Benim babam 2006 yılında raporluyken gazete dağıtırken bayıldı daha sonra hastahaneye kaldırıldı hastanede vefat etti. Babam ölmeden önce gazete dağıtım işi ve geceleri matbaada kimyasal maddelerin içinde gazete katlama işi yapıyordu. Babam işverenin yanında çalışırken Tüberküloz kanseri oldu. Kanser olmasının sebebi de matbaadaki kimyasal maddelerdir. Babamın ölüm sebebi KOAH olarak görünüyor. Bende ..İş Mahkemesine Meslek Hastalığından Kaynaklanan Tazminat Davası açtım. Bana mahkeme tarafından tanıklarımı sunmak için süre verildiğinde komşumuzun evine gittim. Ona babamın patronunun babamın öldüğü gün evimize gelip babamı işe götürdüğünü görüp görmediğini sordum. O da gördüm dedi bu yüzden onu tanık yazdırdım. Mahkemede hakim ona sorular sordu oda sorulara cevap vererek ifadesi alındı. Ancak mahkemede onu tanık yazdırmadan önce bana söylediği konuyu söylemedi. bende hakime tanığımızın söylemediği konu var dedim O da çağır yeminli ek ifadesini alalım dedi. bende tanığıma söyledim oda tamam dedi ancak duruşma günü gelmedi. Duruşma bittikten sonra hakimin yanına gittim. Tanığımızla ilgili ne olacak dedim O da onunla ilgili birşey yapamam zamanında söyleseydi dedi. Aslında ben hakime duruşmada bu konuyu söyleyecektim ama duruşmaya ilk defa avukatımla girdiğimde hakim bana sen sus vekilin konuşsun dedi bende bu yüzden bana yine kızar diye bu konuyu söyleyemedim. Şimdi benim ne yapmam lazım ban a yardımcı olursanız sevinirim