+ Konuyu Yanıtla
6 / 9 Sayfa İlkİlk 123456789 SonSon
51 den 60´e kadar toplam 90 ileti bulundu.

Konu: Bize neler oluyor?

Bize neler oluyor? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #51
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Çömez'in iddiasına göre, İstanbul Bahçelievler Çocuk Yurdu'nda kalan 13-14 yaşlarındaki bazı kız çocukları fuhuşa sürüklendi. Çömez'in bu iddiasının ardından dikkatler yeniden çocuk yurtlarına yöneldi.

    Yaklaşık bir ay önce İstanbul Bahçelievler Çocuk Yuvası'na bir gece baskını yaptığını belirten Çömez, "O gece 33 kız çocuğunun yurtta olmadığını gördüm. Bu resmi rapora da yazılıp imzalanmıştı" dedi.

    Kendisine her akşam ortalama 35-40 çocuğun yurttan kaçıp sabah yurda geldiğinin söylendiğini belirten Çömez, bazı kız çocuklarının fuhuşa sürüklendiğini iddia etti.

    "Başbakan Erdoğan da haberdar"

    Turhan Çömez, konuyu bir rapor haline getirerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiğini belirtti ve "Başbakan da olayın araştırılması için Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'ya emir verdi" dedi.

    Çömez'i şaşırtan ise olayın üzerine gidilmesi yerine milletvekilini yurda alan iki öğretmenin sürülmesi oldu.

    Elinde iddialarıyla ilgili bilgi ve belgeler olduğunu söyleyen Çömez, öğretmelerin sürülmesinin ardından konuyu kamuoyu ile paylaşma ihtiyacı hissettiğini kaydetti.

    Olayın basına yansımasının ardından, Bakan Çubukçu'nun Çömez'den elindeki bilgileri kendine iletmesini istediği, bunun üzerine de Çömez'in Bakan Çubukçu'ya yeni bir rapor hazırlayarak gönderdiğini öğrenildi.

    Çömez'in raporunda Bakan Çubukçu'ya, konunu üzerine birlikte gitme teklifinde bulunduğunu da belirtildi.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Bize neler oluyor? konulu yargıtay kararı ara
    Bize neler oluyor? konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #52
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    İzmir'de, 18 aylık bebeğe tecavüz davasında, sanıklardan Yılmaz Varlı 21, anne Fadime B. ise 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmaya katılan diğer iki sanık ise beraat etti.

    İzmir'de 18 aylık N.N.B.'nin annesiyle yaşadığı evde tecavüze uğradığı iddiasıyla ilgili davanın dünkü duruşmasında karar çıktı. Sanıklardan Yılmaz Varlı 21, anne Fadime B. ise 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tanık olarak katılan Eğitilebilir Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Bülent Sevinç de, Marmaris'te internet aracılığıyla iletişim kurdukları birisinin kendilerine çocuk pornosu satmaya çalıştığını ve orada gördüğü çocuğun N.N.B. olduğunu söyledi. Sevinç, bağlantı kurulan kişinin bebekle ilişkiye giren kişinin adının Yılmaz olduğunu söylediğini de kaydetti. İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen son duruşmaya tutuklu sanıklar Yılmaz Varlı 41), MetinD. (41) ve anne Fadime B. ile önceki duruşmada tahliye edilen tutuksuz sanık Ali A. (69) katıldı.

