+ Konuyu Yanıtla
4 / 7 Sayfa İlkİlk 1234567 SonSon
31 den 40´e kadar toplam 65 ileti bulundu.

Konu: Tedbir Nafakası

Tedbir Nafakası Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    45
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Tedbir Nafakası

sn. msinan 73 yazdıklarınızda %100 haklısınız. Medeni Kanun mevcut koşulların çok gerisinde kalmıştır. Ben de 9 aylık boşanma sürecinin sonunda anlaşmaya giderek kurtulan bir garip adem oğluyum. Kurtuldum. Ama öğrendiğim çok şey oldu. Boşanmadan eşinizi tanıyamazsınız derler, gerçekten doğruymuş. Valla ağzımı açsam hem kendi eşime hem de aynı mantıkla hareket eden tüm kadınlara neler neler söylerim. Ama bu lafları cebimde saklıyorum. Malum forum kuralları gereği eşyaya adıyla hitap edemiyoruz. Atıyorlar sonra üyelikten. Buna daha önce şahit olduk. Kanunu yazan ya kadınlardan oluşan bir kuruldu, ya da normal değil asimilasyona uğramış bir erkekler grubuydu. Normal bir kafadan bu çıkmaz. Bir defa ilişkileri çok geren ve insanların arasına düşmanlık tohumları eken sonuçları var. Normal şartlarda asgari çekişme ile bitecek davalar, bu kanun sayesinde kan davasına dönüşüyor. Artı tedbir nafakası denen bir saçmalık var. İnanılmaz birşey. Davanın açıldığı tarihten itibaren nafaka bağlanır mı, böyle bir saçmalık olur mu. Ne tür bir beyin böyle ucube hükümler üretebilir anlamıyorum. Anatomik incelemeye almak lazım. O beynin tüm kıvrımlarını görmek istiyorum. Ortada çocuk yokken bile nafaka bağlıyor. Neymiş kadın mağdurmuş. Kadın asla mağdur olmaz. Asla. Mutlaka ya bir iş bulur, ya da bir bakanı bulunur. Beni kadınların mağduriyetine kimse inandıramaz. Artı çelişki değil mi bu. Hem aile birliğinin kutsallığından bahsedip boşamayacaksın, hem de boşanmaya rağmen nafaka bağlayacaksın. Kadın boşandıktan sonra nafaka da varsa, neden bir daha evlensin. Zaten sabit bir gelir elde etmiş. Bu kadınlar için evlilik açısından caydırıcı bir unsur değil mi? İşin erkekler açısından boyutu ise, ekonomik olarak belini büküp bir daha kimseyle sağlıklı ilişkiler kurup yeni bir evlilik yapamayacak duruma getirmek değil mi? Nerde kaldı kutsal aile, nerde kaldı aile birliği. Boşadığın iki insana yaptığın bu. Birini ihya ederek, diğerini ise batırarak bir daha evlenmelerinin önüne engel çıkarıyorsun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Dava sürerken boşanmayın diyeceksin, boşandıktan sonra al sana nafaka sen rahat yaşa kimseyle evlenmene gerek yok, sen de sürün zaten kimseyle evlenemezsin de. Böyle olur mu. Bu durumu kanunu yazan heyetin kafasına kafasına vurmak lazım. Kadın mağdur mu, bırak mağdur olsun. Olsun ki yeni bir evlilik yapsın. Yapsın ki aile birliği tekrar sağlansın. Madem ki ayrılmak isteyeni zorla ayırmıyorsun, evlenmek istemeyini de zorla evlendir. Evlendir ki ben de anlayayım. Amaç gerçekten evliliğin önünü açmak. Sonuçta evlilik kurumunun devamını sağlamak. Samimiyeti alkışlayayım. Ama amaç kadıınların sözde mağduriyetlerini gidermek. Onu anası babası gidersin banane. Yeni kocası gidersin. Banane yaa. Ben boşanmışım bitmiş olayım. Ne hali varsa görsün banane. Bakmaya niyetim olsa zaten boşanmazdım. Ne o aylarca süren mahkemeler, tedbir nafakası hakkı, yoksulluk nafakası hakkı bilmem ne. İşin içine yalan girmiş. Bir sürü yalancı şahitler. Kimse bana genelleme yapmayın demesin. Bu forumda bu durumdan yakınan yüzlerce insan var. Paranın yüzü sıcaktır. Kadınlar için bu gibi erken emeklilik. Aslında nafaka kadınlar için de bir aşağılamadır. Bu şöyle bir bildirinin ilanıdır. Sen kendine bakamayacak kadar beceriksiz, sümsük ve ezik birisin. Bu adam senden boşanırsa acından ölürsün. Al şu nafakayı da yaşa bari. Tabi ezik kadınlar da mal bulmuş mağribi gibi sarılıyorlar buna gururlarına yedirip. O nasıl bir mideyse artık.

