olayı nasıl özetleyeceğimi bilmiyorum olay bütünüyle iğrenç ve karmaşık. karşımdaki kişi ablasınında aklıyla düğüne 3 hafta kala nişan attı. ortada nişan atmalarını gerektirecek ciddi bir mesele var mı derseniz yok çok basit şeyleri büyütüp mesele ettiler ablasının aileyi yönlendirmesiyle de işi bitirdiler. Ablasının kürt-türk ayrımı yüzünden. iş biterkende bu kadar tatlı bitmedi 1.5 yıldan fazla süredir birlikte yaşıyoruz haliyle bütçe olarak birşeylere dahil oluyordu. hiç kira fatura vs ödemedi ama örnek veriyorum bir tatil planladıysak onun yarısını gönderdi gibi veya bir internet alışverişi/alışveriş yaptıysak onun ücretini ödedi gibi. ayrılık sürecinde bunların peşine düştü vereceksin edeceksin evde işte 15 binlik bi televizyon var onun eski hepsini vereceksin şöyle yapacaksın böyle yapacaksın yoksa seni rezil ederim gibi bir dünya tantana yarattı. elinde benim ona aldığım 35000 tl lik telefon olmasına rağmen. daha önce başkalarıyla birliktelikleri de olmuş kast ettiğim sevgililik değil daha da ilerisi. benimle de zaten geçmişi temizlemek için sürdürüyormuş yakın arkadaşlarına ben ilişkiye ailem için devam ediyordum demiş. olurda bişey olur ailem duyarsa senden bilirim seni savcılığa şikayet ederim tüm çevrene rezil ederim diye o beni tehtid ediyor. haksız taraf oyken bir de üstüne tehtidleri de o savuruyor. ben bu durumları hukuksal bi sürece taşımak istiyorum. eşyalarla ilgili tehtidi var seni rezil ederim vs küfürleri de var geçmişiyle ilgili yaptığı şeyleri söylediği ifadeler de var. ben bu durumları birleştirip bir şikayet kaydı oluşturmak istiyorum hem hukuki olarak birşey olursa dayanağım olsun hemde beni o kadar tehtid ettiği şeylerden hukuk önünde ailesinin de bilgisi olsun. konular birbirinden bağımsız görünüyor ama bunları birleştirip bi şikayet kaydı oluşturmanın bir yolu var mıdır