    CEZASINDA İNDİRİM YAPILMADI
    N.N.B.'nin avukatları sanıkların ayrı ayrı cezalandırılmalarını istedi. Cumhuriyet Savcısı ise sanıklardan Ali A. ve MetinD.'nin suça karışmadıklarının anlaşılmış olduğundan beraatlerine karar verilmesini istedi. Savcı, Adli Tıp Kurumu raporuna göre küçük mağdurun sadece fiili livata yoluyla değil, vajinal yoldan da tecavüze uğradığı, çocuğun işkence gördüğünün sabit olduğu, bu nedenle Yılmaz Varlı'nın "15 yaşından küçük çocuğu cinsel istismar, tecavüz ve yasak porno CD bulundurmak" suçundan, anne Fadime B.'nin ise "eziyet" suçundan cezalandırılmasını istedi. Son sözleri sorulan sanıklardan Yılmaz Varlı, N.N.B.'yi kendi torunu gibi sevdiğini öne sürerek, suçlamaları reddetti. Anne Fadime B. ise çocuğunun cinsel istismarına asla göz yummadığını belirtti. Mahkeme heyeti, Yılmaz Varlı'yı 21 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, suçlamaları reddeden ve pişmanlık duymayan Yılmaz'ın cezasında indirim yapılmamasına, anne Fadime B.'nin ise 5 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

  4. #53
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    İzmir'in Seferihisar ilçesinde 61 yaşındaki bir kişi, 6 yaşındaki kız çocuğuna teşhircilik ve tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlı daha sonra tutuklanarak cezaevine konuldu. Seferihisar'da bir ilköğretim okulunda öğrenim gören 6 yaşındaki Y.Y., okul çıkışı kendisini evinin bahçesine çağırarak, burada teşhirde bulunduğunu iddia ettiği 61 yaşındaki H.K.'yi, annesine şikayet etti. Yakalanan H.K. tutuklandı. Gazeteler

  5. #54
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    İzmit'te minibüs şoförlüğü yapan bir şahıs, çocuklara tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Alınan bilgiye göre, Bekirpaşa Beldesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, B.Y. isimli 13 yaşlarındaki bir çocuğun yüzündeki yara izlerinden şüphelenerek çocuğu durdurdu. Küçük çocuğun dayak yediğini ve aynı zamanda fiili livataya uğradığını iddia etmesi üzerine ekipler, küçük çocuğu döven diğer çocukları buldu.

    Çocuklardan alınan bilgiler doğrultusunda minibüs şoförlüğü yapan H.Y. (34) isimli şahıs gözaltına alındı. Çocuklar H.Y.'nin kendilerine para vererek Bekirpaşa Yenişehir Mahallesi'nde bir inşaata götürdüğünü, burada kendilerine fiili livatada bulunduğunu iddia ederken, H.Y.'nin küçük bir kıza defalarca tecavüz ettiği de öne sürüldü.

    Şüpheli H.Y.'nin 5 YTL verdiği erkek çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu ve bu konuyu kendi aralarında konuşan çocukların ise darp edildiği ileri sürüldü.

    Arkadaşları tarafından para verilerek kandırılan 12 yaşlarında M.E. isimli küçük bir kız ise götürüldüğü inşaatta tecavüze uğramaktan son anda kurtulurken, gördüklerini savcıya anlattı.

    H.Y.'ye ait olduğu iddia edilen inşaattın bir köşesinde küçük bir halı ve plastik toplar bulunurken, Kocaeli Adliyesi'nde yaşadıklarını anlatan çocukları aileleri ve avukatlar teselli etmeye çalıştı. Şüpheli H.Y. "fiili livata, yaşı küçük kız çocuğunun ırzına geçmek, çocuklara cinsel taciz" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak İzmit Cezaevi'ne gönderildi.

    Şahsın bu şekilde pek çok çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve tecavüz etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

  6. #55
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Parlamentoda basın toplantısı düzenleyen Arıtman, teklifinin kısa sürede
    yasalaşması için yapılan anket sonuçlarıyla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek'e mektup yazarak katkı vermelerini istediğini belirtti.

    Çiçek'in, yasa teklifine, ''suç ve ceza orantısını bozabileceği, cezaların
    yüksek olmasının suç işlenmesini caydırmadığı'' gerekçesiyle olumsuz görüş
    bildirdiğini anlatan Arıtman, görüş istediği baroların büyük bölümünün teklifi
    olumlu bulduğunu, hatta Antalya Barosunun Antalya milletvekillerinden teklifi
    desteklemelerini istediğine işaret etti.

