sa böyle bir belge bana da geldi borç ödeme tarihleri sırasında ben askerdeydim ve haberim olmadı. borcu ödemediğimden dolayı yüzde elli gecikme bedeli uygulamışlar bu konuda ne yapabilir im yardımcı olursanız sevinirim
Seninde yukarıdaki açıklamalarım doğrultusunda hareket etmen lazım Sanırım senin borcunda daha vergi dairesine intikal etmemiş Onun için yurtkur nasıl bir uygulama yapar bilmiyorum ama cebri tahsil yapma yetkisi yok bunu kesinlikle ifade edebilirim Ancak bu borcun dahada çoğalır yarın bir gün ödiyemiyecek konuma gelir bu açıdan hemen ödemeye başlamanı tavsiye ederim Esenlikle kal
Bana da gezegen10 arkadaşımıza gelen kağıttan geldi.17.12.2008 tarihine kadar borcumun tamamını ödemezsem 6183 numaralı kanun nedeniyle vergi dairesine devrolacağını ordan da gerekli haciz işlemlerini başlatabilceklerini yazmışlar.Benim merak ettiğim, eğer bu borcun bir kısmını bankaya yurtkur hesabına yatırırsam yine de vergi dairesine devrolur mu?
Babam yurtkurdan bir yetkiliyle görüşme imkanı bulmuş.Bu borcun vergi dairesine devredilmesi 2ayı, oradan da icra takibinin başlaması yine 2 ya da 3ayı bulurmuş. Siz bu sırada yavaş yavaş öderseniz parayı kendinizce taksitlendirmiş olursunuz demişler.Umarım bu şekilde ödeyebiliriz.
Bana da gezegen10 arkadaşımıza gelen kağıttan geldi.17.12.2008 tarihine kadar borcumun tamamını ödemezsem 6183 numaralı kanun nedeniyle vergi dairesine devrolacağını ordan da gerekli haciz işlemlerini başlatabilceklerini yazmışlar.Benim merak ettiğim, eğer bu borcun bir kısmını bankaya yurtkur hesabına yatırırsam yine de vergi dairesine devrolur mu?
Babam yurtkurdan bir yetkiliyle görüşme imkanı bulmuş.Bu borcun vergi dairesine devredilmesi 2ayı, oradan da icra takibinin başlaması yine 2 ya da 3ayı bulurmuş. Siz bu sırada yavaş yavaş öderseniz parayı kendinizce taksitlendirmiş olursunuz demişler.Umarım bu şekilde ödeyebiliriz.
Yukarıda tüm gerekli açıklamaları yaptım Ben bir vergi dairesi çalışanı olarak Yurtkurun kendi içindeki işleyisini bilmem Ne yaparlar nasıl yaparlar bunu anlamam Ama vergi dairesi açısında gerekli tüm bilgileri bu konunun içinde tamamen yazdım ve anlattım Onun için tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim
pesss diyorum... konuyu acan arkadasimizin (arkadas sozcugu aslinda pek uygun degil) resmen topluma ait bir kurumu dolandirma,yada zor gunlerinde kendisine yardim etmis olan kuruma ihanetinin yollarini hukuk sitesinde konusmak,tum hukuk camiasi icin karalayici bir islemdir.
Boylesi kurnazliklari uygulamayi dusunmek bir yana bu sitede ifsa etmek bile yuz kizartici bir durum olsa gerek..
Yeri gelince, "siyasiler hirsizdir calar cirpar" seklinde feryatlarda edebilen bu tip insanlar,konu kendilerine geldiginde hirsizliklarina (ki bu arabayi abisinin uzerine devretmeye kalkmasi muvazaali bir islem olmak ile beraber bir nevii hirsizliktir) kilif aramaktadirlar..
Bu fakir milletin parasini egitim doneminde kullanan,sozde egitim almis bu sahsi herkesin huzurunda kiniyorum.
Topluma saygilarimi sunmakla birlikte ,kamunun parasini calan cirpan yada calmaya yeltenenlere saygi maygi sunmuyorum.
