merhabalar, öncelikle iyiki böyle bir hizmet veriyorsunuz çok teşekkür ederim..
benim sorunum eşim ile 4 yıllık evliyiz, 3 yaşında çocugumuz var ve eşim benden soğudugunu ve benden ayrılmak istediğini söyledi, yaklaşık 2 aydır bu durumdayız...
ben boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum pırlanta gibi çocuğumuz var,, eşimin bahanesi çocuk olduktan sonra ona ilgi göstermemişim çok yalnız kalmış ve artık bu durumdan çok sıkılmış bu şekilde yaşamak istemiyormuş geri kalan hayatını daha iyi daha mutlu geçirmek istiyormuş,benimde dediğim çocuk olduktan sonra tabiki eskisi gibi olmayacak çocuguma tek başıma bakıyorum hem ev işi hem çocuk bakımı bütün sorumluluk bende, aslında ilgi olarak ben görmedim diyebilirim çünkü çocuk olduktan sonra eşim kendini bu hayata adapte edemedi evde çocuk sesi sorumluluklar ağır geldi tabiki ama benimde canım yokmu bütün yük benim üstümde..kendisi çalışıyor eve geliyor biz salonda oturuyoruz çocukla bizim yanımıza gelmiyor tek başına mutfakda takılıyor sürekli sigara içiyor telefonla uğraşıyor ve akabinde benden ilgi bekliyor peki nasıl olacak böyle? ve sürekli evin içinde suçlanan ben oluyorum ben kendime hiç hatalı değilim demiyorum elbetteki ama onunda beni anlaması gerekmiyormu sorunları çözmeden direkt ben senden boşanmak istiyorum seni artık istemiyorum diyor bu kadar kolaymı, yani kimse ile konuşmuyor belki fikri değişir barışır diye korkuyor bir karar vermiş ve uygulamak istiyor inanın çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım...boşanma davası açarsa hakim boşarmı acaba ? ben boşanmak istemiyorum çünkü boşanmayla sonuçlanacak bişey yok aramızda tekrardan mutlu hayatımıza dönebiliriz ama inat etmiş ve gözü hiç bişey görmüyor ne yapmayalım lütfen yardımcı olun...