir üst katımda oturmakta ve orda yaşamaya başladım çocuğu getirme bahanesiyle ben uyurken telefonumu alıp bilmediğim bir numaraya cinsel mesajlar atıp o numaradanda karşılık cevabı gelmesi buda onun bir oyunu tabiki ben benim dosyada gördüğümde anladım.kendisi evliliğimiz boyunca okul arkadaşlarıyla erkek olanlarlada görüşmüştür.bana attığı iftiraya mallesef hakimde inanıyor gözükmekte ailesi ve kendisi yolumu kesip beni darp ediyor bu kargaşa esnasında abisinin onu itmesiyle omuzunda kırık meydana geliyor ve bunu benim yaptığımı idda edip hakımda dava açıldı.kızımı bana göstermiyor mahkemede mutluyum diyor kapıdan çıkınca benim kendi annemin evi olan konutu ver ayrılırım diyor.okul arkadaşıma hertürlü pisliği yaptı gece yarıları kapısına gidip küfürler hakaretler kızıma üzüldüğünden arkadaşım herseferinde aralarında aoluşan davalardan vazgeçti benim arkadaşım çalışmadığım dönemde maddi anlamdada bana yardımcı olmuş bir insandır en son tehditten eşime dava açtı ve kazandı altı ay hapis cezası aldı ve yine vijdanen davadan vazgeçti fakat kamu davası olduğundan ceza etelendi. benim boşanma davam 4 yıldır sürüyor bu dört yılda yapılan kavgalar darplar adli raporlar hepsi dosyada hakim 9. aya erteledi ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim iki düşman gibiyiz en son bu olay daha kötü sonuçlanmasından korkuyorum allah kimsenin başına böyle kadınlar vermesin.kendi çalışıyo ben krizden dolayı işsizim ssk .yok annemin yardımıyla yaşıyorum ve aldığım parayıda kızımı kreşe verdim ve aylığını yatırıyorum kendisi çalışıyor ve bir milyar maaş alıyor mahkemeye 740tl demişhakim bordro talep etti geldi ve benim idda ettiğm gibi bir milyar aldığı kesinleşti
    anneme ait olan evde otruyor kira yok ve annem defalarca evdan çıkartmak istediği halde ben kızım için mani oldum iyi niyetim iftiraya uğramak ve hakim hala bana suçlu gibi bakıyor kızım daha bebeken gidip ağlamalar falan sayın hakimimde bayan bu arada konuşmak istediğmde söz hakkı bile vermiyor daha nekadar sürecek bu dava canıma tak etti yürümeyen bir evliliği hakim daha neden uzatıyorki elindeki dosyalar artık bizim kavga darp hakaret dosyalarıyla doldu daha neyi bekliyor
    Konu barbaros77 tarafından (29-05-2009 Saat 14:51:23 ) de değiştirilmiştir.

Nerede
    ankara, Türkiye.
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Re: Boşanma davasında her zaman koca her zaman kusurlu mudur?

Alıntı kibfeyzo rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    söyleyeyim ismi medeni hukuk olan sadece kadınları savunan hukuğumuz şunları söylemektedir:
    1- kadın herşeyi yapsa bile kusurlu olmaz olamaz
    2-erkek tarafının şahitleri boşa konuşur
    3-kadın her zaman haklıdır haksız olduğu yerlerde 1 . kural geçerlidir
    4-çocuk annede kalır baba çocuğuna hasret kalır kadın öc alır göstermez çocuk sorunlu olur babasını tanıyamaz
    5- erkek soyup soğana çevrilir birdaha hayat kurmasına imkan tanınamaz
    6-erkek bu mahkemelerde hayvandan farksızdır bayan ise kutsal bir varlıktır
    7- bayan evi terkeder medeni hukuğumuz aferin der gibi hemen tedbir nafakası verir ardındada pastanın hepsi bayana verilir maddi manevi yoksulluk nafakası
    iştirak nafakası hep bayanındır reddedilemez
    8- erkek çalışmak zorundadır nafakayı ödemeyemezzse hapislere düşer.ama bayan evde yatar hiç bi şey olmaz çalışmadığı sürece bütün tazminatları alır

ne güzel ne mantıklı kadın erkek eşitliği değilmi ?

baska ne denılebılır kı

Nerede
    İstanbul
    İletiler
    12.252
    Dilekçeler Sözleşmeler
    3
    Dosya Yükleme
    0

Adı üstünde işte er kek
    ve bayan
    Sizi bilmem de erkek olmak gibisi yok yinede.
    Konu Av.Engin Oğuz tarafından (10-07-2009 Saat 18:20:42 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Başlık da süper hani :)

İletiler
    32
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Boşanma davasında her zaman koca her zaman kusurlu mudur?