    Arıtman, Çiçek'in olumsuz görüşünü, ''yürütmenin yasamaya baskısı'' olarak
    nitelendirerek, ''Bu, kabul edilemez bir utanç belgesidir. AKP'nin Parlamentoya,
    parlamenter sisteme, Anayasayı yok sayan anlayışın çarpıcı bir örneğidir. Bu
    tarzı şiddetle kınıyorum. Parlamenter sistemle mi yoksa padişahlıkla mı
    yönetiliyoruz? 'Demokrasi amaç değil, araçtır' diyen bir anlayıştan başka ne
    beklenir?'' dedi.

    Yasa teklifiyle ilgili internet sitesinde yaptığı ankette halkın görüşüne
    başvurduğunu ifade eden Arıtman, bugüne itibariyle 341 bin 500 kişinin
    katıldığını, 956 kişinin teklifi desteklemediğini, ancak geri kalanların olumlu
    bulduğunu bildirdi.

    Arıtman, çocuklara yönelik cinsel istismar suçunun insanlık suçu olduğunu
    savunarak, şunları söyledi:

    ''Bir hekim olarak cinsel istismarın sadece ruhun ölümü değil, ayrıca
    bedenin de ölümü olduğuna inanıyorum. Ceza yasalarının değişkenliği, yadsınamaz
    bir ölçüttür. Ülkede toplumun ihtiyaçlarına göre bazı suçlar ceza kapsamından
    çıkabilir, bazı suçlar da ceza kapsamına girebilir veya cezada indirim-artırım
    yapılabilir. ABD'de çocuk pornografisi dağıttığı için bir zanlıya 135 yıl hapis
    cezası verildi, ayrıca 10 milyon dolarlık malvarlığına el konuldu. Savcı ise 1335
    yıl istemişti. Bizde aynı günlerde İstanbul'da, 2 yaşında bebeklerin bile
    kullanıldığı çocuk pornografisi çeken, yayan, satan organize suç örgütü oluşturan
    10 kişi serbest bırakıldı. Çocuklarımızın cinsel istismara uğramalarını bu
    şekilde mi önleyeceğiz. Eğer bu suçların cezaları caydırıcı olmazsa çocuklarımızı
    nasıl koruyacağız? Çağdaş ülkelerin hepsi bu suçları artırarak başarıya ulaştı.''

    Türkiye'de cinsel istismar suçunun giderek arttığını belirten Arıtman, bunun
    BM'ye verilen raporda da itiraf edildiğini söyledi.

    ''10 MİLYON ÇOCUK CİNSEL İSTİSMAR MAĞDURU...''
    İzmir'de 5 eğitim hastanesinde yapılan araştırmaya göre çocukların cinsel
    istismara uğrama oranının yüzde 38, Gazi Üniversitesi Çocuk Koruma Merkezine göre
    yüzde 37 olduğuna dikkati çeken Arıtman, her 3 çocuktan birinin bu suçun mağduru
    olduğunu vurguladı.

    Türkiye'de 26 milyon çocuktan, 10 milyonunun cinsel suç mağduru olduğuna
    işaret eden Arıtman, bu çocukların yüzde 70'inin 10 yaşın altında bulunduğunu
    vurguladı. ''Nasıl koruyacağız çocuklarımızı? Hükümet ve Adalet Bakanı, 10 milyon
    çocuğun cinsel istismardan koruyacak bir önerisi var mı?'' diye soran Arıtman,
    konuyla ilgili araştırma önergesi verdiklerini, ancak 3 ay geçmesine karşılık
    hiçbir şey yapılmadığını söyledi. Arıtman, 'Çocuklarımız küresel ısınma kadar
    önemli değil mi?'' diye sordu.

