+ Konuyu Yanıtla
2 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon
11 den 20´e kadar toplam 40 ileti bulundu.
  1. #11
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Salihli/Manisa
    İletiler
    7.141
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    Sayın Yüksel;
    "Hariçten yorum yapmanın pek sağlıklı olmayacağı" şeklindeki düşüncenizi anlayamadım. Bizler bu türküyü eleştirirken hariçten gazel okuyanlar mı oluyoruz? Yoksa ben mi yanlış anladım sözlerinizi? Eleştirmeyelim mi demek istiyorsunuz? O zaman bu türküyü üstü kapalı da olsa onaylamış olmuyor muyuz?
    Sayın Bilgili,

    Konunun hukuki boyutuyla ilgili olarak sarf ettiğim sözleri galiba yanlış anladınız. Bilirsiniz bir dosya hakkında yorum yapmadan önce dosya kapsamını incelemek gerekir, taraflar ne demiş, delil durumu nedir gibi... kast ettiğim sadece buydu. Öncesinde türkünün masum olmadığına dair yaptığım yorum, türküyü kabullenemediğimi, onaylamadığımı ifade etmeye sanırım yetmiştir. Lütfen yazdıklarımı bir kez daha okuyunuz.

    Selamlar.



    Hukuki NET Güncel Haber

    İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı konulu yargıtay kararı ara
    İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #12
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    Sayın Yüksel;
    Elbette yazdıklarınızı dikkatle okudum. Sözlere katılmadığınızı belirttiğinizin de farkındayım. Ama eleştirdikten sonra da hemen arkasından "hariçten gazel okumayalım" deyince, eleştirinizi sanki "gönülsüz bir eleştiri" gibi anladım. "Dosya kapsamı için tarafların ne dediğine bakmak gerekir" şeklindeki düşüncenize gelince; tarafların ne dediği basında yazıldı çizildi. Ozan Arif "sözlerimin arkasındayım" diyor, İsmail Türüt ise bütün şaklabanlığı ile aynen Sayın milo gibi düşünerek, bizleri aptal yerine koyuyor.

    Sayın milo'ya bir tavsiyem olacak. Artık arabasının müzik çalarında bol bol İsmail Türüt dinleyebilir. Yakışıyor (mu?) ona... Ayrıca benim ülkücülük yıllarımdan kalma Ozan Arif kasetlerini de milo'ya göndermeyi düşünüyorum. Tepe tepe kullansın.

  4. #13
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Salihli/Manisa
    İletiler
    7.141
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    eleştirinizi sanki "gönülsüz bir eleştiri" gibi anladım.
    Aşk olsun Sayın Bilgili, şimdiye kadar gerçek düşüncelerimi tüm samimiyetimle ortaya koydum ve yazdıklarımın hep arkasında durdum, bundan sonra da böyle olacak, kuşkunuz olmasın.

    Konuya gelince, hala bu türkünün masum olmadığı kanaatindeyim. Vatan hainliğine, bölücülüğe, emperyalizme ve emperyalist oyunlara ben de karşıyım ama tepkilerin bu şekilde dillendirilmesine de karşıyım. Eğer söz konusu insan hayatı ise, bir insanın hayatına her ne sebeple son verilirse verilsin affedilecek ve desteklenecek bir tarafı olmadığını düşünüyorum.

    Yeterince tatmin edici oldu mu bilemem artık...

    Saygılar.

  5. #14
    Kayıt Tarihi
    Sep 2004
    Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    769
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    Alıntı Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster

    Sayın milo'ya bir tavsiyem olacak. Artık arabasının müzik çalarında bol bol İsmail Türüt dinleyebilir. Yakışıyor (mu?) ona... Ayrıca benim ülkücülük yıllarımdan kalma Ozan Arif kasetlerini de milo'ya göndermeyi düşünüyorum. Tepe tepe kullansın.
    Anlaşılan bize uyku uyutmayacaksınız bu gece sayın Bilgili,

    Aslını inkar eden haramzadedir. Müzikalite olarak her ikisini de sevmem, dünya görüşlerimizn uyuştuğu da pek söylenemez sadece aynı noktaya farklı yerlerden bakıyoruz.

    Bakın sayın Bilgili BİZ DİYORUZ Kİ LÜTFEN ÇİFTE STANDART YAPMAYIN.

