+ Konuyu Yanıtla
46 / 101 Sayfa İlkİlk ... 6162636373839404142434445464748495051525354555666768696 ... SonSon
451 den 460´e kadar toplam 1006 ileti bulundu.

Konu: Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler!

Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler! Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    36
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler!

Ahmet slm ; (sinir sahibi)

Ben nete şimdi geldim. Ancak benim anlamadığım sende bedelli bekliyorsun . Bir konuda sana katılıyorum. Rehavete kapılmayıp maillarımıza devam etmeliyiz. Ancak burda biribrimizle laf dalaşına girmek bize zarar veririr.

Ahmet o yüzden senden rica ediyorum tartışmaya yolaçacak şeyler yazma mail atın de fax çekin de ama polemik yapacak yazılardan kaçınalım.

Bu arada biz msn deyiz ama sen online değilsin gelirsen seviniriz

Hukuki NET Güncel Haber

Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler! konulu yargıtay kararı ara
    Bedelli askerlik çıkmasını isteyenler! konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    36
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Arkadaşlar msn'deki konuşmamıza istinaden bu yazıyı Başbakanlığa ve Cumhurbaşlaığına faxlıyoruz özelllikle üstüne basarak söylüyorum faxlıyoruz Lütfen ihmal etmeyin

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik sosyal ve staretejik konum gereği Güçlü bir ekonomi, sağlam bir sosyal yapı ve modern güçlü bir profesyonel bir ordu gerekmektedir.

Halihazırda içinde bulunulan derin ekonomik kriz ülke ekonomisini alt üst ettiği gibi sağlam sosyal yapıyı da bozmakta buda her yönden ülkenin geleceği için onanmaz yaralar açmaktadır.

Böyle bir ortamda hem sosyal yapıyı korumak hemde ekonomimize ve TSK mıza katkıda bulunmak üzere koşulları tarafınızdan belirlenecek bir bedelli askerliği düzenleme gerektiğine inanmaktayız. Bu sayede hem profesyonel orduya geçiş çalışmaları hızlanacak, hem ekonomiye sıcak ve dönüşümsüz para girişi olacak hemde krizden ailelerin etkilenmesi asgariye indirgenmiş olacaktır.

Yukarıda arz edilen durum neticesinde bedelli askerlik çıkarılması hususunu

Arz ederiz.
    Konu buraks79 tarafından (29-12-2008 Saat 00:36:20 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Bedelli askerlik olmalı.. Hatta bu konu isteğe bağli yani gönüllülük esasına göre olmalı.. Kısacası Çağdaş ve batılı olmamızı isteyen Atatürk'e rağmen doğu mantığını ısrarla sürdüren idaremize akıl erdiremiyorum.. Zira örnek olarak izlememiz gereken avrupa ülkelerinde zorla askerlik varmıymış bi incelesinler lütfen. Geneli ya gönüllülük ya da profosyonellik esasına dayanır. Öyle değil mi arkadaşlar. Ayrıca bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..

İletiler
    1
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Ben de eşim için bedelli çıkmasını istiyorum.
    Geniş kitleye ulaşılabilen yerlerde dile getiriyorum.
    En son aşağıdaki linkdeki yere yazdım.
    Pembe düşler diyordu. Şu an için cidden bir pembe düş benimkisi galiba.

Link burada
    Konu admin tarafından (07-01-2009 Saat 20:13:14 ) de değiştirilmiştir. Sebep: link çıkmamış

Nerede
    Antalya- World Of Wonders
    İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Arkadaşlar İstanbul CHP Milletvekili İlhan Kesici'ye teşekkür mesajı atmıştım. Bedelli konusuyla ilgilenip destek verdiği için. Kendisi de mailime cevap verdi. Ben mutlu oldum en azından. Sizlerle de paylaşmak istedim.
    Konu postmix tarafından (29-12-2008 Saat 08:49:50 ) de değiştirilmiştir.

Nerede
    İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı kriptexnb rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    ben de eşim için bedelli çıkmasını istiyorum.
    geniş kitleye ulaşılabilen yerlerde dile getiriyorum.
    en son aşağıdaki linkdeki yere yazdım.
    pembe düşler diyordu. şu an için cidden bir pembe düş benimkisi galiba.

Sizin de stres yapmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Bedelli çıkacak emin olun. Hem eşinizin yaşı 26-27 civarlarındaysa kesin faydalanacaktır. Yaşı 23 olan ama 24'e yaklaşan acaba bana da vurur mu diye hergün saatlerce düşünerek kafayı yiyen ben ve benim gibi olan arkadaşlarımız bedelliyi sorun etsin. Herkes çıkar mı acaba derdinde oysa ki bende... Zira aranızda en küçük benim
    Konu postmix tarafından (29-12-2008 Saat 09:04:30 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    60
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

postmix inşallah bedelli askerlik çıkar ve yasa 23 yaşından itibaren herkezi kapsar ve bu şekilde ülke ekonomisine geri dönüşümü olmayan muazzam bir iç kaynak yaratmış oluruz....
    inşallah
    bedelli ile ilgili duyumlarınız olumlumu bu arada

Nerede
    İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı hanay rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    postmix inşallah bedelli askerlik çıkar ve yasa 23 yaşından itibaren herkezi kapsar ve bu şekilde ülke ekonomisine geri dönüşümü olmayan muazzam bir iç kaynak yaratmış oluruz....
    inşallah
    bedelli ile ilgili duyumlarınız olumlumu bu arada
    Kardeşim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Benim rumuzumun sağ tarafına bakarsan msn ikonu var. Oraya tıklayarak beni msn'e ekle. Akşamları toplu görüşmeler yapıyoruz. Ve inan çok güzel haberler var. Mahrum kalma bu bilgilerden kardeşim...

