Olumlu rapor almışsın halen daha bunalım takılıyorsunuz.Onay makamları TSK Sağlık yönetmeliğine açıkça aykırı olmayan raporlara dokunmaz.Tabi torpille almadıysanız.
Konu yld19sm tarafından (12-06-2007 Saat 15:42:04 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: hata
verdiğin cevap için teşekkur ederim ama torpille almış olsaydım zaten buraya konu bile açmazdım onay makamındanda torpil yaptırırdım çok şükür sağlığım yerinde ve bunun içinde torpile gerek yok saygılar iyi çalışmlar...
öncelikle foruma ve forum yazarlarına sonsuz tesekkürler...birçok konuda bizleri aydınlattıkarı için...
forumdaki ilgili konuların tamamını okudum...ancak aklıma takılan bir konu var
ben 24 yasındayım.üniversite mezunuyum
boyum 183 cm kilomda 119...
forumdaki konulara gore durumum için çürük raporu alındıgı kanısına vardım.
ancak bu boy kilo oranında yanlızca çizelgeye mi bakılmakta
yoksa vucut tipide goz onune alınıyorumu
kilolu olmama ragmen vucudum orantılı ve kilomu kesinlikle gostermiyorum.eski bir sporcu oldugumdan...
sormak istedigim boy kilo çizelgesine gore askerlige uygun olmayan kişi vucut tipine (atletik,hantal,vs... ) gorede degendiriliyor mu?
benimle aynı boy ve kiloda olan hantal bir insanla benim gibi hantal olmayan bir vucut tipi aynı sekilde curuk raporumu alıyor.yoksa hantal olmayanların askere alınlması daha mı olası?
ben askere gitmek istedigimden kilo mu vermem gerekiyor yoksa vucut tipime bakılarak da alınabilinebilr miyim?
Bilindigi üzere Recep Tayip Erdogan'in oglu askeri hastaneden cürük raporu aldigi gerekcesi ile askerlik yapmiyor,bu durum ile ilgili konusmalarimizda benim aklima takilan birkac sey oldu bu konuda yardimci olursaniz sevinecegim.
Söz konusu rapor 8-9 yil evvel,testis kanseri teshisi ile alinmis.bu hastaligin tedavisinin mümkün oldugu söyleniyor.hastaligin takibi yine askeri hastanece mi yapilir? tedavinin olumlu sonuclanip sonuclanmadigi ,askerlige engelin devam edip etmedigi ol askeriyece mi takip edilir yoksa,hastaligin asamalari,son durumu vb.bilgilendirmeler hasta tarafindan mi yapilir?eger hasta kendi tarafindan yapiyor ise bunun bildirim zamanlari kisinin insiyatifine mi birakilir,yoksa yasalarca belirlenen bir zaman araligi var midir?
Bu sorularimin yanitini alabilirsem cok sevinecegim.
tavsiyem biraz daha kilo almaya çalış. çürük vermezlerse avukat bul itiraz etmeye çalış.bunların ne yapacağı belli olmaz.
Anlatılanlara bakılıdığında sapasağlam tam da "komando olmaya müsait" bir vatanmış Sayın lprare... Peki neden sağlıklı kişiye çürük raporu versinler ki?
Her tedavisi olan hastalık sonunda kişi askere alınır diye bir kural yoktur. Kasımpaşa Akeri hastahanesince verilmiş bir elverişli değildir raporu vardır ortada. Eğer hastalık tedavi sonucu sekel kalma durumu varsa o kişi askere alınmaz tedavinin durumu ve şeklide önemlidir.
Ancak bu konuda benim canımı sıkan RTE nin buna gösterdiği aşırı tepkidir. Kimse sağlık sorununu böylece kızarak sanki utanılacak gibi yanıtlamaz...
Kaldıki bunların ailecek hasta olduklarıda bilenen birşey buda benim teşhisimdir.
4 yıllık iktisat fak. mezunuyum. Yedek Subay Adayıydım. 2 yaşındayken kalp ameliyatı geçirdim. Tam açılımı OPERE PATENT DUKTUS ARTERİOSUS (PDA) . 4 yıllık iktisat fak. mezunuyum. Yedek Subay Adayıydım. Şu an hiç bir rahatsızlığım olmamasına karşın ben askere almadılar. Bende gitmekj istediğim için çok üzüldüm ve verdikleri rapora itiraz ettim. B/42 F-6 Maddesinin anlamı nedir? Neden böyle bir kanıya vardılar. Acaba itirazım kabul edilir beni alırlar mı?
Cevap yazarsanız sevinirim. Askere gitmek için ne yapmam gerekiyor.
Konu baryan tarafından (19-06-2007 Saat 16:51:09 ) de değiştirilmiştir.
bazı rahatsızlıklarım var bu rahatsızlıklar benim askere gitmeme engel teskil edermi acaba. yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler.
sag gozum 1.75 hipermetrop 1.25 astigmat
sol gozum 1.50 hipermetrop
sag ayagımda meniskus yırtıgı ve bag yırtıgı var
kalbimde mitral kapaktan geriye kan kacırıyor
sag kulagımda total duyu kaybı
sol ayagımdan gecirdigim ameliyat bir ameliyat yuzunden sekil bozuklugu var ve bu yuzden her zaman ya ozel yapım ayakkabı giyorum ve ayrı numaralarda iki cift ayakkabı alıyorum
burnumda kırıktan dolayı yanlıs kaynama oldu ve bu yuzden nefes alamıyorum(burnumdan)
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
tüvtürke karşı tüketici hakem...
07-05-2025, 23:40:53 in Tüketici Hakları