Peki arkadaşlar heralde yanlış foruma gelmişim, ben o zaman sadece sizlerin yorumlarını okuyumda başıma neler gelebilir ona göre hareket edeyim, evet bach kardeş halen alamadım, iyikide öyle yapmışım, özellikle mağdur arkadaşları görünce daha çok seviniyorum başkalarının gazına gelmeden hareket ettiğime.
Sn:Seyfu;
Israrla dalga gecer gibi yazmaya devam ediyorsun.Yanlıs foruma geldin ve ısrarcı da olma burada.Insanların canı yanarken sen lay-lay-lom yapıyorsun.bizim başımıza gelen seni cok mu mutlu etti.?..Gülme komsuna,gelir başına.
Öncelikle herkese ve her kesime selamlar.Hayırlı akşamlar.Ben yaklaşık olarak konut kredisi kullanalı 10 ay oldu.Bu siteyle tanışmam ve yazışıp dertlerimi paylaşmam 2 ay oldu.Bu süreçte tabi çok zor günler geçirdik. ve halada bu sıkıntılı günlerimizi atlatmış değiliz.Bu anlamda birbirimizi daha düne kadar tanımıyorduk.Bu vesileyle en zor günlerimizi, ortak olan sorunlarımızı paylaşarak,çözümler arayarak,bildiklerimizi,duyduklarımızı paylaşarak bir şekilde sanal dostluklarda kurduk ,bazende karşı ,karşıya gelip anlamsız tartışmalara girdik.Bazı zaman yöneticiyle dahi kaçınılmaz bir tartışma ortamına girdik.Şunu anladımki kendi sorunumla bir başkasının ne alakası var.Neden başkalarını kıralım ,incitelim fakat buraları okuyanlarda bize elbet hak verirler.Amacımız kimseyi üzmek yada kırmak değil bu içine düştügümüz illetten bir an önce kurtulmak; kendi adıma konuşayım ister istemez bazen agresif duruma düşüp karşımdakini telafisi mümkün olmayan bir şekilde kırdım.O yüzden bu son yazım .Çünkü maddiyat değil maneviyat daha ağır basıyor.Tüm dövizzede arkadaşlarıma bir an önce çözüm bulunur ve gene eskisi gibi hayata kaldığımız yerden mutlu olarak devam ederiz.
23 Mart 2009 Pazartesi
Uzman Forex > Pariteler > USD/JPY
USDJPY Günün Yorumu
Yen Değer Kaybetmeli
Son haftalarda Japonya’dan açıklanan hiçbir ekonomik veri Yen olumsuz olmaktan öteye gidemedi. Diğer yandan ekonomik durgunluğun devam ediyor olması Japonya’nın ekonomik statüsünün de bozulmaya başlamasını gündeme getirecek. Çünkü yıllardır, 16-17 seneden beri durgunlukta olan Japon ekonomisinde faiz indirimleri zaten olamaz, diğer yandan vergi indirimleri yapılacak olsaydı bugüne kadar yapılırdı ve devlet haricinde para harcamaya meyilli kimse yok. Bu nedenle Dolar’ın olumsuz etkilendiği zamanlarda özellikle Yen en olumsuz etkilenen para birimlerinden bir olmaya başladı. Aslında bu durum Japon ekonomisi açısından olumlu çünkü Yen güçlü olduğu zamanlarda Japon
ekonomisinin ihracat kabiliyeti hepten azalınca o zaman ekonomi durma noktasına gelir. Bu nedenle paritenin yükselme dönemleri kapıda bekliyor.
Bugün gun sonuna dogru Amerika'da ekonomik paket detayları sonrası DOW J. %6.12 şu anda artıda ve parite 97 üzerine çıktı. Yarın muhtemelen USD düşük başlayacak güne ve JPY ise 0.0169 seviyeleri ile açılabilir ve USD satım gelirse daha aşağı da devam edebilir. Nakit durumu uygun olanlar bu seviyelerden taksidini yatırabilir. Belki bikaç gün için kar realizasyonu amaçlı alım gelmezse tekrar düşüş yapabilir. Hava bu hafta güzel başladı umuyorum bu hatayı böyle tamamlarız. Moralleri yüksek tutup iyi düşünmeye devam!
