+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.

Konu: Evim boşaltıldı

Evim boşaltıldı Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
    İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Unhappy Evim boşaltıldı

Selamlar. Umarım banada yardımcı olursunuz.

İkinci evliliğimi geçen yıl yaptım. Ancak evliliğimin ilk haftasından itibaren eşimle aramda sürekli problemler oluştu. Bu problemlerin başında eski eş kıskançlığı idi. Her akşam eve 15-20 yada yarım saat geç gelişlerimde bana dediği şey; Eski karınla buluştun demi oluyordu. O kadar yemin etmeme, Kuran üzerine el basmama rağmen bi türlü bu olayı yenemedi. Hani bir mesaj bir telefon yada bir yerde beni yakalasa bi açığım olsada derim ki kadın haklı senin güvenilcek bi tarafın yok. Ama oda yok. Sonraki aylarda bu geçimsizlik daha da artmaya başladı. Bu sırada 2 kez evden iznim dışında ayrıldı. Ayrılır ayrılmazda karakola başvurarak bulunmasını ve başına kötü bir şey gelebileceğini bildirdim. Evden ayrıldığından 2-3 sonra bulunarak eve döndü. Ancak bu dönüşlerin sonunda geçimsizlik yine baş gösterdi. Eşim evli kaldığımız süre içersinde bazı psikojik sorunları olduğundan dolayı psikoloğada gitti. Kendisine 8 ay sürekli kullanması için 2 adet ilaç verildi. Zaman zaman bu sorunlarından dolayı kendinede zarar veriyordu. Hatta bu zarar verme olaylarının birinde doktora giderek rapor almış eşim bana darp uyguluyor diye. (zaman zaman bu zarar verme olaylarını kızınada yapıyordu gerçi. Allaha dua ediyorum ki kızının gözünü morarttığı olayda beni suçlu göstererek herhani bir rapor alınmamış. Çünkü o zaman dahada kötü olurdu sanırım. Sonuçta kız benim öz kızım olmadığı için bi sürü uğraş veridim aka çıkana kadar)

Sonunda tartışmalarımız hat sahfaya varınca onunda kafasını dinlemesi amacıyla 1 gün evden ayrıldım. Eve tekrar dönmek istediğimde bu sefer evin anahtarını değiştirdiği için eve giremedim. Uzun lafın kısası bir ay falan araçta dışarlarda kalmak zorunda kaldım. Bu arada kendisinden ayrılmak istedim fakat bu seferde ailesi beni ve ailemi tehdit etmeye başladı. Bu konuda savcılığada suç duyurusunda bulunarak tehdit konuşmalarının saat ve tarihinide ayrıntılı olarak dilekçede belirttim.

Şimdi bundan 2 hafta evvel evimdeki tüm eşyalarımı 2 kamyona yükleyerek annesinin evinin orada bir yere yerleşmiş. Evimden 2 kamyona yüklenerek götürülen eşyalarımın bana ait olan bütünü 14 yıl evli kaldığım ilk eşimle evli olduğum sırada alınan eşyalarımdır.

Bunlar;

1. 51 Ekran TV (sehbalı)
    2. 37 Ekran TV
    3. 84 Ekran sehbalı TV
    4. Elektirik süpürgesi
    5. mikrodalga fırın
    6. çamaşır makinası
    7. buzdolabı
    8. Uydu alıcısı
    9. kabinli müzik seti
    10.cd çalar
    11.DVD çalar
    12.Koltuk takımı
    13. 1 adet halı ve 2 yolluktan oluşan yatak odası halıları
    14. İçerisinde bir adet erkek alyansı, 150 dolar, 2 adet erkek kol saati olan ufak sacdan yapılmış mini kasa)
    15. 2 Adet misafir odasında bulunan perde
    16. Mutfakta bulunan tüm mutfak eşyaları (tencere takımları, yemek takımları, kaşık, bıçak, çatal tamamı.)

