Öncelikle hepinize kolay gelsin. Benim 3100 TL olan borcum icralık oldu. Konuyla alakalı 2 sorum var birincisi tebligat adresi benim eski adresim olmuş yaklaşık 1 yıl önce bahsekonu adresten taşındım. Kasım 17 itibariyle muhtar ve apartman yöneticisinin imzaladığı tebligat mazbatasını uyapta gördüm. Ve bugün haberim oldu. Mazbatada orada ikamet etmediğim , tasindigim ve tebligatın yapılamadığı yazıyor. Tebligat yapılamadığından dolayı itiraz hakkim geçerli mi? Yoksa o imzadaki tarihi baz alıp 7 gün geçmiş mi olacak?

2. Sorum ise borcun miktarından dolayı önce THH de çözülmesi ardından icra mahkemesine gitmesi gerektiginden dolayı usul yönünden hata yok mu?

3. Bir konuda bahsekonu avukatlık şirketi tarafimi sürekli taciz edip taahhutun ihlalinden 90 gün hapis yatabilecegimi belirtti onu araştırdım meslek ve insanlık adabı almamış kişilerin yaptığı bir oyun olduğunu öğrendim. ( İcra dairesi veya bir avukata ödeme sözü vermedim ve imza atmadım)

Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Ayrıca yanlış anılmaya yol vermek istemem borç benim borcum ve odeyecegim. Ancak bu mevcut borç ilk olarak THH ye gitse beni mahkeme v.b bircok masraftan kurtaracakti o yüzden sizlere soruyorum. Tekrardan iyi akşamlar dilerim.