    Arıtman, Hükümetin ''çocuklara yönelik cinsel şiddet suçunu görmezden
    geldiğini ve üzerini örttüğünü'' belirterek, ''Bu hükümet döneminde çocuklarımız
    Allah'a emanet. Zaten '9 yaşında çocukla evlenebilir' dünya görüşünden daha fazla
    ne bekleyebiliriz? Adalet Bakanı ve Hükümeti milletimize şikayet ediyorum'' dedi

  7. #56
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Samsun'da 16 yaşındaki lise öğrencisi T.G.'yi elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 33 yaşındaki İbrahim Öztürk, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı

    Olay dün öğle saatlerinde, İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi T.G., arkadaşlarıyla cadde üzerinde yürürken, arkasından yaklaşan `hırsızlık' suçundan sabıkalı İbrahim Öztürk'ün elli tacizine uğradı. T.G.'nin çığlık atması sonucu çevredekilerin saldırısına uğrayan İbrahim Öztürk'ü olay yerine gelen polisler kurtardı. Başına aldığı darbeler sonucu ayakta durmakta zorluk çeken Öztürk, olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavisi yaptırıldıktan sonra gözaltına alındı. Geceyi polis karakolunda geçiren Öztürk, bugün sevk edildiği adileyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  8. #57
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    İstanbul Şişli'de iki küçük kıza tecavüz eden sapığın Beşiktaş'ta da üç kız çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı. Siyah kaskını çıkartmayan sapık, kırmızı bir motosiklet kullanıyor.

    İstanbul Şişli'de iki ilköğretim okulu öğrencisine tecavüz eden motosikletli ve kasklı sapığın Beşiktaş'ta da 3 kurbanı çıktı. Tecavüz sırasında siyah kaskını başından çıkartmayan sapığın iki kurbanından alınan örnekler, Beşiktaş'taki 3 tecavüz mağduruyla karşılaştırıldı. Sapığın aynı kişi olduğu belirlendi. Sapığın yakalanması için Asayiş Şubesi bünyesinde 3'er kişilik iki ekip kuruldu. Ancak kurbanlarının tamamı 12 ila 14 yaş arası ilköğretim okulu öğrencileri olan sapığın henüz kimliğini belirleyecek bir ipucu elde edilemedi. 5 küçük kıza tecavüz eden sapıkla ilgili tek bilinen kırmızı bir motosiklet kullandığı, siyah kask taktığı ve sürekli siyah kıyafetler giydiği...

    APARTMANA GİRDİ
    Polis, siyah kask takan kırmızı motosikletlileri yakın takibe aldı. Emniyet yetkilileri sapığın kısa sürede yakalanacağını söyledi. Sapığın kurbanlarından biri Şişli'de yaşayan 13 yaşındaki bir kız olmuştu. Kimliği belirsiz kişi, okul çıkışı küçük kızı takip etti ve evlerinin bulunduğu apartmana kadar girdi. Sapık, birlikte asansöre bindiği küçük kıza, Arif isimli bir kişiyi aradığını anlattı. Küçük kız söz konusu kişinin dördüncü katta oturduğunu söyledi. Ancak kaskını başından hiç çıkarmayan sapık, 3. katta inen küçük kızı evine girmek üzereyken yakalayıp, yatak odasına götürerek elini kolunu bağladıktan sonra tecavüz etti. Annesinin de işte olduğu sırada tecavüze uğrayan küçük kızı eve gelen babası buldu

  9. #58
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Niğde'nin Bor ilçesinde liseli bir kızı 2 gün boyunca eve kapatarak, zorla tecavüz ettikleri öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı. 16 yaşındaki F.Ç. adlı kız öğrencinin okula 2 gün gelmemesi üzerine idare tarafından polise suç duyurusu yapıldı. Duyuru üzerine harekete geçen polis yaptığı araştırma sonunda, F.Ç.'nin ilçe merkezindeki bir evde tutulduğunu belirleyerek eve operasyon düzenledi. Evde F.Ç. ile birlikte bulunan, 17 yaşındaki O.B., 16 yaşlarındaki A.A., K.S., E.Ç. ve 19 yaşındaki Y.F. gözaltına alındı.

  10. #59
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Yakalanan zanlı '4 yılda 100 çocuğa tecavüz ettim' dedi, sadece 10 aile polisin ısrarıyla şikâyetçi oldu.