Eviliğimiz sırasında benim aldığım eşyalar;
    1. mobilya gümüşlük takımı

Bunların yanı sıra evliliğimiz sırasında kendisinin aldığı eşyalar:
    1. Set Üstü ocak
    2. Bulaşık makinası
    3. Banyo dolabı
    4. Yatak odasının sadece yatağı

Eşyalar dışında evden ayrılırken yanında aldığı takılar;

1. 6 Adet 24 ayar bilezik
    2. Gerdanlık takımı
    3. 5 adet ufak altın

Bana evde bırakılan mutfakta ki 1 adet çatal, şohben(gerçi oda sökülmeye çalışılmış ama sökülememiş) ve bir kaç tabak..

Yukarıda dökümünü yaptığım bana ait olan eşyalar içersinde yer alan; 84 Ekran Tv, Mikrodalga fırın, Cd çalar, uydu alıcısını aynı semtte oturduğumuz bir aileye 500 YTL karşılığı satmış. Bunuda biz kamyonların plakalarından yola çıkarak götürülen evi bulduk ve kendi eşyalarımı durumu kişiye anlatarak geri aldım. Tabi geri alırkende 550 YTL vermek zorunda kaldım.

Bunların tamamını ev boşaltıldıktan sonra karakola gidilerek tutanağı tutturuldu. hatta evin hali polisler tarafında da görüntülü olarak kaydedildi.

Şimdilerde ise kendisi bana önlem nafakası davası açmış. Polisler bana karakola çağırarak bazı sorular sordu mal varlığıma ait. bende hepsini cevapladım. Bu olaydan sonra kendisi babama telefon ederek anlaşmalı olarak boşanmak istediğini söyledi. Ancak boşanmak için kendisi 100 milyar istiyor. Bu arada kendisinin bir dairesi vardı. Son telefon ettiğinde aileme ne yaparsanız yapın benim paramı verecekseniz evimide kardeşimin üzerine devrettim demiş. Doğal olarak bizde böyle bişeyin kabul edilemeyeceğini ve mahkeme neye karar verirse herkes söyliyeceğini söyler ona göre karara varılır denildi.

Şimdi ben ne yapayım. Evimin talan edildiğini bi yana bıraktımda bundan sonrası için ne yapmalıyım?

Hukuki NET Güncel Haber

Evim boşaltıldı konulu yargıtay kararı ara
    Evim boşaltıldı konulu hukuk haber
    Konu Tamer41 tarafından (09-04-2008 Saat 12:04:47 ) de değiştirilmiştir.

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    İletiler
    Ne kadar?

İletiler
    146
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Re: Evim boşaltıldı

Alıntı Tamer41 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Selamlar. Umarım banada yardımcı olursunuz.

İkinci evliliğimi geçen yıl yaptım. Ancak evliliğimin ilk haftasından itibaren eşimle aramda sürekli problemler oluştu. Bu problemlerin başında eski eş kıskançlığı idi. Her akşam eve 15-20 yada yarım saat geç gelişlerimde bana dediği şey; Eski karınla buluştun demi oluyordu. O kadar yemin etmeme, Kuran üzerine el basmama rağmen bi türlü bu olayı yenemedi. Hani bir mesaj bir telefon yada bir yerde beni yakalasa bi açığım olsada derim ki kadın haklı senin güvenilcek bi tarafın yok. Ama oda yok. Sonraki aylarda bu geçimsizlik daha da artmaya başladı. Bu sırada 2 kez evden iznim dışında ayrıldı. Ayrılır ayrılmazda karakola başvurarak bulunmasını ve başına kötü bir şey gelebileceğini bildirdim. Evden ayrıldığından 2-3 sonra bulunarak eve döndü. Ancak bu dönüşlerin sonunda geçimsizlik yine baş gösterdi. Eşim evli kaldığımız süre içersinde bazı psikojik sorunları olduğundan dolayı psikoloğada gitti. Kendisine 8 ay sürekli kullanması için 2 adet ilaç verildi. Zaman zaman bu sorunlarından dolayı kendinede zarar veriyordu. Hatta bu zarar verme olaylarının birinde doktora giderek rapor almış eşim bana darp uyguluyor diye. (zaman zaman bu zarar verme olaylarını kızınada yapıyordu gerçi. Allaha dua ediyorum ki kızının gözünü morarttığı olayda beni suçlu göstererek herhani bir rapor alınmamış. Çünkü o zaman dahada kötü olurdu sanırım. Sonuçta kız benim öz kızım olmadığı için bi sürü uğraş veridim aka çıkana kadar)