İletiler
    9
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Bazı arkadaşların tartışmalarını izledim. Sinirsahibi arkadaşımız msb bütçesinde değişiklik olmadı demiş araştırdım.Bütçesi kısıtlanmış. Yanlız msb komisyonu bedelliyi çıkarırmı çıkarmazmı bilemem.
    2009 BÜTÇESİ 262 MİLYAR(4 -SON) -MİLLİ SAVUNMA'NIN PAYI DÜŞTÜ

Toplam Ödenekler İçinde Milli Savunma Bakanlığı'nın 2008 Bütçesinde Yüzde 6.1 Olan Payı 2009 Bütçesinde Yüzde 5.6'ya Çekildi. Milli Eğitimin Payı Yüzde 10.5'ten Yüzde 10.8'e Yükselirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın Cari Olarak Azaltılan Payı Yüzde 13.3'ten Yüzde 10.3'e İndi, Sağlığın Payı Yüzde 4.9 Olarak Belirlendi.

Bütçe ödenekleri içinde Milli Savunma ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının payı aşağı çekilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın payında bir miktar daha artırıma gidildi.
    2009 mali yılı genel bütçe ödenekleri toplamı 257 milyar 634.7 milyon YTL olarak belirlendi. Bütçe ödeneklerinden en büyük payı, yüklü faiz ödemeleri dolayısıyla Hazine almaya devam etti. Hazine'ye 2009 yılı için ayrılan 65 milyar 985 milyon YTL'nin 57 milyar 500 milyon YTL'sinin faiz ödeneği olduğu belirlendi. Toplam bütçe ödeneğinin yüzde 25.6'sı Hazine'ye tahsis edildi.

Ödenek tutarında Maliye Bakanlığı 57 milyar 812 milyon YTL ile ikinci sırada yer aldı. Bunun da 53 milyar 198.6 milyon YTL'liki bölümü cari transferler için verildi.

Toplam bütçe ödenekleri geçen yıla göre yüzde 18 artırılırken, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ödeneği yüzde 21.7 artışla 27 milyar 883.7 milyon YTL'ye, bunun toplamdaki payı da yüzde 10.5'ten yüzde 10.82'ye yükseltildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ödeneği yüzde 8.9 azaltılarak 26 milyar 401 milyon YTL'ye düşürüldü. Bunun toplam ödenekler içindeki payı da yüzde 13.3'ten yüzde 10.3'e indi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın ödeneği yüzde 9.5'le genel artışın altında bir oranda artırılarak 14 milyar 532.6 milyon YTL olarak belirlendi. Genel bütçe ödenekleri içinde Milli Savunma'nın payı yüzde 1.08'den yüzde 5.64'e düştü.

Sağlık Bakanlığı'nın ödeneği yüzde 17.5 artışla 12 milyar 720.3 milyon YTL olurken, toplamdaki payı yüzde 5'ten yüzde 4.9'a geriledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ödeneği yüzde 20.3 artırılarak 7 milyar 934.8 milyon, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ödeneği de yüzde 22.8'le genel oranın üzerinde artırılarak 2 milyar 454.3 milyon YTL'ye yükseltildi. (ANKA)

(ES/NB/BÜN)

İletiler
    36
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Arkadaşlar msn'deki konuşmamıza istinaden bu yazıyı Başbakanlığa ve Cumhurbaşlaığına faxlıyoruz özelllikle üstüne basarak söylüyorum faxlıyoruz Lütfen ihmal etmeyin

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik sosyal ve staretejik konum gereği Güçlü bir ekonomi, sağlam bir sosyal yapı ve modern güçlü bir profesyonel bir ordu gerekmektedir.

Halihazırda içinde bulunulan derin ekonomik kriz ülke ekonomisini alt üst ettiği gibi sağlam sosyal yapıyı da bozmakta buda her yönden ülkenin geleceği için onanmaz yaralar açmaktadır.

Böyle bir ortamda hem sosyal yapıyı korumak hemde ekonomimize ve TSK mıza katkıda bulunmak üzere koşulları tarafınızdan belirlenecek bir bedelli askerliği düzenleme gerektiğine inanmaktayız. Bu sayede hem profesyonel orduya geçiş çalışmaları hızlanacak, hem ekonomiye sıcak ve dönüşümsüz para girişi olacak hemde krizden ailelerin etkilenmesi asgariye indirgenmiş olacaktır.

Yukarıda arz edilen durum neticesinde bedelli askerlik çıkarılması hususunu

Arz ederiz.

+ Konuyu Yanıtla
46 / 101 Sayfa İlkİlk ... 6162636373839404142434445464748495051525354555666768696 ... SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

askerlikte evlilere yararlar

bedelli askerlik silah altındakiler

evlilere bedelli askerlik

bedeli askerlik.yasi23

Forum

İlgili Hukuk terimleri