Herkese iyi çalışmalar
svg
Bugün gun sonuna dogru Amerika'da ekonomik paket detayları sonrası DOW J. %6.12 şu anda artıda ve parite 97 üzerine çıktı. Yarın muhtemelen USD düşük başlayacak güne ve JPY ise 0.0169 seviyeleri ile açılabilir ve USD satım gelirse daha aşağı da devam edebilir. Nakit durumu uygun olanlar bu seviyelerden taksidini yatırabilir. Belki bikaç gün için kar realizasyonu amaçlı alım gelmezse tekrar düşüş yapabilir. Hava bu hafta güzel başladı umuyorum bu hatayı böyle tamamlarız. Moralleri yüksek tutup iyi düşünmeye devam!
Herkese iyi çalışmalar
svg
evet arkadaslas taksidi yatırmak için iyi bir fırsat geldi. Parası olan arkdaslar bu seviyelerden yatırmak avantajlı olacaktır.
Selam arkadaşlar;2 aydır ödeyemediğim konut ve nakit kredi taksitlerim için açmış olduğum İzmir 1nci Tüketici mahkemesi 30 nisan'da,ancak banka beni arayarak hiç olmazsa 1 taksidi yatırırsam yeniden yapılandırma sağlayacağını bir kaç sene en düşük veya faizsiz ödeme yada kurun bir yerde sabitlenerek sabit TL'ye çevirebileceğini söylüyor.Aylardır kaç defa aradım hiç yapılandırmadılar şimdi kendileri arıyorlar çünkü baktılar hakikaten ödenemeyen kredi adetleri fazlalaştı.
Benim sormak istediğim;acaba yeniden yapılandırırsam önceki haklarımı kaybedermiyim?Çünkü hesaplama yapan avukatlar bankacılar özellikle nakit kredideki KKDF ve BSMV hesaplamalarında hata olabileceğini fazlanın geri yatırılabileceğini söylediler.
Selam arkadaşlar;2 aydır ödeyemediğim konut ve nakit kredi taksitlerim için açmış olduğum İzmir 1nci Tüketici mahkemesi 30 nisan'da,ancak banka beni arayarak hiç olmazsa 1 taksidi yatırırsam yeniden yapılandırma sağlayacağını bir kaç sene en düşük veya faizsiz ödeme yada kurun bir yerde sabitlenerek sabit TL'ye çevirebileceğini söylüyor.Aylardır kaç defa aradım hiç yapılandırmadılar şimdi kendileri arıyorlar çünkü baktılar hakikaten ödenemeyen kredi adetleri fazlalaştı.
Benim sormak istediğim;acaba yeniden yapılandırırsam önceki haklarımı kaybedermiyim?Çünkü hesaplama yapan avukatlar bankacılar özellikle nakit kredideki KKDF ve BSMV hesaplamalarında hata olabileceğini fazlanın geri yatırılabileceğini söylediler.
hangi banka acaba sizin banada fortis yapmadıda tekrar bir yapılandırmaya yanaşmadı
sinen78 kullanıcısına bizde eylül 2008 de 5 yıl vadeli japon yeni çektik bahsettiğiniz bankadan. bize en fazla 8 yıla kadar vade uzatması yapabileceklerini ve faiz oranının 0,53 olabileceğini söyledileri. müşteri temsilcisi 1-2 daha sabredin. belki birşeyler olabilir dediler ama detayda vermediler
arkadaslar bugun 5. paket acıklanıyor. Daha once yanılmıyor isem buradaki arkadaslardan bi tanesi 5. paketin bizimle alakalı oalacağını söylemişti. İysallah bizimle alakalıdır. Ama yasa cıkmadanda nasıl olur. Onu bilmiyorumç. Hadi hayırlısı...
YENinden yapılandırma ile ilgili olarak tüm bankalarda çalışmalar yapılıyor ki bazıları çeşitli şartlar doğrultusunda hayata geçirmiş durumda. Kısa zamanda (1 -2 ay içerisinde) ödemesi geciken kredilerde yapılandırma talepleri bankalardan gelecektir. Gecikme olmayanlar da ise bu konu ile ilgili birimlerin telefonlarını şb. lerden talep edebilirsiniz.
saygılarımla
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Maaşını ödemesinin gecikmesi ve...
24-05-2025, 18:14:33 in Bireysel İş Hukuku