Medeni Kanun Yeni Hükümler :
    Kod:
    Madde 174 - Kadın daima haklıdır.
    Madde 175 - Kadın haksız olsa da haklıdır.
    Madde 176 - madde 174 ve 175'in açıklayamadığı durumlarda bundan önceki iki madde geçerlidir. 
    Madde 177 - Er kişi kek kişidir (). Keklenmek üzere doğar, her zaman keklenir. Kürek Mahkumudur. Ka kişi Dın kişidir. Hiç birşeye DINLAMAZ. 
    Madde 178- Kadın istediğiyle birlikte olabilir. Bunun nedeni duygusal olmasından kaynaklanır. Er kek kişi yaparsa hovardalığından yapar ve asla affedilemez bir günahtır. Başka delillere bakılmaksızın iftira ve yalancı şahitlerin beyanları mahkumiyeti için yeterlidir.
    Madde 179 - Sakın çocuğun velayetini babaya vermeyin. Çocuk anasının yanında başka babalar da tanısın. Ne kadar çok babayı görürse o kadar topluma faydalı olur.
    Madde 180 - Er kek kişi eşini yakalarsa kullandığı deliller Özel Hayatın Gizliliğini ihlale girer ve 6 ay ile 3 yıla kadar hapis cezası verilir. Ka-Dın kişi yaparsa duygularına yenik düşmüş, pişikolojişi bozulmuştur ve tamiri gerektiğinden er-kek kişiye tazminat cezası verilerek tedavi ettirilir. 
    ....
    Daha çok var ama hepsini yazamayacağım. Tüm hukuk sitelerine bir bakın forum başlıklarında en çok tartışılan konu nedir? En çok kimler hangi kelimeleri aramışlar? En çok neleri sormuşlar. Cevap belli Aile Hukuku, Medeni Kanun (Tek dişi kalmış olanından) ve boşanma davaları. Yazarların çoğuna bakın Er-Kek kişiler.
    Ne yapalım Fraternis emretmiş. Boynumuz kıldan incedir...

Nerede
    sakarya
    İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Aynen katılıyorumm..Benimde başımdan geçti çünkü...ALLAH'a bile havale etmiyorum....İnsanın adalete olan güveni bitiyor gerçekten.

Nerede
    Kayseri
    İletiler
    157
    Dilekçeler Sözleşmeler
    1
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Boşanma davasında her zaman koca her zaman kusurlu mudur?

Yazan arkadaşlara katılmamak elde değil.Kendi durumumu paylaşmak isterim ki belki birilerine küpe olur; 2008 de anlaşmalı boşandık..tazminat,nafaka, vs vs feragat edildi. Bana davayı açan bayana herşeyi bıraktım sırf yakamdan düşşün diye..Aaaaa sanki biz anlaşmalı boşanmamışız... arkasından açılan tam 7 dava...benim gelirim işimi kaybettiğim için 800 TL (emekli) çıkan iştiraki nafaka miktarı 900 TL..Onun geliri ispatlı 10.000TL..Temyize gittik çıkmaz ayın son perşembesi lehime sonuç çıkarsa bakacağız. Karşı tarafın iddiaları benim ispatlarım...yani aylık gelirimden çok aylık nafaka...100.000 TL lik tazminat davası sürüyor!...Ceza davası 3 aylık mahkumiyet...vs..vs.. ya kardeşim boşanmak isteyen sendin...bende peki dedim..nedir bu kin ve öfke..verecek bir şeyim kalmadı...beni geri istiyorsan..İMKANSIZ artık...yıkandığım suda bir daha yıkanırmıyım buda İMKANSIZ...davaların görüldüğü mahkemelerde 1.celselere giriyorum yetkiliyi görünce!...ve bir daha takip etmiyorum sonucu bildiğim için...ondan sonra TV lerde sonuçlarını görüyoruz...her girdiğim davada boşanma mahkemesince onaylanan boşanma protokolunu sunuyorum...sanki o protokol hiç yokmuş ve yapılmamış gibi...bilseydim önceden mezarımı kazardım...yaptığım hata çekişmeli boşanmak yerine kurtulayım diye protokol yaptık...yıl 2011 ben hala mahkemelerin bitmesini beklerken karşı taraf aylık kazancı/nafaka geliri/çocukları göstermeme-3 yıl/...etrafdakilere onu bitireceğim söylemleri...insanın aklına sahip çıkması çok zor..birazcık mürekkep yalamak insanı bazı şeylerden alıkoyuyor. Allah herkese pardon erkeklere sabır versin demekten başka birşey gelmiyor içimden..

+ Konuyu Yanıtla
5 / 6 Sayfa İlkİlk 123456 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

boşanmada erkeğin hakları

boşanmada erkek hakları

boşanma davasında erkeğin hakları

boşanma davasında erkek hakları

boşanma davası erkek haklarıboşanma davalarında erkek haklarıhttp:www.hukuki.netshowthread.php48322-Bosanma-davasinda-koca-her-zaman-kusurlu-mudurboşanma erkek haklarıboşanma davalarında erkeğin haklarıboşanmalarda erkeğin haklarıboşanmalarda erkek haklarıboşanmada kocanın haklarıbosanmada erkek haklarıbosanma davasinda erkek haklariboşanan erkeğin haklarıbosanma davasinda erkegin haklariboşanmada erkek hakları nelerdirerkeğin boşanma haklarıerkegin bosanma hakkiboşanma erkeğin tazminat talebiboşanırken erkeğin haklarıboşanma davası erkekerkegin bosanma haklariboşanmada erkeğin ve kadının haklarıbosanma davasinda erkek
Forum