    Alın size bir örnek,


    BASIN AÇIKLAMASI


    Değerli Meslektaşlarımız,
    Değerli Basın Mensupları,
    Bugün burada, kendisinin sanıp kendisinin saydığı mekanda ettiği avukatlık yeminini [1] ve Avukatlık Kanunun kendisine yüklediği "hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını korumak" [2] görevlerini unutarak; konumunu ve sıfatını şoven, ırkçı, ayrımcı, suçu ve suçluyu öven eylemler için kullanan İzmir Barosunun Başkanı Nevzat Erdemir'i kınamak için toplandık.
    İsmail Türüt ve Ozan Arif müstear adını kullanan kişinin Hrant Dink cinayeti sanıklarını ve cinayeti öven, şiddet çağrısı yapan, Ermenileri ve Hıristiyanları aşağılayan şiir ve şarkıları ile bu şarkıya hazırlanan çok sayıda kliple ilgili olarak basında çıkan haber ve yorumların artmasının etkisiyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma açıldığını biliyoruz. İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir, bu şiir ve şarkı ile izlediğini söylediği klipleri "yurtseverce ve kutlanması gereken" davranışlar ve ifade özgürlüğünün kullanılması olarak değerlendirmiş, İsmail Türüt'e karşı karalama kampanyası yürütüldüğünü iddia ederek, ona sahip çıkmıştır.
    Açıklamaları manşet olan Nevzat Erdemir, dün de basına verdiği demeçlerde açıklamalarının arkasında olduğunu ifade etmiştir.
    Şiir, şarkı ve klipler ile ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca başlatılmış ve devam eden bir soruşturma varken, yani İsmail Türüt ve diğer şüphelilerin eylemleri suç olarak görülüp soruşturma açılmışken, bu kişilerin eylemlerinin yurtseverce ve kutlanması gereken davranışlar olduğunun iddia edilip, gerek soruşturmanın gerekse bu konudaki yayınların "İsmail Türüt'ü karalama kampanyası" olarak değerlendirilmesi; TCK'nın 215. maddesindeki suç ve suçluyu övme, 217. maddesindeki halkı kanunlara uymamaya tahrik ve 288. maddesindeki adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarını oluşturmaktadır.
    Üç yıldan uzun süredir yürüttüğü Baro Başkanlığı süresince, hukuk ve adalet adına olumlu, çağdaş, demokratik bir açıklama ve refleksini görmediğimiz Nevzat Erdemir'in, ilk kez "ifade özgürlüğünden" bir cinayeti meşrulaştıranların ve övenlerin korunup yüceltilmesi istemi ile bahsetmesi utanç vericidir. Hırant Dink ve Rahip Santoro Cinayetileri ile Malatya Katliamını açıkça kınamaktan imtina eden İzmir Barosu ve Başkanının, ilk utanç verici eylemi de değildir bu.
    Nevzat Erdemir'in Barodaki geçmişine kısaca göz attığımızda başlıca şu eylemleri görünüyor:
    n Yönetime gelir gelmez İşkenceyi Önleme Grubunu kapatarak, bu grupta çalışan meslektaşları aleyhinde karalama kampanyası düzenlemek,
    n Kerinçsiz ile birlikte Patrik'i "denize dökme" eylemi tertiplemek,
    n Irkçı, Faşist bir örgüt olan Türkçü Toplumcu Budun Derneğinin yöneticisini baro yöneticisi olarak ekibine dahil etmek
    n Doğu Perinçek ve ekibi ile birlikte Lozan'da Talat Paşa yürüyüşü tertiplemek,
    n Çete davası sanıklarının ırkçı yazılarına Baro Sitesinde yer vermek,
    n Genel Kurulda kendisinin yanında meslektaşlarına silah çeken avukatı korumak,
    Hrant Dink davasının sanıklardan Yasin Hayal'in avukatlığını yapan kişi de İzmir Barosu üyesi olup, Nevzat Erdemir'in ekibinde yer almaktadır. Bu kişinin genel kurul toplantılarında Nevzat Erdemir'i savunurken meslektaşlarına hakaretler ettiğini hatırlatıp, Dink Davasının ilk duruşması sırasında da Rakel Dink'e, ailesine ve katılan avukatlarına hakaretlerde ve tehditlerde bulunduğunu, buna karşı İzmir Barosu Yönetim Kurulu ve Başkanı tarafından bugüne kadar re'sen sonuç alıcı bir şey yapılmadığını anımsatmak isteriz.
    Değerli Meslektaşlarımız,
    Değerli Basın Mensupları,
    Hrant Dink cinayetini ve bu cinayetin sanıklarını öven kişilerin eylemlerini kutsayan, yücelten ve yurtseverlik olarak gören bu zihniyeti kınıyoruz ve Nevzat Erdemir hakkında İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na TCK'nın 215, 217 ve 288. maddelerini ihlal etmekten suç duyurusunda bulunuyoruz.
    İzmir Barosu Başkanı Nevzat Erdemir'i bu açıklamalarından dolayı Dink Ailesinden, insanlıktan ve hukukçulardan özür dilemeye davet ediyoruz. Ve ettiği yemini ve avukatlık yasasının kendisine yüklediği görevleri unuttuğu için İstifaya davet ediyoruz.
    Saygılarımızla. 19.09.2007