Sonunda tartışmalarımız hat sahfaya varınca onunda kafasını dinlemesi amacıyla 1 gün evden ayrıldım. Eve tekrar dönmek istediğimde bu sefer evin anahtarını değiştirdiği için eve giremedim. Uzun lafın kısası bir ay falan araçta dışarlarda kalmak zorunda kaldım. Bu arada kendisinden ayrılmak istedim fakat bu seferde ailesi beni ve ailemi tehdit etmeye başladı. Bu konuda savcılığada suç duyurusunda bulunarak tehdit konuşmalarının saat ve tarihinide ayrıntılı olarak dilekçede belirttim.

Şimdi bundan 2 hafta evvel evimdeki tüm eşyalarımı 2 kamyona yükleyerek annesinin evinin orada bir yere yerleşmiş. Evimden 2 kamyona yüklenerek götürülen eşyalarımın bana ait olan bütünü 14 yıl evli kaldığım ilk eşimle evli olduğum sırada alınan eşyalarımdır.

Bunlar;

1. 51 Ekran TV (sehbalı)
    2. 37 Ekran TV
    3. 84 Ekran sehbalı TV
    4. Elektirik süpürgesi
    5. mikrodalga fırın
    6. çamaşır makinası
    7. buzdolabı
    8. Uydu alıcısı
    9. kabinli müzik seti
    10.cd çalar
    11.DVD çalar
    12.Koltuk takımı
    13. 1 adet halı ve 2 yolluktan oluşan yatak odası halıları
    14. İçerisinde bir adet erkek alyansı, 150 dolar, 2 adet erkek kol saati olan ufak sacdan yapılmış mini kasa)
    15. 2 Adet misafir odasında bulunan perde
    16. Mutfakta bulunan tüm mutfak eşyaları (tencere takımları, yemek takımları, kaşık, bıçak, çatal tamamı.)

Eviliğimiz sırasında benim aldığım eşyalar;
    1. mobilya gümüşlük takımı

Bunların yanı sıra evliliğimiz sırasında kendisinin aldığı eşyalar:
    1. Set Üstü ocak
    2. Bulaşık makinası
    3. Banyo dolabı
    4. Yatak odasının sadece yatağı

Eşyalar dışında evden ayrılırken yanında aldığı takılar;

1. 6 Adet 24 ayar bilezik
    2. Gerdanlık takımı
    3. 5 adet ufak altın

Bana evde bırakılan mutfakta ki 1 adet çatal, şohben(gerçi oda sökülmeye çalışılmış ama sökülememiş) ve bir kaç tabak..

Yukarıda dökümünü yaptığım bana ait olan eşyalar içersinde yer alan; 84 Ekran Tv, Mikrodalga fırın, Cd çalar, uydu alıcısını aynı semtte oturduğumuz bir aileye 500 YTL karşılığı satmış. Bunuda biz kamyonların plakalarından yola çıkarak götürülen evi bulduk ve kendi eşyalarımı durumu kişiye anlatarak geri aldım. Tabi geri alırkende 550 YTL vermek zorunda kaldım.

Bunların tamamını ev boşaltıldıktan sonra karakola gidilerek tutanağı tutturuldu. hatta evin hali polisler tarafında da görüntülü olarak kaydedildi.

