Benim sevdiğim bir bayan vardı telefonunu vermişti.Beni sevmiyordu.Alın telefonu av.lazım olursa ararsınız diye.Kötü bi niyeti yoktu.Bende ona karşı sevgi beslemeye başladım.Sms ve facebook yoluyla mesajlar atıyordum kesinlikle sevgi mesajı herhangi bir hakaret yada cinsel içerikli mesaj değil.Beni mahkemeye vermiş ayrıca tazminat davası da açacakmış.Benim hiç bir mal varlığım yok cebimde ekmek alacak para yok.İki tane de yalancı şahit var onları redd etme hakkım var mı.Av tutsam sadece bir kere mahkemeye girip çıkacak tahminen ne kadar ücret talep eder.Adaletli günler.Ayrıca yazmayı unuttum.Belki kabul eder belki naz yapıyordur üstelesem belki ciddi olduğumu anlar v.s.Yüz kızartıcı suça girer mi
Hukuki NET Güncel Haber
Konu yaşakinelergöresin tarafından (24-03-2013 Saat 09:47:28 ) de değiştirilmiştir.
kendisi bayan ve avukat artı yiğeni akrabası v.s. hakim savcı ankarada üst düzey akrabaları var bakan v.s. başım iyi belada bunu duyan avukatlarda artık yardımcı olmaktan çekinir
Konu yaşakinelergöresin tarafından (25-03-2013 Saat 07:25:43 ) de değiştirilmiştir.
Hem bayan hem avukat Allah yardımcın olsun şahitlerin reddi olmaz ancak beyanlarını red edebilirsiniz yani yalan söylüyorlar diyebilirsiniz mahkemede. Cinsel taciz yüz kızartıcıdır ama sizin ki rahatsızlık vermeye benziyor o yüz kızartıcı değil. Avukatlık ücreti taraflarca serbestçe belirlenir durumunuz yoksa mahkemeden ücretsiz istersiniz.Bence de üstelemeye devam edin battı balık yan gider ne kadar üst düzey akrabası varsa salsın başınıza.
Ben üstelicem falan demedim ki en fazla içeri gireriz napim yani adam mı öldürdük adam katliam yapıyor ortada ceset yok diye serbest kalıyor.Ben iyi duygularımı sunmuştum ara sıra mesajlarımı okuyordu öldümü ağzım yandı bugünde tebligat gelmiş ama mahkeme değil abc diye maddeler var 6 ay süreyle 200 metre yanına yaklaşma diye
- - - Updated - - -
Eğri oturup doğru konuşmak lazım.Ben evli olsaydım evden uzaklaştırma alacaktım,nerde yatıp nerede yiyecektim kar kış v.s...Devlet kadınlara sahip çıktığı kadar erkeklere de sahip çıksa ne adaletli olurdu.Adam sokakta yatacak sinirlenecek çekip vuracak sonra kadın cinayeti vay katil vay eli kadına kalkar erkeğe kakmaz falan filan.O kadar asil asaletliydi ki Allahtan korkmayan biri olsaydı benim yerimde seni kimseye yar etmem derdi vururdu sonra kendini.Adam öldürmek çok büyük günah ve intihar etmek direk cehennem
Bugün yarın benim sınavım var farzedelim sınav yerim onun evinin yanındaki okula çıktı.Ben şimdi sınava giremeyecek miyim.Onun evinin önünden geçsem kimse görmese zaten kendisinden başka ne anası ne babası beni tanıyor.Mahallesinden sokağından geçsem kim bilebilir.Elektronik kelepçe de takmadılar.Devlet her saniye mobese kamerasını izlese mağdurların sokağına gitmiş mi diye 75 milyon insanı takip etmek için 75 milyon takipçi tutması lazım.Bu da imkansız.Aşkıma karşılık verseydi belki nefret ederdim ondan.Kızlardan bir adım gelirse kız bana namussuz gibi geliyor.Ben bir kızın peşinden koşunca kız istemeyince dünyanın en namuslu insanıymış gibi geliyor.Hani pas vermedi ya namuslu ya ben de onu kovalıyorum.Başım da belaya giriyor.Birisine demiştim sen alışkın değilsin sen zoru seviyorsun demişti.Niyetim ciddiydi bir gün ayşeyle bir gün fatmayla gezmek bana göre değil.Birisiyle gezip tozmak yerine sonu evlilikle biten ciddi bir ilişki yaşamak isterdim.Onu da kabul etmedi.Babasının mailini buldum.O da avukat M.vekili olacakmış.Kız ciddi olduğumu anlasın diye böyle oldu işte aşk konusunda çok safım Bu kız zaten bana bakmazdı davul bile dengi dengine
Merhabalar bir yakınım çalıştığı yeri mahkemeye verdi.ama dilekçesinde kendi şahitlerinin isimleri belirtilmemiş.ilk davada direkt olarak şahitlerini...
Merhaba 21 Yaşında bir gencim olayı basitçe anlatacağım 2024 Ocak gibi yani 2024'ün başında O Zamanlar yasak olmayan Discord uygulamasında tanıdığım...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Tck 245/1 Ceza siniri hakkinda
05-09-2025, 22:57:41 in Ceza Hukuku