    ÇAĞDAŞ HUKUKÇULAR DERNEĞİ
    İZMİR ŞUBESİ

    Adı ÇAĞDAŞ olan hukukçuların derneği,

    Yönetime gelir gelmez İşkenceyi Önleme Grubunu kapatarak, bu grupta çalışan meslektaşları aleyhinde karalama kampanyası düzenlemek,
    le suçluyor Baro Başkanını,

    Bu adı Çağdaş olan grup İzmir'de neler yaptı biliyormusunuz? Anılan grubu Başkan kapatır kapatmaz, Baro merkezini bastılar, ortalığı dağıttılar, geçmişten gelen alışkanlıkla bilgisayarlara oraya buraya içeriği yasa dışı olan "pul afişler" yapıştırdılar. Bu grup üyeleri, Önceki Baro Yönetiminin AB Fonlarından sağladığı imkanlarla çoğu edepsizce abartılmış işkence raporları düzenleyerek her rapor için AB Fonundan yüzlerce Avro gelir elde ettiler. Bu grubun işlevini sanırım anlamışsınızdır.ÇAĞDAŞLARIN ESKİ DÜZENİNİ SÜRDÜRMEK İLERİCİLİK OLACAKTI, GRUP KAPATILINCA BAŞKAN FAŞİST OLDU.

    Irkçı, Faşist bir örgüt olan Türkçü Toplumcu Budun Derneğinin yöneticisini baro yöneticisi olarak ekibine dahil etmek
    Suçlamaya bakar mısınız? Baro Yönetiminde Kürtçü üye yer alırsa bu demokratlık olur, Türkçü yer alırsa faşistlik.

    Doğu Perinçek ve ekibi ile birlikte Lozan'da Talat Paşa yürüyüşü tertiplemek,
    Doğu Perinçek iktidarın yapması gerekeni gitti yaptı İsviçrede. Malum orada Ermeni soykırımı yapılmamıştır demek suçtu ve bu suçu işledi ve yargılandı.Siz neler yapıyordunuz o zamanlar sayın Bilgili???
    Ermeni soykrırmı yoktur demek bizim ülkede de suç bu ÇAĞDAŞLARA GÖRE

    Çete davası sanıklarının ırkçı yazılarına Baro Sitesinde yer vermek,
    2. Cumhuriyet,AB-ABD yanlılarının ve bölücülerin yazılarını yayınlamak olağan, doğru ve demokratik bir duruştur ama başka fikirler dergide yayınlanamaz. Ne kadar demokrat, özgürlükçü meslektaşlarınız var böyle sayın Bilgili, bu gidişle siz de oraya kadar ulaşacaksınız sanırım.

    Kerinçsiz ile birlikte Patrik'i "denize dökme" eylemi tertiplemek,
    Kerinçsiz adı geçiyorsa eğer, adamın yaptığı her iş ve eylem yanlıştır öyle mi? İstanbul' u patrikhanenin başkenti yapmaya çalışan bir anlayışı desteklemek dinler arası uzlaşmanın gereği olur, buna karşı çıkan faşisttir öyle mi?


    Genel Kurulda kendisinin yanında meslektaşlarına silah çeken avukatı korumak,
    Bu olaydan haberim yok ancak eğer o silah çekildiyse bence çok haklı ve geçerli bir bölücü neden vardır.

    Yani sayın Bilgili, burada serdettiğiniz görüşleriniz size ileriki yıllarda mutlaka bir siyasi ikbal sağlacaktır hiç şüphesiz. Ama aslınızı bu denli KÜLLİYEN İNKAR EDERKEN biraz insaflı ve vicdanlı olabilirsiniz. Eski zamanların hatırına ha?? Ne dersiniz???
    Konu milo tarafından (20-09-2007 Saat 01:34:15 ) de değiştirilmiştir.

  6. #15
    Kayıt Tarihi
    Aug 2006
    İletiler
    613
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    O şarkı ? türkü? Ne desem doğru olmuyor. Öncelikle müzik adına bir facia. Kültürel müzik öğrelerini böyle tahrip etmekten, foklorik birikimimizi kirletmekten ayrıca bir cezayı hak ediyor.
    İçeriğine gelince. Klibi izlemeden sakin bir ortamda iki kez dinledim. Sonra klibi izledim. Klible şarkının mesajı arasında en ufak bir çelişki yok.

