Size katılmıyorum sn.Oğuz yoksa siz gezi parkının yok olması taraftarı mısınız?Bence değil!Hata yapıyorlar büyük hata...Belki de bu çok kötü olayların başlangıcı olacak.
DİKTATÖRLÜK RUHUNUZA İŞLEMİŞ Diyecek bişey yok
öne allahı peygamberi kuranı koyup ardında her türlü naneyi işlersen böyle sonuçları olur böyle başa böyle tarak abiler...
adios amigo
Ben hiç bir parkın yok edilmesi taraftarı olamam oraya yapılacak AVM'den ne dükkan alacak ne o dükkanlardan 5 liralık bir dona 150 lira verecek param var. Ama madem oy birliği ile alınmış bir karar var neden öfke sadece iktidara yöneltiliyor?
Ben hiç bir parkın yok edilmesi taraftarı olamam oraya yapılacak AVM'den ne dükkan alacak ne o dükkanlardan 5 liralık bir dona 150 lira verecek param var. Ama madem oy birliği ile alınmış bir karar var neden öfke sadece iktidara yöneltiliyor?
üstat hiç sesini çıkarma tek kelime söyleyecek sözün yok bugün konuştukça batarsın yazdıkların sadece perdeleme olur
yaww halk karşı çıktıysa geri adım atacaksın yolu yok demokrasilerde bu olmazssa olmazdır amma anlaşılması gereken sizin böyle bir anlayışınız 0lmadığını anlamaktır anlaşılması gereken bütün mesele budur.
Halk derken? CHP'li BDP'li, ÖDP'li ,İP'li halk mı? Bana diktatör diyene bakın. Deveye diken demeyeyim stockholm sendromu deyip yumşak geçiş yapayım. Mahkeme ilgili proje için yürütmenin durdurulması kararı vermiş ben sağ duyunun hakim olmasından yanayım. El birliği oy birliği ile bu haltı yiyenler el ele dönecekler döneceklerse yoksa millet vekillerine sınırsız ayrıcalık tanıyan yasada olduğu gibi zoru görünce perdenin arkasına gizlenip ayakları görünen çocuklar gibi komik olurlar. Ne zamandır darbe olmamış devletin kasası iman ağzı dolmuş elbette salyası akanlar bir yerlerde bastığı düğmenin arkasında ellerini oğuşturuyor emellerine ulaştıklarında gazete manşetleri bilindik:"ihtilal evlatlarını asıyor" kocaman resimde bir paşa "valla bi sağdan bi soldan astık kimsenin hakkını kimsede bırakmadık" deyecek netekim. Aklını başına devşirmeyenin aklını alırlar.
Reyhanlı'da gerçekleşen patlamadan sonra bir dizi yalana sarılan AKP hükümetinin foyası, Redhack'in yayınladığı belgelerle tamamen döküldü. Redhack'in ulaştığı Jandarma yazışmalarına göre, 25 Nisan'dan itibaren El Kaidecilerin bombalı araç saldırısı yapacakları biliniyor ancak hiçbir önlem alınmıyor.http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...s-haberi-73430
O belgeleri sızdıran asker tutuklandı
Redhack grubunun Hatay'da 51 kişinin ölümü ile ilgili yayınladığı Jandarma İstihbaratı belgelerini sızdıran asker tutuklandı http://www.internethaber.com/o-belge...di-539092h.htm
Veri ve Bilgi kavramından başlayalım. Veri durağandır. Bilgi ise değişken.
Hakikat ile Gerçeği hukuk dili ile irdeleyelim. Hakikat veri ise Gerçek bilgidir.
Dünün, bugünün ve yarının gerçekleri değişebilecektir. Oysa Hakikat HAK'tan gelir. Varoluşdan kıyamete statikdir. DEĞİŞMEZ.
EĞER BİRİNE İNANIYORSANIZ ŞEYTAN OLSA FARKETMEZ. YOK İNANMIYORSANIZ CEBRAİL OLSA NAFİLE.
SONUÇ: Farklılıklar HUKUK teminatı altında olsada binlerce sene öncesi yaşananlar intikam konusu oldukça farklılıklar hep çatışma kaynağı olacaktır.
Dürzi, Yezidi, Nasuri ... Aynı soydan farklı inanışlara varmış. Sonuçlar malum. Buna katolik protestan mücadelesini de örnek verebiliriz.
Ben olacaklar ile ilgilenirken sizler lehte veya aleyhte propoganda çabasındasınız.