Mrb.Benimde sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.Ben öğrenim ve katkı borcumun yarısını ödemiştim.Banada son 17.12.2008 tarihli uyarı gelmiş.Fakat benim elime para haftaya geçecek ve kalan parayı bu tarihten sonra yani 24.12.2008de ödeyeceğim. ben haftaya bu parayı vergi dairesine mi yoksa önceki yatırdığım hesaba mı yatıracağım?Bu geçen zamanda aileme tekrar uyarı gider mi?Benim borcum vergi dairesine bildirildiyse ben yurtkura ödeme yaptıktan sonra yaptığım ödeme vergi dairesine bildirilir mi?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Mrb.Benimde sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.Ben öğrenim ve katkı borcumun yarısını ödemiştim.Banada son 17.12.2008 tarihli uyarı gelmiş.Fakat benim elime para haftaya geçecek ve kalan parayı bu tarihten sonra yani 24.12.2008de ödeyeceğim. ben haftaya bu parayı vergi dairesine mi yoksa önceki yatırdığım hesaba mı yatıracağım?Bu geçen zamanda aileme tekrar uyarı gider mi?Benim borcum vergi dairesine bildirildiyse ben yurtkura ödeme yaptıktan sonra yaptığım ödeme vergi dairesine bildirilir mi?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
17.12.2008 tarihli uyarı gelmiş diyorsunuz bu uyarı nerden geldi Eğer yurtkurdan geldiyse yurtkura ödiyeceksiniz Yok eğer vergi dairesinden geldiyse vergi dairesine ödiyeceksiniz Yani elinizdeki uyarının geldiği yer önemli
Uyarı yurtkurdan gelmiş.Fakat 17.12.2008 tarihine kadar yatırmazsam vergi dairesine bildirileceği yazmış.Yani ben o tarihe kadar yatıramadım.Son verilen tarih geçsede yurtkura yatırsamda bir sorun çıkmaz değil mi?
Uyarı yurtkurdan gelmiş.Fakat 17.12.2008 tarihine kadar yatırmazsam vergi dairesine bildirileceği yazmış.Yani ben o tarihe kadar yatıramadım.Son verilen tarih geçsede yurtkura yatırsamda bir sorun çıkmaz değil mi?
Bence yurtkura yatırma çünkü karışır bırak vergi dairesine gelsin ve sen git vergi dairesinden sor eğer geldiyse yatır Yalnız bu arada gecikme zammıda çalışacak bunuda bilmiş ol Aylık %2,5 Yani her bin ytl ye 25 ytl aylık gecikme zammı biniyor sen ona göre hesapla
((((((((acil bilgilendirirseniz sevinirim!!!!!))))
merhaba ;
2005-2006 meslek yüksekokulu girişliyim normalde okulum 2007-2008 tarihlerinde bitmesi gerkiyorken bazı sebeplerden dolayı okulum uzadı ve bu sene mezun oldum bu süreç içerisinde bana bi tebliğ kağıdı geldi borcumun 2009 kasım ayında ilk taksitinin başlanacagı,bu taksitler her iki ayda bir 800 tl olarak ödenecegi belirtilmiş
ben ise mayıs ayında askere gidicem bu borç ödemek zorundamıyım.
ayrıca taksit seçeneklerini ben belirtebilirmiyim..
şimdiden tşk ederim..yardımcı olursanız sevinirim
Konu uulaas tarafından (06-02-2009 Saat 10:03:56 ) de değiştirilmiştir.
oğrenim kredisini sildirmek için vergi dairesine başvuru
,
kyk borcundan nasil kurtulurum
,
kyk borcundan icra gelen var mi
,
öğrenim kredisi borcuna haciz gelirmi
,
kyk borcu hapis
,
ogrenci kredisi borcundan nasil kurtulurum,
kyk borcu ne zaman ver,
yurtkur kredi odeme emrine itiraz,
kyk kredi borcu araba haczi,
kyk krediyi nasil oducem paramda.,
ogrenim kredisi icraya duserse yapilandirilir mi,
kyk borcunda kefil,
vergi dairesine odenen ogrenim kredisi sisteme ne zaman gecer,
kyk borcu ne zaman icraya düşer,
öğrenim kredisi borcum vergi dairesine bildirilmiş,
ogrenim kredisi icraya duser mi,
kyk kredi vergi dairesine ne zaman dusuyor,
ogrenim kredisi borcum var araba alabilirmiyim,
ogrenim vergi takibine haciz gelirmi,
ogrenim kredi borcum hangi vergi dairesi,
kyk borcu vergi dairesine bildirilince ne olur,
kyk borc tebligi eve gelirmi,
kyk kredi borcum var haciz gelirmi,
icraya giden vergi borcu taksitlendirilirmi
2 yıldır ödemediğim öğrenim kredisi borcumu internetten sorgulattım ve aşağıdaki yazıyla karşılaştım;
"Borcunuz YEDİTEPE VERASET VE HARÇLAR VER.DAİ....
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
this content russian traditional...
21-12-2025, 00:43:03 in Bireysel İş Hukuku