    Şidetle kınıyorum. Açıkça suça övgü ve teşvik var.

  7. #16
    Kayıt Tarihi
    Sep 2007
    İletiler
    25
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    Ozan Arif'i severek dinlerim özellikle toplumcu mesajlar veren türküleri şiirleri dinlenmesi dinletilmesi öğretilmesi gerekir.Bu benim ülkücülüğümden kaynaklanan bir durum değil bu dinleyince diğer ideolojilere mensup insanların da farkına varacağı bir durumdur.Yalnız bu türkünün Ozan Arif'in bir hatası olduğunu düşünmek istiyorum.İnsanlar bazen hatalar yaparlar ve onlara bir şans vermek bizim boynumuzun borcudur.Gün gelecek ve sevgili ozanım bu hatasından dönecektir.
    Saygılar

  8. #17
    Kayıt Tarihi
    Sep 2007
    İletiler
    9
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    bir hukukçu olarak gerçekten utanç verici bir durum...

  9. #18
    Kayıt Tarihi
    Feb 2007
    İletiler
    87
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    zamanın hızlı solcularının bugünkü tavır değişikliğini ibretle izliyorum, dünya tersine döndü. ırkçı milliyetçi gruplarla solun! organik bir bağlantıya gireceğini ben dahil birçok insan hayal bile edemezdi. ülkenin geleceğinin sözkonusu olduğu durumlarda sağı solu bütün gruplar bir dayanışma içine girebilir ama onlar gibi olarak değil kendi görüşünü, kendi değerlerini koruyarak. hele bütünsel bir dünya görüşü olan ve çok sağlam bir ideolojik,doktrinel altyapıya sahip olan sol için doğru dürüst bir ideolojik altyapısı bile olmayan ırkçı milliyetçilerin dümen suyuna girmek kabul edilebilir birşey değil. ayrıca bu türkü demeye dilimin varmadığı şeyin savunulması insani açıdan da kabul edilebilir değil. sözkonusu şarkıcıyla söz yazarının da adliyeye amerikan hamuruyla gelmeleri de ironikti.

  10. #19
    Kayıt Tarihi
    Sep 2004
    Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    769
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    hele bütünsel bir dünya görüşü olan ve çok sağlam bir ideolojik,doktrinel altyapıya sahip olan sol için doğru dürüst bir ideolojik altyapısı bile olmayan ırkçı milliyetçilerin dümen suyuna girmek
    Son derece iddialı ve ağır bir itham.Aynı zamanda duygusal.Aynı zamanda çok subjektif.

    Sol'un, ırkçı milliyetçilerin dümen suyuna girdiğini neye dayanarak iddia edebiliyorsunuz? Bu iddia fazlasıyla genelleme içeriyor. Bir kaç örnek olaydan yola çıkarak bu sonuca varılamaz.

    bir hukukçu olarak gerçekten utanç verici bir durum...
    Neden hep biz bir utanç durumu içine sokuluyoruz??? Neden başkaları Ata'ya, Cumhuriyete, Türklüğe söverken utanmıyorlar??? Utana utana yerin dibine girdiniz zaten, üstünüzdeki toprakları eller sürmekte. Her türlü melanetlik yalnız bize özgü bir durum mu? Elektrik, telefon borçlarını hiç ödemeyenler, elektriği kaçak kullananlar, kayıt dışı ekonomiye hakim olup elde ettikleri kara paralarla fabrikalar alan devasa inşaatlar yapan, paranın bir kısmını da bilinen yerlere gönderenler de bu topraklarda yaşıyorlar ama yaptıklarından hiç utanmıyorlar, üstüne "devlet bana baksın" diye feryat ediyorlar.

    Vazgeçin artık şu utanmak kompleksinden( yada utandırılmak güdüsünden). Kaldırın başınızı, gerçekten utanılacak işler yapmadan, gerçekten utanılacak işler yapanların yüzlerine tükürerek şu ülkenin sahibi olduğunuzu gururla gösterin. Ata' nın çocukları olun, vatansever olun. ADAM OLUN.

