Öncelikle herkeze merhaba .

Benim Şöyle bir sorunum var 1-2 ay önce sahibinden . com üzerinden bir vatandaşa telefonumu sattım . Note 4 marka idi cihazım beni aradı ben manisadayım çok uzağım ama cihazı almak istiyorum nasıl yaparız dedi . Bende bunun üzerine kendisine buralarda bir tanıdığın var ise elden verebilirim çünkü acil ödemem var dedim . Kendisi ben size döneceğim dedi ve kapadı , 10 dk sonra aradı tanıdık yok ben size havale yapayım siz kargo ile yollayın diye . Bende teklifini kabul ettim , Benden KİMLİK fotoğrafımı whatsapptan atmamı istedi , tereddüt etmeden attım . parayı yatırdı , yatırdığında saat hayli geçmişti haliyle kargoya yetiştiremedim , ertesi gün giderken ise eşim ve babam ile trafik kazası geçirdik , takla attık . Kendi telefonum kazada haliyle kayboldu ve kendisiyle iletişimimiz koptu . Gidip Şikayetçi olmuş .

Sosyal ekonomik durumuma gelirsek Eşim ve ben vergi levhalı bir şekilde e-ticaret ve web tasarım işi yapıyoruz . Sizlere sorum yukarıda açıklamalarıma göre nasıl bir savunma yapmalıyım ?

Deliller ; Banka makbuzu , whatsapp konuşması , ilan ekran görüntüsü .