Merhaba tüm hukukçular ve hukuk severler.

Ben Kurumsal uluslararası satış ağına sahib bir holdingin bir tesisinde Özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Maaşım 8 saat üzerinden asgari ücret +agi yani 920TL ve günlük kesintisiz 4 saat mesai yapıyorum yani çalışma saatim 12 saat toplam maaşım mesailerle birlikte 1280TL, 4 Saat mesai 360TL. Maaş bordrosunda 91 saat mesai yazılmış. Normal çalışma süresi anayasada 8 saat olup fazla çalışma mesai olarak belirtilmiş ve asgari ücretin saat başına ücretinin 1.5 i üzerinden hesaplanması belirtilmiş yani 509 lira yapıyor 5.6liradan hesaplanırsa böyle birşeyin yapılması mümkünmü yani mesai ücretini az verebilme şansı varmı şirketin? üstelikte günlük 1.5saat ara dinlenmemin ücreti kesilmesine rağmen ara dinlenme hakkımız nede ücretimiz verilmiyor. Bir aydır çalışıyorum diğer güvenlik görevlisi arkadaşımda bu şartlar altında 4 yıldır aynı şirkette aynı koşullarda çalışmış ve halen çalışmakta eğer ücretlerde bir haksızlık varsa 4yıllık ücretini alabilme imkanı varmı? Şirket yıllardır bu sistemde işçi çalıştırmıştır. Şirket ismini vermemin sakıncası olmazsa şirket isminide verebilirim. Allahtan başka kimseden korkumuz yok

cevaplarınız benim ve bir çok güvenlik arkadaşımın için çok önemli çünkü 4 yıllık arkadaşımın 15bin lira alıcağı çıkıyor.