  11. #20
    Kayıt Tarihi
    Aug 2007
    Nerede
    İstanbul
    İletiler
    104
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: İsmail Türüt'ün türküsü ve ona destek çıkan Baro Başkanı

    Alıntı taylan_666 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    zamanın hızlı solcularının bugünkü tavır değişikliğini ibretle izliyorum, dünya tersine döndü. ırkçı milliyetçi gruplarla solun! organik bir bağlantıya gireceğini ben dahil birçok insan hayal bile edemezdi. ülkenin geleceğinin sözkonusu olduğu durumlarda sağı solu bütün gruplar bir dayanışma içine girebilir ama onlar gibi olarak değil kendi görüşünü, kendi değerlerini koruyarak. hele bütünsel bir dünya görüşü olan ve çok sağlam bir ideolojik,doktrinel altyapıya sahip olan sol için doğru dürüst bir ideolojik altyapısı bile olmayan ırkçı milliyetçilerin dümen suyuna girmek kabul edilebilir birşey değil. ayrıca bu türkü demeye dilimin varmadığı şeyin savunulması insani açıdan da kabul edilebilir değil. sözkonusu şarkıcıyla söz yazarının da adliyeye amerikan hamuruyla gelmeleri de ironikti.
    Neye dayanarak solu bu şekilde eleştirdiğinizi anlayamadım. Eski solculardan bazıları deseniz belki anlaşılabilirdi fakat sizin solu yani bir görüşü bu şekilde yargılama hakkınızın olmadığını düşünüyorum. Konu hakkında olumsuz düşünce yazanların birçoğunun da aynı zamanda solcu olduğunu unutmamak gerekir.

+ Konuyu Yanıtla
2 / 4 Sayfa İlkİlk 1234 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

ismail türüt son albüm ne zaman cikacak

ozan arifin son yazdigi sihirler

muhsin yazıcıoğlu yazılan türküler

ismail türütün siyasete türküsü

ismailturutun unlu insanlara soylediyi turkuler

ozan arif lazda benim cerkezde canakkale siiri

ismail türüt son kaseti

ismail türüt yine terör yine kan

ozan arifin 2015 yılı en son cıkan siiri

ismail turut full eski sarkilarini indir

degis turkuleri bedava indir

turutun akp ye yazdigi album

ismail türlü plan yapmayın plan gitmez indir

ismail turut eski sarkilari

gine terör yine kan sözleri

İsmail Türütün eski şarkılarını indir bedava

Ismail turut muhsin yazici ogluna yazdigi sarji

İsmailturutun çok eski parçaları indir bedava

ismail türüt son albümü nezam cikaca

ismail türütün eski türküleri

ismail türüt mahkemeye veren solculara söylediği şarkı

ismayilturuthirankdiksarkisi

ozan arifin sonkaseti

Forum

Benzer Konular :

  1. Paris Barosu İstanbul Barosunu temsilen Baro Başkanı Av.Ümit Kocasakal'a savunma onur madalyası layık gördü
    Fransa- Dünyanın en büyük ve etkin barolarından olan Paris Barosu’nun Aralık 2014'de dünyadan birçok baro başkanı ve Fransa Adalet Bakanı'nın...
    Yazan: admin Forum: Barolar
    Yanıt: 1
    Son İleti: 02-03-2015, 13:29:34
  2. Çanakkale Baro Başkanı Av. Tülay ÖMERCİOĞLU - Çanakkale Barosu
    KAMUNUN GÜNDEMİNE SIKINTI VEREN, UNUTULAN, SÜMEN ALTI EDİLEN sorunları dile getiren, bunlara karşı çıkan hükümetlerin, muhalefetin, büyük şirketlerin...
    Yazan: Hukuk Habercisi Forum: Barolar
    Yanıt: 0
    Son İleti: 06-04-2011, 22:20:05
  3. Baro Başkanı Av.Tülay ÖMERCİOĞLU - Çanakkale Barosu
    Evrensel ceza yargılaması ilkeleri bağlamında ve “suçsuzluk karinesi” uyarınca tutuklama, ceza niteliğinde olmayan, istisnai nitelikte olan, sadece...
    Yazan: Hukuk Habercisi Forum: Barolar
    Yanıt: 0
    Son İleti: 05-01-2011, 23:00:07
  4. İzmir Baro Başkanı'nın beyin ölümü gerçekleşti
    İzmir Baro Başkanı'nın beyin ölümü gerçekleşti 7 Ocak 2009DHA . İZMİR'de, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede...
    Yazan: Av.Fırat Bayındır Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 11
    Son İleti: 09-01-2009, 00:02:22
  5. Şırnak Baro Başkanı breaat etti
    ŞIRNAK BAROSU BAŞKANI BERAAT ETTİ Şırnak Barosu Başkanı Av. Nuşirevan Elçi bir şüphelinin...
    Yazan: Av.Duygu Tekay Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 0
    Son İleti: 21-02-2007, 17:14:37

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.