    İstanbul G.Osmanpaşa'da 2003 yılından beri 8-11 yaşlarındaki birçok çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Kamil Akşahin tutuklandı. 6 aylık takiple yakalanan zanlı "100 çocuğa tecavüz ettim. Şeker ve sakızla kandırıyordum. Bodrum ve çatı katlarını seçiyordum" dedi.

    DNA testi de doğruladı
    Zanlının, 10 kız çocuğuna tecavüz olayının faili olduğunu DNA testi de gösterdi. 2 yaşında kız çocuğu babası zanlının yakalanması için polis 6 bin kişiyi araştırdı, gözaltına alınan 3 şüpheli daha sonra serbest bırakıldı.

    Aileler teşhirden korkuyor
    Zanlının 100 çocuğa tecavüz etmesine rağmen çok az şikâyet olmasını uzmanlar şöyle değerlendirdi: "Aileler cinsel saldırıyı ispat etmek için bir teşhir süreci yaşıyorlar. Karakol, savcı, genital muayene onları korkutuyor."
    100 çocuğa tecavüz etti sadece 10 aile başvurdu

    İstanbul'da 10 çocuğa tecavüz eden Kamil Akşahin tutuklandı. Akşahin'in 100 çocuğa tecavüz ettiğini söylemesi, pekçok kurbanın olayı gizlediğini ortaya çıkardı.

    İstanbul-Gaziosmanpaşa'da, Karadeniz ve Barbaros mahallesinde 4 yılda 8 - 11 yaş arasındaki çocuklara tecavüz eden 26 yaşındaki Kamil Akşahin, polisin 6 aylık sıkı çalışması sonucunda yakalandı. Sapık, 4 yılda 100 çocuğa tecavüz ettiğini itiraf ederken, polise sadece 10 ailenin resmi başvuruda bulunduğu ortaya çıktı. DNA testiyle, sapığın 10 kız çocuğuna tecavüz ettiği kesinleşen zanlı tutuklandı. Ekipler, önce 4 yıl içinde İstanbul'da meydana gelen bütün taciz ve tecavüz olaylarını mercek altına aldı. Mağdurların verdikleri bilgiler doğrultusunda şüphe uyandıran yaklaşık 6 bin kişiyi incelediler. Yine çocukların verdikleri eşkale uyan 3 kişi gözaltına alındı. Tutuklanan 3 kişi, DNA testi sonucunda suçsuz oldukları anlaşılınca serbest bırakıldı.

    ÜÇ KIZ KURBAN EŞGALİNİ VERDİ
    Ekipler, olayların yaşandığı Karadeniz ve Barbaros mahallelerini ablukaya aldı. Zanlının kurbanı 3 kız çocuğunun verdiği eşkal doğrultusunda sapığın robot resmi çizildi. Gözaltına alınan tüm şüpheliler de bu çocuklara gösterildi. Sonunda polis iki mahalleye bitişik olan 50. Yıl mahallesinde oturan 2 yaşında bir kız çocuğu babası Kamil Akşahin'in tecavüz olaylarının faili olduğunu belirledi.

    'ŞEKER VERİP KANDIRIYORDUM'
    Daha önce hiç suç işlemediği için poliste kaydı bulunmayan Akşahin, önceki akşam evine düzenlenen baskında gözaltına alındı. DNA testiyle 10 tecavüzün faili olduğu da kesinleşti. Tutuklanarak cezaevine konulan Akşahin'in ilk kez bir erkek çocuğunu taciz ettiğini ve o tarihten sonra 100 çocuğa tecavüz ettiğini anlattığı öğrenildi. Çocukları genelde Karadeniz ve Barbaros mahallerinden seçtiğini anlatan sapık, "İşyerinden çıkıp evime giderken yolda cinsel isteklerim kabarıyordu. Sokakta gözüme kestirdiğim kız çocuklarını şeker ya da sakız vererek kandırıp daha önce boş olduğunu kontrol ettiğim bir apartmanın bodrum ya da çatı katına çıkarıyordum. Orada öldürmekle tehdit edip tecavüz ediyordum. Ardından da evime gidiyordum" diye konuştu. Zanlı, imam nikâhlı eşinin hiç şüphelenmediğini, ağabeyinin ise son zamanlarda sürekli soru sorduğunu belirtti. Akciğer kanseri olan babasının ise kendi derdiyle uğraşmaktan hiçbir şeyin farkında olmadığını söyledi.