"Hakikat ülkesinin yolu yoktur ve ona ne olursa olsun hiçbir yolla, hiçbir mezheple ulaşamazsınız ... Ben hiçbir tinsel örgütün üyesi olmak istemiyorum; lütfen bunu anlayın ... Eğer bu amaçla örgüt kurulacak olursa, bir engel, zayıflık, köstek halini alır ve bireyi sakatlar, onun büyümesini, özgün biri olmasını engeller, oysa bu, insanın saltık, koşulsuz hakikati keşfetmesinde temeldir ... Şimdi başka örgütler kurabilir, başka birinin sizi kurtarmasını bekleyebilirsiniz. Ben bununla ilgilenmiyorum, kendinize yeni kafesler örüp bu kafesleri yeni biçimlerde süslemenizle de ilgilenmiyorum. Benim tek ilgilendiğim insanı kesin olarak, koşulsuz olarak özgürleştirmek." Jiddu
Halk derken? CHP'li BDP'li, ÖDP'li ,İP'li halk mı? Bana diktatör diyene bakın. Deveye diken demeyeyim stockholm sendromu deyip yumşak geçiş yapayım. Mahkeme ilgili proje için yürütmenin durdurulması kararı vermiş ben sağ duyunun hakim olmasından yanayım. El birliği oy birliği ile bu haltı yiyenler el ele dönecekler döneceklerse yoksa millet vekillerine sınırsız ayrıcalık tanıyan yasada olduğu gibi zoru görünce perdenin arkasına gizlenip ayakları görünen çocuklar gibi komik olurlar. Ne zamandır darbe olmamış devletin kasası iman ağzı dolmuş elbette salyası akanlar bir yerlerde bastığı düğmenin arkasında ellerini oğuşturuyor emellerine ulaştıklarında gazete manşetleri bilindik:"ihtilal evlatlarını asıyor" kocaman resimde bir paşa "valla bi sağdan bi soldan astık kimsenin hakkını kimsede bırakmadık" deyecek netekim. Aklını başına devşirmeyenin aklını alırlar.
AKLINI almak , o sözü söyleyenler hala sağ hala evlerinde değilmi ne yapa bildin
kaldıki adamlar 80 ihtilalini tek başlarına yapmadılar
bu tarafta adam sözde darbeyi not tuttu diye 5 yıl yatıracan bu yanda 80 ihtilalini iki sidiği koyulmuşa yıkacan buna ancak bizim kadir inanır
aslında bu deyimi bir meydan okuma olarak yazdığın anlaşılıyor.
buda foyanı ortaya faştak çıkardı işte
gördünmü sen demokrat falan değilsin üstat itiraf et .
siz kuzu postuna bürünmüş diktatörlersiniz.
ama varsın olsun anlaşamassak boşanırız. takma kafana üstat.
nasılsa siz 5 er 5 er doğurup eksikleri tamamlarsınız .
bizi kayırma zira akılda emekte bu yanda
Sizin ısrarla özele indirgemeye çalıştığınız mevzuyu ben genel cevaplıyorum diktatör de olduk la havle...
Olacaksın tabi avukat adamsın savunacaksın dermişim
Ama Chp Başkadır başka
Dünyanın neresinde solcu olupta banka işleten bir parti var (KART AİDATI DOSYA MASRAFI ERKEN ÖDEME KESİNTİSİ-CEZASI VS.) vay emekçime
Biz başkayız başka bizim solumuz kapitalist faşist olabiliyor. Şimdi bu durumda aslında sol sağ oluyor sola göre sağ diktatör solcada diktatör demokrasi savaşçısımı oluyor (tabi CHP solcası)
Şimdiye kadar başbakanlar neler yaptılar neler götürdüler bilmiyorum ama iki üç kanun çıkarıp arada tanıdıklarımada şirket kurdurup 4 sene içinde 500 milyon dolar servet yapmazsam başbakan felan olmam. Kafam ticaretede çalışıyor nabıyım arkadaş yerimde duramam millete hizmetimide yaparım , milletin kasasından vergilerden beş kuruşte kendi menfaatime kullanmam ama ara yollardan kesin para kazanmam lazım başbakan bile olsam
Milletin ticari zekası benden az diye başbakan oldum diye ticaretde mi yapmıcam hadi canım sende
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
you could check here
04-07-2025, 21:47:25 in Bireysel İş Hukuku