sevgili dostlar ben tembelmi tembel bir öğrenciyim.ama çok önemli bir sorunum var ne olur bana yardımcı olurmusunuz... şöyleki eğitimimin 7. yılı idi.yönetmeliğe göre yaz okulu dahil öğrencinin başarısız olduğu ders sayısı ne olursa olsun hiç almadığı veya alıpta devamsızlıktan kaldığı yada vizesiz kaldığı ders sayısı 5 in altında (5 de dahil) olunca bu 5 veya daha az ders için devam ve sınav hakkı diğer dersler içinse yani alıpta başarısız olduğu dersler için 2 final hakkı veriliyordu.ancak tam 7. yılımı dolduracağım sırada üniversite yönetmelik değişikliğiyle yaz okulunda alınabilecek ders kredişsini 9 açekti.eski yönetmelikte bu 12 idi be ben 5 ders alabilirdim.ama yeni yönetmelikle en fazla 3.neyse 3 alırsam 5 yerine 6 dersim kalcak ve atılacaktım ama ben dava açtım yönetmeliğin iptal davası.üniversitede bua arada bana 3 ders verdi ve ayz okulunun sonunda 6 desim kaldı bu arad dava devam etti y.d. karaarı alamadım.ama ilginç sene başı kaydım ı silmediler bana ders verdiler ve ben dersler girdim başarılı oldum ama bu dönemin sonunda dersleri vererrek 1 dersim kalacakken üniversite eskiye dönük işlem yaparak beni 6 dersim kaldı diye attı.bunada benim tek ddersim kaldığını şu anki durumum göönüne alınarak atılamam gerektiğini belirterek dava açtım.ama bu rada yönetmelik iptal davam reddedildi.sizce 2. davayı kazanabilirmiyim yada başka ne yapmalıyım.çalıştığım için devame demedim.evlilik çocuklar filan.ne olur bana yardım edin....