  11. #60
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Salihli/Manisa
    İletiler
    7.141
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Batman'da 17 yaşındaki kızlarına fuhuş yaptıran öz anne ve baba suçüstü yakalandı.

    Batman Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, D.B. ve M.Ş.B. çiftinin 17 yaşındaki kızları B.B.'ye fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine, evlerini izlemeye aldı.

    Polisin yaptığı araştırmada, anne M.Ş.B.’nin cep telefonuyla bağlantı kurduğu erkekleri evine davet edip, kızına para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi. Evin dışında görüşüp, para aldığı bir erkeği eve sokan anne M.Ş.B. suç üstü yakalandı.
    Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan izinle eve baskın yapan polisler, B.B. ile 33 yaşındaki İ.T.'yi yatak odasında uygunsuz durumda yakaladı.
    Anne M.Ş.B., baba D.B. ve kızları B.B. ile evde fuhuş yaparken yakalanan İ.T. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


    Hürriyet

+ Konuyu Yanıtla
6 / 9 Sayfa İlkİlk 123456789 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

tepecik genelevi

izmir tepecik genelevi

tepecik genelevleri

genelevi görüntüleri

söke genelevi nerede

turgutlu genelevi

izmir tepecik genelevi kadınları

2008 yılında manisada nuray vardar cinayetinde

adana genelevi 18

n.n.b bebek

geneleve gitmek

izmir.genel.evi

izmir genelevi görüntüleri

izmir genelevler

tepecik genelevi resimleri

tepecik genelevi kadınları

tepecik genelevi görüntüleri

adana genelevi görüntüleri

izmir tepecik genel evi

izmirtepecikgenelevikorsan filmhard genelevi adresiizmir tepecik genel ev resimlerisöke geneleviizmir tepecik genelevi adres
Forum

Benzer Konular :

  1. Ortadoğu'da neler oluyor?
    Kim karıştırıyor dersiniz, BOP planı mı?
    Yazan: çoban Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 32
    Son İleti: 09-04-2011, 23:35:17
  2. Öldürme İçgüdüsü Ne Oluyor Bize
    Öldürme İçgüdüsü Ne Oluyor Bize Öldürme içgüdüsü diğer pek çok içgüdü gibi insanda doğuştan bulunmaktadır insan ve ölüm ,insan ve zalimlik,insan...
    Yazan: beytrap Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
    Yanıt: 0
    Son İleti: 07-12-2009, 22:45:01
  3. Neler oluyor hayatta
    Şu küresel iletişim çağında; her gün yeni bir Şok Şok Şoook!!! , Flash!!! , Son Dakika!!! haberle yatıp, yenileriyle uyanmaya alışmış bir kuşaktan...
    Yazan: Harun Gür Forum: Hukuki.net Köşe Yazıları
    Yanıt: 4
    Son İleti: 26-09-2009, 21:15:39
  4. Gasp - Hırsızlık - Cinayet - Bize neler oluyor?
    BU GÜNKİ MİLLİYET GAZETESİNDEKİ ŞU HABERİ VE HABERİN OKUR YORUMLARINA BİR BAKIN. http://www.milliyet.com.tr/2005/09/09/yasam/axyas02.html Cenk...
    Yazan: Av.Fırat Bayındır Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 07-12-2008, 20:18:11
  5. Orda neler oluyor!
    Tamam Hukuki Net bir hukuk sitesi ama olsun bizlerde uyeyiz neden hukukculara ozel bolum var da diger uyelere yok? Kactir dikkatimi ceken bir forum...
    Yazan: deniz02 Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
    Yanıt: 5
    Son İleti: 13-02-2007, 16:37:31

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.