Hukuki NET Güncel Haber

Tedbir Nafakası konulu yargıtay kararı ara
    Tedbir Nafakası konulu hukuk haber

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    146
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Hannibal rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    sn. msinan 73 yazdıklarınızda %100 haklısınız. Medeni Kanun mevcut koşulların çok gerisinde kalmıştır. Ben de 9 aylık boşanma sürecinin sonunda anlaşmaya giderek kurtulan bir garip adem oğluyum. Kurtuldum. Ama öğrendiğim çok şey oldu. Boşanmadan eşinizi tanıyamazsınız derler, gerçekten doğruymuş. Valla ağzımı açsam hem kendi eşime hem de aynı mantıkla hareket eden tüm kadınlara neler neler söylerim. Ama bu lafları cebimde saklıyorum. Malum forum kuralları gereği eşyaya adıyla hitap edemiyoruz. Atıyorlar sonra üyelikten. Buna daha önce şahit olduk. Kanunu yazan ya kadınlardan oluşan bir kuruldu, ya da normal değil asimilasyona uğramış bir erkekler grubuydu. Normal bir kafadan bu çıkmaz. Bir defa ilişkileri çok geren ve insanların arasına düşmanlık tohumları eken sonuçları var. Normal şartlarda asgari çekişme ile bitecek davalar, bu kanun sayesinde kan davasına dönüşüyor. Artı tedbir nafakası denen bir saçmalık var. İnanılmaz birşey. Davanın açıldığı tarihten itibaren nafaka bağlanır mı, böyle bir saçmalık olur mu. Ne tür bir beyin böyle ucube hükümler üretebilir anlamıyorum. Anatomik incelemeye almak lazım. O beynin tüm kıvrımlarını görmek istiyorum. Ortada çocuk yokken bile nafaka bağlıyor. Neymiş kadın mağdurmuş. Kadın asla mağdur olmaz. Asla. Mutlaka ya bir iş bulur, ya da bir bakanı bulunur. Beni kadınların mağduriyetine kimse inandıramaz. Artı çelişki değil mi bu. Hem aile birliğinin kutsallığından bahsedip boşamayacaksın, hem de boşanmaya rağmen nafaka bağlayacaksın. Kadın boşandıktan sonra nafaka da varsa, neden bir daha evlensin. Zaten sabit bir gelir elde etmiş. Bu kadınlar için evlilik açısından caydırıcı bir unsur değil mi? İşin erkekler açısından boyutu ise, ekonomik olarak belini büküp bir daha kimseyle sağlıklı ilişkiler kurup yeni bir evlilik yapamayacak duruma getirmek değil mi? Nerde kaldı kutsal aile, nerde kaldı aile birliği. Boşadığın iki insana yaptığın bu. Birini ihya ederek, diğerini ise batırarak bir daha evlenmelerinin önüne engel çıkarıyorsun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Dava sürerken boşanmayın diyeceksin, boşandıktan sonra al sana nafaka sen rahat yaşa kimseyle evlenmene gerek yok, sen de sürün zaten kimseyle evlenemezsin de. Böyle olur mu. Bu durumu kanunu yazan heyetin kafasına kafasına vurmak lazım. Kadın mağdur mu, bırak mağdur olsun. Olsun ki yeni bir evlilik yapsın. Yapsın ki aile birliği tekrar sağlansın. Madem ki ayrılmak isteyeni zorla ayırmıyorsun, evlenmek istemeyini de zorla evlendir. Evlendir ki ben de anlayayım. Amaç gerçekten evliliğin önünü açmak. Sonuçta evlilik kurumunun devamını sağlamak. Samimiyeti alkışlayayım. Ama amaç kadıınların sözde mağduriyetlerini gidermek. Onu anası babası gidersin banane. Yeni kocası gidersin. Banane yaa. Ben boşanmışım bitmiş olayım. Ne hali varsa görsün banane. Bakmaya niyetim olsa zaten boşanmazdım. Ne o aylarca süren mahkemeler, tedbir nafakası hakkı, yoksulluk nafakası hakkı bilmem ne. İşin içine yalan girmiş. Bir sürü yalancı şahitler. Kimse bana genelleme yapmayın demesin. Bu forumda bu durumdan yakınan yüzlerce insan var. Paranın yüzü sıcaktır. Kadınlar için bu gibi erken emeklilik. Aslında nafaka kadınlar için de bir aşağılamadır. Bu şöyle bir bildirinin ilanıdır. Sen kendine bakamayacak kadar beceriksiz, sümsük ve ezik birisin. Bu adam senden boşanırsa acından ölürsün. Al şu nafakayı da yaşa bari. Tabi ezik kadınlar da mal bulmuş mağribi gibi sarılıyorlar buna gururlarına yedirip. O nasıl bir mideyse artık.