Şimdilerde ise kendisi bana önlem nafakası davası açmış. Polisler bana karakola çağırarak bazı sorular sordu mal varlığıma ait. bende hepsini cevapladım. Bu olaydan sonra kendisi babama telefon ederek anlaşmalı olarak boşanmak istediğini söyledi. Ancak boşanmak için kendisi 100 milyar istiyor. Bu arada kendisinin bir dairesi vardı. Son telefon ettiğinde aileme ne yaparsanız yapın benim paramı verecekseniz evimide kardeşimin üzerine devrettim demiş. Doğal olarak bizde böyle bişeyin kabul edilemeyeceğini ve mahkeme neye karar verirse herkes söyliyeceğini söyler ona göre karara varılır denildi.

Şimdi ben ne yapayım. Evimin talan edildiğini bi yana bıraktımda bundan sonrası için ne yapmalıyım?

Valla kardeşim bende bir bayanım bu yazdıklarınızın hepsini ben bayan olarak yaşadım bende tam tersi benim aldığım tüm eşyaları eşim olacak ALÇAK AŞAĞALIK KOCAM anasının evine götürdü birde erkeğim diye geçiniyor :o erkek MÜSVETTESİ eşim fakirdi onu sırf sevdiğim için evlendim 6 ay evli kaldım ama beni dövüyordu bende boşanma davası açtım 2 ay önce eşim olacak ERKEK MÜSVETTESİ eşyAları alarak anasına götürdü ve halende KADIN başıma borç ödüyorum, Bakalım eşyalarımı alacakmıyım? bende aynı durumdayım birde AŞAĞALIK KOCAM ben aldım diyor HAKİME ama aptal işte bende belge var elimde birsürü belgem var eşyaları benim kredi kartımdan alınan (bekarken alındı) ayrıca ailemin aldıgı diğer eşyalarrında kredi kartı slipleri faturaları var hepsi mevcut işte öyleeee atıyor hakim öyle atmaya tutmaya inanmıyor belgelerle ispat lazım bende hepsi mevcut HAKİM g..... le gülecek haberi yok ben belgeleri çıkarınca oda yalan söylediğiyle birde rezil olacağıyla kalacakhaberi yok SİZE GEÇMİŞ OLSUN
    Konu garip8688 tarafından (09-04-2008 Saat 13:17:37 ) de değiştirilmiştir.

İletiler
    5.000
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Anlattıklarınızı kolaylıkla ispatlayabilirsiniz sanırım. Şahitleriniz ve belgeleriniz hazırsa bunlara dayanarak çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz.
    Eşinizin geliri yoksa dava süresince tedbir nafakası alabilir.
    Dediklerinizi ispatlarsanız tazminat alamaz.
    Düğünde takılan takılar kadına aittir. Bunların dışında size ait eşyaların bedelini ve ayrıca maddi-manevi tazminat talep edebilirsiniz.

Bu zaman alacak ve sinir bozucu bir süreçtir. Sakin olun, sabredin.

İletiler
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Alıntı sdt23 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Anlattıklarınızı kolaylıkla ispatlayabilirsiniz sanırım. Şahitleriniz ve belgeleriniz hazırsa bunlara dayanarak çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz.
    Eşinizin geliri yoksa dava süresince tedbir nafakası alabilir.
    Dediklerinizi ispatlarsanız tazminat alamaz.
    Düğünde takılan takılar kadına aittir. Bunların dışında size ait eşyaların bedelini ve ayrıca maddi-manevi tazminat talep edebilirsiniz.

Bu zaman alacak ve sinir bozucu bir süreçtir. Sakin olun, sabredin.
    Şahitler var elbette. Hatta kamyonun birisi benim en son 7-8 yıl önce görüştüğüm ve evde karviziti olan bir nakliyesi arkadaşım. Tabi evimi bilmediği için oda bişeyden şüphelenmemiş. Hatta eşyalar taşınırken ben işte olduğumdan dolayı haberi alır almaz resimde çektirmiştim bir abimize.

Geliri yoksa derken 600 YTL kirası olan bir dairesi var. Gerçi onuda geçen hafta hemen kardeşinin üzerine yapmış. Öle duyduk.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar: