+ Konuyu Yanıtla
1 / 3 Sayfa 123 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 22 ileti bulundu.

Konu: Süleymancı CHP'den adaymış

Süleymancı CHP'den adaymış Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Süleymancı CHP'den adaymış

    Aşağıdaki haber 14.05.2007 günkü Milliyet'ten alınmıştır. Cemaatler CHP'ye oy verecekmiş. Süleymancı olarak bilinen şahıs da CHP'den aday olma konusunda Baykal'dan teklif, Baba'dan da icazet almış. Dünya tersine dönüyor galiba. Merak ettiğim husus son günlerin önemli konusu olan mitinglere katılan arkadaşların bu konuda ne düşündükleri. Sayın Baykal, katıldığı İzmir mitinginde acaba bu durumu mitingteki kalabalığa da açıklasa iyi olmaz mıydı?
    Ya da daha çok AKP'yi hedef alan bu mitinglerin bu durumda CHP'ye karşı da yapılması gerekmez mi diye bir soru geliyor aklıma.

    Şimdi haberi okuyalım:

    'İcazet'li olarak CHP'den aday

    ANKARA ANKA

    Kamuoyunda, "Süleymancılar" olarak bilinen İslami cemaatin önde gelen ismi olarak tanınan, eski DYP milletvekili İsmail Amasyalı, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan milletvekili adaylığı teklifi aldığını ve kabul ettiğini söyledi. Kendisini, "Süleymancı değilim, muhafazakâr, laik ve demokrasiyi benimsemiş biriyim" diye tanımlayan Amasyalı, CHP'den adaylığı konusunda 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den, "Derhal gir, sağda sana vereceğim adres yok" sözleriyle icazet aldığını kaydetti. Cemaatlerin AKP'ye bu kez oy vermeyeceğini söyleyen Amasyalı, "Cemaatler, ordu ve anayasal kuruluşlarla ihtilafa girenlerin yanında yer almaz" dedi.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Süleymancı CHP'den adaymış konulu yargıtay kararı ara
    Süleymancı CHP'den adaymış konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Sep 2006
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    55
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Bu tür haberlere pek itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Bahsettiğiniz haberin kaynağı nedir bilmiyorum ama bu kısa seçim döneminde her türlü spekülasyon olabilir.Tam tersi bir haber de AK parti için söyleniyor,milli görüş çizgisine geri döndüğü ve önde gelenlerle irtibat halinde olduğu hakkında acaba hükümet milletin bu değerlerine sahip çıkan kararlı tavrından çok etkilendide özüne geri dönmeye mi karar verdi ,çünkü meydanları dolduran milyonlara kimse aylık bağlamadı altında dağıtmadı mevki makam da vaadeden yok ,etkilenmekte haklılar!!

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Feb 2007
    İletiler
    87
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    ben bunların spekülasyon olduğunu düşünmüyorum. görünen köy kılavuz istemez. senelerdir ülkemizi yanlış yöneten sağ iktidarlar sanki doğru işler yapmış gibi baykalın sağdan medet umması anlaşılır değil. baykal iyice partiyi gerçek kimliğinden uzaklaştırdı. halkımız için üzücü olan gönül rahatlığıyla oy verecekleri bir parti yok. sadece karşıtlıklar sonucu birileri ak partiye birileri chpye vs. oy veriyor. chp bir çözüm sunmuyor sadece eleştiri üzerine bir politika sürdürüyor. sol bir partinin en büyük önceliği olması gereken adil bölüşümü sağlayan ekonomik model, sosyal devlet, eğitim vs hususunda bir tek çözüm önerileri yok. çünkü chp artık halkın partisi olmaktan uzaklaştı öncelikleri değişti. bu yanlış politikalarının sonucunu normal şartlarda sandıkta öder ama halk kendini yine aynı partilere oy vermeye mecbur hissediyor. halkımızın makus talihi bu her seçim döneminde karşıtlıklar üzerinden yürütülen politikalara oy vermek zorunda kalıyor. ilk defa geçen seçim döneminde bütün partileri cezalandırdı ama bazıları barajın altında kalmasına rağmen geri döndü.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Jun 2006
    Nerede
    İstanbul / Beyoğlu
    İletiler
    3.411
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Aşağıda İslami Cemaatlere yakınlığı ile bilinen bir yazarın 12 Mayıs 2007 tarihli yazısını bulacaksınız. Sitemiz bir hukuk sitesidir, ben burada siyaset yapmayı şahsen doğru bulmuyorum. Demokratik sistemde yer alan bütün partilere aynı uzaklıktayım ama bazı konularda tarafım/tarafız...

    -Atatürk ilke ve devrimleri
    -Cumhuriyet ve onun değişmez nitelikleri
    -Ülkemizin bölünmez bütünlüğü
    -Demokratik rejim taraf olduğumuz konuların başında gelmektedir.

    "İyi ki siyaset yapmıyorsun ama iletilerine bir bak, habire bir siyasi partiye muhalefet edip duruyorsun" diyebilirsiniz. Bu durumda söyleyeceğim tek şey yukarıda 4 ana başlık olarak yazdığım ve taraf olduğumu belirttiğim konuları tekrar okumanızdır. Bir siyasi partiye neden muhalefet ettiğim eminim anlaşılacaktır. İsmi , tabelası ve dünya görüşü ne olursa olsun yukarıda belirttiğim başlıkları sahiplenmediğini, onları aşındırıp yıkmaya çalıştığını düşündüğüm her oluşuma da ömrüm yettiğince, elimden geldiğince muhalefet edeceğim.

    Bu yazının ardından Sabah'ta Yılmaz ÖZDİL'in bir yazısı da , ülkenin ve medyanın siyasete bakış açısını, değerlendirme kriterlerini görmek açısından oldukça önem arzediyor, onu da ekliyorum. Ellerinizi vicdanlarınıza koyup değerlendirin ve siyasetin ülkemizde ne kadar kirlendiğini, olması gerektiği yerden ve etik kriterlerden ne kadar uzaklaştığını siz değerlendirin.

    Dini cemaatler ve seçimler

    Dini cemaatlerin çoğunun siyasi parti tercihlerinde şu noktalar öne çıkıyor:

    1) Aslında cemaatler, siyasi partilerin din işlerine fazla girmesinden hoşlanmaz, o alanın kendi tekellerinde kalmasını isterler;

    2) Cemaatler, ordu başta olmak üzere, laikliğe hassas kurumları ürkütüp öfkelerini üzerine çekmekten uzak dururlar;

    3) Kendileri açıkça siyaset yapmazlar. Bunun yerine yelpazenin sağındaki bütün partilerle belli bir ilişki içinde olur, onlardan mümkün olduğunca çok taviz kopramaya çalışırlar.

    Bu saydıklarımızın ender istisnalarından biri Yeni Asya Gazetesi etrafında örgütlenen Nurculuğun ana gövdesidir. Said Nursi’nin zamanında Demokrat Parti’yi desteklemesini bir vasiyet olarak gören bu grup sırasıyla AP ve DYP’yi destekledi. 12 Eylül 1980 askeri darbesi ve 1982 Anayasası’na karşı çok sert muhalefet yaptı.

    Grubun bu seçimlerdeki tercihini, Yeni Asya’nın sahibi Mehmet Kutlular’a sordum, “Tabii ki Demokrat Parti’yi destekliyoruz. Çünkü demokrat misyonu o sürdürüyor” cevabını verdi. Kutlular, AKP dahil diğer partilerin hiçbirinin “gerçek manada demokrat” olduğuna inanmıyor.

    Bir diğer istisna da Süleymancılar. Kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın ölümüyle cemaatin başına geçen damadı Kemal Kacar yıllarca merkez sağ partilerden milletvekili seçildi. Onun ölümüyle yerini alan Tunahan’ın torunu Ahmet Denizolgun da RP’den Meclis’e girdi, ardından ANAP’a yönetici oldu. Şimdi Süleymancılar, liderleriyle birlikte DP’yi destekliyorlar.

    Fakat bu grup 1990’lardan itibaren sürekli bölündü, küçüldü, eski gücünü kaybetti. Öyle ki cemaat liderinin kardeşi Beyazıt Denizolgun AKP’ye kurucu oldu ve İstanbul’dan milletvekili seçildi.

    Tarikatların durumu
    1990 ve 2000’li yıllarda Nakşibendilik, Kadirilik gibi tarikatlar modernleşmeye çalıştı, dışa açıldı, şirketleşti ama günün gereklerine göre yönetilmedikleri için büyük ölçüde etkilerini kaybettiler. Bunun en çarpıcı örneği, bir zamanlar MSP’nin kurulmasına ön ayak olan, bürokrasiye nice kadro yetiştiren Nakşiliğin İskender Paşa koludur. Prof. Mahmut Esat Coşan’ın ölümüyle bu tarikat silindi gitti.

    Kaldı ki tarikatlar, sanıldığı gibi çok sıkı disipline sahip, şeyhin her dediğinin harfiyen yerine getirildiği yapılar değildir. Bu nedenle her müridin, mürşidinin işaret ettiği parti ya da adaya oyunu vereceği kesin değildir. Zaten mürşidin müridleriyle ilişkisi giderek medya vb. dolayımıyla kurulduğu ve eğer varsa bu tür pazarlıkları yabancıların da haberdar olabileceği şekilde duyurmak abes kaçacağı için, işaretin yaygınlaştırılabilmesi de zordur.

    Gülen’in tercihi
    Bu seçimlerde en önemli odaklardan biri kuşkusuz Fethullah Gülen cemaati olacak. Normal olarak Gülen tüm yumurtalarını aynı sepete koymaz, tüm sağ partilerle, hatta Ecevit dönemi DSP’si ile iyi ilişkiler kurmayı tercih ederdi. Fakat 27 Nisan kriziyle birlikte cemaatin yayın organları açık bir şekilde AKP taraftarlığı yapıyor, ANAP-DYP birleşmesiyle doğan DP’yi sert bir şekilde eleştiriyorlar.

    Aslında Gülen ile Erdoğan’ın yıldızları RP döneminden beri tam olarak barışmamış, taraflar birbirlerine hep kuşkuyla bakmışlardı. Fakat son dönemde “ordu mağduru” olma ortak paydasında birleşmiş gözüküyorlar. Bunda AKP’nin, Abdullah Gül gibi cemaatin sıcak baktığı bir ismi aday göstermesi de etkili oldu. Öte yandan cemaatin, devlet, özellikle Emniyet içindeki kadrolarını muhafaza etmek için AKP’yi desteklediği de ileri sürülüyor.

    Ruşen ÇAKIR / Vatan

    İki kötü adam...

    Yolsuzluk yapmadı.
    Çoluğunu çocuğunu eşini dostunu zengin etmedi, kankalarına ihale vermedi.
    Bu, rezalet bir durum...
    Onun için sevilmiyor.

    Dışişleri Bakanlığı yaptı.
    Vermedi Kıbrıs'ı...
    Ceket iliklemedi AB'nin önünde.
    Bundan büyük terbiyesizlik olur mu?
    Onun için sevmiyorlar.
    Maliye Bakanlığı yaptı.
    Unakıtan'ı seviyorlar. O'ndan nefret ediyorlar... Kim gibi Maliye Bakanı istiyorlar?
    Unakıtan gibi.
    Enerji Bakanlığı yaptı.
    En küçük yamuğu olmadı. Enerji bakanları şakır şakır yargılanıyor, yüz küsur yıl hapisleri falan isteniyor. Ama O'nun suistimali yok... Olur mu böyle şey? Olmaz.
    Onun için sevilmiyor.
    Hiç Başbakanlık yapmadı.
    Memleketi bu hale getiren bütün başbakanları övüyorlar ... Sonra da O'na, "Memleketi bu hale getiren asıl sensin" diyorlar.
    Tezkere geçmediyse, Amerikan askeri yerleşmediyse vatana... O'nun yüzünden.
    O olmasaydı, Başbakan bugün Cumhurbaşkanı'ydı... Sen kimsin ki, Başbakan'ın Çankaya'ya çıkmasına engel oluyorsun? Yakıştı mı bu yaptığın? Yakışmadı.

    Kimdir bu kötü adam?
    Deniz Baykal.

    Köşe yazarlarının en sevmediği kişi...
    Sabahtan akşama O'na saldırıyorlar.
    Hakaretin bini bir para.
    Neden?
    E yazdık yukarda... Ondan.

    Dikkat edin, aynı tayfaya...
    Devlet Bahçeli'yi de hiç sevmiyorlar.
    Ama MHP'li arkadaşlar biraz "asabi" olduğu için, tırsıyorlar, Baykal'a ettikleri gibi Bahçeli'ye küfür edemiyorlar açık açık.
    Ne yapıyorlar?
    Yok sayıyorlar.
    Sevseler, yok saymasalar, haberini yaparlar... Var mı ilaç için bir tane Devlet Bahçeli haberi, gazetelerde, televizyonlarda?
    Yok... Neden yok?
    Çünkü o da yolsuzluk yapmadı, o da eşini dostunu zengin etmedi, o da Kıbrıs'ın verilmesini istemiyor, o da AB'nin önünde el pençe divan durmuyor, o da vatana Amerikan askerlerinin doluşmasını istemiyor, o da Başbakan'ın Cumhurbaşkanı olmasını istemiyor... Ayıp ediyor yani.

    İki kötü adam...
    Sevmezler böylelerini.

    Yılmaz ÖZDİL / Sabah
    Konu Harun Gür tarafından (16-05-2007 Saat 19:54:11 ) de değiştirilmiştir.

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Sayın N.S.Kaplan;
    Haberi Milliyet Gaztesi'nde okudum ve şaşırdım. Spekülasyon ihtimalini ben de gözardı etmiyorum, ama bugüne kadar da yalanlayan, tekzip eden çıkmadı. Baykal'ın sağa yanaşma politikası düşünülürse doğru olma ihtimali de yüksek gibi görünüyor.

    Bu haber doğru ise şu iki tespiti yapabiliriz diye düşünüyorum:
    1) CHP ülkeyi kuranların partisi olarak asker/sivil bürokratların, seçkinlerin partisi olarak bilinir. Bu girişimi ile belki uzağında kaldığı halka daha yakın olabilir.
    2) CHP'nin enternasyonel sol düşünce ile bir ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum.

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Sep 2006
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    55
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Alıntı Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sayın N.S.Kaplan;
    Haberi Milliyet Gaztesi'nde okudum ve şaşırdım. Spekülasyon ihtimalini ben de gözardı etmiyorum, ama bugüne kadar da yalanlayan, tekzip eden çıkmadı. Baykal'ın sağa yanaşma politikası düşünülürse doğru olma ihtimali de yüksek gibi görünüyor.

    Bu haber doğru ise şu iki tespiti yapabiliriz diye düşünüyorum:
    1) CHP ülkeyi kuranların partisi olarak asker/sivil bürokratların, seçkinlerin partisi olarak bilinir. Bu girişimi ile belki uzağında kaldığı halka daha yakın olabilir.
    2) CHP'nin enternasyonel sol düşünce ile bir ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum.
    Bence yanılmıyorsunuz ,ilk tespitiniz oldukça doğru CHP bu ülkedeki bir çok çelişki gibi gerçekte temsil etmesi gereken halk kitlelerine hitab etmiyor,onlara ulaşabilmek adına da ciddi bir politika geliştirdiği söylenemez.Her ne hikmetese ,söylemini sosyal adalet ve fırsat eşitliği üzerine kurması gereken bir partinin bu bağlamda kendi adına bir sıkıntısı olmayan kaymak tabaka tarafından desteklenmesi bir yerlerde bir hata olduğunu açıkça gösteriyor.

    İkinci tespitinize gelince enternasyonel soldan kastınız sosyalist enternasyonel se onların durumuda ortada ,zaten ben her ülkenin kendi gerçeklerini gözardı edemeyeceğini düşünüyorum.Genel geçer değerler olmalı tabiki ama bunlar fikir düzeyinde kalıp ,sonuç alan tepkilere dönüşemiyorsa bana göre kongrelerde nutuk atmanın hiç bir anlamı yok.Eğer bir işçi partisi lideri ABD'nin yaptığı zulme ortak alabiliyorsa aslında bu çelişkiler bizim ülkemize özgü değil demektir.Bu çelişkiler solun çıkmazları ve asıl uyanması gereken kitleler uyanmadığı sürece aşılamaz diye düşünüyorum.

  8. #7
    Kayıt Tarihi
    Mar 2007
    Nerede
    Konya
    İletiler
    28
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Madem ki siyasetle ilgili bir paylaşım ortamı açıldı(aslında bu siteden daha çok hukuki konularda paylaşım beklenir)Süleymancılar Cemaati ile ilgili ve onların siyasetle alakaları konuları üzerine birşey yazmak gerekir.Daha çok kapalı bir cemaat ve kendi içlerinde sırlarla dolu hesapları var.En büyük takiyyeci olanlar da bunlardır belkide.Gerçek kimliklerini asla belli etmezler.Somut olarak da bir partiyi sürekli desteklemezler.Onlar için kendi cemaatlerinin menfaati ve dokunulmazlığı önemlidir.Partilerden maddi olarak faydalanmayı hesap ederler.Ülke için eğitimli,proje üreten insan yetiştirmeyi de pek önemsemezler.Bu sebeple bir siyaset üretmedikleri gibi genelde şu ana kadar da hep sağ partilere oy vermişlerdir.En büyük eleştirileri ve muhalefetleri de muhafazakar partilerdir.Bu sebeple adı geçen şahsın Süleymancılar cemaatine mensup bir insan olarak CHP den aday olmasının ilginç bir yanını bulamıyorum.Bu cemaatin İslami cemaat olarak adlandırılması da yanlış bence.Çünkü bu din çalışmayı,üretmeyi,ilerlemeyi,yardımı,iyiliği tavsiye ederken bu cemaat mensupları kendi bulundukları binalardaki öğrencileri somut dünyadan ve bunun gereksinimlerinden de soğutmaktadır.Cemaatlerle ilgili mevzu bu konuların uzmanlarının işi olduğu için siyasi konular yerine hukuki konularda paylaşımların yapılması hassasiyeti taşınılmalıdır.

  9. #8
    Kayıt Tarihi
    Jun 2004
    Nerede
    Bursa, Türkiye.
    İletiler
    2.735
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Ben şunu anlamıyorum. Tarikatçi CHP den aday olunca niye haber oluyor?
    Herkes tarikatçısını, takkelisini, katilini, rüşvetçisini, eroin kaçakçısınız vs. adau gösterip milletvekili yapar. Millet de bunlara oy verir
    Ama sol parti yapamaz.
    Peki ama, niye hep dürüst onurlu tavırları solculardan bekleyip, sağcılara oy veriyoruz?

  10. #9
    Kayıt Tarihi
    Mar 2007
    İletiler
    329
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Büyük hata olur,Atatürkün yasakladığı tarikatları bir de kendi partisinden meclise sokup büsbütün meşruluk kazandırmak, çok yanlış olur, chpde dogmanın yeri yoktur olamaz.Yaşar nuri öztürkün de chpden aday gösterilmesi yanlıştı kocaeli depremi için allah onların cezasını verdi gibi bi deyim kullanmıştı çünkü acımasız bir şekilde halbuki ne alakası var bir yerde fay hattı varsa o yerde eninde sonunda deprem olacaktır yoksa da olmayacaktır zaten.Chp aklın bilimin yanında olmalı dogmanın değil.Ben eğer belirtilen kişi chpden aday olursa chpye oy vermeyebilirim.Gp dışında baraj sınırında olan bi partiye oy verebilirim.Bari 3-4 parti meclise girer de daha demokratik bir meclis olur.

  11. #10
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Süleymancı CHP'den adaymış

    Sayın Atay,
    Dürüst ve onurlu davranışı sadece solculardan değil, sağdan soldan ve de herkesten bekliyoruz. Olması gereken budur.

    Bir tarikatçının CHP'den aday olması (veya olmak istemesi) sizce de ilginç değil mi? Çünkü yılardır bu tarikat ehli sağda biliniyor. CHP devleti kuran ve tarikatları kapatan parti olması nedeniyle (ve solun da dine mesafeli durmasından dolayı), tarikat ehlinin CHP'den uzak olduğu bilinir. Gerçi rahmetli Ecevit'in de bu gruplara yaklaştığı biliniyor.

    Sayın unbelievable;
    Yaşar Nuri hocaya haksızlık ediyorsunuz gibi geldi bana. Depremle ilgili olarak bahsettiğiniz söylemde bulunanlar oldu, ama bunu Yaşar Nuri hocanın yaptığını ben duymadım. Zaten onun dini yorumlarının da bu söyleme uygun olmadığını düşünüyorum. Adam böyle bir şey söylemediyse haksızlık etmeyelim. Şayet söylemişse yanlış söylemiştir.

+ Konuyu Yanıtla
1 / 3 Sayfa 123 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.