Kadın mağdur mu, bırak mağdur olsun. Olsun ki yeni bir evlilik yapsın. Yapsın ki aile birliği tekrar sağlansın.

Ya arkdaşım sen ne dediğini biliyormusun allahaşkına KADIN MAĞDUR BIRAKILMAK İÇİN VE DAHA SONRASINDA YENİ BİR EVLİLİK YAPSIN DİYEMİ EVLENDİ SENİNLEEEEEEEEE KARIN, BANA BUNU SÖYLE, NE TARZ BİR İNSANSINIZ YA SİZ, BEN TEK EVLİLİKDEN YANA BİR İNSANIM VE KOCAMLADA ÇOK SEVEREK EVLENMİŞ OLMAMA RAĞMEN, KOCAM HEM SEVERİM HEM DÖVERİMİ,HEMDE SÖVERİM, BEN KOCAYIM ATA ERKEĞİYİM DİYE ORTADA DOLANAN İNSANLARDANMIŞ BUNU ANLASAYDIM ÖNCEDEN ZATEN EVLENMEZDİM, KİMSE YUVASINI BOŞA YIKMAZZZZZZZZ BUNU BEYNİNİZE SOKUN, HİÇ BİR KADIN BEN EVLENİYİM SONRA BOŞANIYIM, SONRA GELSİN NAFAKA, GELSİN TAZMİNAT DİYE EVLENMİYORRRRRR , BENİM ZATEN KOCAMIN BİR ÇORABI DAHİ YOKTU BENİM İSE AİLEMDEN KALAN BİR ÇOK VARLIĞIM VAR, AMA BEN NE PARA NE PUL GÖZETMEKSİZİN KOCAMI SEVİYORUM DEDİM, MADDİYAT ÖNEMLİ DEĞİL DEDİM, ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEME RAĞMEN, BENİM KIYMETİMİ BİLMEYEN EŞİM OLDU, AMA NE KENDİ KAYBETTİ, BEN ONU DEĞİL O BENİ KAYBETTİ, ŞİMDİ AFEDERSİNİZ AMA İT GİBİ PEŞİMDE DOLAŞIYOR , YALVARIYOR AMA NEYE YARAR, KALPLER KIRILDIKTAN SONRA, HAYALLERİM YIKILDIKTAN SONRA NEYE YARAR. BİRDAHA ONA NASIL GÜVENEBİLİRİM BENİ BİRDAHA SEN OLSAN BAYAN OLSAN KOCAN SANA BUNLARI YAPSA SEN GERİ DÖNERMİYDİN ALLAH RIZASI OLARAK KOCAM TARAFINDAN DEĞİL ERKEK OLARAK DEĞİL İNSAN OLARAK BAKIN VE BANA SÖYLEYİN.

Yönetimin notu; büyük harfler yazarak kural ihlali yapmaktasınız. Özen lütfen.

İletiler
    45
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı garip8688 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Kadın mağdur mu, bırak mağdur olsun. Olsun ki yeni bir evlilik yapsın. Yapsın ki aile birliği tekrar sağlansın.

Ya arkdaşım sen ne dediğini biliyormusun allahaşkına KADIN MAĞDUR BIRAKILMAK İÇİN VE DAHA SONRASINDA YENİ BİR EVLİLİK YAPSIN DİYEMİ EVLENDİ SENİNLEEEEEEEEE KARIN, BANA BUNU SÖYLE, NE TARZ BİR İNSANSINIZ YA SİZ, BEN TEK EVLİLİKDEN YANA BİR İNSANIM VE KOCAMLADA ÇOK SEVEREK EVLENMİŞ OLMAMA RAĞMEN, KOCAM HEM SEVERİM HEM DÖVERİMİ,HEMDE SÖVERİM, BEN KOCAYIM ATA ERKEĞİYİM DİYE ORTADA DOLANAN İNSANLARDANMIŞ BUNU ANLASAYDIM ÖNCEDEN ZATEN EVLENMEZDİM, KİMSE YUVASINI BOŞA YIKMAZZZZZZZZ BUNU BEYNİNİZE SOKUN, HİÇ BİR KADIN BEN EVLENİYİM SONRA BOŞANIYIM, SONRA GELSİN NAFAKA, GELSİN TAZMİNAT DİYE EVLENMİYORRRRRR , BENİM ZATEN KOCAMIN BİR ÇORABI DAHİ YOKTU BENİM İSE AİLEMDEN KALAN BİR ÇOK VARLIĞIM VAR, AMA BEN NE PARA NE PUL GÖZETMEKSİZİN KOCAMI SEVİYORUM DEDİM, MADDİYAT ÖNEMLİ DEĞİL DEDİM, ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEME RAĞMEN, BENİM KIYMETİMİ BİLMEYEN EŞİM OLDU, AMA NE KENDİ KAYBETTİ, BEN ONU DEĞİL O BENİ KAYBETTİ, ŞİMDİ AFEDERSİNİZ AMA İT GİBİ PEŞİMDE DOLAŞIYOR , YALVARIYOR AMA NEYE YARAR, KALPLER KIRILDIKTAN SONRA, HAYALLERİM YIKILDIKTAN SONRA NEYE YARAR. BİRDAHA ONA NASIL GÜVENEBİLİRİM BENİ BİRDAHA SEN OLSAN BAYAN OLSAN KOCAN SANA BUNLARI YAPSA SEN GERİ DÖNERMİYDİN ALLAH RIZASI OLARAK KOCAM TARAFINDAN DEĞİL ERKEK OLARAK DEĞİL İNSAN OLARAK BAKIN VE BANA SÖYLEYİN.
    Hanımefendi size cevabı kendi açtığınız başlıkta verdim. Bu bir. Kocamın birşeyi yoktu, benimse ailemden pek çok varlığım vardı demek, ben gözü doymaz iflah olmaz biriyim demektir. Zira siz 200 YTL nafakaya (hem de çalışmadığını bildiğiniz birinden) tenezzül edecek birisiniz. Bunu siz yazdınız. Onu bile nasıl alırımın derdine düşmüşsünüz. Artı kelimelerin sonundaki harfleri neden uzatıyorsunuz. Yazdıklarınız anlaşılıyor. Vurgu anlayışınız çok tuhaf. Hatta çok tuhafffffffffffffffffffffffffffffff....HİÇ BİR KADIN BEN EVLENİYİM SONRA BOŞANIYIM, SONRA GELSİN NAFAKA, GELSİN TAZMİNAT DİYE EVLENMİYORRRRRR ....demişsiniz. İşte ben buna gülüyorum. Siz aile mahkemelerine bir gidin bakın bakalım ne oluyor oralarda. Aynen dediğiniz tipte kadınlarla dolu orası. "ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEME RAĞMEN" demişsiniz ve devamında da "AFEDERSİNİZ AMA İT GİBİ PEŞİMDE DOLAŞIYOR" demişsiniz. Kocanız umarım forumu okuyordur. Okuyordur da şu yazdıklarınız mahkemeye sunar. Siz bu forumda bile kocanıza bu lafları söylüyorsunuz. Başbaşayken kimbilir neler yaşadınız demek zorundayım. Lütfen kusura bakmayın...
    Hanımefendi bu yazdıklarınızdan ve yaşadıklarınızdan haz alıyor değilim. beni yanlış anlamayın. Bunlar dramatik şeyler. Ben de sorunlu birevliliği yeni bitirdim.
    Bugün bu kadar duygusuzca davranmamın sebebi belki de boşanma sürecinde yaşadıklarımdır. Nafaka ve tazminata düşman kesildim. Kusura bakmayın. Siz ne yazarsanız yazın ben dediklerimden dönmeyeceğim.

İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Av.Aslı Yazıcı rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Nafaka sadece kadına mahsus değil ki. Erkek de, ekonomik durumu boşanma sonrası kötülediyse, kusursuzsa ya da daha az kusurlu ise ve kadının da durumu müsait ise, nafaka alabilir. Kimse bunu engellemiyor.
    boşu boşuna milleti kandırmaya çalışmayın uygulama nasıl sizde biliyosunuz.

bizim anlatmaya çalıştığımızı neden anlamak istemiyosunuz anlatmaya çalışmak istediğimiz kadının fakirlikten kurtulma isteğinin olmaması olsa bile hem çalışıp hemde nafaka alanlar var erkeğin asgari ücretle çalışsa dahi nafaka verdiğini düşünürsek ne kadar taraf tutuluyo anlarsınız ama neden kadın 1500 ytl yi geçinceye kadar nafaka alıyo soruyorum size erkek haklı olsa kadın 400 ytl ile geliri olsa erkek çalışmasa kadından nafaka alabilirmi yapmayın kanunu taraf tutarak uyguluyolar kadın erkek eşitliğini maşallah hiç görmedik

demkki eşiy değil buna hakimlerde inanmıyo eşit veya üstün olsa şimdi daha değişik uygulamalar görmemiz lazımdı demekki öyle değil sizin söylemeye çalıştığınız bu olsa gerek
    Konu mynet.com79 tarafından (30-06-2008 Saat 01:21:26 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    131
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı Av.Aslı Yazıcı rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Nafaka sadece kadına mahsus değil ki. Erkek de, ekonomik durumu boşanma sonrası kötülediyse, kusursuzsa ya da daha az kusurlu ise ve kadının da durumu müsait ise, nafaka alabilir. Kimse bunu engellemiyor.
    bi örnek alabilirmiyiz ? kaçtane erkek tedbir nafakası almış acaba çok merak ediyorum .kaçtane erekek tazminat alabilmiş ?

İletiler
    292
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Şu anda 1684 kişi bu siteyi ziyaret ediyor.
    İçinizde;
    Eski karısından (yada ayrı yaşadığı eşinden) mahkeme kararıyla nafaka alma hakkı edinmiş olan kaç vatandaş var ?
    Ya da;
    İçinizde kaç avukat var erkek müvekkilim lehine nafaka alma hakkını mahkeme kararıyla becerdim diyebilen ?
    Eğer yoksa ;
    İçinizde kaç kişi var bir tanıdığım erkek vatandaş nafaka almakta ya da aldığını duydum diyebilecek ?
    (Nafaka ile ödüllendirilmiş kadın sayısını nedense merak etmiyorum, çünkü biliyorum)

Yukarıdaki 3 adet soruya dürüst cevap alabilirsek memnun oluruz.
    Konu mrtecetin tarafından (01-07-2008 Saat 08:36:27 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    131
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı mrtecetin rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Şu anda 1684 kişi bu siteyi ziyaret ediyor.
    İçinizde;
    Eski karısından (yada ayrı yaşadığı eşinden) mahkeme kararıyla nafaka alma hakkı edinmiş olan kaç vatandaş var ?
    Ya da;
    İçinizde kaç avukat var erkek müvekkilim lehine nafaka alma hakkını mahkeme kararıyla becerdim diyebilen ?
    Eğer yoksa ;
    İçinizde kaç kişi var bir tanıdığım erkek vatandaş nafaka almakta ya da aldığını duydum diyebilecek ?
    (Nakafa ile ödüllendirilmiş kadın sayısını nedense merak etmiyorum, çünkü biliyorum)

Yukarıdaki 3 adet soruya dürüst cevap alabilirsek memnun oluruz.
    burda amacımız medeni kanunumuzu yermek değil . ancak uygulamalarda kadın hakları çok ağır gelip erkekler sömürülmeye çalışılıyor .evet bişeyler yanlış uygılanmaktatır veya yasalarda boşluk vardır .ben hukukçu değilim ancak artık ben yasalarda ki boşluğu görebiliyasam hukukçu kardeşlerim haydi haydi görüyorlardır . ancak neden ise bitürlü bu yasalardaki boşluklar doldurulmayarak insanlar özellikle erkek tarafı bişekilde sömürülmeye çalışılıyor .

hayatta nerde görülmüş bi kadın 2 sene evli kalacak boşanma mahkemesine keyfine göre verecek ardından direk tedbir nafakasına bağlanacak ARDINDAN HAYAT BOYU KOCASININ GELİRİ ÜZERİNDEN EMEKLİ OLACAK .
    O ZAMAN BENDE İKİ SENE ÇALIŞAYIM EMEKLİ OLAYIM ?sizce mantık bunun neresinde sayın arkadaşlarım ?
    gitsin çalışsın parasını kazansın kimse elini tutmuyor .kadın tarafı sakatmıdırki çalışamasın ?
    çqağımızda kadının askerliğe bile gittiği ekonomik özgürlüğünü kazandığı bir dönemdeyiz hatırlatırım .neden kadın çalışma özürlü gösteriliyor türkiyemizde ?
    artık bişeylerin değişmesi lazım bence

Nerede
    ankara
    İletiler
    66
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

evet ertık bu kadına nafaka ödeme saçmalığı sona ermeli,insanı keriz yerine koyuyorlar.ne hakla benim kazancımın üçte birine el koyuyorlar.kusurlu olmayı bırakın eşit kusurda bile olsa erkek suçlu.o parayı benimle beş aylık evlilik geçirmiş ve üzerimde kakkı olmayan kadına vereceğime,kapkaççılara gider elimle teslimederim daha iyi.kusurmuş kusurumda ayrı bir ev açmamakmış hanımefendi bilerek o eve geldi.ayrıca binlerce insan ailesinin yanında kalıyor.geçim sıkıntısı nedir bilemezler.elimiz kolumuz bağlı yasada kadının yanında.bizede düşen bunları hakimler hakimine havale etmek kalıyor.

İletiler
    292
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Erkek müvekkilime nafaka kazandırdım diyecek bir avukat bekliyoruz !!
    Evet hanımlar beyler sayın Av.Yazıcının dediği yasal hak mevcut ve uygulanır bir şey ise örnek bir avukat arıyoruz.
    Eğer içinizde böyle birisi yoksa bunu nasıl değerlendirmek lazım gelir.

İletiler
    131
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı garip8688 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster

Yönetimin notu; büyük harfler yazarak kural ihlali yapmaktasınız. Özen lütfen.
    tabii varlığınız olduğu için nafaka tazminat istediniz değilmi sayın hanfendi .varlığımnız olduğu için orda bur da ve busite içinde 2500 ytl kazandınm nafaka kazandım diye öğünmeye çalışıyorsunuz değilmi hanfendi ?
    sen bunları külahıma anlat EŞİTLİK KAVRAMINI EŞİTSİZLİK DENKLEMLERİNE ÇEVİREN BU UYGULAMALAR ARTIK BİR AN ÖNCE DEĞİŞMELİ...sayın avukat abilerden bi örnek bekliyoruz acaba erkek olan müvekkilime nafaka kazandırdım diyebilen kaç kişi vardır .? çünkü yoktur sayın arkadaşlar bu kanun sadece kadınlara çalışmaktadır erkekler uygulamalara bakarsınız kerizdir enaidir değersiz bir varlıktır .ama bu uygulamaları insan hakları mahkemesine götürecem .ne pahasına olursa olsun . artık bu kadar haksızlık fazla be kardeşim ....fazla .... fazla ....
    Konu kibfeyzo tarafından (01-07-2008 Saat 16:23:01 ) de değiştirilmiştir.

+ Konuyu Yanıtla
4 / 7 Sayfa İlkİlk 1234567 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar: